Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 τι γνώμη εχετε για τα momo helmets(ΜΟΜΟHELMETS:COM);ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γιατι το nolan που εχω κοντευει 5ετια.οποιος γνωριζει ας με συμβουλευσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 τι γνώμη εχετε για τα momo helmets(ΜΟΜΟHELMETS:COM);ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γιατι το nolan που εχω κοντευει 5ετια.οποιος γνωριζει ας με συμβουλευσει <{POST_SNAPBACK}> Δεν τα ξερω καθολου...απλα τα εχω δει να τα φορανε.Με ξενιζει το design τους και προερχονται απο μια εταιρια που χρονια ασχολειτε με αυτοκινηταδικα αξεσσουαρ. Δεν νομιζω να εμπιστευομουνα το κεφαλι μου σε κατι τετοιο. Τοσες κορυφαιες μαρκες κρανων υπαρχουν ρε αδερφε...γιατι δεν κοιταζεις αυτες να εισαι σιγουρος? Οσο για τις τιμες...εκτος των Arai και Shoei ολες οι αλλες εταιριες κρανων εχουν μεγαλο ευρος προιοντων με τιμες που ξεκινουν απο χαμηλα και ανεβαινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες