vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Την Κυριακή 9 Μαρτίου, θα γίνει ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο Losail, ο πρώτος στην ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας, κάτω από την φωτοπλυμμήρα 37.000 προβολέων! Θα είναι ένα απίστευτο θέαμα! Προτείνω, να μαζευτούμε στο Daluz -στην κρήνη- πριν τις 22:00 που είναι ο αγώνας για να το δούμε στο Eurosport. Θέλω να κάνουμε μια λίστα συμμετοχών, ώστε να ξέρω ποίοι ενδιαφέρονται σίγουρα, ώστε να κλείσουμε να μας βάλει στην κεντρική οθόνη. Αλλά θέλει τουλάχιστον καμιά 10αρια+ συμμετοχές για να μετρήσουμε. Λοιπόν, τι λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Λοιπόν, τι λέτε; Mέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 1)Vittorio 2)Zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Πλάκα ΜΕ κάνεις; 1000000% μέσα. Κατάληψη του πρώτου ορόφου στο Daluz. Κάνε τα κουμάντα σου Βίκτορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 κι εγω μεσα κουλαδια!θελω βολτα πριν ομως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 1)Vittorio 2)Zorz 3)Atsatsos 4)Noe13 5)Janabetis έλα πάμε να βλέπω συμμετοχές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 99.99%ΜΕΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 πειραζει να ερθω χωρις να σας ξερω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 1)Vittorio 2)Zorz 3)Atsatsos 4)Noe13 5)Janabetis 6)Aragorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 σε πιο dalouz ?υποψιαζομαι οτι δεν ειναι αθηνα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 πειραζει να ερθω χωρις να σας ξερω? Οχι βεβαια, ολοι καλοδεχουμενοι...Να σε υπολογιζω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 αν ειναι στην αττικη ειμαι μεσα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Αν διαβασεις προσεκτικα τον τιτλο, θα δεις οτι λεω για Βορειους, εκτος αν θελεις να πεταχτεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 πλακα με κανεις φιλε μου. μια αλλη φορα ισως. ευχαριστω παντως για την προσκληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Kυριακή στις 22:00 έχει και μασκέ πάρτυ στο Borome... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Kυριακή στις 22:00 έχει και μασκέ πάρτυ στο Borome... Ε καλά, πάμε μετά τον αγώνα! Εγώ θα ντυθώ "The doctor"... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ε καλά, πάμε μετά τον αγώνα! Εγώ θα ντυθώ "The doctor"... :D Έχει να πέσει πολύ γέλιο λέμε!!! :D Εξαλλου την Κυριακη αν θα εχει παρτυ, θα γινεται χαμος, μονο αγωνα δεν θα δουμε. Μετα ισως... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Μαζευόμαστε βλέπω. Εγώ δυστυχώς θα απουσιάζω. Αν βρίσκεται κανείς Χανιώτη το τριήμερο, ας στείλει ένα πμ να τα πούμε από κοντά, να δούμε τον αγώνα, μπύρες, πίτσες, κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγω απο την αλλη βλεπω να ειμαστε τρεις και ο κουκος! ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Μάλλον μέσα,άμα έχω κουράγιο για έξω μετά την πίστα.Ανάλογα θα έρθω κατευθείαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 1)Vittorio 2)Zorz 3)Atsatsos 4)Noe13 5)Janabetis 6)Aragorn 7)Multijohn(?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Λοιπόν, πήγα Daluz και έκλεισα οθόνη, δυστυχώς δεν μου δίνει την μεγάλη την κεντρική, αλλά μας βόλεψε στο πατάρι πίσω για να έχουμε και ήχο. Μια χαρά είναι και πίσω η οθόνη είναι πολύ καλή και μπορούμε να ουρλιάζουμε όσο θέλουμε! Θα μαζευτούμε την Κυριακή 21:30 στο μαγαζί για prerace συζήτηση και καζούρα! Θα θελα να απαντήσετε όσοι είστε μέσα τελικά. Όσοι θέλετε να 'ρθειτε και δεν ξέρετε που είναι ΠΜ, μην ντρέπεστε. 1)Vittorio 2)Zorz 3)Atsatsos 4)Noe13 5)Janabetis 6)Aragorn 7)Multijohn(?) 8)Snatch(?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ευχαριστούμε Βίκτορα. Εγώ θα είμαι εκεί 21:29 για να πιάσω καλή θέση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Σε αμφιθέατρο σε έκλεισα αγόρι μου, σε αμφιθέατρο... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες