Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Σωστός ο Sarevock! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Husky 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 Έχοντας διαβάσει το άρθρο sto Mototune.com περί στρωσίματος έιχα τις αμφιβολίες μου για τη συγκεκριμένη μέθοδο Παρ' όλα αυτά με έπεισε και τις ακολούθησα.... Χτες μίλησα με ένα μηχανικό τον οποίο εμπιστεύομαι και έχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία... Ξεκίνησα να του λέω τα περί εναλλακτικής μεθόδου στρωσίματος με μια επιφύλαξη οτι θα μου τα "χωσει" Δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρώτη φράση μου και μου 'πε: ε ναι, αυτά είναι γνωστά... ο κινητήρας θέλει μπλα μπλα μπλα (ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟΤUNE.COM) από χτες είμαι ήρεμος οτι έστρωσα τη μηχανή μου σωστά! (ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΑ MANUALS ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 BraveHart! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Στρωσιμο? Πιεστου το αιμα, σπαστο το εργαλειο! :P Παντο κοφτες! ...περαν τις πλακας, προτεινω διαδρομες με στροφες, ανηφορεες/κατηφορες, μικρες ευθειες λιγο απ'ολα δηλαδη! Αν και υπαρχουν πολλοι μηχανικοι που πιστευουν (τεκμηριομενα) οτι τα περι στρωσιματος ειναι μπαρουφες αλλα... anyway! Εχεις μεγαλο μηχανακι οποτε μη σε πολυ αποσχολει! <{POST_SNAPBACK}> Sarevock, συμφωνώ μαζί σου αλλά όλη η φάση μοιάζει με...τον Σατανά! Δέν τον έχει δεί κανείς, πόλλοί πιστεύουν πως δέν υπάρχει, όλοι όμως κάνουν τον σταυρό τους κρυφά και το κυριότερο δέν τον προκαλούν (μήπως και εμφανιστεί ξαφνικά? λέμε τώρα) !!! :D Εγώ θα προτείνω: Καλό ζέσταμα, στροφές λιγότερες απο 4.000, όχι σκορτσαρίσματα, γεμάτες οι ταχύτητες παρά να κάνεις κοιλιά, καλές βενζίνες (αν είναι δυνατόν. 100 οκτανίων αλλά ξέρω, τσούζει!), 1.000 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 100-200 τελευταία αρχίζω και ανοίγω λίγο παραπάνω για να την "ακούσει" και λίγο... Ανηφόρες - κατηφόρες, ανοικτά - κλειστά στροφιλίκια και σταδιακά πέρνω και μεγαλυτερες κλίσεις για να στρώσω και τα λάστιχα όσο το δυνατόν σε όλο το πέλμα τους. Αλλαγή λαδιών οπως-και-δήποτε κοντά στα 1.000 (100-200 πάνω, 100 κάτω δέν θα σε φάει και το άγχος!). This is my way man! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 εεεεεμμμμμ παιδια τοοο ταξιδακι το εκανα πριν τρεις εβδομαδες!!!! αν το λετε για μενα. Μια χαρα πηγαν ολα και εγιναν οσα ειπατε και ολα καλα.Και σερβις στα 1000 km. Thanks Αλλα συνεχιστε να γραφετε και για αλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 εεεεεμμμμμ παιδια τοοο ταξιδακι το εκανα πριν τρεις εβδομαδες!!!! αν το λετε για μενα. Μια χαρα πηγαν ολα και εγιναν οσα ειπατε και ολα καλα.Και σερβις στα 1000 km. Thanks Αλλα συνεχιστε να γραφετε και για αλλους. <{POST_SNAPBACK}> Μπράβο ρε αλάνι! Για την ιστορία....Τί λάδια έβαλες? Αν θές λές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 εεεε αν ειναι για την ιστορια δε μπορω να κανω και αλλιως :P YAMALUBE SEMISYNTH 20-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες