stistis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Ειμαι νεος οδηγος.Επεσε στα χερια μου μια royal enfield bullet & αυτην οδηγω(μη με παρετε με τις πετρες ο καθενας οτι εχει).Προς το παρον καλα τα παω μαζι της,αν ειχε & μιζα θα τα πηγαιναμε καλυτερα....Το mybike ειδη με εχει βοηθησει & εχω μαθει πολλα απο σας.Να στε ολοι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 B) Καλως ηρθες κλασσικε μας φιλε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 καλωσηρθες στη παρεα φιλε !!! ..... μάχιμο το μοτορι σου!!! ...θα τα λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλως ήρθες!!! Μπορεί να μην είναι μηχανάκι με κράτημα και επιδόσεις αλλά έχει το στυλ του κλασσικού. Να την χαίρεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλώς ήρθες! Γιατί δεν την πουλάς σε κανένα συλλέκτη και να πάρεις κάτι ποιο σύγχρονο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Καλωσήλθες φίλε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Καλως ηρθες!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες