Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Επίσης ρίξε μια ματιά στα Shark RSR2, ίδια κατηγορία με Shoei X-Spirit και Arai RX-7 Corsair. Sorry alla den m' aresei to shark ( xwris parexhghsh ) as meinoume sto Shoei ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 Shoei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geostoik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 για το HQ1 της HJC τι λες? carbon, παναλαφρο και με πολλα καλα σχολια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 για το HQ1 της HJC τι λες? carbon, παναλαφρο και με πολλα καλα σχολια!!! Τιμή ; ; ; και . . . το έχει κανένας ; ; ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geostoik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 το απλο...μαυρο,αλλα ψαρωτικο...εχει 500, εκτος κ αν εχεις φιλο μπατσο και το παρεις με εκπτωση 20% το πηρα μετα απο παρα πολλες παροτρυνσεις κολλητων! για προσωπικη γνωμη θα περιμενεις μερικες μερες........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 This post is worthless without links!!! :D :D :D The croud calls for links ! ! ! Σε οποιοδηποτε καλο καταστημα αξεσουαρ μοτοσυκλετας κι αν ψαξεις θα βρεις... Πολυ καλο(το εχω και εμεινα πολυ ευχαριστημενος ειναι ΑΥΤΟ αλλά δεν ειναι το μοναδικο.Υπαρχουν κι αλλου... ;) Και σε καταστηματα και μεσω Ιντερνετ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) το απλο...μαυρο,αλλα ψαρωτικο...εχει 500, εκτος κ αν εχεις φιλο μπατσο και το παρεις με εκπτωση 20% το πηρα μετα απο παρα πολλες παροτρυνσεις κολλητων! για προσωπικη γνωμη θα περιμενεις μερικες μερες........ Να πω εγώ γνώμες για το HQ-1 που το φοράω 9 μήνες περίπου; Καλό κράνος. Το απλό δεν είναι μαύρο, αλλά carbon. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεις μικροσημαδάκια απ' το υλικό πάνω στην επιφάνεια του κράνους σου. Για το λόγο αυτό εγώ προτίμησα το lordship. Το πήρα από ebay με 340 ευρώ περίπου, μαζί με μεταφορικά από Ευρώπη (δηλαδή Ευρωπαϊκή πιστοποίηση και όχι την Αμερικάνικη, άρα δεν έχεις ούτε τυπικά πρόβλημα με την τροχαία). Πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση και υποσιάγωνο. Εκπληκτικό επιρίνιο. Double-D λουράκι, αντηλιακή ζελατίνα επίσης από ebay Αγγλίας (κατάστημα). Τα κακά του; Ένα μόνο: Είναι πολύ μεγάλο εξωτερικά και σε κάνει να δείχνεις σαν εξωγήινος. Βέβαια, το μεγάλο εξωτερικό μέγεθος, δημιουργεί και προβλήματα αεροδυναμικής. Το βρίσκω πολύ καλό κράνος, μάλιστα θα το έλεγα κορυφαίο για τα λεφτά του, αλλά με 500 ευρώ που κάνει στην Ελλάδα, εγώ θα κοίταζα και για το XR-1000, από τον Χρήστο (Πίσσαρη). Α, το HQ-1 είναι και πολύ ελαφρύ!!! Αν θες κάτι άλλο, ρώτα. edit: Κώστα, ευχαριστώ, θα το ψάξω το προϊόν. Προς το παρόν, η δική μου επένδυση αφαιρείται πλήρως. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Shoei XR1000 or AGV Ti-Tech Evolution or AGV Gp-Pro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asaverle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Sorry alla den m' aresei to shark ( xwris parexhghsh ) as meinoume sto Shoei ! ! ! Πολύ το ψάχνεις και με ανησυχεί γιατί απ' ότι καταλαβαίνω δεν το ψάχνεις και τόσο σωστά. Πήγαινε δοκίμασε 3-4 κράνη και απέκτησε άποψη. Τα σαρκ είναι καλά κρανάκια. Το xr-1000 επίσης της Shoei είναι καλό. Μην πας σε agv. Την έχω πατήσει κι από εκεί. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο κράνος. Σε μια συγκεκριμένη κατηγορία της προκοπής και μεταξύ ορισμένων μαρκών και μοντέλων αυτό που έχει σημασία είναι η εφαρμογή στο κεφάλι σου και ο θόρυβος. Μην το παιδεύεις και πολύ. Τι μηχανάκι είπαμε έχεις; Τι φοράς τώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Πολύ το ψάχνεις και με ανησυχεί γιατί απ' ότι καταλαβαίνω δεν το ψάχνεις και τόσο σωστά. Πήγαινε δοκίμασε 3-4 κράνη και απέκτησε άποψη. Τα σαρκ είναι καλά κρανάκια. Το xr-1000 επίσης της Shoei είναι καλό. Μην πας σε agv. Την έχω πατήσει κι από εκεί. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο κράνος. Σε μια συγκεκριμένη κατηγορία της προκοπής και μεταξύ ορισμένων μαρκών και μοντέλων αυτό που έχει σημασία είναι η εφαρμογή στο κεφάλι σου και ο θόρυβος. Μην το παιδεύεις και πολύ. Τι μηχανάκι είπαμε έχεις; Τι φοράς τώρα; Είμαι ανάμεσα σε agv και σε Shoei γιατί και για τα δύο έχω ακούσει καλά εκτός από το Shoei που " νικά " στην διαμάχη . . . Πως, τι ( την ) έπαθες με τα agv ; ; ; Θα πάρω τον Μάρτη την cbr 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Refresh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Refresh 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Πολύ το ψάχνεις ... +1... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Refresh Refresh 2 Τι αλλο θες/περιμενεις να μαθεις; Και ως προς τι τα refresh; αν θες κατι συγκεκριμενο πες το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Τι αλλο θες/περιμενεις να μαθεις; Και ως προς τι τα refresh; αν θες κατι συγκεκριμενο πες το! Ωραίος ο refresh αλλά προτιμώ τον Frulite με γεύση ανανά!!! Μετά απο τόση κουβέντα δεν έχουμε καταλήξει????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 to xr 1000 εχω και εγω καλο ειναι!αλλα νομιζω για το cbr125 δεν κανει!οταν το αγορασα μου ειπαν για χαμηλη θεση οδηγησης δεν κανει!γνωμη μου ειναι 1ον πας σε μαγαζι να του πεις τι μοτο εχεις και ποσα χρηματα διαθετεις και θα σου δειξει απο ολες της εταιρειες!τα φορας και οποιο ειναι πιο ανετο και σου αρεσει το παιρνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Δεν ξέρω ρε παιδια . . . σας τα πρήζω, αυτό τουλάχιστον το ξέρω Είμαι ανάμεσα στα shoei xr1000 και agv gp - pro ή ti tech enolution . . . Ένας συμφορουμίτης μου είπε ότι την έχει πάθει από agv . . . ανήκει σε μία μειοψηφία ή συμβαίνει συχνά ; ; ; Το ψάχνω διότι μ' αρέσει και το shoei και το agv αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω ωραίο χρώμα στο shoei και έτσι έρχεται καπάκι το agv . Τι να κάνω ; ; ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Έχω πρόβλημα και με τα μαγαζιά στην Κρήτη αλλά πιστεύω ότι από τον Πίσ. θα μπορέσω να κάνω κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Έχω πρόβλημα και με τα μαγαζιά στην Κρήτη αλλά πιστεύω ότι από τον Πίσ. θα μπορέσω να κάνω κάτι Φίλε αν, είσαι Κρήτη και μπορείς σχετικά εύκολα να πας Ηράκλειο δες και τα HJC που έχει η αντιπροσωπεία της Colori. Καλά κράνη είναι, σε ικανοποιητικές τιμές και έχει αρκετά μοντέλα για να δοκιμάσεις. Ά αυτή την εποχή έχει και 20% έκπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Έχω πρόβλημα και με τα μαγαζιά στην Κρήτη αλλά πιστεύω ότι από τον Πίσ. θα μπορέσω να κάνω κάτι Τι πρόβλημα έχεις με τα μαγαζιά στην Κρήτη δηλαδή; Εννοώ, γιατί ειδικά στην Κρήτη; Φίλε μου, δεν θέλω να φανώ παπάρας, αλλά πραγματικά το ψειρίζεις υπερβολικά πολύ. Ένα κράνος είναι, δεν είναι και σπίτι! Υπάρχουν πολλά κράνη με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας που θα σε εξυπηρετήσουν άψογα και σε ό,τι τιμές θέλεις σχεδόν. Έκανες ορισμένες ερωτήσεις, σου απαντήσαμε για όλα. Και για το XR-1000, σου βρήκαμε και καλές τιμές, και για το HQ-1, επίσης σου βρίσκω πολύ καλή τιμή από ebay αν θες (από εκεί που το πήρα κι εγώ) και εσύ συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Φαίνεται σαν να μην έχεις την παραμικρή ιδέα του τι θέλεις να αγοράσεις. Πρόσεξε, όχι τι είναι καλό και τι κακό. Τι ΘΕΛΕΙΣ. Πάντως, το XR-1000 είναι μια χαρά κράνος και για σκυφτή θέση οδήγησης. Παρεμπιπτόντως, είδα μόλις ότι ο Louis έχει βγάλει τις προσφορές του στα Shoei... Άρα οι πολύ καλές τιμές δεν παίζουν πλέον εκεί... Δεν ξέρω τι έχει στοκαρισμένο ο Χρήστος, αλλά φοβάμαι ότι μάλλον άργησες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Φίλε αν, είσαι Κρήτη και μπορείς σχετικά εύκολα να πας Ηράκλειο δες και τα HJC που έχει η αντιπροσωπεία της Colori. Καλά κράνη είναι, σε ικανοποιητικές τιμές και έχει αρκετά μοντέλα για να δοκιμάσεις. Ά αυτή την εποχή έχει και 20% έκπτωση. Πάντως στην Colori δεν έχω πάει γιατί δεν ξέρω που είναι ( άμα ξέρεις πες, μπάς και βγάλω άκρη ). Τι πρόβλημα έχεις με τα μαγαζιά στην Κρήτη δηλαδή; Εννοώ, γιατί ειδικά στην Κρήτη; Φίλε μου, δεν θέλω να φανώ παπάρας, αλλά πραγματικά το ψειρίζεις υπερβολικά πολύ. Ένα κράνος είναι, δεν είναι και σπίτι! Υπάρχουν πολλά κράνη με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας που θα σε εξυπηρετήσουν άψογα και σε ό,τι τιμές θέλεις σχεδόν. Έκανες ορισμένες ερωτήσεις, σου απαντήσαμε για όλα. Και για το XR-1000, σου βρήκαμε και καλές τιμές, και για το HQ-1, επίσης σου βρίσκω πολύ καλή τιμή από ebay αν θες (από εκεί που το πήρα κι εγώ) και εσύ συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Φαίνεται σαν να μην έχεις την παραμικρή ιδέα του τι θέλεις να αγοράσεις. Πρόσεξε, όχι τι είναι καλό και τι κακό. Τι ΘΕΛΕΙΣ. Πάντως, το XR-1000 είναι μια χαρά κράνος και για σκυφτή θέση οδήγησης. Παρεμπιπτόντως, είδα μόλις ότι ο Louis έχει βγάλει τις προσφορές του στα Shoei... Άρα οι πολύ καλές τιμές δεν παίζουν πλέον εκεί... Δεν ξέρω τι έχει στοκαρισμένο ο Χρήστος, αλλά φοβάμαι ότι μάλλον άργησες...) Έχω πάει σε 3-4 μαγαζιά και αντί για εκπτώσεις είχαν δήθεν stock με 5% παραπάνω τιμή ! ! ! Τελείως άκυρο, κουφό, γι' αυτό το ψάχνω έτσι . . . Άμα παίζει να με κλέψουνε οι ψευτοαντιπροσωπείες καλιά να το ψάξω λίγο παραπάνω . . . έτσι κι αλλιώς τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τέτοιες τιμές . . . Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και μην παρεξηγείται, καινούργιος στα μηχανάκια είμαι και βγάζω και δύσκολα το χαρτζηλίκι μου. . . ξέρετε τώρα πως είναι τα πράγματα . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και μην παρεξηγείται, καινούργιος στα μηχανάκια είμαι και βγάζω και δύσκολα το χαρτζηλίκι μου. . . ξέρετε τώρα πως είναι τα πράγματα . . . Φίλε μου, τότε κοίτα τα HJC. Εκτός απ' το HQ-1 έχει μερικά καλά κρανάκια σε πιο λογικές τιμές. Δεν είναι ανάγκη να δώσεις 500 ευρώ, ΙΜΗΟ, για το πρώτο σου κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pithikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 στο Ηράκλειο που έχει ; ; ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Ωραίος ο refresh αλλά προτιμώ τον Frulite με γεύση ανανά!!! Μετά απο τόση κουβέντα δεν έχουμε καταλήξει????? :rotfl: Πολυ καλο!!!! Πιθηκε :D (δεν ξερουμε και το ονομα σου), κρατα 2-3 κρανη απο ολα αυτα που σου εχουν πει ολοι και πηγαινε ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ, δεν σημαινει οτι επειδη σου αρεσει ενα κρανος για το χρωμα θα το παρεις κι'ολας, αν δεν καθεται στο κεφαλι σου ΔΕΝ πρεπει να το παρεις, γι'αυτο πηγαινε φορα μερικα σε ενα μαγαζι, κατσε δηλαδη κανα μισαωρω στο μαγαζι και μετα σκεψου τι θες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Κι αν μετα απο 8 σελιδες,δεν μπορεις να βρεις κρανος...τοτε το ξερεις το ανεκδοτο;"Μαμα στο σχολειο με λενε κεφααααλααα".."Σωωωωωωπα παιδακι μουυυ"...... :P :lol: :lol: :lol: Αν θες παντως παραγγελια μεσω νετ,τα παιδια εκει στην Κρητη δεν νομιζω να ειχαν αντιρρηση να τα πειτε κι απο κοντα...να βοηθησουν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες