Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

παίδες μου φαίνεται ότι όσα δεν φτανει η αλεπού...

μην είστε αρνητικοί με κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ωπα ρε σεις! Πιστευετε οτι εχει καποιον αλλο λογο η Υαμαηα που κυκλοφορει αυτα τα βιντεο; αυθυποβολη λεγεται και οι περισσοτεροι την καταπινουν αμασητη! Και δε μιλαω μονο για τη Υαμαηα αλλα και για τη βμω που βγαζει παρομοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι όλα τα video της yamaha, δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος

FULL ACTION!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα οι τυποι στην αμμο δεν παιζονται!!!!!!!!

Παντα ειχα μια απορια σχετικα με τις αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας του μοτερ λογω μπασιματος σε νερα.... Ενω ειναι ζεστο αυτο και τα φρενα ξαφνικα το βουταει στο νερο...

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρά πάνε χώμα τα mega on off

αλλα λίγο καλύτερα άλλα λίγο χειρότερα.. μερικά και απολαυστικά.

υπό 3 προυποθέσεις

1) τσαμπουκάς και γκάζι ανοιχτό (πολύ πιο ανοιχτό απ' ότι σε ένα μικρότερο για να υπερνικήσεις το βάρος)

2) να μην τα λυπάσε και να φοβάσε μην πέσεις. ΘΑ πέσεις σε extreme συνθήκες, αυτό είναι αναπόφευκτο.

3) σωματική δύναμη

από κει και πέρα μπορεί να μην κάνουν trial, αλλά και πηλό περνάνε, και γκρέμια και άλματα και τα πάντα όλα.

Και ναι το CRF θα τα καθαρίσει καλύτερα ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αλλά μην συγκρίνετε mega on off με καθαρόαιμα.

Τροποποιήθηκε από τον kavadias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι όλα τα video της yamaha, δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος

Ειναι συνομωσια της Yamaha. Κι ας δειχνει οτι το ανεβασε απλος χρηστης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρά πάνε χώμα τα mega on off

αλλα λίγο καλύτερα άλλα λίγο χειρότερα.. μερικά και απολαυστικά.

υπό 3 προυποθέσεις

1) τσαμπουκάς και γκάζι ανοιχτό (πολύ πιο ανοιχτό απ' ότι σε ένα μικρότερο για να υπερνικήσεις το βάρος)

2) να μην τα λυπάσε και να φοβάσε μην πέσεις. ΘΑ πέσεις σε extreme συνθήκες, αυτό είναι αναπόφευκτο.

3) σωματική δύναμη

από κει και πέρα μπορεί να μην κάνουν trial, αλλά και πηλό περνάνε, και γκρέμια και άλματα και τα πάντα όλα.

Και ναι το CRF θα τα καθαρίσει καλύτερα ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αλλά μην συγκρίνετε mega on off με καθαρόαιμα.

+6566666666666666666666645564114815161511515615618151561211555555555555555554874794151615116519416221651569419156161615615161

Επιτελους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:victory: ...ρε παιδες δεν ειπαμε οτι το μηχανακι ειναι κακο!...εγω αντιθετως απ τη αρχη που το εχω δει εχω πει πολυ ομορφο και εντυπωσιακό εργαλειο!...να το παρεις να κανεις την γρηγορη βολτα σου , να κανεις την ανετη ταξιδαρα σου, να περασεις και ενα χωματοδρομο για να κοψεις δρομο, να το βαλεις καπου εκει απεναντι και να το κοιταζεις πινωντας τον φραπε σου και να το θαυμαζεις .... αλλα μεχρι εκει!... την επιμονή ολων των εταιριών να μας πουλησουν την εξτρεμ χωματινη πλευρα των μεγα-ον/οφφ κριτικάρω!

... σιγα μην αποταμιεύω εγω τον ιδρώτα και τα ονειρα δεκατειας, εγω ο μεσος μισθωτός Ελληνας για να εκπληρωσω το ονειρο ζωης να αποκτησω με 15 καφετιά ενα βιτρινας καλογυαλισμενο και αγρατσουνιστο τυρανοσαυρο .... και με την κουλαμάρα που με δερνει , τρεχω στα χαντακια και στις ραχουλες, στις αμμουδιες και στις κροκάλες .... να προσπαθω με τα αδύναμα μπρατσακια μου να κουμανταρω τα 350 συνολικα κιλα μου, σε γρεμους και χαλικια ....γυριζοντας μαχιμα βιντεακια!... βρε αν κανοντας το αλματακι των 20 εκατοστών, σκασω κατω στο χαλικι χανοντας τον ελεγχο (πραγμα που θα συμβει τουλαχιστον 1 φορα στις 5 που θα προσπαθησει και ο πιο ικανος)...θα κανει τοσες τουμπες ο τυρανοσαυρος που θα θελει καλιμπρα και καινούργιο δανειο για να τον συμμαζεψεις! ...αυτα τα γουστα ειναι για καποιους κροισους-νεοπλουτους που το χρημα το φυσαν ..... βαριουνται τη ζωη τους και προσπαθουν να βρουν νεους τροπους περιπετειας για να χρωματισουν τη ζωη τους!

...ας αγορασει καποιος απο εμας τους κοινους θνητους τετοιο εργαλειο σαν το Tenere και ας μου δείξει βιντεακι να το σακατευει στις ραχουλες και στα φαγωματα με σκασμενη πρωτη και μετα βλεπουμε!...ή για να μην ακουγομαι μονοπλευρος ας παρει καποιος καινουργιο GS και ας ξεκινησει να κανει ταξιδι μοναχικο στην Ασια οπως μας πουλανε τον παπά με τα βιντεακια της BMW ...και να δουμε αν θα φτασει στον προορισμο του ποτε και αν ειναι πανω στο GS ή πανω σε καμηλα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...αυτα τα γουστα ειναι για καποιους κροισους-νεοπλουτους που το χρημα το φυσαν ..... βαριουνται τη ζωη τους και προσπαθουν να βρουν νεους τροπους περιπετειας για να χρωματισουν τη ζωη τους!

Μπα δεν νομιζω Γιαννη....

... ας παρει καποιος καινουργιο GS και ας ξεκινησει να κανει ταξιδι μοναχικο στην Ασια οπως μας πουλανε τον παπά με τα βιντεακια της BMW ...και να δουμε αν θα φτασει στον προορισμο του ποτε και αν ειναι πανω στο GS ή πανω σε καμηλα! :tooth:

Καλα αμα αυτο το εγραφα εγω,ξερεις τι θα μου σουρνανε οι γνωστοι αγνωστοι μπεμπιδες του φορουμ.?(και καλα το παιζω θυμα τωρα)..:2funny:........:_thumbsup:

Κατα τ αλλα βρε παιδια εχω παρατηρησει οτι οποιο καινουργιο μοντελο βγαζουν οι εταιριες,βγαζετε τα πατοφτυαρα,τσαπες,κασμαδες κτλ. και δωσε...

Χαλαρα!Σιγα,τι και αν πηγαινει καλυτερα το ενα ή το αλλο καλυτερα στο χωμα ή στον δρομο.Δηλαδη τοσο μεγαλες ειναι αυτες οι διαφορες?Σιγουρα οχι.

Το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστες και ποιοτηκες μοτοσυκλετες.......Και τα Bmw δεν ανηκουν σε αυτες τις κατηγοριες!!!B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητε Γιαννη, αλλο αυτο που γραφεις τωρα κι αλλο αυτο που εγραψες πριν. Ειπες πιο πανω οτι οι εταιρειες προσπαθουν με το στανιο να μας πεισουν οτι μπορουν τα μαστοδοντα να πανε Σαχαρα κλπ. Τα βιντεακια δειχνουν ξεκαθαρα οτι μπορει να περασει και χωμα και νεροφαγωματα και λασπες κλπ. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για το GS και για το 990 adv κ.α, Υπαρχουν κι εκει απειρα βιντεακια. Τωρα το αν εσυ (οχι εσυ προσωπικα, εσυ γενικα) εισαι κουλος ή λυπασαι να γρατσουνισεις το μηχανακι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και δεν εχει σχεση με το αν μπορει το μηχανακι. Καλα κανει λοιπον η BMW ή ΚΤΜ η YAMAHA και φτιαχνουν τετοια βιντεο. Δειχνουν τις δυνατοτητες μιας μηχανης. Το αν εσυ θες ή μπορεις να τις εκμεταλλευτεις ειναι αλλο θεμα και δικαιωμα του καθενος.

:cheers: :cheers:

ωπα ρε σεις! Πιστευετε οτι εχει καποιον αλλο λογο η Υαμαηα που κυκλοφορει αυτα τα βιντεο; αυθυποβολη λεγεται και οι περισσοτεροι την καταπινουν αμασητη! Και δε μιλαω μονο για τη Υαμαηα αλλα και για τη βμω που βγαζει παρομοια!

Αρα λοιπον τα απειρα βιντεακια GS- S10 και ΣΙΑ που κανουν αρκετα σεβαστα πραγματα στο χωμα, η κατι τιγκα φορτωμενα 1150 adv να περνανε (με δυσκολια εστω) Μογγολια-Σιβηρια σε γνωστο αγγλικο series ειναι προιοντα της dreamworks ή των δημιουργων του Αβαταρ κι εχει πεσει πολυ ειδικο εφφε ε?? :D :D :D :D :surrender:

Εγω πιστευω οτι οι εταιρειες κανουν τετοιες καμπανιες γιατι στον κοσμο υπαρχει πολυ βλακεια και οταν βγει ενα Χ νεο μοντελο απο τους 10 που θα διαβασουν γι αυτο οι 5 θα βγαλουν συμπερασμα για καποια πραγματα μονο απο τα specs. ΒΛεπουν τα κιλα του GS ή του S10 βγαζουν συτμπερασμα "οχι χωμα" "δεν στριβει" "δεν εχει γκαζι" "δεν δεν δεν". Βλεπουν τα 5 αλογα λιγτερα ενος SS "α δεν παει βημα" "το GSX R το εχει χαλαρα" κλπ. Γι αυτους λοιπον που ειναι και πολλοι (δεν αναφερομαι σε εσας μιλαω παντα γενικα) οι εταιρειες που κατι παραπανω ξερουν βγαζουν και κανα Promotion Video μπας και ανοιξουν τα ματια τους και δουν περα απο τις παρωπιδες τους.

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πιστευω οτι οι εταιρειες κανουν τετοιες καμπανιες γιατι στον κοσμο υπαρχει πολυ βλακεια και οταν βγει ενα Χ νεο μοντελο απο τους 10 που θα διαβασουν γι αυτο οι 5 θα βγαλουν συμπερασμα για καποια πραγματα μονο απο τα specs. ΒΛεπουν τα κιλα του GS ή του S10 βγαζουν συτμπερασμα "οχι χωμα" "δεν στριβει" "δεν εχει γκαζι" "δεν δεν δεν". Βλεπουν τα 5 αλογα λιγτερα ενος SS "α δεν παει βημα" "το GSX R το εχει χαλαρα" κλπ. Γι αυτους λοιπον που ειναι και πολλοι (δεν αναφερομαι σε εσας μιλαω παντα γενικα) οι εταιρειες που κατι παραπανω ξερουν βγαζουν και κανα Promotion Video μπας και ανοιξουν τα ματια τους και δουν περα απο τις παρωπιδες τους.

Καλά τώρα... :whistling:

Είπαμε... καλές είναι για πατημένο χώμα (άντε και για λίγο χειρότερο) Τα βιντεάκια που ανεβάζει η κάθε εταρία είναι διαφημιστικά αλλά τα μηχανάκια τα οδηγούν χερούκλες. Ναι... με χερούκλα αναβάτη θα κάνουν και κάτι παραπάνω. Οι McGregor και Boorman που πέρασαν Μογγολίες κτλ, ναι τις πέρασαν αλλά το τι τούμπα μάζεψαν, δεν λέγεται. Σε όλο το βίντεο, τις μηχανές σήκωναν από χάμω :tooth:

Δε λέω... τεράστιο κατόρθωμα και γι'αυτούς αλλά και για τα μηχανάκια αυτό που έκαναν, αλλά ρε φίλε... τα σακάτεψαν! (δικά τους ήταν εξάλλου? :whistling: )

Στο τέλος από την πολλή τούμπα, την ατελείωτη κροκάλα και το απίστευτο βάρος που είχαν φορτωμένο στην ουρά, ράγισαν τα υποπλαίσια! :surrender: Οι τύποι δεν είναι τίποτα χεράδες... αλλά πιστεύω ο καθημερινός αναβάτης σαν κι εμάς, δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο με την δική του μοτοσυκλέτα και χωρίς την υποστήριξη που είχαν αυτοί.

Τέσπα... πρέπει να είσαι από αυτούς που δεν υπολογίζουν ούτε το χρήμα, ούτε κάτι άλλο για να φέρεσαι σε κατασκευάσματα των 15000+ € με τέτοιο τρόπο. Αφενός γιατί είναι ακριβά και πονάει η όποια ζημιά, αφετέρου γιατί είναι 250+ κιλά φεύγα και δεν σε βοηθάνε να κάνεις αυτά που ΙΣΩΣ θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστες και ποιοτηκες μοτοσυκλετες.......Και τα Bmw δεν ανηκουν σε αυτες τις κατηγοριες!!!B)

Για δοκίμασε να το πεις αυτό σε κάτοχο μπέμπας .... :bruce_h4h: .....και καλή επιτυχία !!!! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέσπα... πρέπει να είσαι από αυτούς που δεν υπολογίζουν ούτε το χρήμα, ούτε κάτι άλλο για να φέρεσαι σε κατασκευάσματα των 15000+ € με τέτοιο τρόπο. Αφενός γιατί είναι ακριβά και πονάει η όποια ζημιά, αφετέρου γιατί είναι 250+ κιλά φεύγα και δεν σε βοηθάνε να κάνεις αυτά που ΙΣΩΣ θες.

Καμμια σχεση ρε συ ALX. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι τα μηχανακια αυτα μπορουν αρκει Α) να εχεις χερια Β) να μη σε νοιαζουν πτωσεις. Εγω αμα επαιρνα ποτε τετοιο μοτορι δε θα το εβαζα με την καμμια σε τετοια διαδικασια. Ουτε χερας ειμαι, ουτε θα το ηθελα μεσα στη γρατζουνια. Αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει το μηχανακι. Δεν μπορω εγω/εσυ/αυτος κλπ. Και στο LWR απ οτι προσεξες τις πιο πολλες πτωσεις τις μαζευαν ο McGregor κι ο Von Planta γιατι ο Boorman ειχε εντουραδικο παρελθον και σαφως μεγαλυτερη εμπειρια. Αρα λοιπον ειναι πρωτιστως θεμα χεριων. :winking:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητε Γιαννη,...Τα βιντεακια δειχνουν ξεκαθαρα οτι μπορει να περασει και χωμα και νεροφαγωματα και λασπες κλπ. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για το GS και για το 990 adv κ.α, Υπαρχουν κι εκει απειρα βιντεακια. Τωρα το αν εσυ (οχι εσυ προσωπικα, εσυ γενικα) εισαι κουλος ή λυπασαι να γρατσουνισεις το μηχανακι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και δεν εχει σχεση με το αν μπορει το μηχανακι. Καλα κανει λοιπον η BMW ή ΚΤΜ η YAMAHA και φτιαχνουν τετοια βιντεο. Δειχνουν τις δυνατοτητες μιας μηχανης. Το αν εσυ θες ή μπορεις να τις εκμεταλλευτεις ειναι αλλο θεμα και δικαιωμα του καθενος.

:cheers: :cheers:

... φιλε γιαμαχακια...να ξερεις οτι δεν διαφωνώ στο σκεπτικο σου και δεν εχω καμια εμπάθεια στο τενερε...αντιθετως θα το επαναλαβω ...μ αρεσει! :_thumbsup:

...αλλα προσπαθησε να εντοπίσεις τι ακριβως καυτηριάζω!

...οι ΒΜW , KTM , Yamaha ... καλα κανουν και μας πωρώνουν με τα μαχιμα βιντεακια τους ...οι ανθρωποι να πουλησουν θελουν ..προσπαθούν να μας ταΐσουν ονειρο, ειναι ασπαστα ..ειναι ατρωτα, δεν μασανε, πετανε, μ@μάνε ...ε αυτο το βλεπω στο μονταρισμενο βιντεακι και δεν αντιλεγω το τρωω και μ αρεσει...αλλα ρε φιλε ειναι παπάς ...πως να το κανουμε ...38 χρονων ειμαι αφου το βλεπω οτι ειναι κουλο να κανεις πεταγματα στην αμμουδια οταν εισαι 350 κιλα ... δειξε ρε φιλε το βιντεο μεχρι το τελος και μην με περνας για λαχανο!...αφου διπλα εχει μια μαντρα με 10 μηχανες στραβωμενες ,χαρχαλα μεχρι να τελειώσεις το γυρισμα της ημερας ναούμ!...μην με τρελενεις ... αυτα βλεπουν και μερικοι και μετα χαζευεις κατι φωτο στον ιντερνετ με σπασμενα διαφορικα και πλαισια!

..και λεω λοιπον αν εχεις τα ευρά ...ενταξει ....σηκωνεσαι , ξετινάζεις τα ραλλυ κουστουμακι σου , βγαζεις το στυλατο κινητο σου και παραγγέλνεις ενα καινουργιο ...αλλα καποιος απο εμάς θα σηκωνε ενα ποστακι 4 χιλιομετρα στο mybike και θα στελναμε ομαδικα email στη μαμα και αντε να βρεις ακρη Λεμεεε!

...οπως ειπα και παραπανω το Τενερε οπως και ολα τα αλλα μαστοδοντα ειναι ...

εντυπωσιακό εργαλεια!...να τα παρεις να κανεις την γρηγορη βολτα σου , να κανεις την ανετη ταξιδαρα σου, να περασεις και ενα χωματοδρομο για να κοψεις δρομο, να το βαλεις καπου εκει απεναντι και να το κοιταζεις πινωντας τον φραπε σου και να το θαυμαζεις .... αλλα μεχρι εκει!

......... η γνωμη μου!..και παρόλα αυτα καθε αλλη γνωμη σεβαστη!... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αληθεια εκει Γερμανια εχει πουλησει κανα κομματι?

...ακομα δεν ανοιξε η σεζον εδω φιλε!... την ανοιξη θα δειξει !...εν κινηση παντως δεν το εχω δει ακομα!...εδω στο Solingen εχουν μια πολυ εντυπωσιακη παρουσιαση στη μαμα Yamaha ...αλλα η αγορα της Γερμανιας δεν ειναι ενδεικτική για αν το Τενερε θα χει καλες πωλησεις!.Μοτοσυκλετες που σε αλλες χωρες εχουν πουλησει τρελα οπως Vstrom, Varadero, Tiger , Versys κτλ ...εδω πηγαν απατα! Ο γερμανος αγοραζει σε αυτη τη κατηγορια Βoxer ... οπως ο Ιταλος Fiat και ο Γαλλος Citroen ... με λιγο εθνικιστικά κριτήρια καταλαβες! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιγο εθνικιστικά κριτήρια καταλαβες! :_thumbsup:

Ναι, αυτο υπεθεσα γι αυτο ρωτησα...Λεω αν πουλησει εκει στη BMWδοφωλια καλα παμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... σιγουρα το επομενο βιντεακι θα το γυρισουν στο φεγγαρι .....αναμεσα σε βραχια ...ανεβοκατεβαινοντας κοτρόνες αναμεσα σε κρατηρες!!!!...αλλα τουλάχιστον εκει δεν θα εχει βαρυτητα! :_zeppelin:

Μην ξεχασεις να βγαλεις το σελακι του συνεπιβατη θα κερδισεις 1,035 κιλα. Εχει τεραστια σημασια. Θα κερδισεις 0,0005 του δευτερολεπτου στις ειδικες και θα μπορεις να πας σε χωμα περισσοτερο σκαμμενο. Αμα βγαλεις δε και τους καθρεφτες? Ου εκει να δεις βελτιωση!!! :_zeppelin:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... σιγουρα το επομενο βιντεακι θα το γυρισουν στο φεγγαρι .....αναμεσα σε βραχια ...ανεβοκατεβαινοντας κοτρόνες αναμεσα σε κρατηρες!!!!...αλλα τουλάχιστον εκει δεν θα εχει βαρυτητα! :_zeppelin:

τι να πω?

H BMW ήταν και είναι πολλά χρόνια μπροστά... :tooth:

spacewalkbwsmall6ix.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετυχημενο μοτορι το Σουπερ ΤενεΚε. :tooth:

Για ντουλαπα για τα εργανεια μου καλο ειναι............ :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετυχημενο μοτορι το Σουπερ ΤενεΚε. :tooth: