Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 να να να και εγω που ελεγα οτι ειμαι ο πιο μεγαλος εδω μεσα....!!!!χαχαχαχα!! βρε εσεις οι δυο τι μου θυμισατε τωρα και βεβαια ο φιλος που ανεβασε τα βιντεο....!!! τι ωραιες εποχες ,ρομαντζα ,δουλεια υπηρχε ,γκομενιλικι,μηχανες ,ελευθερια,παρανομοι ερασιτεχνικοι σταθμοι,παρτυ σε σπιτια φιλων...κλπ κλπ!!! μαλιαδες μηχανοβιοι ειστε ωραιοι ρεεεεε!!!!!!!!!!!!! Θοδωρή, είχαμε βρεθεί στο Ζοο πριν λίγο καιρό. Όντως ήταν ωραίες εποχές γιατί υπήρχε ανθρωπιά, απλότητα και περισσότεροι λόγοι να είναι κανείς χαρούμενος απ' ότι σήμερα. χιλιαρα ε? χμ αν δεν πεσει καμια πτωχευση και παρω το εφαπαξ το 12 λεω να ανεβω λιγο στα 1300 με την χαγια.... πρωτα ο θεος ναμαστε καλα και θα δειξει...!!!! ελπιζω.....!!!!! Το λέει η καρδιά σου, έτσι? Εύγε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ονειρα υπαρχουν...λεφτα δεν θα υπαρχουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ονειρα υπαρχουν...λεφτα δεν θα υπαρχουν... Άρε πρωθυπουργέ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Θοδωρή, είχαμε βρεθεί στο Ζοο πριν λίγο καιρό. Όντως ήταν ωραίες εποχές γιατί υπήρχε ανθρωπιά, απλότητα και περισσότεροι λόγοι να είναι κανείς χαρούμενος απ' ότι σήμερα. Το λέει η καρδιά σου, έτσι? Εύγε. για σου φιλε!!!!μετα απο τα βιντεο ειμαι με ενα χαμογελο στα χειλη..... η πουτανα η καθημερινοτητα και ο αγωνας επιβιωσης ,μας εχει κανει να χασουμαι πολλα ωραια απλα ομορφα πραγματα! μου θυμισες οτι εχει ερθει η ανοιξη.... [τελος παντων μην δινεις σημασια ,αν οι σκεψεις μου σου φαινονται παραξενες..] ναμαστε ωρε καλα και να καβαλαμε [οπως θελει το παιρνει ο καθενας] μεχρι τα βαθια γεραματα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ωραιο θεμα. Εγω τη δεκαετια του 80 τουλαχιστον στο τελος της ημουν στην αρχη της εφηβειας. Πολυ φυσικο να αρχισουν να με ενδιαφερουν οι μηχανες, αλλωστε εξω απο το γυμνασιο τα απογευματα του χειμωνα που βραδιαζε νωρις σε μια μεγαλη ευθεια (υποκοσμο το ελεγαν τοτε) μαζευονταν τα θηρια και καναν κοντρες. Ειναι ονειρο να βγαινεις εξω και να ακους τα τετρακυλινδρα θηρια που αναφερθηκαν παραπανω να ουρλιαζουν στα 200-400-800 μετρα. Τοτε λοιπον ισως να ειχα ονειρο να παρω και εγω ενα 1000αρι. Στην πορεια ιεραρχησα τις αναγκες μου και ειδα οτι με καλυπτουν και μικροτερα κυβικα σε διαφορες κατηγοριες. Βεβαια μετα ανακαλυψα τα ον-οφφ και στη συνεχεια εβαλα κιλα οποτε η συνεχεια ηταν μαλλον δεδομενη. Και καπως ετσι εφτασα να αποκτησω την πρωτη μου χιλιαρα. Με ρωτανε καμια φορα ομως: Μεγαλη ειναι η μηχανη σου; Ναι χιλιαρα!!! και γεμιζει το στομα μου. Μηπως την ψωνισα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Tι να πω κι εγώ που πήρα μεγαλύτερη από 1000άρα και πάει χειρότερα κι από 600άρα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχα. Και εμενα στο μυαλο μου κατι σε Bol d'or ή Ninja Gpz μου εκανε η 1000αρα. Θυμαμε οταν πηρα βολτα το 1050 του φιλου Πετρου. Ωρε πουστη μου,ολοκληρο υπερωκεανιο. 6 κυλινδρο εργοστασιο,τα βολταρα και κ@υλ@να. Το Βαραντερο ειλικρινα ΠΟΤΕ δεν το ειδα σαν 1000αρα. Δεν ξερω γιατι,αλλα ετσι. Ενα nacked νομιζω θα μου εδινε αυτη την αισθηση ξανα. Α...και τα SS σαν ποδηλατα ειναι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Χαχα. Και εμενα στο μυαλο μου κατι σε Bol d'or ή Ninja Gpz μου εκανε η 1000αρα. Θυμαμε οταν πηρα βολτα το 1050 του φιλου Πετρου. Ωρε πουστη μου,ολοκληρο υπερωκεανιο. 6 κυλινδρο εργοστασιο,τα βολταρα και κ@υλ@να. Το Βαραντερο ειλικρινα ΠΟΤΕ δεν το ειδα σαν 1000αρα. Δεν ξερω γιατι,αλλα ετσι. Ενα nacked νομιζω θα μου εδινε αυτη την αισθηση ξανα. Α...και τα SS σαν ποδηλατα ειναι Δικός μας είσαι εσύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Εγω δηλ που ονειρευόμουν αυτό: έχω πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) To ονειρο της χιλιαρας, εγινε ο εφιαλτης του βενζιναδικου.Eγω παντως μικρος γουσταρα τα εντουρο γιατι ημουν καi bmxakias, ειδικοτερα τα Husqvarna. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 χαχαχαχα εγω δεν ειχα 1000.GPZ 900R ειχα.Τα χιλιαρια τα θεωρω υπερβολη :P Ωραιες εποχες παντως.Αρε παλιοπαιδα.Με συγκινησατε παλι. Α, και τοτε αν δεν ειχες το μαρουλι κας, μηχανακι γιοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δικός μας είσαι εσύ. Εγω δηλ που ονειρευόμουν αυτό: έχω πρόβλημα? Καλα που δεν ποσταρες κανενα Tuareg.......... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Στη δικιά μου περίπτωση μόνος ένας θεός ξέρει πόσο ανυπομονώ που θα έρθει η μέρα που θα απόκτησω τη δικιά μου όχι ότι δεν περιμένω πως και πως να πάρω το δυομισάρη (αν το πάρω , να δούμε πως θα πάει η ελλαδίτσα μας ) αλλά άλλη αίσθηση το ένα άλλη το άλλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 εγω ακομα το ονοιρο της χιλιαρας δεν το εχω εκπληρωσει στο επακρον...αυτο που εχω ηταν το ονοιρο μου πιο μικρος...τωρα εχω αλλους στοχους αλλα οχι ονοιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ετσι οπως παει πλεον η κατασταση,η οικονομικη κατασταση,σε λιγο και δεν απεχει και πολυ θα λεμε για το Ονειρο της Χιλιαρας και το μυαλο καμμία σχεση δεν θα ενωνει με μοτοσυκλετα...Ονειρο απατηλο και απιαστο θα ειναι η Χιλιαρικούμπα στο μισθο για το μηνα...Και θα περπατας θα περπατας και...Ονειρο θα παραμενει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ετσι οπως παει πλεον η κατασταση,η οικονομικη κατασταση,σε λιγο και δεν απεχει και πολυ θα λεμε για το Ονειρο της Χιλιαρας και το μυαλο καμμία σχεση δεν θα ενωνει με μοτοσυκλετα...Ονειρο απατηλο και απιαστο θα ειναι η Χιλιαρικούμπα στο μισθο για το μηνα...Και θα περπατας θα περπατας και...Ονειρο θα παραμενει... Με την τιμη της βενζινης στο διαστημα μαλλον θα υπερκυβισω το peugeot2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Οταν πρωτοαρχισα να ασχολουμαι με της μηχανες εξωαγωνιστικα περιπου το 1998 το ονειρο μου ηταν αυτο Βεβαια αργοτερα αλλαξανε τα μυαλα μου και σταματησα να ονειρευομαι πιστιαρικα...Το πηγα προς τα μαστοδοντα. Μου αρεσε το 1100 και μετα το 1150 GS και φυσικα τα παλαιοτερα Africa Twin και κυριως το Super Tenere. Παρα τις τεραστιες οικονομικες δυσκολιες και τις παρα πολλες οικογενειακες υποχρεωσεις καταφερα να βρω σε καλη κατασταση ενα S10 και το παντρευτηκα. Τωρα πια τα ονειρα μου ειναι ξανα πιο ασφαλτινα αλλα οχι τοσο σε SS και οχι σε τοσα κυβικα (εκτος αν βγει οντως το dreambike μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πως σας φάνηκε αυτή η κατάκτηση του "ονείρου" όταν πρωτοκαβαλήσατε την χιλιάρα σας? Εγώ από τότε που πήρα την πρώτη χιλιάρα είμαι σε διαρκή ερεθισμό, 4 χρόνια τώρα. Η παλιά αγάπη με clipon :) Και η καινιούργια αγάπη :) +1000 λοιπόν Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Φιλε τα Yamaha δεν ειναι καλα μηχανακια, χαλανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Εγώ 1000άρα δεν κατάφερα να πάρω ακόμα και λόγο της οικονομικής κατάστασης δεν το βλέπω. Πιο πιθανό βλέπω να πουλάω το 1600άρι τουτού μου και να πέρνω 1000άρι, ΠΙΑΝΕΤΑΙ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ 1000άρα δεν κατάφερα να πάρω ακόμα και λόγο της οικονομικής κατάστασης δεν το βλέπω. Πιο πιθανό βλέπω να πουλάω το 1600άρι τουτού μου και να πέρνω 1000άρι, ΠΙΑΝΕΤΑΙ;;; ................................. Άκυρο, εννοούσες 1000άρι τουτού μάλλον, ε? Νόμισα μοτό. :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 ................................. Άκυρο, εννοούσες 1000άρι τουτού μάλλον, ε? Νόμισα μοτό. :P ΄Ξύπνα Κωστάκη...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Εγω παλι ποτε δεν τρελαθηκα για μια 1000αρα. Ιδικα οταν αυτη ερχεται σε μορφη SS. Ναι εχουν δυναμη, αλλα δεν με συγκινει και τοσο. Αν ηταν μια πιο ηπια μηχανη 1000 κυβικων , με λιγοτερα αλογα και παραπανω ροπη, τοτε ισως ναι. Αλλιως δεν μου κανει κατι. Εδω δεν εχω μαθει τα 600 κυβικα ακομα ναουμε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι ποτε δεν τρελαθηκα για μια 1000αρα. Ιδικα οταν αυτη ερχεται σε μορφη SS. Ναι εχουν δυναμη, αλλα δεν με συγκινει και τοσο. Αν ηταν μια πιο ηπια μηχανη 1000 κυβικων , με λιγοτερα αλογα και παραπανω ροπη, τοτε ισως ναι. Αλλιως δεν μου κανει κατι. Εδω δεν εχω μαθει τα 600 κυβικα ακομα ναουμε :D Εντάξει :tooth: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες