^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Εγω παντος που ειχα παραγγειλει απο ιαπωνια κρανος μου ηρθε σε 4 μερες με κουριερ..και μιλαμε απο τη αλλη ακρη της γης λεμε...και οχι ιταλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Παιδιά συγνώμη αλλά θα το σοβαρέψω λίγο... Επειδή τον τελευταίο καιρό, όλο τέτοια "κουλά" ακούω και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, θα έλεγα ότι οφείλεις στον εαυτό σου και στους συνανθρώπους σου να διαμαρτυρηθείς γραπτώς και στην Διεύθυνση των ΕΛΤΑ. Αυτό το "δεν βαριέσαι, τέλος καλο όλα καλά" δεν θα ισχύει πάντα. Είναι καιρός να γίνουμε όλοι μας επαγγελματίες με τη σωστή σημασία της λέξης και να παρέχουμε σωστές, ακριβείς υπηρεσίες. Αλλωστε όλοι πληρωνόμαστε γι' αυτό, να κάνουμε δηλαδή σωστά τη δουλειά μας... Εγώ τον τελευταίο καιρό αντιδρώ πολύ έντονα σε κάθε τι που ξεφεύγει από τον ορθό τρόπο συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης, εφόσον δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση (θα ήταν διαφορετικά αν αντί για την κυρία έπαιρνε το πακέτο ο συνονόματος ξάδερφος σου). Επίσης δεν διστάζω να δίνω τα εύσημα σε κάποιον ο οποίος κάνει σωστά τη δουλειά του. Η επιβράβευση δεν μου κοστίζει τίποτα ενώ είναι πολύ σημαντική ηθική ικανοποίηση γι' αυτόν που τη δέχεται. Είναι καιρός αυτό το "περίπου" και το "έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι" να τελειώνει. Κ + μονο αν γινουμε ενεργοι πολιτες θα αλαξει η κατασταση ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Εμένα πάλι αυτό κάτι μου θυμίζει ........... γενικότερα τα ΕΛΤΑ και από δική μου εμπειρία - εμπειρίες (συνεχίζονται) , τα έχουν κάνει σκατά !!! Πέρυσι αν θυμάμαι καλά , είχα παραγκειλη από μια εταιρεία στην Αγγλία ένα carbon πίσω φτερό για το multi , μου είχαν πει ότι θα το παραλάβω μέσα σε μια εβδομάδα , περνάει η πρώτη εβδομάδα , περνάει η δεύτερη , περνάει και η τρίτη και έχω αρχίσει να ανησυχώ , στέλνω email στην εταιρεία , και η απάντηση είναι ότι το έχουν στείλει, πάω στο ταχυδρομείο ψάχνουμε τίποτα , ξανά email με ποιο έντονο γραπτό λόγο και η απάντηση της υπαλλήλου εκεί είναι η ίδια ακριβώς , ξανά στο ταχυδρομείο , ψάξιμο πάλι παντού όπου μπορεί να έχει τοποθετηθεί τίποτα , έχω σκάσει , έχω τσαντιστεί , email και απαίτηση να μου αποστείλουν άλλο χωρίς εκ νέου χρέωση μου ,θεωρώντας ότι έχουν κάνει αυτοί μαλακία και το δέμα η' δεν έχει αποσταλεί η' το έχουν στείλει λάθος !!! Αυτή τώρα η ιστορία έχει κλείσει μήνα με όλα αυτά και βαλε , όπου κάποια στιγμή έρχεται από το μαγαζί ο ταχυδρόμος να αφήσει τους λογαριασμούς κλπ , τρώει φλασια ο φίλος touristas - Αντώνης και του λέμε την ιστορία , τι και πως φεύγει με την υπόσχεση ότι θα το ψάξει και εκείνος !!!! ( στο εντωμεταξύ έχω απογειώσει τους τυπικούς Άγγλους με τα email ) Όντως λοιπόν την επόμενη ημέρα σκάει μύτη ο ταχυδρόμος στο μαγαζί , και μου λέει να τρέξω τώρα να παραλάβω το δέμα μου (το οποίο σημειωτέων καθόλου μικρό μέγεθος ) το οποίο ήταν στα προς επιστροφή , που ήταν τελικά το κουτί , το οποίο ισχυριζόντουσαν οι Άγγλοι ότι το είχαν στείλει την 4 κι άλας ημέρα από την παραγγελία ??? Στο γραφειάκι της βλαμμένης που πηγαίναμε και ρωτάγαμε συνέχεια για το αν έχει έρθει και μάλιστα δίπλα στην καρέκλα της !!! email λοιπόν στην εταιρεία εξηγώντας τους την κατάσταση και με χίλια συγνώμη από μέρους μου , όσο και να ήθελα δεν μπορούσα να καλύψω την μαλακία που είχαν κάνει οι Ελληναρες δυστυχώς !!! Ευτυχώς η απάντηση των Άγγλων ευγενική και με ευχαριστίες που τους ενημέρωσα για την εξέλιξη !!! Ελεος δηλαδη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Εμενα πάλι τα ελτα δε μου εχουν κανει ούτε κιχ .ότι και να εχω παραγγείλει , ο ταχυδρόμος μου το παραδιδει προσωπικα ή βαζει την ειδοποίηση κατω από την πόρτα . Το ίδιο και με το ''πορτα-πόρτα'' . Λες να φταίει το ότι τον εχω σταματησει δυο φορές ? Ετσι μωρέ , για να σφίγγουν οι κώλοι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Εμενα πάλι τα ελτα δε μου εχουν κανει ούτε κιχ .ότι και να εχω παραγγείλει , ο ταχυδρόμος μου το παραδιδει προσωπικα ή βαζει την ειδοποίηση κατω από την πόρτα . Το ίδιο και με το ''πορτα-πόρτα'' . Λες να φταίει το ότι τον εχω σταματησει δυο φορές ? Ετσι μωρέ , για να σφίγγουν οι κώλοι :D Λες ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Το πορτα-πορτα εκτος που ειναι πανακριβο αδυνατει να παραδωσει σωστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 "Soyons realistes,demandons l'impossible"!! Δεν μας το κάνεις μια μετάφραση αυτό,γιατί δεν κατέχουμε όλοι ουρουγοανέζικα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Δεν μας το κάνεις μια μετάφραση αυτό,γιατί δεν κατέχουμε όλοι ουρουγοανέζικα? :D Γαλλικα! ειναι, ΑΞΕΣΤΕ! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κων/νος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο... Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Οπως λένε και οι κινέζοι: Το ταξίδι 10000 μιλίων ξεκινάει με ένα βήμα!! ...και απαιτεί 2 αλλαγές λαδιών στο μεσοδιάστημα! :lol: ΕΛληνικά ΤυροκομείΑ, τι να πει κανείς γι αυτούς... 30/11 μου στέλνουν αντικαταβολή από μαγαζί στην Αθήνα ένα πλαστικό για τη μηχανή. Η ειδοποίηση έρχεται στις 14 και μάλιστα το μεσημέρι --> έπρεπε να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν ότι το χαρτάκι έγραφε πάνω 11 του μηνός, δηλαδή το είχαν 3 μέρες και καθόταν. Ευτυχώς όταν πήγα να το πάρω δεν τόλμησαν να μου ζητήσουν φύλακτρα... Το ίδιο διάστημα πήρα κάτι από το amazon.co.uk και ήρθε σε 1 βδομάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο... Κ Ξερεις πολλα..Δε σε βλεπω καλα... :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Βρεεε παιδια δεν φταινε τα Ελτα ας ειμαστε και λιγο πιο προσεχτικη σε αυτα τα πραγματα..... Χριστουγεννα εχουμε και οπως ειναι αυτονοιτο για αλους μας τα καλικαντζαρακια κανανε την δουλεια ετσι :D :D Παλι καλα φιλε που υπαρχει και ο Αγιος βασιλης και φωτησε την τυχη σου να τα βρεις εστω και με αυτον τον τροπο B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κων/νος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ξερεις πολλα..Δε σε βλεπω καλα... Το δύσκολο φίλε μου δεν είναι να το λες, αλλά να το μετουσιώνεις σε πράξη... Κ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2008 από τον Κων/νος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Δεν μας το κάνεις μια μετάφραση αυτό,γιατί δεν κατέχουμε όλοι ουρουγοανέζικα? :D Έναρξη Ξέρεις πόσο καιρό εντωμεταξύ το είχα απορία τι σημαίνει και ποτέ δεν έτυχε να ρωτήσω??? Ευχαριστούμε Κων/νε για το λύσιμο της απορίας!! Τέλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ετσι καταντησαν τον ΕΛΤΑ ωστε οταν ξεκινησε να ξεπουλιετε στον ιδιωτικο τομεα να μην διαμαρτυρετε κανεις .... απλη καλη και πιασαρικη τακτικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Το δύσκολο φίλε μου δεν είναι να το λες, αλλά να το μετουσιώνεις σε πράξη... Αυτο, να λεγεται! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες