floyd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 η συγκρουση αυτων των 2 με εφερε στο αποτελεσμα να ξεχασω το abus πανω στο μπροστα δισκοφρενο κ να δοκιμασω να ξεκινησω...ευτηχως δεν επεσα(μετα απο προσπαθεια...)κ καταλαβα οτι ειχα ξεχασει το λουκετο.το θεμα ειναι οτι μετα κ αφου δεν διαπιστωσα καποιο προβλημα στο τσουλημα της μηχανης ξεκινησα να γυρισω αθηνα...(κανα 50αρι χλμ εκτος ημουν).στο δρομο ο φιλος μου απο διπλα διαπιστωσε οτι ''κουνιεται'' ελαφρως η δαγκανα μου...το μηχανακι φρεναρε(σχεδον)κανονικα κ ειχε ενα μικρο τριξιμο στο τιμονι.το πηγα σημερα στο εξουσιοδοτημενο(ειναι καινουργιο τι να κανα...)κ μου πε οτι εχει στρβωσει η δισκοπλακα μου κ η βαση της δαγκανας μου...οι τιμες ειναι τσουχτερες της ταξης των 265ευρω για δισκο κ 80 για τη βαση.ευτηχως δεν εκανε προβλημα στη δαγκανα(μαλλον το τακακι θα αλλαχτει).ο μηχανικος ειπε οτι η δαγκανα εχει καποιες ανοχες κ για αυτο 'επαιζε' στο δρομο...ισχυει αυτο η παιζει να χει προβλημα?επισης ειναι δυνατον να γινει τετοια ζημια απο ενα abus κ ενω δεν ξεκινησα με ''πολλα''?σιγα σιγα αφησα το συμπλεκτη κ ''σκαλωσε''.οι δισκοπλακες δεν ηταν ζεστες για να στραβωσει η μια...επισης επειδη ειναι η πρωτη μου μηχανη κ δεν ξερω πολλα κ κυριως απο τιμες ειναι δυνατον αυτα τα λεφτα ρε παιδια?(ιδιως η δισκοπλακα)μπορω να φερω κατι απ εξω(ebay)κ να γλιτωσω λεφτα?θα με καλυπτει μετα η εγγυηση? ευχαρτιστω εκ των προτερων...Please help... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) Η ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ EBAY.MHXANIKA MHN TO ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 από τον TASOS :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 ...γκαντεμια ρε φιλε !...και σε ποιον δεν εχει τυχει? ...ολοι μας καποτε την πατήσαμε αναλογα!!! ... για να εκφερω γνωμη θα επρεπε να μπορω να δω την κατασταση του δισκου με τα ματια μου !..θα ελυνα την δαγκανα και θα αρχιζα την προσεχτικη παρατηρηση !..τα ιδια και με τον δισκο !..θα το σηκωνω στο ορθοστατη και γυριζα την μπροστα ροδα να ελεγξω και με τα ματια μου πως κινείτε! .... παντως αν ειχα αμφιβολιες θα το αλλαζα !...με τα φρενα δεν κανω εκπτωσεις !...ποσο μαλλον τα μπροστινα! ... υπομονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
floyd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 ευχαριστω φιλε.οχι δεν τιθεται θεμα εαν εχει στραβωσει...στραβωσε κ αρκετα μαλιστα.ακουγοταν κ στο δρομο ενα χαρακτηριστικο σφυριγμα λες κ ηταν καινουργια τα τακακια η λες κ ειχαν φαγωθει πολυ αλλα δεν εβρισκε τραγικα να ''σκορτσαρει''.τσουλαγε κανονικα η μηχανη αλλα ''κοσκινιζε''ελαφρως το τιμονι.το θεμα ειναι οτι ουτε κ γω κανω εκπτωσεις με φρενα(ηδη αλλαζονται!!!)απλα μου καναν εντυπωση οι τιμες....κ δεν ξερω ποσα θα γλιτωνα με ebay η aftremarket δισκο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 )απλα μου καναν εντυπωση οι τιμες.... welcome to Sarakakis club Και πραγματικα παλι καλα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
floyd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 οι περισοοτεροι φιλοι μου με honda(αυτοκινητα) η mitsubisi τον φωναζουν ο ''ακατανομαστος''.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 Ριξε παντως μια ματια στην αγορα για δισκοπλακες, βεβαια το κακο ειναι πως αν βαλεις aftermarket επανω πρεπει να αλλαξεις και την που δεν εχει τιποτα, αλλα αν βρεις με μικρη διαφορα στα χρηματα της ταξεως των 50-80 ευρω ζευγαρι σκεψου το, απο το να βαλεις με 50 ευρω λιγοτερα μια της μαμας εταιρειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2008 Βασικά άλλη φορά ξέρεις τι να κάνεις? Να σκέφτεσαι προς τα που θα κουνίσεις την μηχανή για να φύγεις όταν την ξεπαρκάρεις και ανάλογα να τοποθετείς την κλειδαριά μπροστά η πίσω από την δαγκανά αλλά κολλητά ;) Εγώ αυτό κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες