Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Ε δεν νομίζω να πληρώνει κάποιος ασφάλεια μοτο στην Ιντερμέρικαν και να μην τον έχει αποζημιώσει σε περίπτωση κλοπής. Είναι από τις πιο ευκατάστατες ασφαλιστικές. Για αυτό και θα πήγαινε κάποιος εκεί, γτ πιστεύει ότι θα τα πάρει σίγουρα. Ξέρετε να έχει γίνει κάτι τέτοιο; :o Εγω δεν! ρωταω κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 ναι ειναι απο τις ποιο ευκαταστατες γιατι βγαζει κερδη και απο αλλες ασφαλειες (ζωης, επιχειρησεων κτλ) Στο θεμα μας τωρα. Ρωτησα για ομαδικη ασφαλεια αλλα δεν μπορει να γινει γιατι ειστε απλοι πελατες και οχι καποιος συλλογος ή καποια εταιρεια με πολλα οχηματα που θελει να τα ασφαλησει ολα. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να "κοψει" απο το προσωπικο του κερδος ωστε να εχεται μια μικρη εκπτωσουλα ;) Για οποιες αποριες εδω ειμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Παιδιά Ξερει κανείς πόσο πάει η ασφάλεια για κλοπή για 125cc???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Παιδιά Ξερει κανείς πόσο πάει η ασφάλεια για κλοπή για 125cc???? δωσε και μερικα στοιχεια οπως πολη διαμονης, ηλικια, καινουριος ή παλιος οδηγος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Μάγκες καλή είναι η ασφάλεια δε λέω ΑΛΛΑ............ Δεν θα ήταν καλύτερο και ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ να βρείτε ένα καλό πάρκινγκ να την βάζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Ετσι ειναι, το παρκινγκ σου βγαινει ποιο φτηνο απο την ασφαλεια κλοπης. Πληρωνοντας καθε μηνα τοσα χρηματα στην ασφαλιστικη εταιρια, μεσα σε 2 χρονια εχεις ξανααγορασει την μηχανη με τα χρηματα που τους εχεις δωσει. Δεν αξιζει. Καλυτερα λιγο ρισκο παραπανω , παρα κοροιδο. Ασε που και η ασφαλεια εχει τους δικους τους ορους στο θεμα κλοπης. Ξερουν αυτοι πως να γλυτωσουν χρηματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Kastoria 16 xronon kainourgios odigos mia aplh asfaleia kai gia kloph Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 1 παρκινγκ στο σπιτι, 1 παρκινγκ στην γκομενα, 1 παρκινγκ στην δουλεια, 1 παρκινγκ στην καφετερια, 1 παρκινγκ στις διακοπες, 1 παρκινγκ στην ταβερνα, 1 παρκινγκ στους συγγενεις, 1 παρκινγκ στους φιλους, 1 παρκινγκ στους πελατες, 1παρκινγκ ... .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 atom_smasher αστο αδελφε, πουλα την και πιασε συγκινωνια χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ετσι ειναι, το παρκινγκ σου βγαινει ποιο φτηνο απο την ασφαλεια κλοπης. Πληρωνοντας καθε μηνα τοσα χρηματα στην ασφαλιστικη εταιρια, μεσα σε 2 χρονια εχεις ξανααγορασει την μηχανη με τα χρηματα που τους εχεις δωσει. Δεν αξιζει. Καλυτερα λιγο ρισκο παραπανω , παρα κοροιδο. Ασε που και η ασφαλεια εχει τους δικους τους ορους στο θεμα κλοπης. Ξερουν αυτοι πως να γλυτωσουν χρηματα... Άσε φίλε Alarm , κλέψανε το αυτοκίνητο του γαμπρού μου και δεν φανταζέσαι ταλαιπωριά μεχρι να δώσουν ΚΑΠΟΙΑ χρήματα!!!! Πρέπει να δηλώσεις την κλοπή στην αστυνομία , μετά να περιμένεις τρεις μήνες μήπως το βρουν οι μπάτσοι και μετά απο περίπου 8 ΜΗΝΕΣ σου δίνουν κάποια λεφτά!!!! Ασε που αμα το βρουν στο παραδίδουν όπως ακριβώς το ΒΡΗΚΑΝ!!!!(Ξέρετε τι σημαίνει αυτό!!!!! :plaf: :plaf: ) Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2008 από τον louki louk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 παπακι και ασφαλεια κλοπης σε καινουριο οδηγο δεν συμφαιρει καθολου. βγαινει 250-300? προτεινω μια ABUS με 100? και ενα parking διπλα στο σπιτι. φτηνοτερα βγαινει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 300 ευρω. ελεος... σε 4-5 μηνες εχεις πληρωσει το μηχανακι 2η φορα. Καλυτερα να σου το κλεψουν και να ξαναγορασεις παρα να σου τα παρουν αυτοι οι κλεφτες στις ασφαλιστικες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosioa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Δεν είναι λίγο απίθανο να βρίσκεις κλειστό πάρκινγκ οπουδήποτε πηγαίνεις;ΔΕν έχει κάποιο κόστος;Άσε που έχω ακούσει να τις κλέβουν και μέσα από πάρκινγκ.Εμένα για 7000€ αξία,πληρώνω 200€ το χρόνο παραπάνω για την κλοπή,δεν είναι λίγα,δεν είναι και υπερβολικά,το γεγονος ότι θέλει μήνες η αποζημίωση,ίσως είναι καλύτερο από το τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 αλλο σε μηχανη μεγαλου κυβισμου και εμπειρο οδηγο και αλλο σε παπακι με νεο οδηγο. Αν ειχα και εγω π.χ. ενα καινουριο fazer, θα του εκανα ασφαλεια με καλυψη κλοπης για να κοιμαμαι ησυχος αφου και η τιμες ειναι λογικες σε αυτες τις μοτο. αλλα στο YBR η στην παπια τι κλοπη να κανεις? ειναι τελειως ασυμφορο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατι το έχω ακούσει αυτό και δεν ξέρω αν στέκει.Μου έχουν πως πει η ασφάλεια κλοπής στη μηχανή σε καλύπτει μόνο εφόσον οι ασφαλιστές έχουν καταλάβει πως εσύ ο ιδιοκτήτης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σου την έκλεψαν.Δηλαδή αν στην κλέψουν βράδυ απο πεζοδρόμιο και όχι μέσα πχ απο το γκαράζ σου δεν αποζημιώνουν τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 αυτο που λες δεν στεκει. αλλα θα τονισω γι'ακομη μια φορα: διαβαστε τους ορους του συμβολαιου σας πριν υπογραψετε και ΜΗΝ βαριεστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Δηλαδή αν στην κλέψουν βράδυ απο πεζοδρόμιο και όχι μέσα πχ απο το γκαράζ σου δεν αποζημιώνουν τίποτα Ελα ομως που το εχω ακουσει και εγω αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 δεν μπορω να ξερω την πολιτικη της καθε εταιρειας. θα ρωτησω τον πατερα μου παντως και θα σας πω... οτι βρισκουν δικαιολογιες για να μην αποζημιωσουν σ'αυτο συμφωνω κι'εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nadware 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Εάν υπάρχει τέτοιος όρος, κρίνεται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Βέβαια όπως έχει ήδη ειπωθεί, καλό είναι να διαβάζουμε πολύ προσεκτικά τους όρους των συμβολαίων. Στη δική μου πάντως (AIG), δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Δεν νομιζω οτι ισχυει.. (Τουλαχιστον στην Interamerican, που ξερω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nick_e 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Καλησπέρα, ελπίζεις να μην συμβεί αλλα και εγώ BMW 650GS (800cc) θα το ασφαλίσω και για ψυχολογικούς λόγους. Steven, να ρωτήσω κάτι γιατί είσαι διαβασμένος. Η βασική τιμή της μηχανής έχει 7.900€ με τα extra (ABS,..) πάει 9.500€ για τι ποσό να την ασφαλίσω? Φιλικά Νίκος/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Καλησπέρα, ελπίζεις να μην συμβεί αλλα και εγώ BMW 650GS (800cc) θα το ασφαλίσω και για ψυχολογικούς λόγους. Steven, να ρωτήσω κάτι γιατί είσαι διαβασμένος. Η βασική τιμή της μηχανής έχει 7.900€ με τα extra (ABS,..) πάει 9.500€ για τι ποσό να την ασφαλίσω? Φιλικά Νίκος/ Φίλε Νίκ νομίζω οτι τα εξτρά δεν μετράνε, οπότε ασφαλίζεις σύμφωνα με την καθαρή αξία της μηχανής! Απο κεί και πέρα , όσο περνάνε τα χρόνια και μειώνεται η αξία της μηχανής, θα πρέπει να επικοινωνείς με την ασφαλιστική σου για να σου μειώνει και το συμβόλαιο και να πληρώνεις μικρότερη δόση! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Φίλε Νίκ νομίζω οτι τα εξτρά δεν μετράνε, οπότε ασφαλίζεις σύμφωνα με την καθαρή αξία της μηχανής! Απο κεί και πέρα , όσο περνάνε τα χρόνια και μειώνεται η αξία της μηχανής, θα πρέπει να επικοινωνείς με την ασφαλιστική σου για να σου μειώνει και το συμβόλαιο και να πληρώνεις μικρότερη δόση! ;) Ναι παντα καθαρη αξια δηλωνεις στην ασφαλιστικη. Τωρα αν εσυ εισαι τρελος και πεταξεις τις μαμα εξατμισεις και βαλεις 2 αλλες που σου στοιχησαν 1000? και σου κλεψουν το μηχανακι τοτε θα τις κλαψεις με τον εναν η τον αλλο τροπο... Αυτο με την αξια που λες εχεις δικιο μονο που στην ιντεραμερικαν υπαρχει αυτοματη μειωση της αξιας του οχηματος με την παροδο του χρονου, οποτε και δεν χρειαζεται να σ'απασχολει αυτο το ζητημα και πληρωνεις λιγοτερα ασφαλιστρα καθε χρονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Παιδια ρωτησα τον πατερα μου και εδω παιζει το εξης: Αν η μηχανη εχει 7900 χωρις abs και 8500 με abs τοτε θα ασφαλιστει για 8500?. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ!!! αν εσεις μαζι με το ABS βαλετε και π.χ. γνησια καγκελα και γνησια μεγαλυτερη ζελατινα και το κοστος παει στα 9000? τοτε θα σφαλιστει για 9000? Αρα το τιμολογιο μεσα γραφει μηχανη με abs + καγκελα + ζελατινα = 9000? τοση ειναι και η αξια της που θα ασφαλιστει Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Συγνώμη για την νεκρανάσταση του θέματος, αλλά είπα να μην κάνω καινούργιο αφού υπάρχει. Τι παίζει με τις ασφάλειες κλοπής; Θα ανανεώσω την ασφάλεια μου τώρα και σκεφτόμουν να κάνω, αλλά ο ασφαλιστής που πάει ο πατέρας μου του λέει ότι δεν κάνει καμία ασφαλιστική, ασφάλεια κλοπής για μοτο Σκέφτομαι ότι λέει μαλακίες, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες