Jump to content
proistamenos21

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!!

Recommended Posts

Υ.Γ. Παντως με το μηχανακι σου δεν εχεις αγχος να τραβας περιεργους να κοιταν το μηχανακι σου, οποτε ΠΑΝΤΑ με περιμετρο! :P :P

Όταν έγραφα κάτι τέτοια σε εκθέσεις στο σχολείο,πάντα από κάτω μου έγραφε με κόκκινο στυλό η καθηγήτρια. "Ασαφές νόημα" :P

Για σπάστα και ξαναρίχτα γιατί δεν το έπιασα το τελευταίο. :P Μου έβρισες το μηχανάκι ή μου το παίνεψες? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχα και γω το εκανα αυτο, χαλουσα ολο το συνολο της εκθεσης με κατι τετοια βλακωδη υστερογραφα. Φυσικα και θα μεινεις με την απορια, αν και αμα το διαβασεις καλυτερα θα καταλαβεις ευκολα τι υπαινισσομαι.

Cheers :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:unsure: Oταν εβαλα στο busa συναγερμο,αγορασα ενεν απο το e-buy.50 ΕΥΡΩ.Ουτε να μπλεκετε σε εγκεφαλους,ουτε τιποτα.Σωθηκα.Οταν κουνιωταν η μηχανη χτυπαγε,τελος.Κατα τη γνωμη μου τα υπολοιπα ειναι για να τρων τη μπαταρια.Αυτος που ειναι να στο παρει,θα στο παρει οτι συναγερμο και να εχεις. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:unsure: Oταν εβαλα στο busa συναγερμο,αγορασα ενεν απο το e-buy.50 ΕΥΡΩ.Ουτε να μπλεκετε σε εγκεφαλους,ουτε τιποτα.Σωθηκα.Οταν κουνιωταν η μηχανη χτυπαγε,τελος.Κατα τη γνωμη μου τα υπολοιπα ειναι για να τρων τη μπαταρια.Αυτος που ειναι να στο παρει,θα στο παρει οτι συναγερμο και να εχεις. :_innocent:

Και εγώ αυτό πρότεινα από την αρχή αλλά οι περισσότεροι τρώνε τον παππά φτηνό=μάπα...

Επίσης κάποιοι "τεχνικοί" (αν δεν ξέρεις να τον τοποθετήσεις μόνος σου) σου λένε ότι είναι για πέταμα και δεν το βάζουν, επειδή δεν μπορούν να τα τσεπώσουν μόνο για τοποθέτηση...

Είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα, κάτι σαν το "αν δεν είναι γερμανικό..."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και εγώ αυτό πρότεινα από την αρχή αλλά οι περισσότεροι τρώνε τον παππά φτηνό=μάπα...

Επίσης κάποιοι "τεχνικοί" (αν δεν ξέρεις να τον τοποθετήσεις μόνος σου) σου λένε ότι είναι για πέταμα και δεν το βάζουν, επειδή δεν μπορούν να τα τσεπώσουν μόνο για τοποθέτηση...

Είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα, κάτι σαν το "αν δεν είναι γερμανικό..."

+1000 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλοι τρωνε τον παπα, αλλοι παλι απο την εμπειρια τους διαλεγουν γερμανικα ή επωνυμα ή Ιαπωνικα ή... ή ... ή ... γιατι δεν εμπιστευονται κινεζικα και μη επωνυμα αφου την εχουν πατησει αρκετες φορες. Ο νεοελληνας λοιπον μαλλον εχει πανω απο ενα κριτηριο για να διαλεξει κατι απο την αγορα. Οποτε αυτη η καραμελα του νεοελληνα που τα κανει ολα επειδη τρωει την προπαγανδα, καλυτερα να σταματησει να μασουλιεται, κατανταει βαρετη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ΜΑΝ κανα μαγαζακι για φτηνο συναγερμο εδω στη σαλλονικη ξερεις? Να παω να ριξω μια ματια.... Το δικο μου νομιζω δεν εχει εγκεφαλο οποτε θα εχει και ευκολη εγκατασταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαγαζακι με φθηνους συναγερμους δεν ξερω, ξερω ομως μαγαζι με καλους συναγερμους και καλα μαστορια. Υποθετω θα υπαρχει ευρεια γκαμα απο τιμες.

Αudio & Alarm, Ιασωνιδου 13. Πες οτι σ'εστειλε ο Πανος με το tiger για καλυτερη τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok thank's man!!! οταν βρω χρονο (μετα την εξεταστικη μαλλον) θα το κοιταξω το θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aλλοι τρωνε τον παπα, αλλοι παλι απο την εμπειρια τους διαλεγουν γερμανικα ή επωνυμα ή Ιαπωνικα ή... ή ... ή ... γιατι δεν εμπιστευονται κινεζικα και μη επωνυμα αφου την εχουν πατησει αρκετες φορες. Ο νεοελληνας λοιπον μαλλον εχει πανω απο ενα κριτηριο για να διαλεξει κατι απο την αγορα. Οποτε αυτη η καραμελα του νεοελληνα που τα κανει ολα επειδη τρωει την προπαγανδα, καλυτερα να σταματησει να μασουλιεται, κατανταει βαρετη.

Ο συναγερμός που προτείνω από το Ebay με 50 € είναι made in UK από εκεί βιοτεχνία ηλεκτρονικών...

Το να βρεις κάτι που να ΜΗΝ κατασκευάζεται στην Κίνα είναι πλέον πολυτέλεια! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό βέβαια μια και η τεχνογνωσία και τα πρότυπα που ακολουθούνται παίζουν ρόλο και όχι ο τόπος κατασκευής. Δες το συναγερμό σου που φτιάχτηκε μπορεί και να εκπλαγείς!

Την προπαγάνδα την τρώνε και την παρατρώνε και θα πω και ένα παράδειγμα και μάλιστα αντίστροφο: Στα Lidl έχει προϊόντα ελληνικά και γερμανικά και στη Γερμανία υπάρχουν εδώ και χρόνια και κάνουν θραύση είναι δε πολύ πιο φθηνά από άλλα "επώνυμα" γιατί πολύ απλά ΔΕΝ διαφημίζονται παντού και όλη την ώρα με αποστειρωμένες οικογένειες και χαμόγελα...ρώτα αρκετούς λοιπόν για κάτι που δεν διαφημίζεται πχ ένα απορρυπαντικό και θα σου πει: "δεν είναι καλό...εγώ παίρνω Ariel" παρ' όλο που δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ , στοιχίζει το 1/3 του "επώνυμου" και στην πράξη είναι εξίσου καλό! Φυσικά και πολλοί έχουν σωστά κριτήρια για τις αγορές, οι περισσότεροι όμως όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σε μια γυροβολια μου στο ιντερνετ πετυχα αυτο. Τι λετε? Τον εχει δοκιμασει κανεις? Αξιζει ή θα μου τρωει συνεχεια μπαταρια και θα τον ξηλωσω? Να τον προτιμησω απο μια καλη κλειδαρια με λουκετο?

Υ.Γ: Δεν μπορω να δωσω πολλα λεφτα λογω ελλειψης ρευστου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες σε αυτό το λινκ http://search.ebay.com/_W0QQsassZhawkcaralarm

Έχω πάρει για φίλο και το έχει βάλει σε TDM...κανένα απολύτως πρόβλημα εως τώρα, είναι πολύ ευχαριστημένος!

Αυτόν που λες εσύ τον έχω εγώ αλλά τον είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης...τον πουλάνε τώρα στο Εbay 16$ !!! Πάντως και αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Τροποποιήθηκε από τον Darkkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμ, ωραιο αυτο που μου προτεινεις αλλα το συνολικο κοστος βγαινει 35? και χωρια την (δεν ξερω και ποσες μερες) αναμονη, αν βγει ελαττωματικος τι γινεται? πως συννενοησαι με αυτους? εκτος αυτου, προπληρωμενη καρτα δεχονται? δεν ξερω για 5? αξιζει να μπω σε μια τετοια διαδικασια.......

Υ.Γ: Ο φιλος σου τον περασε μονος του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν το εχω ψαξει πολυ για να σου προτεινω αλλα μπορω να σε προειδοποιεισω

μαρυα απο spyball ..εχει κλεισει το εργοστασιο και μερικοι προσπαθουν να σπρωξουν τα τελευταια κοματια τους..

ο δικος μου (spyball) τα επαιξε οποτε και το εμαθα...μια αλλη εταιρια εχει αναλαβει στην ελλαδα την ''καλυψη'' των αναγκων οσων εχουν αυτους τους συναγερμου..αν υπαρχουν ανταλλακτικα θα ξερω σε κανα μηνα που θα λασκαρει το προγραμμα και θα παω να το φτιαξω

ξεχασα να σε καλωσορισω... :_hi:

την spyball την αγορασε η cobra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χμμμ, ωραιο αυτο που μου προτεινεις αλλα το συνολικο κοστος βγαινει 35? και χωρια την (δεν ξερω και ποσες μερες) αναμονη, αν βγει ελαττωματικος τι γινεται? πως συννενοησαι με αυτους? εκτος αυτου, προπληρωμενη καρτα δεχονται? δεν ξερω για 5? αξιζει να μπω σε μια τετοια διαδικασια.......

Υ.Γ: Ο φιλος σου τον περασε μονος του?

Μα σουλέω ότι αυτός που εδώ έχει 40 ? στο Ebay τον έχουν 16$=11 ? και σε 3 μέρες έρχεται...για τα υπόλοιπα (εγγυήσεις κτλ) διάβασε την περιγραφή, τα λένε όλα εκεί.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να βάλεις ένα συναγερμό αν έχεις το service manual της μηχανής σου και ναι, το έβαλε μόνος του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ darkkon ευχαριστω για τις πληροφοριες. αν ο hawk ειναι πιο καλος και πιο φτηνος τοτε συμφαιρει περισσοτερο απο αυτον που προτεινω εγω. Και αν μπαινει και απο τον ιδιο τον χρηστη τοτε ολα ειναι οκ. Ξερεις ομως αν μπορει να μπει στη δικια μου τη μηχανη? Οδηγιες εγκαταστασης εχει μεσα το κουτι? Παω να πρηξω αν ειναι λιγο το μπαμπα να βγαλει μια προπληρωμενη καρτα!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει αρκετά αναλυτικές οδηγίες με διαγράμματα κιόλας...μόνο μη συνδέσεις την εκκίνηση από το συναγερμό, μεγάλη μπούρδα ούτως ή άλλως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ πήγα και ρώτησα για τον Scorpio της Elser, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχω ακούσει (και στο mybike). 350 ευρώ με τον περιμετρικό έλεγχο, μου είπαν. Καλή τιμή ή πολλά ζητάνε; Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση για Θεσσαλονίκη;

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κα εγω που εκανα μια ερωτηση για scorpio μαζι με περαστικα 350.Αυτος πως σας φαινεται, http://www.saveltrade.gr/product_info.php?...456304ddb36986c ειναι no name στο e-bay το βρηκα απο κινα λιγο πιο φτηνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

scorpio 600 σημερα αγορασμενος 298 ευρο!η περιμετρος και η τηλεειδοποιηση μου ειναι εξαιρετικα σημαντικη αφου μου πηραν ερασιτεχνες το κλειδι που ξεχασα στην κλειδαρια της σελας!για κατω απο το σπιτι το βλεπω εξαιρετικα χρησιμο αφου η αξια των κλειδαριων στο TDM ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:thumbsup: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ.ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΕΠΑΤΩΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερει κανεισ αν ο meta 375v2 εχει τηλειδοποιηση?

αν οχι ποσο περιπου στοιχιζει μια εξτρα?

επισης,υπαρχουν ειδικες φισες συνδεσμολογιας k για τουσ meta?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά εγώ πήγα και ρώτησα για τον Scorpio της Elser, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχω ακούσει (και στο mybike). 350 ευρώ με τον περιμετρικό έλεγχο, μου είπαν. Καλή τιμή ή πολλά ζητάνε; Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση για Θεσσαλονίκη;

Ευχαριστώ.

SCORPIO ELSER sr-i600 άμα ενδιαφέρεσαι μπορώ να ζητήσω σ'ένα φιλαράκι να σου κάνει τιμή...Πές μου σε Π.Μ. !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα