arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Αγαπητοί συνάδελφοι , Αρκάδιος είναι το όνομα μου (arkas) και είμαι μηχανολόγος μηχανικός σε τσιμεντοβιομηχανία. Η απασχόληση μου με την μοτοσικλέτα άρχισε το 1996 και ασχολήθηκα περισσότερο με το repairing . Η μεγάλη μου αγάπη για τις κατασκευές - γενικότερα με οδήγησε κατά καιρούς στην αγορά διάφορων μοτοσικλετών , μερικά καινούρια και μερικά μεταχειρισμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πλήρη επισκευή ενός ZZR-1100 και τελειώνω ένα Honda RVF-400. Για να πω την αλήθεια , μου κέντρισε το ενδιαφέρον η βιβλιοθήκη των manual του forum , έτσι σκέφτηκα να γραφτώ διότι φαίνεται για forum με μέλη που έχουν παρόμοιο μικρόβιο με το δικό μου. Κάθε βοήθεια από εσάς είναι ευπρόσδεκτη , όπως πιστεύω ότι και η δική μου εμπειρία θα βοηθήσει κάποιους. Έχω παραγγείλει το Ηaynes (ZZR-1100) στον Παπασωτηρίου αλλά δεν είναι parts catalog , όπως αναφέρετε στο forum. Αν μπορέσει κάποιος να μου στείλει το Parts Catalog σε e-mail , είναι το akostakis@titan.gr Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να συναντήσω άλλους φίλους στο repairing να ανταλλάξουμε ιστορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 καλώς τον καλά να περνάς ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλημερα φιλε και καλως ορισες!!! Εδω το μανουαλ που ψαχνεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλωσήλθες στην παρέα φίλε!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλώς μας ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλημερα φιλε και καλως ορισες!!! Εδω το μανουαλ που ψαχνεις!!! Μπράβο ρε παιδιά , χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Μπράβο ρε παιδιά , χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 καλωσήρθες! για τον parts catalog ρίξε μια ματια αν υπαρχει εδω http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/ κι εδω http://www.repairmanualclub.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Κι εγώ με την σειρά μου, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 καλως τον :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) :_hi: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον DrDoom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Δεν τυχαίνει να είσαι ο one and only μέγιστος γνωστός Αρκάς με τις "Χαμηλές Πτήσεις" έτσι? Άμα είσαι πες το...μην ντρέπεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλως ηρθες καλα να περνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλως τον Αρκα(διο) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλως το παληκαρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Καλώς όρισες στο φόρουμ arkas - Αρκάδιε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Καλος τον φιλο Arka στιν παρεα μας..... μας χρειαζοταν ενας Arkas εδω που τα λεμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Γεια ! Καλως σε βρηκαμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες