ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Κεφάλαιο 1ο Ποιότητα κατασκευής υπό το μηδέν. Δείτε κατάσταση πλαστικών και μετάλλων από ένα σχετικά καινούριο μηχανάκι Τώρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ΚΑΛΟ ΡΕ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΚΑΛΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΚΑΙ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Domuuusssssssss!!!....ελα και δω φιλε !...προβλεπω τρελο χαβαλε!!! ...καλα ακομα δεν μπηκε ο χρονος εχεις κανεις την καλη σου λεμε! ........ ....να αρχισουνε τα οργανα παρακαλω!!!! ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Εφτασααααααααααααααααααααααααν :D για αρχη αυτες και στην πορεια βλεπουμε :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Σ'αυτο εχεις 100% δικαιο ALX!!!! Οντος μερικα απριλια που εχω δει απο κοντα ειναι ετσι και χειροτερα!!!! Η ποιοτητα και το φινιρισμα των πλαστικων ειναι πολυ προχειρη/ασχημη σε πολλα μοντελα της εταιριας!! Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν οι Ευρωπαιοι την ποιοτητα κατασκευης των Ιαπωνων!!!!! :katana: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Πεφτει απο το σταντ (ειναι επειδη ειναι βαρυ μηχανακι :P ) και ιδου η ποιοτητα του :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Σ'αυτο εχεις 100% δικαιο ALX!!!! Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν οι Ευρωπαιοι την ποιοτητα κατασκευης των Ιαπωνων!!!!! :katana: Θά ρθει κι η δική σας η σειρά...μην βιάζεσαι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ΑΛΧ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ 36ΩΡΟ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΝΟΝΤΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΕΝΕΙ :D :D :D :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Το παλικάρι αυτό (ο Διονύσης) είναι φιλαράκι και ξέρω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που είχε το μηχανάκι του. Το ότι γύρισε στην Αθήνα οδικώς κι όχι με οδική ήταν επιλογή του και μλκία του όπως μου εξομολογήθηκε γιατί χειροτέρεψε κατά πολύ την ήδη μεγάλη ζημιά που είχε πάθει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ To μηχανακι αυτο ηταν μια τιμια αγορα για μενα.Παρολα που ακουγοντουσαν για τα aprilia (ραδιο αρβυλα) εγω εμεινα γενικα ευχαριστημενος και πραγματικα το αγαπησα το μηχανακι. Η ζωη του τωρα. Το αγορασα με 4000χιλ στο κοντερ σχεδον ολοκαινουριο. Στα 20000χιλ αλλαξα τσιμουχες καλαμιων (ειχε σκασει η δεξια αλλα τις αλλαξα και τις δυο) Γυρω στις 20000δρχ ειχε στοιχισει η αλλαγη τους.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Καπου εκει στα ιδια χιλιομετρα αλλαξα και τα ρουλεμαν του τιμονιου μετα απο μια πτωση που ειχα με λιγα χιλιομετρα μεσα στην Αθηνα.Δεν ξερω αν ηταν για αλλαγη και επιδεινωσε την κατασταση τους η πτωση,ή αν εγινε η ζημια κατευθειαν απο την πτωση.Η αλλαγη κοστισε γυρω στις 25000δρχ.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα 25000χιλ το πηγασακι εκαψε την φλατζα καυσεως (κεφαλης) Σ αυτο ισως συνηγορησε το γεγονος οτι στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο (διακοπες στην Ζακυνθο) χρησιμοποιουσα ενα booster οκτανιων στην βενζινη και περασα μια εβδομαδα στην Ζακυνθο με καυσωνα και με μικρες ταχυτητες που αναγκαζαν την μοτοσυκλετα να ειναι μονιμως με το βεντιλατερ αναμμενο.Οταν γυρισα απο τις διακοπες διαπιστωθηκε η ζημια.Επισκευαστηκε και στοιχησε γυρω στις 70000-80000 δρχ εκεινον τον καιρο.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα 45000χιλ περιπου,αλλαχθηκε το πισινο αμορτισερ του οποιου χαλασε η τσιμουχα και εχανε το λαδι του.Αντικατασταθηκε με ενα "μαμα" αλλα με υδραυλικη προφορτιση πια.Κοστος πραγματικα γελοιο για αμορτισερ 650αρας μοτοσυκλετας με υδραυλικη προφορτιση.Μολις 89000δρχ.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα ιδια χιλιομετρα και για καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλαχθηκαν και τα ελατηρια των καλαμιων με ενα ζευγαρι της HyperPro (45000δρχ μαζι με τα λαδια) και η μοτοσυκλετα μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο. Στα 50000χιλ περιπου ειχα και μια κομμενη ντιζα κοντερ. Γυρω στα 60000χιλ αλλαχθηκε το κομπλερ της μιζας.Κοστος 70000δρχ ως ανταλλακτικο. Ειχα μονιμα σχεδον (καθε 1,5χρονο περιπου προβλημα με τον θερμοδιακοπτη του βεντιλατερ.(Κολλαγε) Το κοστος του ομως ηταν μικρο (ευτυχως) Μολις 3500δρχ και η αντικατασταση πανευκολη. Tα ανταλλακτικα του αλλα και τα αναλωσημα πιστευω ηταν σε μετρια επιπεδα τιμης.Μονο τα ανταλλακτικο του κινητηρα ειχα μαθει πως ηταν ακριβα (λογω Rotax μαλλον).Οπως το κομπλερ που αλλαξα. Στα 70000χιλ αποχωριστηκα το πηγασακι. Γενικως το μηχανακι με αφησε ικανοποιημενο.Οι ζημιες που ειχε,καποιες τις απεδωσα σε μενα (οπως το καψιμο της φλατζας της κεφαλης) Δεν ειχα ποτε ηλεκτρολογικα προβληματα οπως μου ελεγαν οτι θα εχω πριν το αγορασω. Τα χιλιομετρα που καναμε μαζι δεν ηταν και λιγα.Κι ηταν δυσκολα χιλιομετρα γιατι του επινα το αιμα Αν δεν ειχα αναγκη τα χρηματα για να παρω κατι αλλο ΔΕΝ θα την πουλουσα (κι αυτο τα λεει ολα νομιζω) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 A... και συμπλήρωνε νερά και λάδια συνέχεια μέχρι Αθήνα. Μήπως σου θυμίζει τίποτα αυτό γιατί τώρα τελευταία η μνήμη σου σε προδίδει? :D H πλάκα είναι πως εμένα δεν μου έβγαλε πολλές ζημιές γιατί ήμουν συνέχεια από πάνω του με φροντίδα μωρού.Άααααλλους να δεις τι πάθανε. Μάζεψα κι εγώ πολύ υλικό θα το δεις με τον καιρό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Κεφάλαιο 1ο Ποιότητα κατασκευής υπό το μηδέν. Δείτε κατάσταση πλαστικών και μετάλλων από ένα σχετικά καινούριο μηχανάκι Δεν μου είπες κάτι για εδώ. Αυτό λέγεται ψωρίαση στα πλαστικά. Bλέπω καλά όμως ή με γελούν τα μάτια μου? Μόνο 15000χιλ έχει κι έγινε έτσι????????????? Καλά τα λέω εγώ ψωράλογα :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ To μηχανακι αυτο ηταν μια τιμια αγορα για μενα.Παρολα που ακουγοντουσαν για τα aprilia (ραδιο αρβυλα) εγω εμεινα γενικα ευχαριστημενος και πραγματικα το αγαπησα το μηχανακι. Η ζωη του τωρα. Το αγορασα με 4000χιλ στο κοντερ σχεδον ολοκαινουριο. Στα 20000χιλ αλλαξα τσιμουχες καλαμιων (ειχε σκασει η δεξια αλλα τις αλλαξα και τις δυο) Γυρω στις 20000δρχ ειχε στοιχισει η αλλαγη τους.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Καπου εκει στα ιδια χιλιομετρα αλλαξα και τα ρουλεμαν του τιμονιου μετα απο μια πτωση που ειχα με λιγα χιλιομετρα μεσα στην Αθηνα.Δεν ξερω αν ηταν για αλλαγη και επιδεινωσε την κατασταση τους η πτωση,ή αν εγινε η ζημια κατευθειαν απο την πτωση.Η αλλαγη κοστισε γυρω στις 25000δρχ.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα 25000χιλ το πηγασακι εκαψε την φλατζα καυσεως (κεφαλης) Σ αυτο ισως συνηγορησε το γεγονος οτι στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο (διακοπες στην Ζακυνθο) χρησιμοποιουσα ενα booster οκτανιων στην βενζινη και περασα μια εβδομαδα στην Ζακυνθο με καυσωνα και με μικρες ταχυτητες που αναγκαζαν την μοτοσυκλετα να ειναι μονιμως με το βεντιλατερ αναμμενο.Οταν γυρισα απο τις διακοπες διαπιστωθηκε η ζημια.Επισκευαστηκε και στοιχησε γυρω στις 70000-80000 δρχ εκεινον τον καιρο.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα 45000χιλ περιπου,αλλαχθηκε το πισινο αμορτισερ του οποιου χαλασε η τσιμουχα και εχανε το λαδι του.Αντικατασταθηκε με ενα "μαμα" αλλα με υδραυλικη προφορτιση πια.Κοστος πραγματικα γελοιο για αμορτισερ 650αρας μοτοσυκλετας με υδραυλικη προφορτιση.Μολις 89000δρχ.Μεχρι που πουληθηκε η μοτοσυκλετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Στα ιδια χιλιομετρα και για καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλαχθηκαν και τα ελατηρια των καλαμιων με ενα ζευγαρι της HyperPro (45000δρχ μαζι με τα λαδια) και η μοτοσυκλετα μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο. Στα 50000χιλ περιπου ειχα και μια κομμενη ντιζα κοντερ. Γυρω στα 60000χιλ αλλαχθηκε το κομπλερ της μιζας.Κοστος 70000δρχ ως ανταλλακτικο. Ειχα μονιμα σχεδον (καθε 1,5χρονο περιπου προβλημα με τον θερμοδιακοπτη του βεντιλατερ.(Κολλαγε) Το κοστος του ομως ηταν μικρο (ευτυχως) Μολις 3500δρχ και η αντικατασταση πανευκολη. Tα ανταλλακτικα του αλλα και τα αναλωσημα πιστευω ηταν σε μετρια επιπεδα τιμης.Μονο τα ανταλλακτικο του κινητηρα ειχα μαθει πως ηταν ακριβα (λογω Rotax μαλλον).Οπως το κομπλερ που αλλαξα. Στα 70000χιλ αποχωριστηκα το πηγασακι. Γενικως το μηχανακι με αφησε ικανοποιημενο.Οι ζημιες που ειχε,καποιες τις απεδωσα σε μενα (οπως το καψιμο της φλατζας της κεφαλης) Δεν ειχα ποτε ηλεκτρολογικα προβληματα οπως μου ελεγαν οτι θα εχω πριν το αγορασω. Τα χιλιομετρα που καναμε μαζι δεν ηταν και λιγα.Κι ηταν δυσκολα χιλιομετρα γιατι του επινα το αιμα Αν δεν ειχα αναγκη τα χρηματα για να παρω κατι αλλο ΔΕΝ θα την πουλουσα (κι αυτο τα λεει ολα νομιζω) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Είπαμε εγώ ήμουν φαίνεται από τους υπερτυχερούς του joker.Δεν ήξερα τι είχα :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 φτηνη αντιγραφη του πιο ιστορικου τοπικ στην ιστορια των ελληνικων φορουμ.. aka "σπανε τα bmw?" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Είπαμε εγώ ήμουν φαίνεται από τους υπερτυχερούς του joker.Δεν ήξερα τι είχα :D E TOTE TI TO KOYBENTIAZOYME ???? ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ .... :P :P ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Δεν ξερω για εσας αλλα τα Aprilia μου αρεσαν και μ'αρεσουν,εχει βγαλει πολυ καλες και κουκλακια η Aprilia τα τελευταια χρονια, Mille,Tuono,Pegaso Strada,RXV450-550. ΥΓ: και το Pegaso σαν του GFiotaki ειναι μια μοτοσυκλετα που μεταχειρισμενη την βρισκεις σε πολυ καλη τιμη,ευρωπαικη,με καλη ποιοτητα κατασκευης και καλο μοτερ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 φτηνη αντιγραφη του πιο ιστορικου τοπικ στην ιστορια των ελληνικων φορουμ.. aka "σπανε τα bmw?" Άν σε χαλάει να βάλουμε κάτι παραπάνω σε σένα να μην σου φαίνεται φτηνό :D E TOTE TI TO KOYBENTIAZOYME ???? ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ .... :P :P ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ :D :D A γειά σου.... μέχρι να αγοράσουμε όμως κάτι καλύτερο. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Ποπ κόρν ζεστό παιδιαααααααααααααα Φρέσκο ποπ κόρν παιδιαααααααααααα Ζεστές τυρόπιτες παιδιάάάάάάάάάάάάά Μπουγάτσα Θεσσαλονίης παιδιάααααα Με τύρι, κρέμα, και κιμά παιδιαααααα Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης παιδιάάάάαά Κακάο κρύο παιδιάαααααααααααααα Κοκα κόλες πορτοκαλάδες λεμονάδες παγωμένες παιδιάααααααααααα :popcorn: :popcorn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Ποπ κόρν ζεστό παιδιαααααααααααααα Φρέσκο ποπ κόρν παιδιαααααααααααα Ζεστές τυρόπιτες παιδιάάάάάάάάάάάάά Μπουγάτσα Θεσσαλονίης παιδιάααααα Με τύρι, κρέμα, και κιμά παιδιαααααα Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης παιδιάάάάαά Κακάο κρύο παιδιάαααααααααααααα Κοκα κόλες πορτοκαλάδες λεμονάδες παγωμένες παιδιάααααααααααα και εδω το τσαρδακι ψιλοκαλο ειναι αλλα δεν εχει μελον εδω μπορεις να μεινεις με φτηνο ενοικιο αντε ελπιζω να βγαλεις κανα σπασμενο αν και δεν το βλεπω :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Δεν ξερω για εσας αλλα τα Aprilia μου αρεσαν και μ'αρεσουν,εχει βγαλει πολυ καλες και κουκλακια η Aprilia τα τελευταια χρονια, Mille,Tuono,Pegaso Strada,RXV450-550. ανοιγω off topic.... ....... σσσσ !!! .... μην το σοβαρευεις αδελφε ! ....πλακα κανουμε ! .... φυσικα και τα Απριλια ειναι εργαλεια! .....τελος ....αλλα ειναι εργαλεία για το κηπο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Δεν μου είπες κάτι για εδώ. Αυτό λέγεται ψωρίαση στα πλαστικά. Bλέπω καλά όμως ή με γελούν τα μάτια μου? Μόνο 15000χιλ έχει κι έγινε έτσι????????????? Καλά τα λέω εγώ ψωράλογα :D Δεν ξέρω για τα Aprilia αλλά το φαινόμενο αυτό με τα πλαστικά παρουσιάζεται σε ΟΛΑ τα transalp 650!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Δεν ξέρω για τα Aprilia αλλά το φαινόμενο αυτό με τα πλαστικά παρουσιάζεται σε ΟΛΑ τα transalp 650!!!! ΩΧ...νέα δεδομένα...και τα τρανσάλπ παρτάλια.... :D ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.... ΩΙΜΕ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ΩΧ...νέα δεδομένα...και τα τρανσάλπ παρτάλια.... :D ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.... ΩΙΜΕ ναι ρε ολα ειναιθ παρταλια ΕΚΤΟΣ τα BMW που ειναι για πεταμα ....γιατι ΣΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 ναι ρε ολα ειναιθ παρταλια ΕΚΤΟΣ τα BMW που ειναι για πεταμα ....γιατι ΣΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σε κράς τέστ πάντως με τοίχο φτιαγμένο απο ζεστό βούτηρο αντέξανε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες