lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Μιας και ο καιρος εστρωσε και απο οτι φαινεται θα ειναι καλος και την Κυριακη, προτεινω μια βολτιτσα μεχρι Καβαλα. 160χλμ ειναι, οτι πρεπει για αυθημερον, και εχει και ωραιες στροφουλες πριν τη Καβαλα. Εκει καθομαστε να τσιμπησουμε...κατι στις ταβερνες στο καστρο η στα λιμανακια, και τα δυο ειναι πολυ γραφικα, και μετα καφεδακι στη παραλια. Τι λετε? Ψηνεται κανεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Μιας και ο καιρος εστρωσε και απο οτι φαινεται θα ειναι καλος και την Κυριακη, προτεινω μια βολτιτσα μεχρι Καβαλα. 160χλμ ειναι, οτι πρεπει για αυθημερον, και εχει και ωραιες στροφουλες πριν τη Καβαλα. Εκει καθομαστε να τσιμπησουμε...κατι στις ταβερνες στο καστρο η στα λιμανακια, και τα δυο ειναι πολυ γραφικα, και μετα καφεδακι στη παραλια. Τι λετε? Ψηνεται κανεις? Μολις κοιτουσα τον χαρτη και το καιρο για Καβαλα! Μα ειναι δυνατον... B) Αν δεν φαω κανα "στριμωγμα" την Κυριακη ειμαι μεσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 NAI ΡΕ ΝΑΙ.. ΜΕΣΑ!!! :P :D :D Σοβαρά τώρα επειδή τελευταία δουλέβω και στον ύπνο μου αν είμαι οκ ψυχολογικά και σωματικά (!?!?!?!:P :P ) έρχομαι. Αλλά εγω δεν πετυχαίνω τις Στροφές γμτ, έρχομαι απο την ανάποδη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 πφφ ολα τα ωραια τωρα τα κανονιζετε που δεν μπορω να ακολουθησω :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Μέσα και εγώ με ακόμη ενα φίλο με Varadero Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μέσα κι εγώ μαζί και με τον Μήτσο με το TDM! Άντε βορειοκάνγκουρες......................συμμετοχες να πέφτουν! :D :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 από τον snatch Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Μέσα κι εγώ μαζί και με τον Μήτσο με το TDM! Άντε βορειοκάνγκουρες......................συμμετοχες να πέφτουν! :D :P Με τον δημόσιο βισματουπάλληλο; Πολλά χαιρετίσματα στον Δημήτρη, Βασίλη. Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω να έρθω. Βασίλη καταλαβαίνεις.......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Λοιπον εγω μαλλον θα ειμαι Σερρες... Μαμιεστε, αυτο εχω να πω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) :D ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΑΒΑΛΟΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 από τον V-MAX...XJR1200 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω να έρθω. Βασίλη καταλαβαίνεις.......... Ναι ναι...............επλίζω να έχει ωραίες φίλες...................!!!!!! :P Αληταράδες να υπενθυμίσω οτι Σ/Κ θα παίζουν θερμοκρασίες 15+ βαθμοί.................και με τζινάκι το πάμε άνετα!!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Ναι ναι...............ελπίζω να έχει ωραίες φίλες..................!!!!!! :P Αν καταλαβα καλα, Λευτερη μου μην μασας, πες τα κοριτσια θα τα παρουμε μαζι μας! Και εσυ δεν θα χασεις την εκδρομη και τα κουκλια θα γνωρισουν την υπεροχη παρεα μας!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Τρέχω να βάλω λαστιχα...... :dribble: Για να μπορέσω να ερθω!!!!και αν δεν προλάβω παλι θα έρθω :P :P Ισως να έρθει και ένας φιλος με Varadero,αν βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 παιδια μεσα πειτε τι ωρα θα συναντηθουμε καβαλα. αν δεν σας πειραζει μπορει να ερθουν κανα δυο φιλαρακια απο την παρεα που βγαινουμε για βολτες. αντε κανονιστε το. RIDERGr αν ειναι να κατεβεις βρισκομαστε στον κομβο που κατεβαινει απο μακρη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Εννοείται οτι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Εδώ είμαστε παρέα και όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν παίζει ρόλο αν είναι μέλη σε αυτόν τον χώρο που τυχαίνειι να μας φιλοξενεί... Μας ενώνει η αγάπη για την μηχανή και τις βόλτες μας.... ^_^ ;) Ωραία Βόρρια πανελλήνια το βλέπω να εξελήσεται το θέμα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ετσι, ετσι να κανονισουμε ωρα συναντησης στην καβαλα. αντε ειμαι τοσο καιρο εδω μεσα και μονο τον FZMAN βρεθηκα. αντε να γνωριστουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 εγω δεν θα μπορέσω έχω να παω σε γάμο Καλά να περάσετε και με προσοχή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Ο καιρός... -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Αν δεν είμαι Αθήνα θα έρθω και εγώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Mέσα είμαι.Αλλά είναι και λίγο κοντά είναι η αλήθεια.Μια Ξάνθη κι επιστροφή απο Παρανέστι Δράμα θα ήταν λίγο καλύτερα απο άποψη χιλιομέτρων.Αλλά άμα δε κάτσει,θα φύγω λίγο νωρίτερα απο Καβάλα για να βρώ τα παιδιά απο το αδελφό φόρουμ στο Βόλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Άκυυυροοοοοοο... Θα έρθω μαζί σας. Μόνος και μονός. Ακούω τι ώρα καμάρα. 10; 10:30; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Mέσα είμαι.Αλλά είναι και λίγο κοντά είναι η αλήθεια.Μια Ξάνθη κι επιστροφή απο Παρανέστι Δράμα θα ήταν λίγο καλύτερα απο άποψη χιλιομέτρων.Αλλά άμα δε κάτσει,θα φύγω λίγο νωρίτερα απο Καβάλα για να βρώ τα παιδιά απο το αδελφό φόρουμ στο Βόλο. ...τι ειπε το ατομο!!! ... .... ...καλα να περασετε γκαρντασια ...!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αντε παιδια παμε δυνατα! @vittorio μην κοιτας τον καιρο μια χαρα θα ειναι! @animehia Καλλι κριμα που δεν μπορεις να ερθεις τωρα που παμε και απο τα μερη σου! @johnbg Αντε κανονισε με τον ridergr πες και τα φιλαρακια σου και ελατε! @multijohn Τζωνη και εγω ψηνομαι για Ξανθη. Αν θελουν και τα αλλα παιδια φυγαμε! Για το Βολο...πλακα με κανεις?? Εννοείται οτι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Εδώ είμαστε παρέα και όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν παίζει ρόλο αν είναι μέλη σε αυτόν τον χώρο που τυχαίνειι να μας φιλοξενεί... Μας ενώνει η αγάπη για την μηχανή και τις βόλτες μας.... ^_^ ;) Ωραία Βόρρια πανελλήνια το βλέπω να εξελήσεται το θέμα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 από τον lykos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Ωραια πραγματα εξελισσονται... Μπραβο ρε παιδες!!! Κριμα αλλα εγω δεν θα μπορεσω να ακολουθησω διοτι δουλευω την Κυριακη!! Πιειτε και κανα ποτηρακι και για μενα!!! Ετσι οπως δουλευω καθε Κυριακη βλεπω να κανω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να ερθω σε τετοια βολτουλα!!! Καλα να περασετε βοριοκανγκουρες μου!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Ωραια πραγματα εξελισσονται... Μπραβο ρε παιδες!!! Κριμα αλλα εγω δεν θα μπορεσω να ακολουθησω διοτι δουλευω την Κυριακη!! Πιειτε και κανα ποτηρακι και για μενα!!! Ετσι οπως δουλευω καθε Κυριακη βλεπω να κανω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να ερθω σε τετοια βολτουλα!!! Καλα να περασετε βοριοκανγκουρες μου!!! Δεν μπορείς να πάρεις ενα ρεπό ρε Γιάννη??? Άντε κανονισέ το!Θα είναι πολύ καλή εκδρομή πιστεύω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες