july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλησπέρα σε όλους, Βρήκα το σαιτ εντελώς τυχαία από ένα άρθρο στο google που ανέφερε ότι είναι ένα από τα καλύτερα σαιτ και έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος. Δεν οδηγώ μηχανή, αν και θα το ήθελα πολύ. Για την ακρίβεια, το όνειρο μου είναι να κάνω το γύρο του κόσμου με μηχανή, αλλά... Το αποφεύγω, γιατί λατρεύω την ταχύτητα και ξέρω ότι δεν θα μου βγει σε καλό! Είμαι όμως, κατα καιρούς, συνοδηγός σε διαφόρων ειδών μηχανές και γνωρίζω λίγα πραγματάκια για αυτές. Ελπίζω να με δεχθείτε στην παρέα σας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλώς όρισες july στο mybike....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Welcome july. Καλώς μας βρήκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgebas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλώς τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλως ηλθες,καλα ποσταρισματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλως ηρθες και καλη χρονια!Δεν νομιζω πως αμα ρωτησεις καποιον εδω μεσα θα σου πει οτι δεν αγαπαει την ταχυτητα, το θεμα ειναι το που και το πως την εκμεταλευεσε!Εαν το μυαλο σου ειναι εκει που πρεπει να ειναι, δεν εχεις προβλημα!Αντε συντομα και με μια μηχανη!Οσο για το ονειρο σου, που ειναι κοινο με πολλων εδω, ενα εχω να πω...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, οποτε χρονος υπαρχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 γεια χαρα και χρονια πολλα.θα περασεις καλα εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλή Χρονιά και καλώς ήρθες και όπως είπε και ο nikoscb ποτέ δεν είναι αργά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Kαλως ΤΗΝ! και καλη χρονια! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Καλως ηρθες στην παρεα του mybike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Welcome στην παρέα, καλά ποσταρίσματα και εύχομαι το νέο έτος να σου φέρει το γύρο του κόσμου που ονειρεύεσαι (η έστω της Ευρώπης, να ξεκινήσεις σιγά σιγά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Ισως και το πρωτο μελος του 2008 :D Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Kαλώς ήρθες στην παρέα μας. Να ξέρεις ότι και εγώ έχω σαν όνειρο τον γύρο της Ευρώπης (σε πρώτη φάση). Καλό είναι να έχεις τα όνειρα σου-στόχους σου και μια μέρα να δείς ότι θα τα πετύχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Καλωσήλθες στην παρέα μας και καλή χρονιά με υγεία!!!! Καλά ποσταρίσματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyrsaros_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 WELCOME!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους :D (Ναι, πρέπει να είμαι το πρώτο μέλος του 2008 :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλώς όρισες στο Mybike! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 καλώς την july καλά να περνάς ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 καλως την καλως την :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλως την! Καλα ποσταρισματα ! και γω στην ιδια κατηγορια με σενα ανηκω περιπου. θεληση να υπαρχει και ολα τα αλλα γινονται...!!! (βεβαια και το παραδακι κακο δεν ειναι :P ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2008 από τον MantisZZN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους :D (Ναι, πρέπει να είμαι το πρώτο μέλος του 2008 :P ) Ποδαρικό από κυρία; Τί άλλο θέλουμε! Καλωσόρισες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 και καλες βολτες φετος με δικη σου μηχανη.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2008 Γειά σου μέταλλο τρελό!!! Το σ/κ θα είμαι αθήνα και θα μείνω άλιμο σε ένα φίλο. Μακάρι να τα πούμε και από κοντά. Κάτι θα κανονιστεί και με τα παιδιά... Θα τα ΞΑΝΑπούμε και τον Μάρτιο Stay heavy!!! :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες