Jump to content
Sign in to follow this  
smlakis

Uvex Helix 750 vs. Uvex Wing RS 745 vs. Shark RSI

Recommended Posts

Τι να διαλέξω παιδιά ? 1.uvex helix 750

2.uvex wing rs 745

3. Shark rsi

Τι λέτε παιδιά πιο?

Για μηχανάκι έχω το versys :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:meeting: ....χωρις να μπορω να δικαιολογησω απολυτα την αποψη μου... και τα 3 ειναι σχεδον στη ιδια κατηγορια!

...στη θεση σου θα επερνα το uvex wing rs 745....σε συτη την αποχρωση καθοτι και το versys σου ειναι και μαυρακι!

ομορφο,στυλατο με την αεροτομουλα του!

...........WING-RS-745_1270345569.jpg

........ οτι και αν παρεις καλοφόρετο και αχρείαστο!!! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο ερευνα και κουβεντα εδω με τα παιδια σχετικα με τα κρανη....και ερωτησεις σε φαναρια απο ατομα με uvex......τα uvex τα εχω αποκλεισει πλεον απο τις επιλογες μου.......αραι σοελ και σουμπερκ ειναι οι μαρκες που κοιταω τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά...μιας και αναφέρθηκαν τα Schuberth προσέξτε κάτι που έπαθε κάποιος συμφορουμίτης μας με ένα S1 Nordic Dragon.

Έδωσε την πεντακοσαρού να το πάρει και με χρήση ενός μήνα,άρχισε να του ξεφλουδίζει από μέσα η αντιθαμβωτική μεμβράνη.Το πρόβλημα όμως δεν ήταν ότι θόλωνε η ζελατίνα στα σημεία που είχε ξεφλουδίσει η μεμβράνη,αλλά ότι δεν έβλεπε τίποτα καθώς το η ζελατίνα είχε γίνει λιγάκι θολή (όχι από χνώτα)

Δεν ξέρω αν έτυχε στο συγκεκριμένο κράνος,αλλά συνέβει και το είδα με τα μάτια μου σε μια περσινή βόλτα που πήγαμε στο Μονοδένδρι.

Από κει και πέρα δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί είπε πως θα το πήγαινε πίσω από κει που το αγόρασε.

Τα UVEX δεν είναι άσχημα κράνη (ειδικά για την τιμή τους) αλλά έχουν κάποια χαζοκουσούρια.Για να μην τα ξαναγράφουμε αν ψάξεις στα "Κράνη" του mybike θα δεις σχετικές συζητήσεις και πρόσφατες μάλιστα.

Απλά υπάρχουν και καλύτερα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη για τα shark δεν εχω ακουσει ποτε καλα/κακα λογια και εγω προσωπικα δεν τα εχω στα

υποψην μου θα σου ελεγα το uvex wing rs 745.

Οσο για τα uvex με καλυψε ο ΑLX παραπανω! Απλα εχουν καποια χουσουρια, αλλα σε συγκριση παντα με κρανη

ανω των 500 ευρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει την γνώμη του ?

Τι λέει από αεροδυναμική από θόρυβο και από αερισμό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου προτείνω Shark. :P

Κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα value for money κρανάκια στην αγορά. Αν μπορείς να διαθέσεις και κάτι παραπάνω για να πας στο RSR2 δεν θα το μετανιώσεις.. όμως και το RSI είναι πολύ καλό. Αν καταλήξεις εκεί να ξέρεις ότι η απαυτόδυναμική έχει περιθώριο 10-15% έκπτωσης από την ονομαστική τιμή.. οπότε ΠΙΕΣΕ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει την γνώμη του ?

Τι λέει από αεροδυναμική από θόρυβο και από αερισμό?

Αν θες για το wing rs γενικα πληροφοριες δες και εδω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα