Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

Ρε συ tdm900r, δεν τρώγεσαι με τίποτα!!!! Δεν σου είπε κανείς ότι ανακάλυψε η BMW τον τροχό! Βιάστηκες να τρέξεις να βρεις ποιος ανακάλυψε τα ABS τα Τraction control κτλ!

Σου είπαν ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ τα εφάρμοσε πάνω στις μοτοσυκλέτες του. Και καλά σου είπαν ότι οι Ιάπωνες πρόσφατα ανακάλυψαν τον ψεκασμό, το ABS κτλ!

Η BMW έβγαζε ψεκαστά μηχανάκια με ABS από πριν το '88. Έβαλε traction control πρώτη στα μηχανάκια της, έφτιαξε σύστημα φώτων που ακολουθούν την πορεία της μοτοσυκλέτας κτλ.

Τι κι αν τα ανακάλυψε αυτά τα συστήματα η Chevrolet ή η Renault ας πούμε????

Ποια είναι η εταιρία που τα παίρνει και τα εφαρμόζει στα μηχανάκια της είναι το θέμα!

Ό,τι βλέπεις πάνω στα BMW σήμερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δεις μετά από μερικά χρόνια και πάνω στα γιαπωνέζικα. Μια ζωή οι Ιάπωνες αυτό έκαναν! Αντέγραφαν την Ευρώπη. Και για να επικρατήσουν στην αγορά, έδιναν γκάζια...πολλά γκάζια,...(ενίοτε και χωρίς τα ανάλογα φρένα/αναρτήσεις/πλαίσιο που ήταν αναγκαία γι΄αυτά τα γκάζια)

Ο Ευρωπαίος δεν έδινε τέτοια γκάζια κι έτσι ήταν το σημείο που μπορούσαν να τον χτυπήσουν. Vale ότι ήταν τέτοιος λαός που τότε έφτιαχναν ποιοτικά πράγματα και είχαν και μια αξιοπιστία και εδραιώθηκαν στη αγορά.

Βέβαια αν παρατηρήσει κανείς τα τελευταία χρόνια την στροφή του κόσμου στα Ευρωπαϊκά, θα καταλάβει το γιατί. Από τότε που αποφάσισαν να δώσουν ΚΑΙ γκάζια οι Ευρωπαίοι στο υπόλοιπο πακέτο τους, σε συνάρτηση με την πτώση της αξιοπιστίας του Γιαπωνέζου (κακά τα ψέματα) αλλά και με την αύξηση των τιμών του λόγω γιεν, δύσκολα πια ο άλλος θα πάει για αγορά γιαπωνέζικου όπως πήγαινε παλιότερα.

Το πακέτο του Ευρωπαίου δείχνει καλύτερο. "Στήσιμο, φρένα, γκάζια, καινοτομίες, διαφορετικότητα, brand name, και τιμές σχεδόν ίδιες πια με Ιαπωνία". Γιατί να πάρει Γιαπωνέζικο όπως έπαιρνε παλιότερα?

Και να σου πω και κάτι γιατί έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία με το να επιτίθεσαι σε όποιον πει κακό λόγο για το μηχανάκι σου?

Με την τεχνολογία του σήμερα, με τις δοκιμασμένες λύσεις που υπάρχουν (ακόμα και τις εντελώς πρωτοποριακές που εφαρμόστηκαν ποτέ σε μηχανάκια) με τις γνώσεις που έχεις από μηχανάκια που είναι ήδη στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, ΔΕΝ βγάζεις ένα μηχανάκι σαν το Τενερέ και περιμένεις ο κόσμος να ανοίξει διάπλατα το στόμα και να αναφωνήσει ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ με αυτό που έβγαλες!

Βάσει όλων των παραπάνω γνώσεων, δεν νοείται να κάνεις come back μετά από τόσα χρόνια με ένα μηχανάκι που είναι το πιο βαρύ από όλο τον ανταγωνισμό, το οποίο υπολείπεται σημαντικά σε δύναμη και σε αίσθηση κινητήρα ακόμα και από μηχανάκια που είναι τόσα χρόνια στην αγορά!

Πως να το κάνουμε δηλαδή? Δεν γίνεται ρε φίλε!

Επειδή πήγες και έβαλες πάνω 1-2 ηλεκτρονικά γκατζετάκια (τα mode στο κινητήρα πχ) που δεν στοιχίζουν τίποτα και που προϋπάρχουν βέβαια σε άλλα μηχανάκια, νομίζεις ότι κάτι έκανες?

Με καθρεφτάκια και χρωματιστές χαντρούλες να ξεγελάσεις τους Ιθαγενείς?

Την σήμερον ημέρα?

Στην Ευρώπη?

Και περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν και ως τον μεσσία της κατηγορίας? Ε όχι... έλεος δηλαδή! :surrender:

Ένα απλό μηχανάκι της σειράς είναι και προσπάθεια αντιγραφής σε διαφορετικό περιτύλιγμα από τον "βασιλιά" της κατηγορίας για να κλέψεις κι εσύ κάνα κομματάκι από την πίτα της αγοράς. Θες κατάλαβε το, θες μην το καταλαβαίνεις!

Το αν τελικά είναι ή όχι καλύτερο, εμένα δεν μου λέει τίποτα αφού είναι μια καθαρή προσπάθεια αντιγραφής.

Να πω για το multistrada... ναι! Καινούρια μοτοσυκλέτα με ένα σωρό καινοτομίες και προπάντων ΔΙΚΟ ΤΗΣ χαρακτήρα, κι όχι αντιγραφή ενός άλλου.

Καλά κάνεις λοιπόν και υποστηρίζεις την επιλογή σου και το μηχανάκι που πήρες, αλλά μην προσπαθείς να πείσεις για το τεχνολογικό και πρωτοποριακό μηχανάκι που έβγαλε η ΥΑΜΑΗΑ, γιατί ακόμα κι ο τελευταίος φαν της εταιρίας, θα περίμενε κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό όταν πας να κάνεις δυνατό come back μετά από τόσα χρόνια. Αντ' αυτού βγαίνεις υποδεέστερος.

Κι αν σκεφτείς ότι είσαι υποδεέστερος (άντε και ισάξιος να σου πω εγώ) από μηχανάκι που σχεδιάστηκε πριν 7 χρόνια... ε... πως να το κάνουμε.... έπαιξες κι έχασες!

Γνώμη μου. :shades:

ΥΓ: Ουδεμία σχέση είχε το DR big με τα GS. Μόνο σε αυτό το ρύγχος μοιάζουν και πουθενά αλλού! Και μόνο που αναφέρεται ως σύγκριση, είναι προσβλητικό για τα GS. Μιλάμε για πολύ ζημιάρικα μηχανάκια χωρίς τίποτα καινοτόμο. (εκτός της διαφορετικότητας που είχε λόγω ρύγχους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποσώς με ενδιαφέρει ποιός ανκάλυψε τον τροχό.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον καβαλάω και να μην χαλάει.

Απαντώ μόνο στα γραφόμενα και τίποτα άλλο.

Μακάρι η BMW να αντέγραφε έναν Γιαπωνέζικο άξονα και όχι μόνο.

Και δεν ήταν ανάγκη να γράψεις ολόκληρο κατεβατό για κάτι που δεν είπα.

Να ξέρεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Είπαμε, να μην λέμε μόνο για να λέμε! :_thumbsup:

Την καλημέρα μου! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά το παραπάνω ντελίριο,

ALX χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, απλά επειδή τα γραφεις δημοσιως να σου πω ότι δεν ισχύουν πολλά από αυτά που γραφεις,

επειδή τα quotes ειναι πολλά για να απαντηθουν,

να σου πω μερικά, επιγραμματικά

Η BMW έβγαζε ψεκαστά μηχανάκια με ABS από πριν το '88. Έβαλε traction control πρώτη στα μηχανάκια της,

ΛΑΘΟΣ!Η Honda έβαλε στο Honda ST1100 το 1992

Μια ζωή οι Ιάπωνες αυτό έκαναν! Αντέγραφαν την Ευρώπη. Και για να επικρατήσουν στην αγορά, έδιναν γκάζια...πολλά γκάζια,...(ενίοτε και χωρίς τα ανάλογα φρένα/αναρτήσεις/πλαίσιο που ήταν αναγκαία γι΄αυτά τα γκάζια)

βλέπε δλδ, R1, GSXR, CBR, μοτοσυκλέτες που απλά σούζαραν και δεν έστριβαν.

οι διακρίσεις τους στους αγώνες μοτοσυκλέτας, άλλο δείχνουν.

δεν νοείται να κάνεις come back μετά από τόσα χρόνια με ένα μηχανάκι που είναι το πιο βαρύ από όλο τον ανταγωνισμό

Πληροφορικά και μόνο, το GS Adventure που είναι ανταγωνιστής του λογω εξοπλισμου, είναι καμια 10ρια κιλά βαρύτερο!

αυτά και εννοείται φιλικά,

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύν επαναπρογραμματισμό της ECU(250 ευρώ τον χρεώνουν) και έχεις +15 αλογάκια. Όταν με το καλό το πάρεις θα σου στείλω πληροφορίες!

Οι αμερικανοι βγαλανε προγραμμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά το παραπάνω ντελίριο υπερ της BMW,

ALX χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, απλά επειδή τα γραφεις δημοσιως να σου πω ότι δεν ισχύουν πολλά από αυτά που γραφεις,

επειδή τα quotes ειναι πολλά για να απαντηθουν,

να σου πω μερικά, επιγραμματικά

ΛΑΘΟΣ!Η Honda έβαλε στο Honda ST1100 το 1992

βλέπε δλδ, R1, GSXR, CBR, μοτοσυκλέτες που απλά σούζαραν και δεν έστριβαν.

οι διακρίσεις τους στους αγώνες μοτοσυκλέτας, άλλο δείχνουν.

Πληροφορικά και μόνο, το GS Adventure που είναι ανταγωνιστής του λογω εξοπλισμου, είναι καμια 10ρια κιλά βαρύτερο!

αυτά και εννοείται φιλικά,

:_hi:

Δεν υπάρχει κανένα ντελίριο υπερ BMW (αν και περίμενα να το πει κάποιος σίγουρα για μένα μιας κι έχω BMW)

Kι επειδή Παναγιώτη λες ότι δεν ισχύουν αυτά που λέω, πες μου σε παρακαλώ για πόσα χρόνια και επί πόσα μοντέλα συνεχώς έβαζε η Χόντα κι η κάθε Χόντα ψεκασμούς ABS και traction control. Γιατί η BMW από τότε που τα ξεκίνησε, δεν τα σταμάτησε ΠΟΤΕ. Ο Ιάπωνας τι έκανε? Έβαλε σε ένα και μοναδικό μοντέλο μιας και μοναδικής έκδοσης για να λέει ότι έβαλε? Γιατί δεν το συνέχισε και στα επόμενα μοντέλα? Πέτυχε? Απέτυχε? Ήταν ακριβό? Τι απ' όλα για να μην τα ξαναφορέσει?

Επίσης δεν θα πιάσω τον πόλεμο Ευρωπαίων και Ιαπώνων που πας να ανοίξεις πασάροντάς μου τα R1 GSXR κτλ. Όλοι ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε όταν μιλάμε για πακέτο στήσιμο/ανάρτηση Ιαπωνικό κι όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκό. Μην τα ξαναλέμε... κουράζει.

Οι αγώνες, είναι άλλο πράγμα και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Σε μένα και σε σένα, ΤΙ περνάει απ' όλα αυτά τα καλούδια των αγώνων με ενδιαφέρει! Γιατί ως γνωστόν, τίποτα δεν περνάει στα καθημερινά μηχανάκια. Τα μηχανάκια του εμπορίου βαδίζουν στη πολιτική της εκάστοτε σχολής που δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 40 χρόνια. Τα ευρωπαϊκά όπως και να το κάνουμε, είναι πιο race ready (κακά τα ψέματα, εκτός κι αν διαφωνείς και σε αυτό :whistling: ) ενώ η πρώτη και σημαντικότερη βελτίωση που χρειάζονται τα Γιαπωνέζικα, είναι αναρτήσεις (κυρίως) και φρένα στην συνέχεια. Διαφωνείς?

Πληροφοριακά και μόνο, απόδειξέ μου ότι είναι βαρύτερο γιατί εγώ ξέρω ότι είναι ελαφρύτερο καθώς έτσι γράφουν όλα τα specs που έχω διαβάσει! (το GS έχει 33λίτρα ρεζερβουάρ αν τα "ζυγίζεις" πλήρη υγρών. Το 33 lit είναι λόγω adventure να μην ψάχνεις πρατήριο κάθε 300χιλ αν πας καμιά Αφρική-Ασία κτλ)

Τέλος, την αντιπάθειά μου για την BMW μετά 2004 την ξέρετε όλοι. Δεν τα γουστάρω τα 1200άρια για τους δικούς μου λόγους, αλλά δεν θα κάθομαι να πιπιλάω το δάχτυλο για να βγάλω ένα μηχανάκι καλύτερο επειδή είναι πιο καινούριο. Αν είχε ξεκάθαρες πρωτιές, να πω... αλλά να ψάχνεις στα σημεία (και ποια σημεία δηλαδή) να το βγάλεις καλύτερο... ε είναι κάπως ατυχές.

tdm900r... η ΒΜW δεν αντιγράφει άξονες από αλλού γιατί βγάζει μια ζωή η ίδια. Άλλοι αντιγράφουν και προσπαθούν να την ξεπεράσουν. (και μακάρι να το καταφέρνουν βέβαια... μαζί τους) Το αν είναι καλύτεροι ή όχι, δεν ξέρω, αλλά όταν η BMW έβγαζε άξονες, η ΥΑΜΑΗΑ δεν υπήρχε στο παγκόσμιο στερέωμα. Πληροφοριακά για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά και μόνο, απόδειξέ μου ότι είναι βαρύτερο γιατί εγώ ξέρω ότι είναι ελαφρύτερο καθώς έτσι γράφουν όλα τα specs που έχω διαβάσει!

μετρήσεις 0-300 τεύχος 219

βάρος ΧΤΖ: 265,5

βάρος GSA: 272,5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως από τα 223 στεγνά κιλά ή 256 πλήρες υγρών που δηλώνει η BMW μέχρι τα 272 που λέει το 0-300, μου φαίνεται τεράστια η διαφορά για να είναι πραγματική. 49 κιλά διαφορά στο στεγνό και 16 στο πλήρες υγρών!!!! Τι είχε το μηχανάκι πάνω του όταν το ζύγισαν...?!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει σώνει και καλά και σε κάθε κατηγορία ότι μηχανάκι βγαίνει να είναι ριζοσπαστικό?σε κάποιες κατηγορίες αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Είδαμε και τα ριζοσπαστικά R1 kai YZf450 του 9 και του 10 αντίστοιχα τι υποδοχή είχαν από το ελληνικό κοινό. Γι αυτό έχω πραγματικά σταματήσει να ασχολούμαι καν με την ελληνική αγορά και δεν δίνω σχεδόν καθόλου βάση σε κριτικές μοντέλων από Ελληνες δημοσιογράφους και αναβάτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως από τα 223 στεγνά κιλά ή 256 πλήρες υγρών που δηλώνει η BMW μέχρι τα 272 που λέει το 0-300, μου φαίνεται τεράστια η διαφορά για να είναι πραγματική. 49 κιλά διαφορά στο στεγνό και 16 στο πλήρες υγρών!!!! Τι είχε το μηχανάκι πάνω του όταν το ζύγισαν...?!!

μου είπες να σου το αποδείξω. Δεν σου ειπα τι γραφει η YAMAHA,

σου παρέθεσα τα νουμερα του τεστ, και μου αντιπαραθετεις τα νουμερα που δινει η bmw

και κλείνεις προς τα λεγόμενα της bmw. Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύν επαναπρογραμματισμό της ECU(250 ευρώ τον χρεώνουν) και έχεις +15 αλογάκια. Όταν με το καλό το πάρεις θα σου στείλω πληροφορίες!

Οι αμερικανοι βγαλανε προγραμμα?

Όχι δεν έχει σχέση με Αμερικάνους, απο Γιαμάχα είναι. Εάν θές περισσότερες πληροφορίες να σου στείλω! :_thumbsup:

tdm900r... η ΒΜW δεν αντιγράφει άξονες από αλλού γιατί βγάζει μια ζωή η ίδια. Άλλοι αντιγράφουν και προσπαθούν να την ξεπεράσουν. (και μακάρι να το καταφέρνουν βέβαια... μαζί τους) Το αν είναι καλύτεροι ή όχι, δεν ξέρω, αλλά όταν η BMW έβγαζε άξονες, η ΥΑΜΑΗΑ δεν υπήρχε στο παγκόσμιο στερέωμα. Πληροφοριακά για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Άν και γράφω κείμενα με λίγες λέξεις μου φαίνεται πώς δεν καταλαβαίνεις το νόημά τους, επαναλαμβάνω:

Ποσώς με ενδιαφέρει ποιός ανκάλυψε(BMW,YAMAHA,HONDA κ.τ.λ.)τον τροχό(Στην προκειμένη περίπτωση τον άξονα).Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον καβαλάω και να μην χαλάει(Προφανέστατα της BMW χαλάει).

Για να διελευκανθεί και το ερώτημα του βάρους παραθέτω το παρακάτω λίνκ πάλι απο το ADVrider(Μεγάλη πηγή πληροφοριών για πολλά μηχανάκια). Διαβάστε την ΠΗΓΗ με μετρημένα τα βάρη των μοτοσυκλετών που μας ενδιαφέρουν(Είναι και το ΚΤΜ) έτοιμες για τον δρόμο!

Οι φωτό απο την πηγή:

yamaha120026939828.jpg

ktm99026939961.jpg

bmw1200a26940091.jpg

bmw120026940140.jpg

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάζεστε να είχε και μονόμπρατσο ψαλίδι τί θα είχε ακούσει; :pray:

:think:

ΣΠΑΜ!!!!!!!!!!!! :spam:

Χρόνια πολλά σε ξέχασα! :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει σώνει και καλά και σε κάθε κατηγορία ότι μηχανάκι βγαίνει να είναι ριζοσπαστικό?σε κάποιες κατηγορίες αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Είδαμε και τα ριζοσπαστικά R1 kai YZf450 του 9 και του 10 αντίστοιχα τι υποδοχή είχαν από το ελληνικό κοινό. Γι αυτό έχω πραγματικά σταματήσει να ασχολούμαι καν με την ελληνική αγορά και δεν δίνω σχεδόν καθόλου βάση σε κριτικές μοντέλων από Ελληνες δημοσιογράφους και αναβάτες.

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά προσπαθούν κάποιοι να το βγάλουν καλύτερο mega on off από την στιγμή που δεν έχει αποδείξει τίποτα ακόμα. Ούτε καν την αξιοπιστία του που κοπανάνε όλοι και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει!!! :pray: (Αν δεν κάνει 2-3 χρόνια στην αγορά και αν δεν πουλήσει ένα καλό αριθμό τεμαχίων για να βγει ικανό ποσοστό αξιοπιστίας/βλαβών κτλ, δεν μπορείς να μιλάς για αξιοπιστία! Τέλος!

μου είπες να σου το αποδείξω. Δεν σου ειπα τι γραφει η YAMAHA,

σου παρέθεσα τα νουμερα του τεστ, και μου αντιπαραθετεις τα νουμερα που δινει η bmw

και κλείνεις προς τα λεγόμενα της bmw. Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα;

Και μεγάλη μάλιστα. Έχω δει πόοοοσο αντικειμενικά είναι τα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας τόσα χρόνια (γι' αυτό πήγαν και πάνε για φούντο) σιγά μην πιστέψω αυτά που λένε!

Άν και γράφω κείμενα με λίγες λέξεις μου φαίνεται πώς δεν καταλαβαίνεις το νόημά τους, επαναλαμβάνω:

Ποσώς με ενδιαφέρει ποιός ανκάλυψε(BMW,YAMAHA,HONDA κ.τ.λ.)τον τροχό(Στην προκειμένη περίπτωση τον άξονα).Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον καβαλάω και να μην χαλάει(Προφανέστατα της BMW χαλάει).

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και τι γράφεις. Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι πριν γράψει το κοντέρ σου έναν καλό αριθμό χιιλιομέτρων, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μιλάς για αξιοπιστία! (που το έχεις κάνει το μέγιστο ατού χωρίς να το έχεις δει ακόμα!)

Και τα 1200άρια BMW δεν χάλαγαν μέχρι τα 30-40 χιλιάδες χιλιόμετρα (μετά από 2-3 χρόνια δηλαδή παρουσίασαν ότι παρουσίασαν. Ως τότε ήταν κι αυτά τέρατα αξιοπιστίας!

Όσο για τα βάρη κτλ που παραθέτεις, το GS adv βγαίνει από μαμά με τα κάγκελα. Επίσης έτοιμο για το δρόμο σημαίνει ότι έχει και 33 λίτρα καυσίμου, έναντι 23 του Τενερέ! Όλα αυτά είναι παραπάνω κιλά. Μόνο το ρεζερβουάρ ανεβάζει 7-8 κιλά περισσότερο το βάρος. (και δεν είναι μειονέκτημα σε μια adv μοτοσυκλέτα τα πολλά λίτρα καυσίμου)

Με αυτά τα δεδομένα, μάλλον είναι ελαφρύτερο του ολόφρεσκου ολοκαίνουριου Τενερέ.

Στη τελική χέστηκα και για το ένα και για το άλλο. Κανένα από τα δύο δεν θα αγόραζα. Απλά προσπαθώ να δω τα πράγματα πιο σφαιρικά. Εσείς με το θα και με το αν, το βγάλατε πιο αξιόπιστο και κλάσεις ανώτερο! :_zeppelin:

Κουλάρετε λίγο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με παρωπίδες δεν γίνεται συζήτηση... :bye:

Αυτό ξαναπέστο... :bye:

Την καλησπέρα μου! :_hi:

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν έχει σχέση με Αμερικάνους, απο Γιαμάχα είναι. Εάν θές περισσότερες πληροφορίες να σου στείλω! :_thumbsup:

Με ενδιαφερει να μαθω.Στειλε μου P.M αν εχεις προβλημα εδω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω πω πω....μεσα σε λιγες ωρες εχει γινει texas το θεμα...

βρε παιδια,ας ηρεμησουν τα πνευματα.

δεν ξερω αν ο κινητηρας του tenere ειναι αδυναμος,εγω πιστευω οτι συμβαδιζει στις επιδοσεις συμφωνα με τις μηχανες που υπαρχουν αυτη την στιγμη.τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.

αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι και αξιοπιστο το μηχανακι.μην ταλαιπωρησει κοσμο.κι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ναι.

η gs μεχρι και την 1150 ηταν πολυ αξιοπιστη,μετα χαλασε λιγο το θεμα καθως με την ελευση του 1200,μπορει ναι μεν να εκανε το μπαμ,μπορει να αποκτησε φανατικο κοινο,ομως,εχασε στο θεμα αξιοπιστιας καθως πολλες πηραν τον δρομο του συνεργειου,οποτε ο ορος μηχανη του θα την παρω και θα την λιωσω εν μερη δεν ευσταθει.

απο κει και περα ο κοσμος ειναι ελευθερο να διαλεγει και να παιρνει αυτο που θελει.με το χερι στην καρδια.

για το εξωτερικο το tenere δειχνει να τα πηγαινει καλα και να αποκταει σιγα σιγα κοινο.οχι,δεν εκανε το μπαμ.και καμια μηχανη δε θα κανει το μπαμ που εκανε το gs,μην γελιομαστε.η πρωτια της ανηκει,μαζι με οτι συνεπαγεται,καλο η κακο.

η αληθεια ειναι οτι με το tenere εχω μπερδευτει λιγο.ως προς τι.

αλλοι λενε οτι ειναι πολυ αδυναμο χαμηλα,αλλοι λενε οτι η αποδοση ειναι γραμμικοτατη σε ολο το φασμα των στροφων μεχρι τις 6000στρ.δεν κανει καμια κοιλια.

δεν ξερω,δεν νομιζω παντως να ειναι αδυναμη μηχανη.

οι επιδοσεις της πρεπει να ειναι καλες και με συγκριση το adventure λιγο καλυτερη.

απο στησιμο,δεν νομιζω οτι σηκωνει αμφιβολια,πρεπει να ναι παρα πολυ καλη.

tdm900 το προγραμμα που λες εννοειται πως θα με ενδιεφερε,ξερουμε ποση ροπη κερδιζει εκτος απο τα 15 αλογα?ειναι εμφανες στο δρομο η βελτιωση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι με το tenere εχω μπερδευτει λιγο.ως προς τι.

αλλοι λενε οτι ειναι πολυ αδυναμο χαμηλα,αλλοι λενε οτι η αποδοση ειναι γραμμικοτατη σε ολο το φασμα των στροφων μεχρι τις 6000στρ.δεν κανει καμια κοιλια.

δεν ξερω,δεν νομιζω παντως να ειναι αδυναμη μηχανη.

Είναι εκνευριστικά γραμμικό μοτέρ.

Μετά από αυτό το τεστ ράϊντ, δηλώνω φανατικός οπαδός των I4!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι εκνευριστικά γραμμικό μοτέρ.

Μετά από αυτό το τεστ ράϊντ, δηλώνω φανατικός οπαδός των I4!

δηλαδη?για κανε το λιγο πιο λιανα. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με παρωπίδες δεν γίνεται συζήτηση... :bye:

Αυτό ξαναπέστο... :bye:

Την καλησπέρα μου! :_hi:

To ίδιο θα πω κι εγώ. Με τις παρωπίδες και προσωπικές αντιπάθειες δεν βλέπετε παραπέρα. Ούτε με το ζόρι δεν γίνεται κάτι, όσο και να το θέλετε. Αν είναι καλύτερο ή όχι, θα το αποδείξουν οι πωλήσεις του, η αξιοπιστία του κτλ. Ό,τι και να λέτε εσείς από πριν, είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Ακόμα δεν τον είδατε, Γιαννάκη τον βαφτίσατε. :wallbash:

Συνεχίστε να βάζετε ό,τι βίντεο βρείτε οι ΥΑΜΑΗΑίοι (τυχαίο?) μπας και αποδείξετε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο ον οφ! :tooth:

Η ιστορία θα δείξει από μόνη της λοιπόν.Μην βιάζεστε... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tην ημέρα που ο τυπάκος με το κοστούμι, το σκαρπίνι, το τριβάλιτσο και το κράνος στο χέρι θα εμφανιστεί μπροστά μου με Tenere, τότε θα ξέρουμε πως έχει πραγματικά πετύχει στην ελληνική αγορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tην ημέρα που ο τυπάκος με το κοστούμι, το σκαρπίνι, το τριβάλιτσο και το κράνος στο χέρι θα εμφανιστεί μπροστά μου με Tenere, τότε θα ξέρουμε πως έχει πραγματικά πετύχει στην ελληνική αγορά.

να σου πω...από μία άποψη δεν είχεις άδικο,

όμως η Yamaha δεν είναι status symbol ή ονειρο του Ελληνάρα που ήθελε πάντα μπεμβε ή μερσεντέ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπο ποία εννοια,θα εχει επιτυχει???? Του status symbol??? :tooth:

Δε νομιζω....η προπελα μακραινει το εργαλειο περισσοτερους ποντους,στην Ελληνικη επικρατεια....για αυτο φορανε κοστουμια με φαρδυ καβαλο :0 :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα