spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) Όπως είπε και ο Carlos δεν πρόκειται να σε συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή οπουδήποτε αλλού, πρόσεξε να έχεις τα έγγραφα σού, διαβατήριο ή ταυτότητα και δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο. Από εκεί και πέρα πρέπει να μάθεις ποια είναι η απόφαση και ποια η ποινή που σου επιβλήθηκε, γι' αυτό πηγαίνεις στην εισαγγελία ή πιο απλά το αναθέτεις σε δικηγόρο, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι έχεις καταδικαστεί και ποια είναι η ποινή, μην περιοριοριστείς σε εικασίες του τύπου μου είπε κάποιος έτσι κτλ. Στη συνέχεια θα ασκήσεις το ένδικο μέσο που αρμόζει στην περίπτωσή σου, ΠΡΟΣΕΞΕ για τις ελληνικές αρχές δεν έχεις λάβει γνώση ούτε της αποφάσης, ούτε βέβαια κλητεύτηκες νόμιμα στο δικαστήριο κατά την συζήτηση της υπόθεσής σού, οπότε δεν έχεις πρόβλημα με τις προθεσμίες. Από την στιγμή που θα πας στην εισαγγελία για να μάθεις αν έχεις καταδικαστεί κτλ, ΠΡΕΠΕΙ να ενεργήσεις γρήγορα ΔΙΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΗ της καταδικαστικής απόφασης και η προθεσμία τρέχει, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι 6 μήνες στα ποινικά δικαστήρια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι προθεσμίες είναι πολύ συντομότερες στα πονικά δικαστήρια. Επειδή μόνος σου δεν θα μπορέσεις να βρεις ούτε την καταδικαστική απόφαση απευθύνσου σε δικηγόρο. Αν στο μεταξύ έχεις βγάλει δίπλωμα, να το προσκομίσεις στην κατ' έφεση δίκη και είναι πολύ πιθανό να αθωωθείς, σε κάθε πάντος περίπτωση θα μειωθεί η αρχική ποινή. Αυτά σε γενικές γραμμές στην περίπτωση που θέλεις να κυνηγήσεις την υπόθεση. Ναι, σωστά οι προθεσμίες για τα ένδικα μέσα στη ποινική δίκη, είναι πολύ συντομότερες από τις προθεσμίες της πολιτικής δίκης. Έφεση κατά της απόφασης, για παράδειγμα είναι δεκαήμερη και αρχίζει από την δημοσίευση της απόφασης. Για τον λόγο όμως που δεν ήσουν παρών και επειδή η διαμονή σου είναι αλλοδαπή, η προθεσμία για την άσκηση έφεσης είναι τριάντα ημερών και φυσικά αρχίζει να τρέχει από την επίδοση της απόφασης. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 αρα το οτι δεν υπεγραφη κατι απο εμενα ειναι υπερ μ και τι βρισκομουν στο εξωτερικο σωστα?για να δουμε..να ρωτησω κατρι αλλο .αν ειχα παει με το διπλωμα μ στο δικαστηριο,.θα ειμουν αθωος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Αντε και καλος πολιτης οταν βγεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 οπως το ειπες φοβαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.ετσι οπως μ το παρουσιασαν..χεστηκα.λεω οπ. πετας και απο λονδινο ειναι που ειναι αυστηρη.θα πλακωσουν οι φουσκωτη και θα με πανε μεσαααααααααααααααααααααα Μην ανησυχεις ρε, εδω τοσοι κλεφτες εχουν κατακλεψει τοσα χρονια την Ελλαδα (πολιτικοι,επιχειρηματιες,δημαρχοι,δικαστες,εφοριακοι,και αλλοι)και δεν συλλαμβανονται στο αεροδρομιο και θα πιασουν εσενα που εχεις δικαστηρια για διπλωμα; :) Αμα ηταν να πιανουν οσους εχουν κανει παραβασεις στα αεροδρομια δεν θα περνουσε κανεις την χωρα, ολοι απεξω θα μενατε :) ΥΓ:Παρολο που μισώ το καπνισμα θα σου φερνω τσιγαρακια μεσα :) πλακα κανω δε θα σου κανει κανεις τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 e tote a arxiso afino kai moustaki e :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τσιγάρα θα σου φέρνουμε πάντως......... :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Ειμαι αντικαπνιστης,εγω θα του πηγαινω περιοδικα μοτοσυκλετας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Ναι ρε παιδια.κανενα περιοδικο.τιποτα τετοιο..οχι ομως με μηχανες..για να δουμε..σημερα μιλησα με τους δικους μου και μαλλον θα δεν θα εχω καποιο προστιμο χρηματικο.. κερναω μπυρες!!!! οσοι ειναι αγγλια!!ας προσελθουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Ψυχραιμία το έχω πάθει... Το πρόστιμο ήταν 300 ευρώ(δεν το γλύτωσα),και η φυλάκιση ένας μήνας. Από παρκάρισμα το πρόστιμο, αλλά με έγραψε και για δίπλωμα. Το μόνο κακό ήταν οτι με έγραψε στην...Μύκονο. ΔΙκάστηκε στο ειρηνοδικείο Σύρου και φυσικά ποτέ δεν ήρθε κάτι σε μένα...Μάλλον χάθηκε στον δρόμο όπως με είπανε. Έβαλα δικηγόρο, που τα ανέλαβε όλα, δεν θυμάμαι πόσο κόστισαν, αυτόν δεν τον πλήρωσα, τυγχάνει θείος μου. Στην δίκη αθωώθηκα γιατί είχα βγάλει δίπλωμα. Φυλακή δεν πας με τίποτα, στο ξαναλέω ηρέμησε. Το πρόστιμο θα σΕ έρθει από την εφορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες