Jump to content
BUSA MAKIS

Στα αχαμνα.

Recommended Posts

Δεν σταματούν να μας εκπλήσουν οι άνθρωποι

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

ποιος από σας θα γελούσε μετά από κλωτσιά στα τέτοια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φαντασητε λιγο να γινοταν αυτο στην Ελλαδα...τι κλοτσομπουνι θα ειχε μαζεψει το παλικαρι??????τι καντυλια θα ειχανε πεσει??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φαντασητε λιγο να γινοταν αυτο στην Ελλαδα...τι κλοτσομπουνι θα ειχε μαζεψει το παλικαρι??????τι καντυλια θα ειχανε πεσει??????

:lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μαλακία παει συννεφο....τους λυπαμε...αδω χτυπα και τα παιδακια και αυτοι χειροκροτουν.....

και ψευτικο να ειναι ...το επιπεδο τους ειναι ...υπογειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιαυτο δεν θα πέσει ποτέ ο Μπους απο κει πανω...Ξερει ποιους εχει απο κατω :mellow:

Και ο Bush, το μυαλο των "αποκατω" εχει, απλα, ειναι η "βιτρινα" των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "απο πανω", στον κοσμακη, και οι οποιοι δεν τρωνε καθολου απο το κουτοχορτο! που ταιζουν τους αλλους!) ;)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι και το έκανε σε μένα θα του ταίζα τα δικά του κι ας ήταν και απο την Μενεγάκη ο τύπος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και ο Bush, το μυαλο των "αποκατω" εχει, απλα, ειναι η "βιτρινα" των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "απο πανω", στον κοσμακη, και οι οποιοι δεν τρωνε καθολου απο το κουτοχορτο! που ταιζουν τους αλλους!) ;)

Παντως θα γουσταρα να δω τον κλοουν του βιντεο να το κανει αυτο και στον Μπους... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως θα γουσταρα να δω τον κλοουν του βιντεο να το κανει αυτο και στον Μπους... :_innocent:

Σε πληροφορω, οτι το υφος του, δεν θα αλλαζε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ! :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε πληροφορω, οτι το υφος του, δεν θα αλλαζε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ! :_zeppelin:

Eτσι..ετσι...δεν παιζεται λεμε ο ανθρωπΑς... :_zeppelin:

Bush-719240.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έτσι και το έκανε σε μένα θα του ταίζα τα δικά του κι ας ήταν και απο την Μενεγάκη ο τύπος...

:D :D :D :vv: :vv: :yahoo::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ψηλο-fake φαίνεται...

όχι όχι ... δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμα μια "φάρσοομάδα" jackass που κάνει τέτοιες μ*λακίες είς εαυτόν και αλλήλους ! ! !

ίσως εδώ έχουμε μημιτές αυτού του χειρίστου είδους ...

επίσεις στέκομαι και στο σχόλιο του αγαπητού multijohn το οποίο εγκρίνω και επαυξάνω ! ! !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν Η Μενεγάκη όμως; Εγώ θα της τάιζα τα δικά ΜΟΥ! :lol:

Πάντως πραγματικά, η βλακεία δεν πρέπει να έχει όριο σ' αυτή τη χώρα... Αντί να τον σαπίσουν στο ξύλο τον λαλάκα, μόλις τους λέει το όνομα της "εκπομπής", βάζουν τα γέλια!

Εγώ θα πω κάτι ακόμα...

Επειδή η Ελλαδίτσα παρουσιάζει κατά καιρούς τέτοια φαινόμενα, μη σας φανεί περίεργο αν σας την πέσει κανείς τέτοιος στο δρόμο, προσπαθώντας να μιμηθεί αυτό που μόλις είδαμε...

(Βέβαια, εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, εγώ θα γελάσω μετά από αρκετή ώρα και αρκετές μπούφλες...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, ένα βίντεο αρκεί για να ορμήξετε όλοι εναντίων ενός ολόκληρου λαού.

Έχετε βαλθεί να τους βγάλετε φασίστες, ρατσιστές, βλάκες, βρίζετε την κουλτούρα τους...

"ΑΑΑΑ τους βλάκες...του είπανε να βάλει πινέζα στον χάρτη στο Ιράκ και την έβαλε στην Αυστραλία..."

Για έναν μ@κα που κλωτσάει άλλους στα παπάρια.

Εμείς οι Έλληνες ήμαστε περήφανοι για την τηλεόραση μας, την Αννίτα Πάνια, τον Λαζόπουλο, τους συνθέτες μας τον Καρβέλα κτλ. κτλ...

Όταν όμως η λαϊκή Πρωτοψάλτη θα πάρει ένα γνήσιο Αμερικάνικο τραγούδι και το βιάσει απο τον πωπό "Σαν κερί που λιώνει η αγάπη αυτή δεν τελειώνει"

χύνουμε απο τα αυτιά κάθε φορά που το ακούμε.Και μετά καθόμαστε αυτάρεσκα και συζητάμε μεταξύ μας...ααα τους βλάκες τους Αμερικάνους που ρίξανε τους δίδυμους πύργους τους.

Και είμαι σιγουρότατος ότι οι άλλες χώρες έχουνε καλύτερης ποιότητας τηλεόραση...ιδίως οι γιαπωνέζοι (άμα θέλετε να μιλήσουμε για βιντεάκια ας μιλήσουμε).

Παρεπιπτώντως, είχαμε ελληνικό Jackass, για δύο εβδομάδες μέχρι που κάποιος απο αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι Αμερικάνοι δεν είναι μόνο Jackass αλλά είναι και πολύ περισσότερα τα οποία να σας μιλήσω ειλικρινέστατα, δεν περιμένω απο πολλούς εδώ μέσα να αναγνωρίσουνε τι είναι.

Οπότε ας καθξίσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα να παρακολουθήσουμε την κόντρα Λαζόπουλου vs Καρβέλα και να καθόμαστε να λέμε πόσο βλάκες είναι οι Αμερικάνοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν σταματούν να μας εκπλήσουν οι άνθρωποι

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

ποιος από σας θα γελούσε μετά από κλωτσιά στα τέτοια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν εχουν τετοια φιλε μου, αν εχεις μετα απο τετοια κλωτσια δεν μπορεις να παρεις ανασα οχι να γελασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι πρώτη φορά βλέπω κάπιος να πηγαίνει τα χτυπά όλους στα απ' αυτά και αυτοί να γελάνε, θα του τα έβαζα να τα φάει του μακακαμένου. Δεν λέω η δικιά μας τηλεόραση δεν είναι καλύτερη αλλά δεν θα κάτσω να γελάω με ένα μαλάκα που πιάνει τους άλλους αδιάβαστους και τους χτυπάει στα απ' αυτά. Αλλά αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει κοινό το οποίο λύνεται στα γέλια, καλά, μήπως έχουμε εξαντλήσει τα πάντα και είμαστε στον υπόκοσμο?

Σε λίγο θα βγάλουνε εκπομπή που θα σκοτώνουνε και αυτοί θα γελάνε. Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά.

Δεν ξέρω θέλω να πάω και εγώ στην Αμερική και να αρχίσω να τους χτυπάω όλους στα αχαμνά τους.

Είστε για μια βόλτα μέχρι εκεί άντε καβαλήστε τα μοτόρια σας και πάμε να κάνουμε και εμείς kicked on the nuts.Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα