Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πολλα τα λεφτα αλλα αν σε ικανοποιει αυτο εχει σημασια, απλα θελω να πιστευω οτι εισαι ερωτευμενος με το Haya σου και δε σκοπευεις μετα απο ολα αυτα να το δωσεις διοτι θα το κανεις δωρο αν το δωσεις! Να το χαιρεσαι ;) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2008 από τον Θάνος Επειδη μιλαμε για κατι που σε ευχαριστει ως προς τις αλλαγες λεω να μεταφερω το θεμα σου στα ευχαριστα! Αν δεν το θες πες το μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2008 ειναι το δευτερο μπουσα που βλεπω και μου αρεσει πολυ ..!!!!!!!!!!! το ενα ειναι εδω θεσ/νικη αλλα με carbon look (αστα να πανε)... και το αλλο ειναι το δικο σου.και αυτο τελειο μπραβο σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2008 Τι να πω...; Είναι η ομορφότερη που έχω δει!! Πολλά μπράβο για το μεράκι σου! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά φίλε μου! Βάλε κανα ματάκι καλού κακού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2008 ....πω -πω τι εργαλειο ειναι αυτο βρε αδελφακι μου !...και πως και δεν το ειχα δει μεχρι τωρα !!!! ..... φανταστικο στυλακι! ....αγρατσουνιστο και καλοταξιδο!!! ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2008 FAK. dude...εισαι απιστευτος... ευγε. Thanks...... Πολλα τα λεφτα αλλα αν σε ικανοποιει αυτο εχει σημασια, απλα θελω να πιστευω οτι εισαι ερωτευμενος με το Haya σου και δε σκοπευεις μετα απο ολα αυτα να το δωσεις διοτι θα το κανεις δωρο αν το δωσεις! Να το χαιρεσαι ;) Πολλά πράγματα σε τούτη την ζωή δεν μετρούνται με την τσέπη...κυρίως οι μεγάλες αγάπες!!!!! όχι δεν σκοπεύω να το δώσω.... ειναι το δευτερο μπουσα που βλεπω και μου αρεσει πολυ ..!!!!!!!!!!! το ενα ειναι εδω θεσ/νικη αλλα με carbon look (αστα να πανε)... και το αλλο ειναι το δικο σου.και αυτο τελειο μπραβο σου.... Να'σαι καλά...και το carbon Look με είχε προβληματίσει πριν καταλήξω στην άλη πλευρά, την οποία και προτίμησα. Τι να πω...; Είναι η ομορφότερη που έχω δει!! Πολλά μπράβο για το μεράκι σου! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά φίλε μου! Βάλε κανα ματάκι καλού κακού... Ναι σκέφτομαι γιά κανά ματάκι με logo Kanji!!! :lol: ....πω -πω τι εργαλειο ειναι αυτο βρε αδελφακι μου !...και πως και δεν το ειχα δει μεχρι τωρα !!!! ..... φανταστικο στυλακι! ....αγρατσουνιστο και καλοταξιδο!!! ............... ......δεν το είχες πάρει χαμπάρι;.......Απαράδεκτος!!! Πλάκα κάνω.......σε ευχαριστώ πολύ-πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες