Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

Ρε παιδιά... αυτό το παραμύθι, "το βάρος δεν φαίνεται" ξέρετε ποιοι το δημιούργησαν? Οι ίδιες οι εταιρίες για να δικαιολογήσουν το βάρος των δικών τους μοτοσυκλετών έναντι του ανταγωνισμού. τώρα ποια το πρωτόκανε δεν ξέρω.

Οκ, αφου λοιπον τρωμε τα παραμυθια των εταιρειων μην ασχολεισαι μαζι μας και με αυτο το τοπικ...Ελεος δλδ...Παρτο ενα γ@μημενο τεστ ραηντ και γραψτα ολα αυτα μετα. Εγω προσωπικα εχω το προηγουμενο s10 που ειναι 30 κιλα ελαφρυτερο απο το καινουριο, οταν ομως οδηγησα το καινουριο μου φαινοτανε πιο ελαφρυ απο το δικο μου. Αυτο δεν ειναι παραμυθι καμμιας εταιρειας. Ειναι η αποψη και η αισθηση μου. Μαθετε να την σεβεστε ακομα κι αν διαφωνειτε. Μη λετε τον αλλον ουσιαστικα μ@λακα πλαγιως.

Εξάλλου σε ποια άλλα μοντέλα έκανε το μπαμ για να πούμε ότι δεν μπορεί να το κάνει σε όλα τα μοντέλα όπως ειπώθηκε από κάποιον παραπάνω? :huh:

Ναι οκ, 1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οκ, αφου λοιπον τρωμε τα παραμυθια των εταιρειων μην ασχολεισαι μαζι μας και με αυτο το τοπικ...Ελεος δλδ...Παρτο ενα γ@μημενο τεστ ραηντ και γραψτα ολα αυτα μετα. Εγω προσωπικα εχω το προηγουμενο s10 που ειναι 30 κιλα ελαφρυτερο απο το καινουριο, οταν ομως οδηγησα το καινουριο μου φαινοτανε πιο ελαφρυ απο το δικο μου. Αυτο δεν ειναι παραμυθι καμμιας εταιρειας. Ειναι η αποψη και η αισθηση μου. Μαθετε να την σεβεστε ακομα κι αν διαφωνειτε. Μη λετε τον αλλον ουσιαστικα μ@λακα πλαγιως.

Ναι οκ, 1.jpg

Δεν σε είπα ούτε άμεσα ούτε έμμεσα μλκα. Ούτε καν το σκέφτηκα. Δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι τόσο καιρό που γράφεις εδώ μέσα. Αλλά αυτό το παραμύθι, όντως δεν το μπορώ να το ακούω απ' όποιον κι αν προέρχεται.

Κι επανέρχομαι. Λες: "ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ πιο ελαφρύ". ΟΚ. Τι πάει να πει αυτό όμως... ότι είναι πιο ελαφρύ? Εκεί που θα πρέπει να τα βάλεις με το βάρος της κάθε μοτοσυκλέτας, εκεί θα δεις τι φαίνεται και τι πραγματικά υπάρχει. Όσο σε πάει ο κινητήρας, όλα μια χαρά είναι και οι διαφορές μικρές στην αίσθηση του βάρους! Εγώ αυτό λέω. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν, ούτε θεώρησα κάποιον μλκα.

Το ίδιο λένε και για τα BMW έτσι... ότι λόγω της διάταξης του κινητήρα έχουν πολύ χαμηλό κέντρο βάρους και κρύβουν πολύ καλά τα κιλά τους.

Και αντιλέγω. Μόνο όταν κινούνται. Για έλα κούνα το 1150 εν στάση να δεις! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε είπα ούτε άμεσα ούτε έμμεσα μλκα. Ούτε καν το σκέφτηκα. Δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι τόσο καιρό που γράφεις εδώ μέσα. Αλλά αυτό το παραμύθι, όντως δεν το μπορώ να το ακούω απ' όποιον κι αν προέρχεται.

Κι επανέρχομαι. Λες: "ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ πιο ελαφρύ". ΟΚ. Τι πάει να πει αυτό όμως... ότι είναι πιο ελαφρύ? Εκεί που θα πρέπει να τα βάλεις με το βάρος της κάθε μοτοσυκλέτας, εκεί θα δεις τι φαίνεται και τι πραγματικά υπάρχει. Όσο σε πάει ο κινητήρας, όλα μια χαρά είναι και οι διαφορές μικρές στην αίσθηση του βάρους! Εγώ αυτό λέω. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν, ούτε θεώρησα κάποιον μλκα.

Εγω σιγουρα για θεμα αισθησης μιλησα...Το βαρος ειναι βαρος δεν αλλαζει! Αρα απλα μιλαμε γι αλλο πραγμα...simple παρεξηγηση!!! :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι...:dance::rotfl:Στειλε ενα ΠΜ στη Μαρίλυ...:tooth:ισως βοηθησει αυτο...Θανασεεεεεεεν :bop: :D

Τι σε κανει να πιστευεις οτι διαφωνει και οτι θα με ..συνετισει?? :tooth:

:grin:

οτι πιο σωστο σε ολο το τοπικ. :_thumbsup:

Τα ιδια λεμε ολοι, τοσο καιρο..

Ναι στην πορεια δεν το νιωθεις το βαρος, αλλα ελα που καποτε πρεπει και να σταματησεις, να παρκαρεις, να "μανουβραρεις" (sic!) με τα χερια, να στριμωχτεις σε καραβι.. Κλπ..κλπ..

1.Το GS ζυγιζει φορτωμενο οσο το tenere αφορτωτο.. Αν λοιπον το -φορτωμενο- GS (230+30 κιλα) ειναι δυσκολο να το "μανουβραρεις" (παρκαρισμα, στριμωγμα, πολη, χωματακι κλπ), πως εκτιμας οτι θα ειναι φορτωμενο το tenere (260+30)???

2. Για το τι σημαινει αυτη η διαφορα κιλων, φαντασου οτι την ιδια διαφορα βαρους εχει το GS 1200 με το GS 800! Eιναι αμελητεα η διαφορα? .. επειδη τα εχω οδηγησει και τα δυο, ΟΧΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..................................

Και αντιλέγω. Μόνο όταν κινούνται. Για έλα κούνα το 1150 εν στάση να δεις! :whistling:

Άσε Άλεξ, ο συγκεκριμένος, και το κουνάει, και το σηκώνει και στο αρασέ............. _zeppelin.gif

Πάντως μάγκες πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ο "γιγαντισμός" των κυβικών (χάριν εντυπωσιασμού και χωρίς να είναι ουσιαστικά απαραίτητα) απο την μιά, καταλύτες, ABS, ESP, ESA, κάγκελα, μάγκελα και δεν συμμαζεύεται απο την άλλη, οι ζυγαριές σε αυτή την κατηγορία θα συνεχίσουν την ανηφόρα.

Μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα ξαναορίσει τί εστί μηχανή (και όχι ιπποπόταμος), να βγάλει ένα ελαφρύ και καλό μηχανάκι που θα "πιάσει", και τότε θα τρέχουν όλοι να το ανταγωνιστούν. Και η πλάκα είναι πως δεν είναι δύσκολο, απλά το marketing προστάζει άλλα την παρούσα στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μερικές δοκιμές για να γινεται κουβεντα:

λίγο χώμα >

και πολύ χωμα μαζί με τα BMW 800-1200GS >

....Το "μικρό" γιατί το ξεχνάτε ε?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μικρο Τενερε παει καλυτερα στο χωμα σε σχεση με τον on-off ανταγωνισμο. Ειναι το ποιο 50-50 μεχρι στιγμης. Μετα πιστευω ερχεται το ΚΤΜ 990 adv και μετα το μεγαλο Τενερε.

Δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 3 για να ξερω απλα παραθετω γνωμη συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο κατοχους και περιοδικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μικρο Τενερε παει καλυτερα στο χωμα σε σχεση με τον on-off ανταγωνισμο. Ειναι το ποιο 50-50 μεχρι στιγμης. Μετα πιστευω ερχεται το ΚΤΜ 990 adv και μετα το μεγαλο Τενερε.

Δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 3 για να ξερω απλα παραθετω γνωμη συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο κατοχους και περιοδικα...

:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για τον φίλο μου τον Μαυρογέρακα για να μαθαίνει πως σηκώνουν το ''υπέρβαρο'' Σούπερ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για τον φίλο μου τον Μαυρογέρακα για να μαθαίνει πως σηκώνουν το ''υπέρβαρο'' Σούπερ!!!!!!!!!!

δεν θελει κοπο..θελει τροπο..

http://www.youtube.com/watch?v=Bsdzdm35lbI&feature=related

Μη χολοσκας να αποδειξης αυτο που μονο ο ιδιοκτητης γνωριζει.Οτι η μηχανη του ειναι και θα ειναι η καλυτερη του κοσμου.Και αυτο εως την στιγμη που θα την δωσει και θα παρει την επομενη καλυτερη μηχανη του κοσμου. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το video στην Αριζόνα ειναι ωραίο. Πάει τσίτα το "μέτριο" στο χώμα. Γιαυτο λένε ότι μετα το 990 έρχεται αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xα χα χα...καλή η προσπάθεια αλλά αυτός ο τύπος είναι ο Vladimir Chuev , βετεράνος Ρώσος αρσιβαρίστας! Προσφάτως είχε πάρει την δεύτερη θέση στα 94 κιλά στο Ρωσικό πρωτάθλημα βετεράνων αρσιβαριστών. :tooth:

Το Σούπερ στην Αμερική!:clapping2:

Το Σούπερ σε crash test.

Όντως...αέρας, αλλά ο παλικάρης έχει τρελά χέρια! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xα χα χα...καλή η προσπάθεια αλλά αυτός ο τύπος είναι ο Vladimir Chuev , βετεράνος Ρώσος αρσιβαρίστας! Προσφάτως είχε πάρει την δεύτερη θέση στα 94 κιλά στο Ρωσικό πρωτάθλημα βετεράνων αρσιβαριστών. :tooth:

Καλά λέω εγώ ότι για γέλια και για λόγια είσαι 1ος!

Ο άνθρωπος είναι ο dcstrom απο το advrider και ονομάζεται trevor.:uglystupid2:

Τώρα άμα άλλαξε το Vladimir σε Trevor :fool:

http://www.advrider....09&postcount=39

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θελει κοπο..θελει τροπο..

http://www.youtube.c...feature=related

Μη χολοσκας να αποδειξης αυτο που μονο ο ιδιοκτητης γνωριζει.Οτι η μηχανη του ειναι και θα ειναι η καλυτερη του κοσμου.Και αυτο εως την στιγμη που θα την δωσει και θα παρει την επομενη καλυτερη μηχανη του κοσμου. :mB_kalo_e:

Δέν χολοσκάω καθόλου Desmo, απλά μερικοί έχουν πρόβλημα με τα κιλά και παραθέτω κι εγώ όπως κι εσύ παραπάνω ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Άλεξ ο του Desmo ποιός αρσιβαρίστας είναι?

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά λέω εγώ ότι για γέλια και για λόγια είσαι 1ος!

Ο άνθρωπος είναι ο dcstrom απο το advrider και ονομάζεται trevor.:uglystupid2:

Τώρα άμα άλλαξε το Vladimir σε Trevor :fool:

http://www.advrider....09&postcount=39

Τι λες βρε άνθρωπε. Δεν βλέπεις ότι κάνω πλάκα? Σου μοιάζει ο τύπος με αρσιβαρίστα? :lol: Πω πωωω το αγκίστρι μπήκε βαθιά βλέπω :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες βρε άνθρωπε. Δεν βλέπεις ότι κάνω πλάκα? Σου μοιάζει ο τύπος με αρσιβαρίστα? :lol: Πω πωωω το αγκίστρι μπήκε βαθιά βλέπω :tooth:

Άρα σύν τα γελάκια, τα λόγια είσαι και στις πλάκες 1ος!

Κι όμως ο Chuev αγωνίζονταν στην κατηγορία με ηλικίες απο 60-69 στα 105 κιλά το 2008.

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκλονιστικα, ολ'αυτα! ομολογουμενως!!! :_zeppelin: :_zeppelin:

..tdm900r, παρεπιπτοντως... , με τι ασχολεισαι στην Πρεβεζα?? :_innocent:

(ΑΝ θες, απαντας.. Η δικια μου ασχολια ειναι γνωστη, "τοις πασι"¨εδω περα, αλλα αν θες την ξαναλεω.. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! "ασχολια" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? :rolleyes: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκλονιστικα, ολ'αυτα! ομολογουμενως!!! :_zeppelin: :_zeppelin:

..tdm900r, παρεπιπτοντως... , με τι ασχολεισαι στην Πρεβεζα?? :_innocent:

(ΑΝ θες, απαντας.. Η δικια μου ασχολια ειναι γνωστη, "τοις πασι"¨εδω περα, αλλα αν θες την ξαναλεω.. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! "ασχολια" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? :rolleyes: )

γιατι στο τοπικ του ΧΤΖ??? υπαρχουν και τα ΠΜ για προσωπικη κουβεντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Yamaha Παρουσίασε στην Motor Bike Expo στη Verona περισσότερες εκδόσεις του Super Tenere

τα χρωματα θα ειναι Μπλε - Ασημί - Μαύρο και Ασπρο (!!!) (To Ασχημόπαπο αρχίζει να γίνεται κύκνος)

και εκδόσεις standard - Sport - Touring και Touring Plus (με διαφορετικό εξοπλισμό)

Ανακοινώθηκε και η επίσημη συνεργασία με την Akrapovic (δειτε και στις photo)

big1supertenere1200whit.jpg

big2supertenere1200whit.jpg

bigsupertenere1200white.jpg

big5supertenere1200whit.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα