Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

Για τον ίδιο λόγο που κάποιος θα πάρει την λαδιερα μπορει να προτιμήσει και τον τενεκε όπως τον λένε και κάποιοι ειδημωνες...μόνο που οι αρετές του τενεκε είναι ανώτερες απο το σήμα μιας λαδιερας κι ας την έχουν αδικήσει λίγο οι μεγάλοι και τρανοι testers της Ελλάδας.επειδή δεν έχει το σήμα.

Γραφοντε οι χίλιες παπαριες χωρίς κανείς να το χει στα χέρια του,χωρίς να έχει κάνει τεστ...

Δε πειράζει,συμμεριζομαι πάντως τον πόνο των ανθρώπων που σπρώχνουν τις πανάκριβες μηχανές τους η τους ανθρώπους που οι καλές τους μηχανές πάσχουν αΠο θέματα που ούτε κινεζικά μηχανάκια δεν έχουν...με τις υγειες

Σας σε όσους ειστε πονεμενοι,φιλουρες....κι όταν οι οποιοδήποτε τύποι που τους τρέχουν οι μηχανές τους όταν βρουν λεφτά ας παρουν κατι αξιοπιστο.αν πάλι τους ενοχλεί να φύγουν απο τα μεγάλα σήματα τουλάχιστον μην κλαιγοντε μετα

Σαν απηδηχτες 10 χρόνια γκομενες.....εντάξει δηλαδή έχει καταντήσει γελοίο το όλο θέμα.ότι δεν είναι γερμανός δηλαδή είναι υπό???επειδή υπάρχουν κολλημενα μυαλά

Άσε τους ειδήμονες και πές μας τις εντυπώσεις σου..................... απο φώτα,φρένα,στήσιμο κλπ!!!!!!!!!

dscn04487133243.jpgmatsouki270220111296345.jpg

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε συ χωραγαν ακομα αλλα 4 προβολακια

Ααααααααα, μισες δουλειες κανεις :smoke:

Επισης πισω απο το παρμπριζ βεσπας κατι διακρινεται....

Υ.Γ. Τωρα συγνωμη, αυτο ειναι μοτοσυκλετα?

Τροποποιήθηκε από τον AFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ χωραγαν ακομα αλλα 4 προβολακια

Ααααααααα, μισες δουλειες κανεις :smoke:

Επισης πισω απο το παρμπριζ βεσπας κατι διακρινεται....

Υ.Γ. Τωρα συγνωμη, αυτο ειναι μοτοσυκλετα?

Και με προβόλια και με βέσπα θα σε περάσω απο πάνω!!!!!!!!!!!!!!! :whistling:

Σε περιμένω!!!!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με προβόλια και με βέσπα θα σε περάσω απο πάνω!!!!!!!!!!!!!!! :whistling:

Mε τοσο βαρος αν ειμαι σταματημενος σιγουρα θα περασεις απο πανω μου, θα με κανεις χαλκομανια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε τοσο βαρος αν ειμαι σταματημενος σιγουρα θα περασεις απο πανω μου, θα με κανεις χαλκομανια

Σταματημένος η όχι δεν το γλυτώνεις το πέρασμα, άν και εφόσον γλυτώσεις πρώτα το κάψιμο απο τα προβόλια!!!!!!

Υγ. Μην το @@μήσουμε πάλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK, πάει χώμα και έτσι με παρμπρίζ και προβόλια κλπ αλλά πως πάει?

Μαζεμένα εώς στρωτά κουλ ή έχεις περιθώριο και για καμμιά ταρζανιά αμά λάχει να'ουμ?

Ξέρετε, κανένα αλματάκι σε γιαμπ κλπ

Δηλαδή το μηχανάκι είναι κάτι παραπάνω από SUV ή όχι?

Γιατί πιο ικανό από το 1200 GS είναι, σίγουρα,στο χώμα πάντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε τους ειδήμονες και πές μας τις εντυπώσεις σου..................... απο φώτα,φρένα,στήσιμο κλπ!!!!!!!!!

dscn04487133243.jpgmatsouki270220111296345.jpg

ποια ζελατινα ειναι αυτη???

εγω εχω παραγγειλει της givi.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας σε όσους ειστε πονεμενοι,φιλουρες....κι όταν οι οποιοδήποτε τύποι που τους τρέχουν οι μηχανές τους όταν βρουν λεφτά ας παρουν κατι αξιοπιστο.αν πάλι τους ενοχλεί να φύγουν απο τα μεγάλα σήματα τουλάχιστον μην κλαιγοντε μετα

Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε... είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν...εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο! :tooth:

H πρόταση στη παράθεση, αυτό μου έφερε στο μυαλό. Δεν κατάλαβα τίποτα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμαν τι τερας ειναι αυτο ;

Την Αρτα και τα Γιαννενα εχει κρεμασει απανω. :_zeppelin:

Έτσι είναι τα πραγματικά adventure μηχανάκια.

Kαλώς τον Τσακ Νόρις. :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντυπωσεις???χμ,θα γραψω αν και τα χιλιομετρα ειναι ακομα λιγα οποτε ασφαλης συμπερασματα δεν εχουν βγει.

στα θετικα.

η εμφανιση ειναι κατι αντικειμενικο,πως θα το δει ο καθενας.η μηχανη εχει φρεσκο look,νεανικο μπορω να πω και λιγοτερο κυριλατο.

τα φωτα του απλα αριστα,ειδα φως επιτελους,βασικα τοποθετησα μονος μου xenon.

το στησιμο του ειναι πολυ καλο.

ανεβαινεις πανω και νομιζεις οτι εχεις μηχανη 200 κιλων κατω απο τον πισινο σου.πιο ελαφρια αισθηση ακομα κι απο το ktm 990adv που ειχα καποτε.

μανουβραρεται απλα πανευκολα,στα υπερ οτι το τιμονι του εχει και πολυ καλο στριψιμο.

τα οργανα ομορφα,αν και κατι δε μου παει καλα σχετικα με την καταναλωση,μου γραφει κατι 15αρια η ενδειξη.

το δουλεμα του κινητηρα μου φανηκε τραχυ στην αρχη,καπως ξερο και αποτομο,ok,συνηθειο ειναι.

ειχα την εντυπωση οτι η μηχανη ειναι εντελως ψοφια στα χαμηλα,ομως εγω ψοφιο δεν το ειδα καθολου,δειχνει να ειναι πολυ προθυμος ο κινητηρας σε σημειο να σκεφτομαι,ειναι 110 αλογα???η μετα στρωσιμο περιοδος θα δειξει αν η μηχανη και πανω απο τις 4000 ειναι ζωντανη.

στον δρομο βαδιζει με χαρη και πραγματικα ειναι ακλονητο απο τους αεριδες,κατι που δεν το περιμενα επισης.

στις στροφες μπαινει,κι οταν γραφω μπαινει,το εννοω με ολη την σημασια της λεξης.

τα φρενα πολυ καλα,το abs δεν ενεργοποιειται για την πλακα του.

η μονη μηχανη επισης που εχω οδηγησει και πατωντας πισινο επιβραδυνε εμφανεστατα χωρις να μπει σε λειτουργια το abs.

αλλο ενα υπερ που βρηκα κι ελπιζω να παραμεινει ετσι ειναι οτι το διαφορικο δεν ακουγεται καθολου,καμια σχεση με τα γκλανγκ γκλουνγ που ακουγα και ειχα συνηθισει,πολλες φορες ψαρωνω και κοιταζω μηπως κι εχω αλυσιδα βρε παιδι μου.

υπερ το διπλο ψαλιδι πισω.νιωθω περισσοτερη ασφαλεια παρα να ειναι ο τροχος στο διαφορικο μονο.

μακριες σχεσεις στις ταχυτητες,κατι που το προτιμω,ειδικα για μεσα στην πολη.

ποιοτικα δεμενο με καλη συναρμογη και πολυ καλη βαφη,θα δειξει κι ο χρονος βεβαια.

επισης χαιρομαι που δεν εχει ηλεκτρικη αναρτηση.

και μιας που ειπα για αναρτηση να πω οτι το μηχανακι ειναι πολυ σφιχτο στο στησιμο της αναρτησης,στην πρωην μου,στην λειτουργια sport δεν ηταν τοσο σκληρη η αναρτηση,αυτο το θεωρω θετικο στα στροφιλικια.θα δειξει.

τα αρνητικα.

η καλυψη απο την μαμα ζελατινα ειναι απλα εκνευστικη.παραγγειλα την givi μηπως και ευχαριστηθω βολτα οπως πρεπει.

θα βαλω και τα πλαινα προστατευτικα μηπως κανουν κι αυτα δουλεια.

θα ηθελα να εχει range στον πινακα οργανων.

αυτα για τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντυπωσεις???χμ,θα γραψω αν και τα χιλιομετρα ειναι ακομα λιγα οποτε ασφαλης συμπερασματα δεν εχουν βγει.

στα θετικα.

η εμφανιση ειναι κατι αντικειμενικο, (υποκειμενικό) πως θα το δει ο καθενας.

τα φωτα του απλα αριστα,ειδα φως επιτελους,βασικα τοποθετησα μονος μου xenon. :_zeppelin:

Τελικά... φώτα είχε άριστα όπως λες, ή όχι? (για να τοποθετήσεις xenon το λέω) :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά... φώτα είχε άριστα όπως λες, ή όχι? (για να τοποθετήσεις xenon το λέω) :_zeppelin:

και μαμα ηταν πολυ καλα,απλα εγω θελω xenon,κολλημα....καμια σχεση με μονοφθαλμα οχηματα

Τροποποιήθηκε από τον taksidiotis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμαν τι τερας ειναι αυτο ;

Την Αρτα και τα Γιαννενα εχει κρεμασει απανω. :_zeppelin:

Xριστουγεννειατικο δεντρο. :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παιχνιδι ειναι ολα ρε παιδια! Μην σκευτεστε τοσο λογικα, υπαρχουν πολλα παιχνιδια για διαφορετικο σκοπο και για ολα τα λευτα...

Απλα μερικοι ζηλευουν που δεν εχουν λευτα να αποκτησουν καλυτερο παιχνιδι. Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να εχω το παραπανω μηχανακι με ολο αυτο τον εξοπλισμο, το οτι λετε οτι ειναι σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι λιγο "καπως"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παιχνιδι ειναι ολα ρε παιδια! Μην σκευτεστε τοσο λογικα, υπαρχουν πολλα παιχνιδια για διαφορετικο σκοπο και για ολα τα λευτα...

Απλα μερικοι ζηλευουν που δεν εχουν λευτα να αποκτησουν καλυτερο παιχνιδι. Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να εχω το παραπανω μηχανακι με ολο αυτο τον εξοπλισμο, το οτι λετε οτι ειναι σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι λιγο "καπως"

Οπως.................? :yeahright:

Μπας και το ζηλευω και δεν το ξερω? :smoke:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να εχω το παραπανω μηχανακι με ολο αυτο τον εξοπλισμο.

θα πρεπει να το τακτοποιησεις ομως το αυθαιρετο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα θετικα.

η εμφανιση ειναι κατι αντικειμενικο,πως θα το δει ο καθενας.η μηχανη εχει φρεσκο look,νεανικο μπορω να πω και λιγοτερο κυριλατο.

τα φωτα του απλα αριστα,ειδα φως επιτελους,βασικα τοποθετησα μονος μου xenon.

το στησιμο του ειναι πολυ καλο.

ανεβαινεις πανω και νομιζεις οτι εχεις μηχανη 200 κιλων κατω απο τον πισινο σου.πιο ελαφρια αισθηση ακομα κι απο το ktm 990adv που ειχα καποτε.

μανουβραρεται απλα πανευκολα,στα υπερ οτι το τιμονι του εχει και πολυ καλο στριψιμο.

τα οργανα ομορφα,αν και κατι δε μου παει καλα σχετικα με την καταναλωση,μου γραφει κατι 15αρια η ενδειξη.

το δουλεμα του κινητηρα μου φανηκε τραχυ στην αρχη,καπως ξερο και αποτομο,ok,συνηθειο ειναι.

ειχα την εντυπωση οτι η μηχανη ειναι εντελως ψοφια στα χαμηλα,ομως εγω ψοφιο δεν το ειδα καθολου,δειχνει να ειναι πολυ προθυμος ο κινητηρας σε σημειο να σκεφτομαι,ειναι 110 αλογα???η μετα στρωσιμο περιοδος θα δειξει αν η μηχανη και πανω απο τις 4000 ειναι ζωντανη.

στον δρομο βαδιζει με χαρη και πραγματικα ειναι ακλονητο απο τους αεριδες,κατι που δεν το περιμενα επισης.

στις στροφες μπαινει,κι οταν γραφω μπαινει,το εννοω με ολη την σημασια της λεξης.

τα φρενα πολυ καλα,το abs δεν ενεργοποιειται για την πλακα του.

η μονη μηχανη επισης που εχω οδηγησει και πατωντας πισινο επιβραδυνε εμφανεστατα χωρις να μπει σε λειτουργια το abs.

αλλο ενα υπερ που βρηκα κι ελπιζω να παραμεινει ετσι ειναι οτι το διαφορικο δεν ακουγεται καθολου,καμια σχεση με τα γκλανγκ γκλουνγ που ακουγα και ειχα συνηθισει,πολλες φορες ψαρωνω και κοιταζω μηπως κι εχω αλυσιδα βρε παιδι μου.

υπερ το διπλο ψαλιδι πισω.νιωθω περισσοτερη ασφαλεια παρα να ειναι ο τροχος στο διαφορικο μονο.

μακριες σχεσεις στις ταχυτητες,κατι που το προτιμω,ειδικα για μεσα στην πολη.

ποιοτικα δεμενο με καλη συναρμογη και πολυ καλη βαφη,θα δειξει κι ο χρονος βεβαια.

επισης χαιρομαι που δεν εχει ηλεκτρικη αναρτηση.

και μιας που ειπα για αναρτηση να πω οτι το μηχανακι ειναι πολυ σφιχτο στο στησιμο της αναρτησης,στην πρωην μου,στην λειτουργια sport δεν ηταν τοσο σκληρη η αναρτηση,αυτο το θεωρω θετικο στα στροφιλικια.θα δειξει.

τα αρνητικα.

η καλυψη απο την μαμα ζελατινα ειναι απλα εκνευστικη.παραγγειλα την givi μηπως και ευχαριστηθω βολτα οπως πρεπει.

θα βαλω και τα πλαινα προστατευτικα μηπως κανουν κι αυτα δουλεια.

θα ηθελα να εχει range στον πινακα οργανων.

αυτα για τωρα

Ρίξε μία ματιά σε αυτά που σου είχα γράψει σε άλλο forum σχετικά με το SP1200 και πες μου αν είχα δίκιο ή όχι!!!!

Και πάλι καλορίζικη και καλά και ασφαλή ΚΜ!!!

988

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα μερικοι ζηλευουν που δεν εχουν λευτα να αποκτησουν καλυτερο παιχνιδι.

γνωστό και ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού"...

anyway, το να φορτώσεις τη μηχανη με πολλά αξεσουάρ είναι καθαρά θέμα γουστου και κ@υλας

και απορώ που σε αυτό το καθαρά υποκειμενικό θέμα σχολιάζετε αρνητικά...ειχε ο αλλος τα φραγκα, τα εσκασε και εβαλε

ότι ήθελε πάνω, απο κει και πέρα δεν πεφτει λόγος στους υπολοιπους αφού δεν νομίζω ότι τα δικά μας είναι κουκλιά...

ασε που δεν θυμαμαι να μου ζητησε δανεικά!

δλδ το να σχολιάζουμε το γουστο καθε ιδιοκτήτη για κάθε μηχανή που αποσκοπεί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωστό και ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού".........................

Συμφωνουμε 100%, φανταζομαι ειναι ρητορικο το ερωτημα σου!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οπως.................? :yeahright:

Μπας και το ζηλευω και δεν το ξερω? :smoke:

Εννοω οτι περιεχει εμπαθεια... Πιστευω οτι ισως ζηλευεις λιγο, οχι απαραιτητα επειδη δεν μπορεις να το παρεις..

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωστό και ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού"...

anyway, το να φορτώσεις τη μηχανη με πολλά αξεσουάρ είναι καθαρά θέμα γουστου και κ@υλας

και απορώ που σε αυτό το καθαρά υποκειμενικό θέμα σχολιάζετε αρνητικά...ειχε ο αλλος τα φραγκα, τα εσκασε και εβαλε

ότι ήθελε πάνω, απο κει και πέρα δεν πεφτει λόγος στους υπολοιπους αφού δεν νομίζω ότι τα δικά μας είναι κουκλιά...

ασε που δεν θυμαμαι να μου ζητησε δανεικά!

+1150 Συμφωνώ απόλυτα!!! :_thumbsup: Καθένας με το γούστο του!!

vwazzoekey1906078.jpg

:tooth: :tooth: :tooth::2funny: :2funny: :2funny:

Xιουμοράκι έτσι :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο ΕΣΥ είσαι που το Χες πάρει βόλτα αφού πρώτα περασες απο ένα βενζινάδικο???

Ω ναι!!! Ξέρεις τι είναι να σου μείνει από βενζίνη στα 500 μέτρα και να έχεις ακούσει για 260 κιλά???

Ευτυχώς που "άλλη μου 'δειξες και άλλη μου 'μπηξες" !!!! χαχαχα

988

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω οτι περιεχει εμπαθεια... Πιστευω οτι ισως ζηλευεις λιγο, οχι απαραιτητα επειδη δεν μπορεις να το παρεις..

Δεν θα ντρεπομουν να πω οτι το ζηλευω και το θελω-αν το ηθελα.

Αυτο το μηχανακι δεν μου λεει τιποτα,κυριολεκτικα.

Οσο και τοπ τεχνολογια να φοραει(που δεν...)η κακαισθητη σχεδιαση του με απωθει.

Οχι οτι το δικο μου μου λεει κατι,αλλα οι συνθηκες κατω απο τις οποιες το απεκτησα,ειναι διαφορετικες απο καποιου που σκαει ενα σεβαστο ποσον να αγορασει αυτο το πραμα....... :rolleyes:

Οσο για το χριστουγεννειατικο δεντρο,εχει να κανει με την υπερβολη ορισμενων αναβατων που θελεουν η μοτο τους να ειναι wow και καταληγει να μοιαζει με Αγιοβαρβαριτικο. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα