Jump to content
Sign in to follow this  
themata

Γκάζι vs Στήσιμο

Recommended Posts

1η βελτίωση που συνιστώ βάλτε λάστιχα και τακάκια όταν πρέπει, όχι όταν ξεχρεώσεις την εξάτμιση και πάρεις και εκείνα τα μπλέ φλασάκια (συμφορά μου) που έχεις δεί. (Εχω βαρεθεί να ακούω τον είδα -γάτος είσαι- φρέναρα, αλλά ... μπάμ).

2η βελτίωση κάνε service στις αναρτήσεις και στα φρένα που ήδη έχεις, ποιός αλλάζει (όχι συμπληρώνει) τα υγρά στις αναρτήσεις και τα φρένα κάθε 2 χρόνια περίπου που λέει ο κατασκευαστής. Βλέπω μπαγκαζιέρες, τριπλέτες, ανθρακονήματα, αυτοκόλλητα rossi και όταν βρεθείς πίσω τους σε στροφή ελληνικού δρόμου ο κόλος τους πάει σαν σκάφη των εξωγήινων για να μην τα πετύχεις στα παλιά arcadia φλιπεράκια, φρενάρουν δε 7 φορές πριν πάρουν κλίση και νομίζεις ότι ο μπροστινός είναι gay και σου κάνει καμάκι με μόρς.

Ναι στα πειράματα για περίσσια ιπποδύναμη, είναι γοητευτικά και προκλητικά και να τα δαμάσεις και από μηχανολογικής άποψης, γουστάρω και εγώ, αλλά όχι στην καθημερινή σου μηχανή, μην δοκιμάζεις ρε φίλε μεσημεριάτικα καλοκαιριού αν το super τελικό σου έδωσε 7.2 άλογα ή 7.5 με το εμπειρικό δυναμόμετρο του κόλου σου και σε παρακαλώ μην βγάζεις το πείραμα για δικιμή εκεί που πάω το παιδί μου βόλτα.

Και για να ψηφίσω τελικά στο δίλημα, επενδύστε σε στήσιμο δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση αλλά και θέαμα από μια μηχανή που χορεύει κατά τη βούληση του οδηγού της και το χαμόγελό του θα το ξαναγυρίσει σπίτι.

Και να μην ξεχνάμε ότι για το μοτοσυκλετιστή οι ευθείες φτιάχτηκαν αναγκαστικά για να ενώσουν όμορφες στροφές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατα τη γνωμη μου το ενα φερνει το αλλο..γινεται να δωσεις λεφτα για δυναμη κ οχι στο στησιμο??επικινδυνο!! :kaaaala::knife:

καπου θα σου την κανει το μηχανακι σου.

το στησιμο πρεπει να ειναι κ βασικο κριτηριο για την αγορα μιας μηχανης!! :_thumbsup::thumbsup1:

απο κει κ περα η δυναμη ειναι αναλογα τη δουλεια που τη θες.βολτα,μουρη,ταξιδια,μεσο στην πολη κ.λ.π..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Και για να ψηφίσω τελικά στο δίλημα, επενδύστε σε στήσιμο δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση αλλά και θέαμα από μια μηχανή που χορεύει κατά τη βούληση του οδηγού της και το χαμόγελό του θα το ξαναγυρίσει σπίτι.

Και να μην ξεχνάμε ότι για το μοτοσυκλετιστή οι ευθείες φτιάχτηκαν αναγκαστικά για να ενώσουν όμορφες στροφές...

Αψογος!!! :_rock-on::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι. θα έριχνα το βάρος στο βάρος.

Να πάει από 180 κιλα στα 80 άμα μπορούσα.

Το βάρος είναι όλα τα λεφτά.

Πρώτα πρώτα σε φρένα. μετά σε σταθερότητα και ταχύτητα στροφής, κατόπιν σε ευελιξία(είσοδο στροφής-αλλαγή διεύθηνσης) και τέλος σε επιτάχυνση!!!

Βάλε λοιπόν ζάντες μαγνησίου η κάρβουνο, βάλε εξάτμιση, ντεπόζιτο κάρβουνο, βάλε άλαγμα όλο το υποπλαίσιο κλπ, βάσεις μαρσπιέ, ψαλίδι κάρβουνο κι αυτό και γενικως ότι υπάρχει.

Ακόμα και στο μοτέρ βάλε τιτάνια και κάρβουνα να πέσει το βάρος. Ποιός χέζει το ότι θα δώσει άλογα κι ευστροφία. Το συνολικό βάρος να πέσει να γίνει μηχανάκι το γομάρι των 180!!!

Υ.Γ. Όπως ήταν η NSRίτσα μου :wub: :wub: :wub:

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

olhins σταμπιλιζατερ ελατιρια και λαδια πιρουνιου και μια φουλ αναρτηση πισω

γκαζι μου φτανει...οχι οτι και μια 'ενυσχηση' στην αναπνοη,εκπνοη χαρτογραφηση με χαλαει

αλλα αν ειναι να σκασω τοσα φραγκα για ενα μοτο παιρνω το καλυτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
olhins σταμπιλιζατερ ελατιρια και λαδια πιρουνιου και μια φουλ αναρτηση πισω

γκαζι μου φτανει...οχι οτι και μια 'ενυσχηση' στην αναπνοη,εκπνοη χαρτογραφηση με χαλαει

αλλα αν ειναι να σκασω τοσα φραγκα για ενα μοτο παιρνω το καλυτερο...

Δέν τα χρειάζεται αυτά το Φέιζερ ρε!!!! Μπαίνει τάπα έτσι κι αλλιώς!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν τα χρειάζεται αυτά το Φέιζερ ρε!!!! Μπαίνει τάπα έτσι κι αλλιώς!!!!

ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ότι μπαίνει μπαίνει...για το πώς βγαίνει είναι που συζητάμε...

:P :P :P

Ότι μπαίνει , βγαίνει κιόλας!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλά το θέμα είναι το πως και το πότε...ξέρω κάτι πράγματα ας πούμε που κάνουν 9 μήνες για να βγούν απ όπου μπήκαν....

Όχι, όχι, δεν υποννοώ τίποτα για το πως στρίβει το fazer...μα γιατί το λες αυτό????

:P :peep: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά μην το λές...

Θυμάσαι την ιστορία με το perrie?

Ποιά ιστορία??? Για πές!!!!

Ναι, αλλά το θέμα είναι το πως και το πότε...ξέρω κάτι πράγματα ας πούμε που κάνουν 9 μήνες για να βγούν απ όπου μπήκαν....

Όχι, όχι, δεν υποννοώ τίποτα για το πως στρίβει το fazer...μα γιατί το λες αυτό????

:P :peep: :P

:kill::kill::kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να την κανεις την αποδοση αν δεν εχεις την πορωση της ωραιας οδηγησης :)

ο καραφλος το ξερει καλα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στησιμο και βελτιωση της οδηγητικης συμεριφορας γιατι ζουμε στο Ελλαδισταν και η ζωη μου κρινεται σε μεγααααλο βαθμο απο την κατασταση των δρομων αλλα και τη συμπεριφορα των περισσοτερων ζωων που οδηγουν εδω...

αν παλι ημουν στη γερμανια θα προτιμουσα να ειμαι συναναβατισσα σε μια MT-01 (YAMAHA κλασσικη αξια) με οδηγο τον Rossi που να τον "τρωει..." το δεξι χερακι του !!! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παλι ημουν στη γερμανια θα προτιμουσα να ειμαι συναναβατισσα σε μια MT-01 (YAMAHA κλασσικη αξια) με οδηγο τον Rossi που να τον "τρωει..." το δεξι χερακι του !!! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ Athan.... δεν ειχα δει οτι ο απο πανω μου ειχες ως dreambike το ΜΤ-01....

φαντασου, ευχαριστω για την προσφορα αλλα θελω τον Rossi... ειναι ομορφουλης(!!!) και τον εμπιστευομαι περισσοτερο σαν οδηγο... χιχιχιιχιχιχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι να το κάνεις το γκάζι χωρίς σωστό στήσιμο...?

Ότι κάνεις και το στήσιμο, χωρίς το απαιτουμενο γκάζι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στησιμο και βελτιωση της οδηγητικης συμεριφορας γιατι ζουμε στο Ελλαδισταν και η ζωη μου κρινεται σε μεγααααλο βαθμο απο την κατασταση των δρομων αλλα και τη συμπεριφορα των περισσοτερων ζωων που οδηγουν εδω...

αντε παλι το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!! :mellow:

στο θεμα μας:καλη η αποδοση του κινητηρα αλλα σημερα στο βαθμο που εχουν καταφερει οι κατασκευαστες να εκμεταλλευονται στο επακρο τα κυβικα καθε μηχανης,δεν νομιζω οτι χρειαζεται και αλλη βελτιωση.ετσι λοιπον στησιμο και ξανα στησιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι κάνεις και το στήσιμο, χωρίς το απαιτουμενο γκάζι :P

χεχε...

Γκάζι χωρίς στήσιμο....συμβόλαιο με τον Χάρο μου ακούγεται...Δηλαδή αυτό....χαχα

motorbike.jpg

Το αντίθετο...δεν μου φαίνεται και τόσο επικίνδυνο...κοίτα δω στήσιμο χωρίς γκάζι....κάτσε καλά !!!!

funny_bike.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμμ για να σκεφτώ....

ακράπες+power commander VS Ohlins x2 + new BT016 (ή Diablo) + 2x4πλες δαγκάνες μπρος

μάλλον το δεύτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα