Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Με αφορμη το σημερινο συλαλλητηριο περι μακεδονιας και επειδη εγω θα κατεβω ασχετως από ποιο κομμα διοργανωνετε προτεινω να κανουμε μια συναντηση σημερα και να συμετεχουμε με το δικο μας μοναδικο τροπο στην πορεια. Μεταα εννοειτε εχει καφε. Για οποιον θελησει να ερθει συναντηση στις 6 στην καμαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Δηλωστε σημμετοχη ρεμαλια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Με αφορμη το σημερινο συλαλλητηριο περι μακεδονιας και επειδη εγω θα κατεβω ασχετως από ποιο κομμα διοργανωνετε προτεινω να κανουμε μια συναντηση σημερα και να συμετεχουμε με το δικο μας μοναδικο τροπο στην πορεια. Μεταα εννοειτε εχει καφε. Για οποιον θελησει να ερθει συναντηση στις 6 στην καμαρα ελα τώρα που μας θέλεις όλους χερι χερι :P Εγω δεν παίζει αλλα αν το τραβήξετε μεχρι το βραδυ ειμαι μέσα μετά τισ 21:30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 ελα τώρα που μας θέλεις όλους χερι χερι :P Εγω δεν παίζει αλλα αν το τραβήξετε μεχρι το βραδυ ειμαι μέσα μετά τισ 21:30 οχι χερι χερι...ροδα ροδα θα πηγαινουμε!! Και καφε στην αριστοτελους μαλλων θα κρατησει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγω μεσα για το συλλαλητηριο και μετα καφε. Θα μπω κατα τις 5, να δω τοποθεσια και ωρα συναντησης. Επειδη θα γινεται χαμος στην Καμαρα, καντε το καπου πιο συγκεκριμενα, κανα χαρακτηριστικο σημειο, οπως π.χ. μπροστα απο το εβερεστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγω μεσα για το συλλαλητηριο και μετα καφε. Θα μπω κατα τις 5, να δω τοποθεσια και ωρα συναντησης. Επειδη θα γινεται χαμος στην Καμαρα, καντε το καπου πιο συγκεκριμενα, κανα χαρακτηριστικο σημειο, οπως π.χ. μπροστα απο το εβερεστ. οκ.. 18:00 ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 οκ.. 18:00 ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Ψοφάς για τζερτζελε ρε κουφάλα!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγώ θα πάω στο συλλαλητήριο αλλά χωρίς την μηχανή και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Ο λόγος που το λέω είναι ότι πληροφορήθηκα ότι αναρχικοί θα κάνουν αντιδιαδήλωση... οπότε δεν παίζει σε καμία περίπτωση να πλησιάσω την Σούζη μου κοντά σε μολότωφ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγω θα προσπαθήσω να σας βρω κάτω. Σχολάω κατα τις 5, αλλά έχω μάθημα στη σχολή μετά. Ελπίζω να μην έχουμε ιστορίες στα Πανεπιστήμια και βρω την μηχανή μου μπάρμπεκιου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγώ θα πάω στο συλλαλητήριο αλλά χωρίς την μηχανή και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Ο λόγος που το λέω είναι ότι πληροφορήθηκα ότι αναρχικοί θα κάνουν αντιδιαδήλωση... οπότε δεν παίζει σε καμία περίπτωση να πλησιάσω την Σούζη μου κοντά σε μολότωφ... Βλεπωντας και κανοντας!!! Αν δουμε ειρηνικη και ειναι το ποιο πιθανο θα συμμετεχουμε,αν οχι θα απεχουμε!! Ρε σεις ποτε γιναμε αθηνα και δεν το καταλαβα... Οι αναρχικοι η θα περιοριστουνε στο αμερικανικο προξενειο η στον ΑΠΘ που τους παρεχει ασυλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 ... η στον ΑΠΘ που τους παρεχει ασυλο! Αυτό ακριβώς φοβάμαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Αυτό ακριβώς φοβάμαι!!! ε μην πλησιαζεις προς τα εκει τοτε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Mαγκες οποιος ερθει αργοτερα το τηλ μου ειναι 6999887764 Ηλιας! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Θα σας ψάξω στις 8 που σχολάω να δω που είστε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 κατα τις 18 00 + το πολυ θα ειμαι εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 πολυ ωραιο το συλαλητηριο...3,5 ωρες στο μελι μελο ειμασταν,αυτος ο καφες ηταν ατελειωτος!! Συμμετοχες 1)σεμουα 2+1) Janabetis με το ετερον ημιση 4)vittorio 5)snatch 6)v-paketas για λιγο 7)man! Eχω να προσθεσω και θελω λαικο δικαστηριο προς τον janabety και το ετερον ημιση οι οποιοι κυκλοφορουσαν χωρις κρανος!! Εχω μαρτυρες Το αφηνω παιδια επανω σας,,,κραξτε τον!!! + διαπιστωσαμε οτι το φαναρι απο ενα honda αυτοματο SCOOTER που εχει ειναι ολοιδιο και ταιριαζει με το φαναρι του ΧΧ!!! αρα το ΧΧ εκτος το οτι ειναι χρεπη,εχει ιδια ανταλακτικα με το sccoter! Θα στειλω επιστολη προς την HODA να τοποθετησει το ΧΧ στην κατηγορια των SCOOTER!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) + διαπιστωσαμε οτι το φαναρι απο ενα honda αυτοματο SCOOTER που εχει ειναι ολοιδιο και ταιριαζει με το φαναρι του ΧΧ!!! αρα το ΧΧ εκτος το οτι ειναι χρεπη,εχει ιδια ανταλακτικα με το sccoter! Θα στειλω επιστολη προς την HODA να τοποθετησει το ΧΧ στην κατηγορια των SCOOTER!!! Το εχω προσεξει και γω, το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα δεν ειμαι ατομο που δημιουργει εριδες!... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 kai molis ekleises to kinhto phra 3 thlefwna lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 δεν βλεπω ομως κανενας να λεει τιποτα για το θεμα κρανους!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 XAXA στα @@ τους ρε! :P Εγώ έχω να δηλώσω ότι ο Ηφαίστειος ήρθε φορώντας t-shirt με την κορμοστασιά του Καρατζαφέρη, ντυμμένο μακεδονομάχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ Ο ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Που έγιναν όλα αυτά, μαζί καθόμασταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Εσύ καθόσουν με την ξανθιά παραδίπλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Εσύ καθόσουν με την ξανθιά παραδίπλα.... Εγώ είχα αλλού το βλέμμα μου. Με την ξανθιά άλλος κόλλησε, δεν κάνει να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 και καποιος με την μελαχροινη,ο οποιος εβαζε την ξανθια σε 2 μοιρα,ονοματα δεν λεμε ,,,,.... όχι ρε πες τιποτα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες