Jump to content
Sign in to follow this  
arkas

καλημέρα new entry . arkas

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι , Αρκάδιος είναι το όνομα μου (arkas) και είμαι μηχανολόγος μηχανικός σε τσιμεντοβιομηχανία.

Η απασχόληση μου με την μοτοσικλέτα άρχισε το 1996 και ασχολήθηκα περισσότερο με το repairing .

Η μεγάλη μου αγάπη για τις κατασκευές - γενικότερα με οδήγησε κατά καιρούς στην αγορά διάφορων μοτοσικλετών ,

μερικά καινούρια και μερικά μεταχειρισμένα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πλήρη επισκευή ενός ZZR-1100 και τελειώνω ένα Honda RVF-400.

Για να πω την αλήθεια , μου κέντρισε το ενδιαφέρον η βιβλιοθήκη των manual του forum ,

έτσι σκέφτηκα να γραφτώ διότι φαίνεται για forum με μέλη που έχουν παρόμοιο μικρόβιο με το δικό μου.

Κάθε βοήθεια από εσάς είναι ευπρόσδεκτη , όπως πιστεύω ότι και η δική μου εμπειρία θα βοηθήσει κάποιους.

Έχω παραγγείλει το Ηaynes (ZZR-1100) στον Παπασωτηρίου αλλά δεν είναι parts catalog , όπως αναφέρετε στο forum.

Αν μπορέσει κάποιος να μου στείλει το Parts Catalog σε e-mail , είναι το akostakis@titan.gr

Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να συναντήσω άλλους φίλους στο repairing να ανταλλάξουμε ιστορίες.

RVF-400.jpg.xs.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλημερα φιλε και καλως ορισες!!! Εδω το μανουαλ που ψαχνεις!!!

Μπράβο ρε παιδιά , χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλωσήρθες! :_hi:

για τον parts catalog ρίξε μια ματια αν υπαρχει εδω http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/

κι εδω http://www.repairmanualclub.com/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τυχαίνει να είσαι ο one and only μέγιστος γνωστός Αρκάς με τις "Χαμηλές Πτήσεις" έτσι?

Άμα είσαι πες το...μην ντρέπεσαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα