Jump to content
geostoik

power stretch της colori

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω το STORM της COLORI με power stretch και θα ηθελα τη γνωμη σας εαν το εχετε η το εχει καποιος δικος σας

κανει δουλεια για χειμωνα η θα τον δαγκωσω?

και αν ξερει κανεις για την ποιοτητα της εταιριας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1058.jpg

Το έχω σχεδόν 2 χρόνια. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω..

Από τις λίγες αγορές που μου έχουν βγει ΤΟΣΟ πολύ.

Καθημερινή+τουριστική χρήση για ένα streched jacket που θα μείνει streched για όσο διάστημα θέλεις. Τέτοια χρήση με 0 σημάδια φθοράς! Για τη ζέστη προφανώς μιλάμε για τεχνολογία γιατί όπως δεν γέμισε το δικό σου μάτι έτσι και εγώ έχω ακούσει αρκετές φορές το "καλα,πως δεν κρυώνεις με αυτό?" Κι όμως πίστεψε με,έχει δοκιμαστεί! Ζέστη+αναπνοή σώματος! :_thumbsup:

Ικανοποιητικό μήκος να καλύψει απόλυτα τη μέση σου, στυλάτο jacket με στενή γραμμή που δεν σε χαρακτηρίζει μηχανόβιο από τα 100 μέτρα(εκτός αν εσύ το θέλεις..) και πολύ σκληρά προστατευτικά σε αγκώνες/ώμους/πλάτη.Στη μέση θα το σφίξεις όσο χρειαστεί για να έρθει στα μέτρα σου,ενώ τα ερμητικά φερμουάρ στους καρπούς μαζεύουν κάθε υποψία μανικιού και σταματούν αποτελεσματικά τον αέρα.

Επίσης είναι αδιάβροχο,με την έννοια που με καλύπτει απόλυτα. Οι σταγόνες δεν πρόκεται να μείνουν πάνω στην cordura ενώ από το διπλό φερμουάρ που έχει μπροστά,θα αργήσει πολύ να σε φτάσει η υγρασία. Κάτι βέβαια για το οποίο δεν υπάρχει μέτρο για να στο αποδείξω, γιατί η καταιγίδα του ενός μπορεί να είναι μπουρινάκι για κάποιον άλλο.. ;) Επίσης έχει αντανακλαστικές ραφές στην πλάτη που θα σε κάνουν ευδιάκριτο από μακρυά.

Πρόσεξε το νούμερο και προσπάθησε να το δοκιμάσεις με extra ρούχα από μέσα πριν καταλήξεις.Είπαμε ζεστό ζεστό αλλά αλλιώς το νοιώθεις στο vstrom και αλλιώς στο gsr... :D

Όσο για την εγγύηση ισχύει κάτι τρελλό περί αντικαστάσεως για οποιοδήποτε ελάττωμα or something αλλά δε μου χρειάστηκε και δεν το χω ψάξει! Θα σου πει άλλος..

Υ.Γ. Δεν έχω μετοχές της colori!

Υ.Γ.2 Αν επικοινωνήσεις με τον Legolas ίσως σε βοηθήσει παραπάνω από ότι φαντάζεσαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω εχω το dylan της colori και εχω ακριβως τις ιδιες αριστες εντυπωσεις με τον city και επισης ουτε εγω ειμαι μετοχος της colori :D . Εδω και δυομιση χρονια που το εχω ειναι σαν καινουργιο παρα την συνεχη χρηση. Σε συνδυασμο με μπαλακλαβα και γαντακια ειναι οτι καλυτερο τον χειμωνα παρεχοντας επαρκη αερισμο στο σωμα. Μαλιστα ειναι τοσο στυλατο που το φοραω καθημερινα τις κρυες μερες του χειμωνα ακομα και οταν χρησιμοποιω το αυτοκινητο!!!! :lol:

Εχω φαει τετοιο κολλημα που σκεφτομαι να παρω ακομη ενα μηπως και το αποσυρει απο την αγορα η colori....

Οσον αφορα το storm λογω υλικων και σχεδιασης πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο παρτο χωρις δευτερη σκεψη...

post-3226-1202583845.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ZX1977

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω εχω το Dylan, εδω και διομισι χρονια. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Φοβερο ακομη και στο πολυ κρυο, αν μαλιστα συνδιαστει και με ενα ισοθερμικο απο μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ολους σας παιδια!

ειχα ενδιασμους αλλα τωρα απλα περιμενω απο Δευτερα να ανοιξει η αγορα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1058.jpg

Το έχω σχεδόν 2 χρόνια. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω..

Από τις λίγες αγορές που μου έχουν βγει ΤΟΣΟ πολύ.

Καθημερινή+τουριστική χρήση για ένα streched jacket που θα μείνει streched για όσο διάστημα θέλεις. Τέτοια χρήση με 0 σημάδια φθοράς! Για τη ζέστη προφανώς μιλάμε για τεχνολογία γιατί όπως δεν γέμισε το δικό σου μάτι έτσι και εγώ έχω ακούσει αρκετές φορές το "καλα,πως δεν κρυώνεις με αυτό?" Κι όμως πίστεψε με,έχει δοκιμαστεί! Ζέστη+αναπνοή σώματος! :_thumbsup:

Ικανοποιητικό μήκος να καλύψει απόλυτα τη μέση σου, στυλάτο jacket με στενή γραμμή που δεν σε χαρακτηρίζει μηχανόβιο από τα 100 μέτρα(εκτός αν εσύ το θέλεις..) και πολύ σκληρά προστατευτικά σε αγκώνες/ώμους/πλάτη.Στη μέση θα το σφίξεις όσο χρειαστεί για να έρθει στα μέτρα σου,ενώ τα ερμητικά φερμουάρ στους καρπούς μαζεύουν κάθε υποψία μανικιού και σταματούν αποτελεσματικά τον αέρα.

Επίσης είναι αδιάβροχο,με την έννοια που με καλύπτει απόλυτα. Οι σταγόνες δεν πρόκεται να μείνουν πάνω στην cordura ενώ από το διπλό φερμουάρ που έχει μπροστά,θα αργήσει πολύ να σε φτάσει η υγρασία. Κάτι βέβαια για το οποίο δεν υπάρχει μέτρο για να στο αποδείξω, γιατί η καταιγίδα του ενός μπορεί να είναι μπουρινάκι για κάποιον άλλο.. ;) Επίσης έχει αντανακλαστικές ραφές στην πλάτη που θα σε κάνουν ευδιάκριτο από μακρυά.

Πρόσεξε το νούμερο και προσπάθησε να το δοκιμάσεις με extra ρούχα από μέσα πριν καταλήξεις.Είπαμε ζεστό ζεστό αλλά αλλιώς το νοιώθεις στο vstrom και αλλιώς στο gsr... :D

Όσο για την εγγύηση ισχύει κάτι τρελλό περί αντικαστάσεως για οποιοδήποτε ελάττωμα or something αλλά δε μου χρειάστηκε και δεν το χω ψάξει! Θα σου πει άλλος..

Υ.Γ. Δεν έχω μετοχές της colori!

Υ.Γ.2 Αν επικοινωνήσεις με τον Legolas ίσως σε βοηθήσει παραπάνω από ότι φαντάζεσαι..

Αμα το λεει ο Γιωργος εμενα μου φτανει και μου περισσευει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αμα το λεει ο Γιωργος εμενα μου φτανει και μου περισσευει!

Σε ευχαριστώ Αντώνιε για την ψήφο εμπιστοσύνης..

Και δεν αναφερθήκαμε καθόλου να φανταστείς στις 4(τέσσερις) τσέπες που διαθέτει με τις πάνω να φιλοξενούν μονίμως μία compact φωτογραφική στις εκδρομές για "shoot and run" καταστάσεις!

Οκ,το κόβω.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω το storm εχω.και στην τουμπιτσα δεν καταλαβα τιποτα και δεν επαθε και τιποτα.με μια χοντρη μπλουζα απο μεσα νιωθω λιγο πιο αβολα αλλα σε γενικες γραμμες με εχει κρατησει πολυ ζεστο...εχω και μηχανακι οποτε για περισσοτερα απο 110χλμ/ω δεν ξερω!δυστυχως!χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα...εγω εχω το santana και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Καλη αδιαβροχοποιηση και πολυ ζεστο!!!

post-4511-1202743092.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gkmaggas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σχεδον δυο χρονια και αρκετα χλμ.απλα ειναι σκυλι!!! GENTLEMAN JACKET ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!

Και στο κατω κατω ειναι ελληνικο δηλαδη τα ιταλακια π.χ ειναι καλυτερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γώ το DYLAN έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!! Εχει πολύ καλή ποιότητα σαν εταιρία! Σίγουρα θα βρείς κάτι που θα σου αρέσει! Εχει για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το INOX 3 χρονια σαν καινουριο. To μονο προβλημα πουη έβγαλε ηταν οι ακρες απο τα φερμουαρ που εσπασαν αλλα μου τα αλλαξαν ολα τζαμπα (σημ.10 ευρώ μεταφορικα απο θεσ/νικη πληρώνεις)

Κατα τα αλλα δεν εχω καταλαβει κρύο χωρις πλάκα και στο λαιμό ειναι οκ ουτε μπαλακλαβες ουτε τπτ.Μακρυ οσο πρέπει για να καλύπτει και τη μέση + οτι τα προστατευτικα και μεσης ειναι στην τιμη δεν πληρώνεις εξτρα

Προσεχε λιγο το χρωμα γιατι το δευτερο που πηρα για καλοκαιρι παλι γκορντουρα αλλα λεπτη το πηρα με κοκκινα μανικια και η βρωμα φαίνεται αρκετα θελει καθε 3 και λιγο με σφουγγαράκι καθαρισμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφοριτες τα φωτα σας περασαν 2,5 χρονια απο τοτε που απαντησατε για το μπουφαν

σημερα μετα απο τοσα χρονια πια ειναι η αποψη σας αναφερομαι και στους καινουργιους εχοντες

να το παρω αξιζει

βοηθατε και στο χρωμα σκεφτομαι για το γκρι τι λετε

επισης επειδη οι αποψεις διυστανται το μακρος του τελικα ειναι 2/3 η 3/4

ευχαριστω εκ των προτερων

Γιωργος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφοριτες τα φωτα σας περασαν 2,5 χρονια απο τοτε που απαντησατε για το μπουφαν

σημερα μετα απο τοσα χρονια πια ειναι η αποψη σας αναφερομαι και στους καινουργιους εχοντες

να το παρω αξιζει

βοηθατε και στο χρωμα σκεφτομαι για το γκρι τι λετε

επισης επειδη οι αποψεις διυστανται το μακρος του τελικα ειναι 2/3 η 3/4

ευχαριστω εκ των προτερων

Γιωργος

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=594

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου αλλα δεν με απαντας σε καμια ερωτηση μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το jacket είναι 2/3 , κάτω απο τη μέση δηλαδη!!

τώρα για το χρώμα, το γκρι(πάγου) είναι όντως εντυπωσιακό αλλά θέλει να το προσέχεις για να το έχεις καθαρό....

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Legolas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το jacket είναι 2/3 , κάτω απο τη μέση δηλαδη!!

τώρα για το χρώμα, το γκρι(πάγου) είναι όντως εντυπωσιακό αλλά θέλει να το προσέχεις για να το έχεις καθαρό....

:cheers:

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λοιπον σημερα το παραλαβα και μετα απο ωριμη σκεψη κατεληξα σε αυτο

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/...p?ProductID=594

το χρωμα γκρι

προσεχως εντυπωσεις

ευχαριστω ολους οσους απαντησαν η ασχοληθηκαν και μη με το θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λοιπον σημερα το παραλαβα και μετα απο ωριμη σκεψη κατεληξα σε αυτο

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/...p?ProductID=594

το χρωμα γκρι

προσεχως εντυπωσεις

ευχαριστω ολους οσους απαντησαν η ασχοληθηκαν και μη με το θεμα

τελικα μετα απο μια βολτα κανενα 40 χιλ με το γκρι καταλαβα οτι εκανα μαλακια στο χρωμα ετσι το καθαρισα καλα και το εστειλα πισω για το μαυρο πληρωνωντας βεβαια την διαφωρα (φυσικα και δεν ειχα κοψει τα καρτελακι ενοοιτε)

τωρα ειμαι κατοχος του μαυρου και η συμβουλη μου ειναι σε μπουφαν μηχανης παντα σκουρο χρωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα