melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Για γυναικειο μπουφαν εχετε να προτεινετε κατι? Δερματινο και μεχρι 400-500 ευρω θα εδινα για κατι πολυ καλο.. Γενικα εχω μια δυσκολια στο να βρω κατι ωραιο μιας και στην αγορα υπαρχουν πολυ λιγα πραγματα και καποια ωραια που εχω βρει δεν ειναι δερματινα.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 εχεις δει τα αλπαιν σταρσ? εχει μια σειρα που λεγεται στελλα πηρα ενα για τη δικια μου. Ειναι πολυ καλο μπουφανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Μεχρι τωρα κοιταζα κλασσικα bering, dainese.. εχεις καποιο λινκ να μου στειλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 ειχαμε παρει αυτο το λινκ είναι αυτο και είναι το πρωτο τυχαίο λινκ απο το γκουγκλ. Τα alpinestars τα εχει η μοτοδυναμική τωρα και έχει καλύτερες τιμες απο το παρελθον. Σιγουρα στο ιντερνετ θα βρεις φτηνοτερα βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 εχεις δει τα αλπαιν σταρσ? εχει μια σειρα που λεγεται στελλα πηρα ενα για τη δικια μου. Ειναι πολυ καλο μπουφανακι. μπάς και το φοράς τα βράδυα ? ? ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 μπάς και το φοράς τα βράδυα ? ? ? :P Λες αυτό να εννοούσε όταν μου είπε να πάμε για ποτάκι στην Συγγρού, μετά την δουλειά του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 για ριξε μια ματια και απετουδε γλυτωνεις πολλλαααααα λεφτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Και η colori έχει πολύ ωραία γυναικεία και σε καλές τιμές:δες COLORI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Καποια δερματινα απο την Bering... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) Βρηκα κ αυτο...Stelpet Γυναικεια Δερματινα Μπουφαν Ριξε μια ματια δε χανεις τπτ ;) Καλες αγορες ευχομαι :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 από τον Vampire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Μερικα απο αυτα μου αρεσουν πολυ.. Θα προχωρησω σε αγορα μαλλον τελη Γεναρη οποτε μεχρι τοτε ελπιζω να εχω βρει αυτο που μου αρεσει περισσοτερο.. Ευχαριστω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Μερικα απο αυτα μου αρεσουν πολυ.. Θα προχωρησω σε αγορα μαλλον τελη Γεναρη οποτε μεχρι τοτε ελπιζω να εχω βρει αυτο που μου αρεσει περισσοτερο.. Α, μάλιστα... Έτσι για να έχουμε μια εικόνα, πότε αναμένεται η μηχανή... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Με τα σημερινα δεδομενα την ιδια περιοδο θα γινει και η παραγγελια :D οχι της δικης μου μηχανης βεβαια αλλα αυτης της οποιας θα μαι συνοδηγος.. Που θα μου παει ομως? δε θα παρω και δικη μου?? παρολες τις αντιρησεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Δες και το YU LADY της dainese!!!!! Ειναι ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟ!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Καποια δερματινα απο την Bering... Φοβερά!!!!Και ειμαι και σε αναζητηση...δώρου μερες που ειναι για το alter-ego... thanks κι αν εχεις και κανα Link παραγγελιων ακομα καλυτερα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 mAthosala Ποιο ευκολο ειναι να βρεις ωραιοτατο κρανακι για το alter ego.. αλλα υποθετω ηδη εχει.. τεσπα εγω κρανος εχω βρει εδω και καιρο και το μπουφαν με παιδευει.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 mAthosala Ποιο ευκολο ειναι να βρεις ωραιοτατο κρανακι για το alter ego.. αλλα υποθετω ηδη εχει.. τεσπα εγω κρανος εχω βρει εδω και καιρο και το μπουφαν με παιδευει.. :P Ναι εχει βρε κρανος ,το ιδιο με το δικο μου ενα AGV S4...Και της εδειξα και αυτο και της αρεσε πολυ,γιατι θελει σε οσο δυνατο πιο μαυρο...χωρις μπιχλιμπιδια,να το φοραει και στην πολη λεει εκτος απο τα ταξιδια,να μην ειναι φανταχτερο....Οπότε κατα κει με βλεπω ;) Αν ξερει κανεις που θα το βρω και καμμια τιμουλα(κι απο νετ δε λεω οχι-ακομα καλυτερα...)θα ειμαι σουπερ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) Οπότε κατα κει με βλεπω ;) Αν ξερει κανεις που θα το βρω και καμμια τιμουλα(κι απο νετ δε λεω οχι-ακομα καλυτερα...)θα ειμαι σουπερ ;) Να μου στελνετε P.M να με ρωτατε δεν τα βλεπω ολα τα μηνυματα,το μπουφαν που σας αρεσε ειναι το "Τina2" (με κωδικο το PRV300 γιατι ειναι το μαυρο), ειναι δερματινο και κοστιζει 400 ευρω. ΥΓ: Εαν θελεις στο βρισκω με 10-15% εκπτωση :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες