cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Σήμερα που έκανε καλή ημέρα , και αφού πρόσφατα τελείωσα με κάποιες προσθήκες στην Busa που κράτησαν 1+ χρόνο,αποφάσησα να πάρω την foto μαζί με την γυναίκα μου, και να βγούμε έξω απο το σπίτι ,ώστε να τραβήξουμε μερικές foto με την Busa.Κάποιες απο αυτές αφορούν μόνο κομμάτια απο τις επιπλέον προσθήκες η μετατροπές, ενω θα ήθελα να σας διευκρινήσω ότι λόγω της ώρας και του αρκετού ήλιου υπήρξαν και κάποια τεχνικά προβληματάκια στην φωτογράφιση.Βεβαίως η γυναίκα μου δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος, ούτε ασχολείται εντατικώς με το άθλημα της φωτογράφισης.Απλά ήθελα να σας περάσω και εγω με την σειρά μου κάποιες φωτογραφίες.Ακόμη θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη γιατί, όπως βλέπετε το σπίτι δεν έχει τελειώσει ακόμη και για αυτό φαίνεται γιαπί λίγο η κατάσταση και αυτό χαλάει αρκετά την αισθητική... Πάμε λοιπόν και μην φοβάστε...κράξτε άφοβα, :lol: απλά να ξέρετε ότι όλες αυτές οι αισθητικές κυρίως επεμβάσεις μου πήραν πολύ χρόνο-χρήμα-ατέλειωτο ψάξιμο και προσωπική δουλειά!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Τα οργανα και τα νικελ στην μονοπλακα ειναι ολα τα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πολύ ωραίο Γιάννη το εργαλείο. Έχεις ψωνίσει πολύ από America μεριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 τα πορτοκάλια δεν είναι μεζεμένα ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πουλαει τα πορτοκαλια και βαζει πραγματα στην hayabusa :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραίο Γιάννη το εργαλείο. Έχεις ψωνίσει πολύ από America μεριά. Αν έχω λέει;...έχω ξεσκίσει το e-bay και το Paypal,αλά και αρκετά απο Γερμανία μεριά..!!! :o Τα πορτοκάλια παιδιά, και να τα πουλήσω δεν φτάνουν ούτε γιά βενζίνες Αργος-Αθήνα!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 πως θελω να κανω μια βολτα ενα χαγια πολυ ωραιο φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 πως θελω να κανω μια βολτα ενα χαγια πολυ ωραιο φιλε Να'σαι καλά ρε Μπάμπη...σε ευχαριστώ πολύ.Εαν κατέβεις κάτω απο το αυλάκι ποτέ...σφύρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πολυ καλο!Να εισαι καλα να το χαιρεσε!Καλα χιλιομετρα να εχετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πολυ καλο!Να εισαι καλα να το χαιρεσε!Καλα χιλιομετρα να εχετε! Thanks... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Ωραιο το σκουτερ σου συναδελφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ωραιο το σκουτερ σου συναδελφε Κι'άλος με παπί!!! :lol: Οπως και να'χει πάντως σε ευχαριστώ..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Όλη η μηχανή είναι κορυφή, φίλε μου χαρά στο κουράγιο σου και στον κόπο σου. Εγώ όμως έπαθα την πλάκα μου με τα όργανα της. Ο φωτισμός είναι παγκόσμιος λέμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Όλη η μηχανή είναι κορυφή, φίλε μου χαρά στο κουράγιο σου και στον κόπο σου. Εγώ όμως έπαθα την πλάκα μου με τα όργανα της. Ο φωτισμός είναι παγκόσμιος λέμε!!! Με τα όργανα δεν έπαθες μόνο εσυ την πλάκα...την έπαθα και εγώ....πως; Αρχικά και μετά απο αρκετές αποτυχιμένες προσπάθειες παραγγελίας μέσω Γαλλίας όπου είχα κάποια φίλη (Ελλάδα δεν έρχεται ο συγκεκριμένος τύπος με 320Khm ένδειξη..)κατάφερα με πολύ παρακαλετό να έρθουν εδω, αλά με πρόσθετη επιβάρυνση και αφού πέρασαν 3 μήνες με ατελείωτα e-mail στην Γερμανία.Στην συνέχεια και αφού ήρθαν έφαγα 2 ημέρες να τα εγκαταστήσω αφού έπρεπε να γίνει πολύ λεπτή εγχείρηση, μιάς και οι οδηγίες εγκατάστασης δεν ήταν απολύτως σωστές, η μάλλον δεν ταίριαζαν επάνω στα παλιά όργανα.Στην συνέχεια έπρεπε να δουλέψω και το κομμάτι της ηλεκτρικής εγκατάστασης η οποία ευτυχώς πέτυχε μετά απο δικό μου ψάξιμο γιατί οι οδηγίες ήταν γιά γέλια!!!!πρόσεχε στο ταμπλώ αριστερά επάνω στο πλαστικό κομμάτι και το οργανάκι αλλαγής χρωμάτων και ρύθμισης έντασης φωτισμού!!! Χαίρομαι που σου αρέσει και σε ευχαριστώ πολύ γιά τον σχολιασμό σου και την συμμετοχή στο θέμα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
O_Agyristos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Ηayabusa είναι το μηχανάκι φίλε? Γιατί δεν είδα να το γράφει πουθενά :lol: Ωραίo ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Παρα-παρα πολυ ωραιο.. Μπραβο.. Καλες βολτες ευχομαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ηayabusa είναι το μηχανάκι φίλε? Γιατί δεν είδα να το γράφει πουθενά :lol: Ωραίo ;) Πως και δεν το πρόσεξες; :D Εντάξει, έχω υπερβάλει λίγο σε μιά υπερβολική μηχανή!!! :o ...ήρθε και έδεσε το γλυκό!!! :P Παρα-παρα πολυ ωραιο.. Μπραβο.. Καλες βολτες ευχομαι.. Απο βόλτες άλο τίποτα!!! Τελικά φαίνεται ότι έπιασε τόπο κυρίως ο κόπος μου.... Να'σαι καλά.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 dude......fuck! Το σκισες ρε... ω ρε φιλε χαρας στο κουραγιο σου και τα λεφτα ελπιζω τωρα που βγηκε το GSXR-1400 να μη παει στραφι ο κοπος σου, ψαχνωντας αγοραστη... Και πανω που πιστευα οτι ο κολλητος μου υπερεβαλε με τα γιαπωνεζικα αυτοκολλητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πραγματικά μερακλήδικο!!! Τέτοια μηχανάκια χαίρεσαι να τα βλέπεις!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
O_Agyristos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Aπ'οτι φαίνεται,μονο για πούλημα δεν το έχει ο φίλος. Αντε με το καλό και Turbάτο :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fanoukos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 KOYKΛΑΡΑ! να την χαιρεσαι. Απιστευτα ομορφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) dude......fuck! Το σκισες ρε... ω ρε φιλε χαρας στο κουραγιο σου και τα λεφτα ελπιζω τωρα που βγηκε το GSXR-1400 να μη παει στραφι ο κοπος σου, ψαχνωντας αγοραστη... Και πανω που πιστευα οτι ο κολλητος μου υπερεβαλε με τα γιαπωνεζικα αυτοκολλητα... .....στο δρόμο να δω αν καταφέρω ποτέ να το σκίσω πραγματικά, αλά εδω που τα λέμε δεν με πολυενδιαφέρει κί'όλας.... Το 1400 καλό, αλά όταν σκέφτομαι τι πρέπει να ξανακάνω απο την αρχή.....άστα!!! Πραγματικά μερακλήδικο!!! Τέτοια μηχανάκια χαίρεσαι να τα βλέπεις!!!!!!!! Με κάνεις και κοκκινίζω!!!! :P Aπ'οτι φαίνεται,μονο για πούλημα δεν το έχει ο φίλος. Αντε με το καλό και Turbάτο :cheers: Καλά κατάλαβες....δεν σκέφτομαι να την δώσω, και μάλιστα δεν ξέρω και εαν θα την δώσω ποτέ....τι να κοστολογήσεις και πως να πουλήσεις κάτι που έχεις δώσει και την ψυχή σου γιά αυτό; Οσο γιά το turbo, θα παραμείνει μόνο στα ονειρά μου.......δέκα χιλιαρικάκια είναι αυτά, τουλάχιστον!!! KOYKΛΑΡΑ! να την χαιρεσαι. Απιστευτα ομορφη. Ξαναματακοκκινίζω!!!! :P :P Σας ευχαριστώ παιδιά... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Φιλε, βαλτο σε μια γυαλα και βγαλτο εξω σε 60 χρονια!!!!! Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φιλε, βαλτο σε μια γυαλα και βγαλτο εξω σε 60 χρονια!!!!! Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο!!!!!!! Βρες λές να σκεφτώ και κανά τρόπο πως να οδηγώ την γυάλα; .....μετά απο 60 χρόνια εγω θα'μαι στα κυπαρίσια!!! Σε ευχαριστώ τα μέγιστα...καλό ξημέρωμα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Πολύ ωραίο το μηχανάκι, αλλά περισσότερο ωραίο είναι το συναίσθημα της χαράς της δημιουργίας..... :) Καλά χιλιόμετρα να έχεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες