Jump to content
Ταξιδευτής

H παραγγελια του τρομου!!!

Recommended Posts

Εγω παντος που ειχα παραγγειλει απο ιαπωνια κρανος μου ηρθε σε 4 μερες με κουριερ..και μιλαμε απο τη αλλη ακρη της γης λεμε...και οχι ιταλια :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παιδιά συγνώμη αλλά θα το σοβαρέψω λίγο...

Επειδή τον τελευταίο καιρό, όλο τέτοια "κουλά" ακούω και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, θα έλεγα ότι οφείλεις στον εαυτό σου και στους συνανθρώπους σου να διαμαρτυρηθείς γραπτώς και στην Διεύθυνση των ΕΛΤΑ. Αυτό το "δεν βαριέσαι, τέλος καλο όλα καλά" δεν θα ισχύει πάντα. Είναι καιρός να γίνουμε όλοι μας επαγγελματίες με τη σωστή σημασία της λέξης και να παρέχουμε σωστές, ακριβείς υπηρεσίες. Αλλωστε όλοι πληρωνόμαστε γι' αυτό, να κάνουμε δηλαδή σωστά τη δουλειά μας...

Εγώ τον τελευταίο καιρό αντιδρώ πολύ έντονα σε κάθε τι που ξεφεύγει από τον ορθό τρόπο συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης, εφόσον δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση (θα ήταν διαφορετικά αν αντί για την κυρία έπαιρνε το πακέτο ο συνονόματος ξάδερφος σου).

Επίσης δεν διστάζω να δίνω τα εύσημα σε κάποιον ο οποίος κάνει σωστά τη δουλειά του. Η επιβράβευση δεν μου κοστίζει τίποτα ενώ είναι πολύ σημαντική ηθική ικανοποίηση γι' αυτόν που τη δέχεται.

Είναι καιρός αυτό το "περίπου" και το "έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι" να τελειώνει.

Κ

+ :_thumbsup:

μονο αν γινουμε ενεργοι πολιτες θα αλαξει η κατασταση .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι αυτό κάτι μου θυμίζει ........... γενικότερα τα ΕΛΤΑ και από δική μου εμπειρία - εμπειρίες (συνεχίζονται) , τα έχουν κάνει σκατά !!!

Πέρυσι αν θυμάμαι καλά , είχα παραγκειλη από μια εταιρεία στην Αγγλία ένα carbon πίσω φτερό για το multi , μου είχαν πει ότι θα το παραλάβω μέσα σε μια εβδομάδα , περνάει η πρώτη εβδομάδα , περνάει η δεύτερη , περνάει και η τρίτη και έχω αρχίσει να ανησυχώ , στέλνω email στην εταιρεία , και η απάντηση είναι ότι το έχουν στείλει, πάω στο ταχυδρομείο ψάχνουμε τίποτα , ξανά email με ποιο έντονο γραπτό λόγο και η απάντηση της υπαλλήλου εκεί είναι η ίδια ακριβώς , ξανά στο ταχυδρομείο , ψάξιμο πάλι παντού όπου μπορεί να έχει τοποθετηθεί τίποτα , έχω σκάσει , έχω τσαντιστεί , email και απαίτηση να μου αποστείλουν άλλο χωρίς εκ νέου χρέωση μου ,θεωρώντας ότι έχουν κάνει αυτοί μαλακία και το δέμα η' δεν έχει αποσταλεί η' το έχουν στείλει λάθος !!!

Αυτή τώρα η ιστορία έχει κλείσει μήνα με όλα αυτά και βαλε , όπου κάποια στιγμή έρχεται από το μαγαζί ο ταχυδρόμος να αφήσει τους λογαριασμούς κλπ , τρώει φλασια ο φίλος touristas - Αντώνης και του λέμε την ιστορία , τι και πως φεύγει με την υπόσχεση ότι θα το ψάξει και εκείνος !!!! ( στο εντωμεταξύ έχω απογειώσει τους τυπικούς Άγγλους με τα email )

Όντως λοιπόν την επόμενη ημέρα σκάει μύτη ο ταχυδρόμος στο μαγαζί , και μου λέει να τρέξω τώρα να παραλάβω το δέμα μου (το οποίο σημειωτέων καθόλου μικρό μέγεθος ) το οποίο ήταν στα προς επιστροφή , που ήταν τελικά το κουτί , το οποίο ισχυριζόντουσαν οι Άγγλοι ότι το είχαν στείλει την 4 κι άλας ημέρα από την παραγγελία ???

Στο γραφειάκι της βλαμμένης που πηγαίναμε και ρωτάγαμε συνέχεια για το αν έχει έρθει και μάλιστα δίπλα στην καρέκλα της !!!

email λοιπόν στην εταιρεία εξηγώντας τους την κατάσταση και με χίλια συγνώμη από μέρους μου , όσο και να ήθελα δεν μπορούσα να καλύψω την μαλακία που είχαν κάνει οι Ελληναρες δυστυχώς !!!

Ευτυχώς η απάντηση των Άγγλων ευγενική και με ευχαριστίες που τους ενημέρωσα για την εξέλιξη !!!

Ελεος δηλαδη !!!

:mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα πάλι τα ελτα δε μου εχουν κανει ούτε κιχ .ότι και να εχω παραγγείλει , ο ταχυδρόμος μου το παραδιδει προσωπικα ή βαζει την ειδοποίηση κατω από την πόρτα . Το ίδιο και με το ''πορτα-πόρτα'' .

Λες να φταίει το ότι τον εχω σταματησει δυο φορές ? Ετσι μωρέ , για να σφίγγουν οι κώλοι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμενα πάλι τα ελτα δε μου εχουν κανει ούτε κιχ .ότι και να εχω παραγγείλει , ο ταχυδρόμος μου το παραδιδει προσωπικα ή βαζει την ειδοποίηση κατω από την πόρτα . Το ίδιο και με το ''πορτα-πόρτα'' .

Λες να φταίει το ότι τον εχω σταματησει δυο φορές ? Ετσι μωρέ , για να σφίγγουν οι κώλοι :D

Λες ?

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πορτα-πορτα εκτος που ειναι πανακριβο αδυνατει να παραδωσει σωστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"Soyons realistes,demandons l'impossible"!! :_whistling:

Δεν μας το κάνεις μια μετάφραση αυτό,γιατί δεν κατέχουμε όλοι ουρουγοανέζικα? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν μας το κάνεις μια μετάφραση αυτό,γιατί δεν κατέχουμε όλοι ουρουγοανέζικα? :D

Γαλλικα! ειναι, ΑΞΕΣΤΕ! :beee:

:lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οπως λένε και οι κινέζοι: Το ταξίδι 10000 μιλίων ξεκινάει με ένα βήμα!!

...και απαιτεί 2 αλλαγές λαδιών στο μεσοδιάστημα! :lol:

ΕΛληνικά ΤυροκομείΑ, τι να πει κανείς γι αυτούς... 30/11 μου στέλνουν αντικαταβολή από μαγαζί στην Αθήνα ένα πλαστικό για τη μηχανή. Η ειδοποίηση έρχεται στις 14 και μάλιστα το μεσημέρι --> έπρεπε να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν ότι το χαρτάκι έγραφε πάνω 11 του μηνός, δηλαδή το είχαν 3 μέρες και καθόταν. Ευτυχώς όταν πήγα να το πάρω δεν τόλμησαν να μου ζητήσουν φύλακτρα...

Το ίδιο διάστημα πήρα κάτι από το amazon.co.uk και ήρθε σε 1 βδομάδα. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο...

Κ

Ξερεις πολλα..Δε σε βλεπω καλα...

:P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρεεε παιδια δεν φταινε τα Ελτα ας ειμαστε και λιγο πιο προσεχτικη σε αυτα τα πραγματα.....

Χριστουγεννα εχουμε και οπως ειναι αυτονοιτο για αλους μας τα καλικαντζαρακια κανανε την δουλεια ετσι :D :D

Παλι καλα φιλε που υπαρχει και ο Αγιος βασιλης και φωτησε την τυχη σου να τα βρεις εστω και με αυτον τον τροπο B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις πολλα..Δε σε βλεπω καλα...

Το δύσκολο φίλε μου δεν είναι να το λες, αλλά να το μετουσιώνεις σε πράξη...

Κ

Τροποποιήθηκε από τον Κων/νος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έναρξη :spam:

Ξέρεις πόσο καιρό εντωμεταξύ το είχα απορία τι σημαίνει και ποτέ δεν έτυχε να ρωτήσω???

Ευχαριστούμε Κων/νε για το λύσιμο της απορίας!! :_hi:

Τέλος :spam:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι καταντησαν τον ΕΛΤΑ ωστε οταν ξεκινησε να ξεπουλιετε στον ιδιωτικο τομεα να μην διαμαρτυρετε κανεις ....

απλη καλη και πιασαρικη τακτικη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το δύσκολο φίλε μου δεν είναι να το λες, αλλά να το μετουσιώνεις σε πράξη...

Αυτο, να λεγεται! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα