apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Για να καταλάβω...η Heli είναι η αποστάτενα? Ναι βρε Νίκο, δεν σου μοιάζουν τα avatar; :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
heli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Για να καταλάβω...η Heli είναι η αποστάτενα? :yes: δε φαίνεται και από το αβατάρ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 δε μοιαζουνκαθολου. Το ενα εχει μαλλια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
heli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Ναι βρε Νίκο, δεν σου μοιάζουν τα avatar; :D :yes: δε φαίνεται και από το αβατάρ; για τους γερμανομαθείς και μόνο ... zwei doofe ein Gedanke Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 δε μοιαζουνκαθολου. Το ενα εχει μαλλια. :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 αααα!!!! ;) sorry ....τωρα καταλαβα ... μα και γω γιαυτο εγραψα οτι εινια ωραιο και αξιοπιστο επειδη ειμαστε στα ανεκδοτα ! :D :P :D ... Εσωσα τιποτα ? :D ...χααχα!!! ...ετσι...ετσι!!!! ειναι χρεπια λεμε!!!!!! ........ :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Ρε αθεόφοβε! Το κρίμα στο λαιμό σου! Τότε που αράδιαζες εκείνα τα ατελείωτα υμνολόγια στον Πήγασο, στο Message Board, με ρωτούσαν και μένα φίλοι και γνωστοί για τα Απρίλια και τους έλεγα: "δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ένας τύπος που γράφει τα καλύτερα γι αυτό το μηχανάκι, σ' ένα φόρουμ που μπαίνω, και φαίνεται ψαγμένος μηχανόβιος ο άνθρωπος". Μη μου πεις ότι θα θάβεις στο μέλλον και το BMW; Γιατί έχω δώσει κάτι κείμενα από δω μέσα και σ' ένα συνάδελφο που πήρε ένα μεταχειρισμένο R1100 και βρήκε τον κακό μπελά του (χωρίς πλάκα). Τελικα εισαι κακος ........... τι σου εκανε βρε ο ανθρωπος .... ???? ............ :D :D ............. για πες περισσοτερα .................. ...... εσπασε ναι η οχι .......... ??? ....... :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Τελικα εισαι κακος ........... τι σου εκανε βρε ο ανθρωπος .... ???? ............ :D :D ............. για πες περισσοτερα .................. ...... εσπασε ναι η οχι .......... ??? ....... :D :D Τίποτε βέβαια δεν έκανε. Αντίθετα ο άνθρωπος εξυπηρετήθηκε στ αλήθεια από πολλές πληροφορίες (κυρίως του ALX). Αλλά το μηχανάκι του έβγαλε αρκετά -νομίζω ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά- και τον ξυρίζουν κανονικά. Το έχει για πούλημα κιόλας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Τίποτε βέβαια δεν έκανε. Αντίθετα ο άνθρωπος εξυπηρετήθηκε στ αλήθεια από πολλές πληροφορίες (κυρίως του ALX). Αλλά το μηχανάκι του έβγαλε αρκετά -νομίζω ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά- και τον ξυρίζουν κανονικά. Το έχει για πούλημα κιόλας. Ααααααααα ....... τοσο καλα ........ εεε λεοπαρτ ειναι αυτο ......... δεν πρεπει να ειναι παραπονεμενος .... ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Ρε αθεόφοβε! Το κρίμα στο λαιμό σου! Τότε που αράδιαζες εκείνα τα ατελείωτα υμνολόγια στον Πήγασο, στο Message Board, με ρωτούσαν και μένα φίλοι και γνωστοί για τα Απρίλια και τους έλεγα: "δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ένας τύπος που γράφει τα καλύτερα γι αυτό το μηχανάκι, σ' ένα φόρουμ που μπαίνω, και φαίνεται ψαγμένος μηχανόβιος ο άνθρωπος". Μη μου πεις ότι θα θάβεις στο μέλλον και το BMW; Γιατί έχω δώσει κάτι κείμενα από δω μέσα και σ' ένα συνάδελφο που πήρε ένα μεταχειρισμένο R1100 και βρήκε τον κακό μπελά του (χωρίς πλάκα). Ρε παιδιά ...ρε παιδιά....!!! Το να πει κανείς μια καλή κουβέντα για το μηχανάκι του δεν είναι υπερβολή.Πόσο μάλλον κάποιος που έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από αυτό! Κανείς δεν είπε ότι δεν είχα τα προβληματάκια μου με το πήγασο,αλλά προσπαθούσα να τα αποδώσω σε μένα μη θέλοντας να πιστέψω πως το μηχανάκι είναι προβληματικό,και επίσης να επιβεβαιωθώ για την αγορά μου όταν αψήφησα πολλούς που μου έλεγαν ΜΗ. Δεν παθαίνουν εξάλλου όλα τα ίδια μηχανάκια τις ίδιες βλάβες.Κάποιες ναι κάποιες όχι.Εξαρτάται από τον αναβάτη,κι από το πόσο καλά το συντηρεί και αντιλαμβάνεται κάποια πάθηση πριν γίνει σοβαρότερη. Εμένα δεν μου έβγαλε ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά προβλήματα πέρα από τον θερμοδιακόπτη του βεντιλατέρ που κόλλαγε συνέχεια. (Τρεις είχα αλλάξει σε 4 χρόνια. Ο τελευταίος μάλιστα αγοράστηκε από την BMW ως ανταλλακτικό αφού η Mobility δεν είχε.) Αυτό όμως δεν λέει τίποτα.Δεν σημαίνει δηλαδή ότι επειδή εμένα δεν μου έβγαλε ηλεκτρολογικά προβλήματα δεν θα έβγαζε και στους άλλους! Εμένα ας πούμε δεν έπαθε ποτέ ο κεντρικός διακόπτης κάτι,όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των πήγασων το πάθαινε και νωρίς μάλιστα! Εμένα σάπισαν οι εξατμίσεις στα 40000χιλ!!! Άλλοι έχουν κάνει 70 και 80 χιλ χιλ και φοράνε τις μαμά. (χωρίς βέβαια να ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι εσωτερικά) Αν σκεφτούμε και το κόστος αντικατάστασης τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως λίγοι θα ήταν αυτοί που θα τα έχωναν για να αλλάξουν εξατμίσεις σε ένα μηχανάκι που αν το πουλούσαν θα έπαιρναν ελάχιστα χρήματα. (όπως λίγα πήρα κι εγώ) Έτσι προτιμούν και αφήνουν χαλασμένες τις εξατμίσεις πάνω τους. Κάπου στις 45000χιλ θυμάμαι,είχα αλλάξει την πισινή ανάρτηση γιατί είχε πετάξει όλα της τα λάδια έξω! Και μετά από 5000χιλ άλλαξα και την μπροστινή γιατί είχε γίνει κι αυτή σουμιές! Έκαψε φλάτζα κεφαλής,έσκασε τσιμούχες καλαμιών,διέλυσε το κόμπλερ της μίζας,μου έβγαλε έναν τσόγο ΝΑ (με το συμπάθειο) το μοχλικό πίσω,και λίγο πριν φύγει από τα χέρια μου το 2003 ψιλοσφύριζε η 3η του ταχύτητα. Όλα αυτά βέβαια είπαμε τα θεώρησα ως ένα σημείο φυσιολογικά για τα χρήματα που είχα δώσει για μια τέτοια μοτοσυκλέτα.Δεν αγόρασα και κανένα BMW για να έχω τρελές απαιτήσεις αξιοπιστίας και ποιότητας!!! :P Αυγά ψαριών παίρνεις και στην μία και στη άλλη περίπτωση,μόνο που στην μία είναι ταραμάς και στην άλλη χαβιάρι Moυ άρεσε πολύ η εμφάνισή του,αλλά και η οδηγική του συμπεριφορά (κατόπιν αλλαγής των αναρτήσεων) και η απουσία κραδασμών σε σχέση με τα άλλα μονοκύλινδρα της εποχής.Το σέρβις κόστιζε αρκετά γιατί το πήγαινα συνέχεια για κείνη την 5η κωλοβαλβίδα κάθε 6000χιλ (τόσα έλεγε το μανουαλ) Πιο πολλά και από αυτά που δίνω σήμερα για το BMW! Στα χέρια μου λοιπόν έβγαλε κάποια προβλήματα (λίγα θα έλεγα) αλλά ταυτόχρονα άλλοι είχαν ΤΑ προβλήματα.Έτυχε σε μένα?Ήμουν τυχερός?.Έτσι έλεγα και τα καλά μου λόγια για το μηχανάκι αυτό,που το θεωρούσα τίμιο,αλλά σε καμία περίπτωση κορυφαίο ή το πιο αξιόπιστο. Αλλάζοντας στρατόπεδο και αρχίζοντας να συμβιώνω με την BMW έβλεπα πια καθαρά την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής.Στην απλότητα της συντήρησης και στην πραγματική αξιοπιστία.Όταν μετά από 112000χιλ έχεις να επιδείξεις σαν βλάβη μόνο ένα βραχυκύκλωμα αισθητήρων κι αυτό από δικό σου φταίξιμο όπως μου είπε ο μηχανικός,τι άλλο μπορείς να πεις γι αυτό το μηχανάκι? Ξέρεις πόσες φορές κάθομαι και το σκέφτομαι και λέω ότι πραγματικά σώθηκα με αυτή την μοτοσυκλέτα?Η συντήρησή της μου έρχεται πάμφθηνα γι αυτό που είναι.Ζημιές δεν έχω.Ούτε καν χαζοζημιές.Τίποτα απολύτως.Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ πέρα από την φάση με τους αισθητήρες. (μόλις το είχα πρωτοπάρει κιόλας είχε συμβεί αυτό) Οδηγική συμπεριφορά που θα ζήλευαν ακόμα και στρήτ μηχανές.Σταθερότητα απαράμιλλη.Φρένα άγκυρες!Ταξιδεύεις όπου θες,όπως θες με όσες αποσκευές θες. Μπορεί να μην έχει άλογα και τελικές και να είναι πάνβαρο,αλλά εμένα με καλύπτουν απόλυτα τα άλλα κι αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει. Τι κακό λόγο θα μπορούσα να πω λοιπόν γι αυτήν την μοτοσυκλέτα?Την έχω λίγο περισσότερο καιρό απ όσο είχα κρατήσει τον πήγασο και πραγματικά ουδεμία σχέση στην αξιοπιστία τα δύο μηχανάκια.ΟΥΔΕΜΙΑ. Τώρα αν ο φίλος σου πήρε το 1100 και είχε προβλήματα...τι να πω?Αυτά που ίσχυαν με τους πήγασους αλλά και με όλα τα μηχανάκια της αγοράς,ισχύουν κι εδώ. Σε άλλους δεν βγάζουν κανένα πρόβλημα,σε άλλους βγάζουν μερικά,και σε κάποιους άλλους πολλά.To θέμα είναι το ποσοστό αυτών που βγάζουν βλάβες,κι όχι ότι απλά κάποια βγάζουν βλάβες. Αλλά είπαμε...πάντα παίζει ρόλο κι ο αναβάτης πέρα από την ποιότητα που διακρίνει μια μοτοσυκλέτα.Αν ξέρεις να το συντηρήσεις και να το δουλέψεις,δύσκολα θα σε προδώσει με βλάβες (εκτός εξαιρέσεων πάντα... όπως aprilia ας πούμε που χαλούσε ακόμα κι αν το πρόσεχες :lol: ) Αυτο το 1100 που πήρε ο φίλος σου μπορεί να είχε κακοσυντηρηθεί και κακοδουλευτεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του.Φταίει το μηχανάκι μετά που χαλάει? Φέρε μου εμένα το πιο αξιόπιστο μηχανάκι αυτή την στιγμή,να στο βγάλω για πέταμα μέσα σε ένα εξάμηνο! Το παρασοβαρέψαμε όμως το τόπικ και δεν κάνει.... ...τα aprilia είναι χρέπια και ωχριούν μπροστά στην τιμημένη έλικα!!! Eπίσης και για την ιστορία και για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας....αυτό το τόπικ δεν έγινε για να συγκρίνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των μοτοσυκλετών της BMW με της aprilia (αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Και μόνο η σκέψη σύγκρισης θα ήταν ιεροσυλία για την BMW :D ) αλλά είναι μια επιθεώρηση....μια σάτιρα αν προτιμάτε, στον μέγα "πολέμιο" αυτών των θεσπέσιων και ανυπέρβλητων μοτοσυκλετών που λέγονται BMW ! :D Eυχαριστώ για την προσοχή σας και την κατανόησή σας στο πρόβλημα παρωπιδοίασης που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Χαχα! Τσίμπησες ε; Σ' Αγαπάμε ρε που αγαπάς τα μηχανάκια σου!!! Μη χολοσκάς! :lol: Το σοβαρεύουμε κιόλας και χαλάμε τη δουλειά του Ντόμους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Χαχα! Τσίμπησες ε; Σ' Αγαπάμε ρε που αγαπάς τα μηχανάκια σου!!! Μη χολοσκάς! :lol: Το σοβαρεύουμε κιόλας και χαλάμε τη δουλειά του Ντόμους... Όχι ρε δεν τσίμπησα.Απλά βρήκα μια ακόμα ευκαιρία να βγάλω τα σώψυχά μου φορώντας τις παρωπίδες μου :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αλχ ....τα πες ολα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2008 από τον IoannisPanagiotidis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Σωστος ο ALX, παιζει ρολο η χρηση που κανει ο οδηγος στην μοτοσυκλετα του,παιζει ρολο η συντηρηση και παιζει ρολο ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ,αλλες μοτοσυκλετες τυχαινει και βγαζουν περισσοτερες ζημιες απο καποιες αλλες. Αν προσεχεις την μοτοσυκλετα σου εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να μην σπαταλησεις αρκετα χρηματα σε επισκευες ζημιων που θα προκυψουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Eυχαριστώ για την προσοχή σας και την κατανόησή σας στο πρόβλημα παρωπιδοίασης που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια. :P Να και κάποιος που έχει αυτογνωσία και το θάρρος να το δηλώσει και δημόσια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odontiatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ???? οχι ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ :P :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 οχι ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ :P :P :P :P :P Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε όλα τα αυρωπαικά! ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ???? Ειναι τοσο χρεπια που δεν ακουγονται καν... -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε όλα τα αυρωπαικά! ε? βεβαιως βεβαιως!! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΡΕΠΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ???? Επιπλέον έχουν και πολύ καλή αντιπροσωπία. Τι έγινε με τα ανταλακτικά για το μοτέρ του Φιωτάκη; Θα προλάβει διακοπές τον δεκαπενταύγουστο; :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Επιπλέον έχουν και πολύ καλή αντιπροσωπία. Τι έγινε με τα ανταλακτικά για το μοτέρ του Φιωτάκη; Θα προλάβει διακοπές τον δεκαπενταύγουστο; :lol: :lol: :lol: Δεκαπανταυγουστο!!!!??? Πολυ βιαστικος εισαι φιλαρακι,περνα του χρονου και βλεπουμε..... :lol: ΥΓ.Γιωργο?μην το ταλαιπορεις αλλο το ζωντανο,πανε στο κτηνιατρο να του κανει ευθανασια να υσηχασει το ερμο.... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Δεκαπανταυγουστο!!!!??? Πολυ βιαστικος εισαι φιλαρακι,περνα του χρονου και βλεπουμε..... :lol: ΥΓ.Γιωργο?μην το ταλαιπορεις αλλο το ζωντανο,πανε στο κτηνιατρο να του κανει ευθανασια να υσηχασει το ερμο.... :P Ετσι!!! Και μετά ο Φιωτάκερ ΜΟΝΟ ΤΖΑΠΑΝ θα παίρνει!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Δεκαπανταυγουστο!!!!??? Πολυ βιαστικος εισαι φιλαρακι,περνα του χρονου και βλεπουμε..... :lol: ΥΓ.Γιωργο?μην το ταλαιπορεις αλλο το ζωντανο,πανε στο κτηνιατρο να του κανει ευθανασια να υσηχασει το ερμο.... :P Ψσσσστ .......... λιγα με τον ΠροεδρΑ ...... ετσι ...... ???? .......... απο χτες το απογευμα εχει να γραψει ....... η ειναι αρρωστος η κατι καλο ετοιμαζει ............... :D :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Ψσσσστ .......... λιγα με τον ΠροεδρΑ ...... ετσι ...... ???? .......... απο χτες το απογευμα εχει να γραψει ....... η ειναι αρρωστος η κατι καλο ετοιμαζει ............... :D :D :D ναι ρε γμτ, πού ειν' τος; Χωρίς πρόεδρο είμαστε ακέφαλοι. Κάτι σαν BMW με σπασμένο μπροστινό ένα πράμα. :P Και χθες που έπρεπε να ξενυχτήσω έπεσε φυλλοξήρα εδώ μέσα. Ρε μπας και ψειρίζει το καμμένο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες