salouthos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Καλή χρονιά σε όλους ! :D Είμαι κάτοχος v-strom 650 '05 υπό πώληση, με σκοπό να αποκτήσω το καινούριο, λόγο ABS. Γνωρίζει κάποιος τι άλλες αλαγές υπάρχουν στο 'Κ8; Θα ήθελα τη γνώμη σας και για το αν είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω εως τα 10000 έουρος, για χρήση στη πόλη,κάνα ταξειδάκι και λίγο από νησί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 K8??? Βγήκε Κ8 και δεν το έμαθα? μήπως εννοείς το Κ7 φίλε μου? Και θα αλλάξεις ολόκληρο μηχανάκι μόνο και μόνο για το ABS? Αν το έχεις τόσο ανάγκη αυτό το σύστημα τότε, οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να σκοτώσεις το μηχανάκι σου μόνο και μόνο γι'αυτό? Τεσπά, η επιλογή είναι δική σου, πάντως στην κατηγορία του είναι κατά τη γνώμη μου ΤΟΠ (γι'αυτό και το αγόρασα άλλωστε ) και αν το σκέφτεσαι ξανά για στρώμα εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e) http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salouthos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 K8??? Βγήκε Κ8 και δεν το έμαθα? μήπως εννοείς το Κ7 φίλε μου? Και θα αλλάξεις ολόκληρο μηχανάκι μόνο και μόνο για το ABS? Αν το έχεις τόσο ανάγκη αυτό το σύστημα τότε, οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να σκοτώσεις το μηχανάκι σου μόνο και μόνο γι'αυτό? Τεσπά, η επιλογή είναι δική σου, πάντως στην κατηγορία του είναι κατά τη γνώμη μου ΤΟΠ (γι'αυτό και το αγόρασα άλλωστε ) και αν το σκέφτεσαι ξανά για στρώμα εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Έχει κυκλοφορίσει από μεμονομένες εισαγωγές! Ξέρω για αλαγές στο συστημα ψεκασμού, αλά έχω ακούσει οτι ειναι αλαγμένο σε 60 σημεια . επισης οτι η αντιπροσωπεία θα το διαθετει και με μια μετατροπή σε στυλ ,,Μορταλ,, :o ή όπως αλιώς λέγετε. να σε καλα παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 θα το διαθετει και με μια μετατροπή σε στυλ ,,Μορταλ,, :o ή όπως αλιώς λέγετε. να σε καλα παντως. Βεστρομ Μορταλ Κομπατ! Αυτο είναι το επομενο μοντελο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salouthos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Ζητώ συγχώρεση αμαρτιών! Το μοντελο ονομαζετε DL 650 DESERT και εχει χωματινο χαρακτήρα τον οποίο του προσθέτουν τα χωμάτινα λάστιχα,οι χούφτες, η ποδιά, το τελικό της YOSHIMURA, τα κάγκελα, μια μαύρη σίτα στο ψυγείο, διαφορετικό κάλυμμα αλυσίδας, πρόσθετη ζελατίνα, κεντρικό σταντ,tank pad, και top case . Σε κίτρινο χρώμα. (πηγή site του μοτο τρίτη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Η μετατροπη αξιζει τα λεφτα της απο την αποψη ότι αν τα εβαζες όλα αυτα σε ενα στρωμα θα πηγαινε κοντα στο 2χιλιαρο. Μονο η εξατμιση είναι ενα χιλιαρικο Απο κει και μετα ....περι ορεξεως. Παντω το στρωμα δε θα γινει ποτε κανα τρελό εργαλειο για χωμα. (προσωπικές αποψεις πάντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Η μετατροπη αξιζει τα λεφτα της απο την αποψη ότι αν τα εβαζες όλα αυτα σε ενα στρωμα θα πηγαινε κοντα στο 2χιλιαρο. Μονο η εξατμιση είναι ενα χιλιαρικο Απο κει και μετα ....περι ορεξεως. Παντω το στρωμα δε θα γινει ποτε κανα τρελό εργαλειο για χωμα. (προσωπικές αποψεις πάντα) + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziljohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e) http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp αψογος..!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos68 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 φίλε salouthos πες μου λίγα περισσότερα με Π.Μ. για το μηχανάκι που σκέφτεσαι να πουλήσεις και για την τιμή του βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e) http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp +125 :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2008 Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e) http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες