Jump to content
salouthos

DL650 '05 VS DL650 K8

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους ! :D Είμαι κάτοχος v-strom 650 '05 υπό πώληση, με σκοπό να αποκτήσω το καινούριο, λόγο ABS. Γνωρίζει κάποιος τι άλλες αλαγές υπάρχουν στο 'Κ8; Θα ήθελα τη γνώμη σας και για το αν είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω εως τα 10000 έουρος, για χρήση στη πόλη,κάνα ταξειδάκι και λίγο από νησί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

K8??? Βγήκε Κ8 και δεν το έμαθα? μήπως εννοείς το Κ7 φίλε μου? Και θα αλλάξεις ολόκληρο μηχανάκι μόνο και μόνο για το ABS? Αν το έχεις τόσο ανάγκη αυτό το σύστημα τότε, οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να σκοτώσεις το μηχανάκι σου μόνο και μόνο γι'αυτό? Τεσπά, η επιλογή είναι δική σου, πάντως στην κατηγορία του είναι κατά τη γνώμη μου ΤΟΠ (γι'αυτό και το αγόρασα άλλωστε :spiteful::tease:) και αν το σκέφτεσαι ξανά για στρώμα εγώ πιστεύω πως

ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
K8??? Βγήκε Κ8 και δεν το έμαθα? μήπως εννοείς το Κ7 φίλε μου? Και θα αλλάξεις ολόκληρο μηχανάκι μόνο και μόνο για το ABS? Αν το έχεις τόσο ανάγκη αυτό το σύστημα τότε, οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να σκοτώσεις το μηχανάκι σου μόνο και μόνο γι'αυτό? Τεσπά, η επιλογή είναι δική σου, πάντως στην κατηγορία του είναι κατά τη γνώμη μου ΤΟΠ (γι'αυτό και το αγόρασα άλλωστε :spiteful::tease:) και αν το σκέφτεσαι ξανά για στρώμα εγώ πιστεύω πως

ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Έχει κυκλοφορίσει από μεμονομένες εισαγωγές! Ξέρω για αλαγές στο συστημα ψεκασμού, αλά έχω ακούσει οτι ειναι αλαγμένο σε 60 σημεια :mellow: . επισης οτι η αντιπροσωπεία θα το διαθετει και με μια μετατροπή σε στυλ ,,Μορταλ,, :o ή όπως αλιώς λέγετε. να σε καλα παντως. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα το διαθετει και με μια μετατροπή σε στυλ ,,Μορταλ,, :o ή όπως αλιώς λέγετε. να σε καλα παντως. :rolleyes:

Βεστρομ Μορταλ Κομπατ!

Αυτο είναι το επομενο μοντελο :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητώ συγχώρεση αμαρτιών! Το μοντελο ονομαζετε DL 650 DESERT και εχει χωματινο χαρακτήρα τον οποίο του προσθέτουν τα χωμάτινα λάστιχα,οι χούφτες, η ποδιά, το τελικό της YOSHIMURA, τα κάγκελα, μια μαύρη σίτα στο ψυγείο, διαφορετικό κάλυμμα αλυσίδας, πρόσθετη ζελατίνα, κεντρικό σταντ,tank pad, και top case .

Σε κίτρινο χρώμα. (πηγή site του μοτο τρίτη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μετατροπη αξιζει τα λεφτα της απο την αποψη ότι αν τα εβαζες όλα αυτα σε ενα στρωμα θα πηγαινε κοντα στο 2χιλιαρο. Μονο η εξατμιση είναι ενα χιλιαρικο

Απο κει και μετα ....περι ορεξεως.

Παντω το στρωμα δε θα γινει ποτε κανα τρελό εργαλειο για χωμα.

(προσωπικές αποψεις πάντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η μετατροπη αξιζει τα λεφτα της απο την αποψη ότι αν τα εβαζες όλα αυτα σε ενα στρωμα θα πηγαινε κοντα στο 2χιλιαρο. Μονο η εξατμιση είναι ενα χιλιαρικο

Απο κει και μετα ....περι ορεξεως.

Παντω το στρωμα δε θα γινει ποτε κανα τρελό εργαλειο για χωμα.

(προσωπικές αποψεις πάντα)

+ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε salouthos πες μου λίγα περισσότερα με Π.Μ. για το μηχανάκι που σκέφτεσαι να πουλήσεις και για την τιμή του βέβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e)

http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp

+125 :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δίνεις 10.000 πάρε TDM 900 ABS. (9.980e)

http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...eet/tdm900a.jsp

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα