ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Τι 250 και 300 € λέτε παιδιά !;!;! Στο Ebay παίρνεις με 50 € από Αγγλία ΜΕ τα μεταφορικά συναγερμό με τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός της τηλεειδοποίησης και φυσικά και με εγγύηση! Εξάλλου πρέπει να είσαι πολύ άτυχος ώστε να χαλάσει ο συναγερμός ώστε να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση εφ' όρου ζωής! Εγώ έχω στο δικό μου αυτό που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δηλ εδώ και 10 χρόνια, και στο Ebay κάνει 20$ και έχει τα πάντα...αισθητήρα δόνησης/κλίσης, εκκίνηση/σταμάτημα κινητήρα από το τηλεχειριστήριο το οποίο βέβαια είναι χρήσιμο μόνο αν κάποιος σε πετάξει από τη μηχανή για να την κλέψει και του σβήσεις τη μηχάνή...θυμίζει λίγο άλλες χώρες (προς το παρόν) Υπάρχουν άπειροι! συναγερμοί στο εμπόριο και σίγουρα το κόστος παραγωγής τους είναι ΠΟΛΥ φτηνό ακόμα και οι επώνυμοι. Επειδή έχω δοκιμάσει πολλούς συναγερμούς και μόνο επώνυμους και είχα προβλήματα και σε μοτοσυκλέτα και σε αυτοκίνητο στο βάθος των χρόνων, έχω να πω ότι είναι φρόνιμο να επιλέγει κανείς τον πιο επώνυμο τον πιο αξιόπιστο και τον άριστα τεχνολογικά συναγερμό που υπάρχει στο εμπόριο. Το top μοντέλο της ΜΕΤΑ μπορείς να τον βρεις και 250€ και δεν νομίζω να είναι ακριβό για ένα όχημα που έχεις δώσει 5, 10, ή 15 χιλιάδες ευρώ, για να έχεις μια ασφάλεια... Τώρα αν βάλεις κάποιον με 50€ και σου δουλέψει άψογα για όσο έχεις τη μοτοσυκλέτα σου, μαγκιά σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Τι upgrade? ο μετα που σου βαζουν ειναι ο αντιστοιχος defcom3. To συναγερμο αυτο τον εβγαλαν με τη σουζουκι. Υπάρχει ενα upgrade για το defcom3 το defcom3 2:1. Δε το έχω ψαξει παραπερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Εγώ όταν έβαλα τον Spyball κόστιζε 330? (Τιμή καταλόγου) Στα μετρητά που πλήρωσα (με την εγκατάσταση) μου βγήκε 250? Μέσα σε έναν χρόνο έχασε την ευαισθησία που είχε στην αρχή,κι όσο περνούσε ο καιρός την έχανε όλο και πιο πολύ μέχρι που τον πήγα για επισκευή. Η επισκευή ήταν απλά το καθάρισμα της μπίλιας που από τους κραδασμούς και τα γκάπα γκούπα των Ελληνικών δρόμων,είχε φθαρεί λίγο και είχε δημιουργήσει ένα πράγμα σαν σκόνη μέσα στην κάψουλά του. Καθαρίστηκε και τώρα δουλεύει όπως αρχικά.Την φυσάς την μοτό και χτυπάει. Αυτό πιστεύω πως είναι και το μοναδικό μείον του Spyball σε σχέση με τον Meta.Το κινούμενο μέρος που έχει.Απ την άλλη όμως ο Meta δεν έχει αυτή την ευαισθησία σε ψιλοκουνήματα όπως ο Spyball,με αποτέλεσμα κάποιος ελαφροχέρης να μπορέσει να σου την ψειρίσει άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Απ την άλλη όμως ο Meta δεν έχει αυτή την ευαισθησία σε ψιλοκουνήματα όπως ο Spyball,με αποτέλεσμα κάποιος ελαφροχέρης να μπορέσει να σου την ψειρίσει άνετα. εχω την εντυπωση ότι ρυθμιζεται η ευαισθησια στον μετα. Δε το έχω κοιταξει στο μανιουαλ (στηριζει τη βιβλιοθηκη :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 εχω την εντυπωση ότι ρυθμιζεται η ευαισθησια στον μετα. Δε το έχω κοιταξει στο μανιουαλ (στηριζει τη βιβλιοθηκη :D ) Σίγουρα ρυθμίζεται αλλά είναι πολύ δύσκολο να φτάσει την ευαισθησία μιας μπίλιας όταν θα την σκουντήξεις ακόμα και απαλά.Αυτό λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Όντως δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο ΜΕΤΑ, και ίσως να είναι καλύτερα να μην κτυπάει όταν φυσάει πολύ, ή όταν ανέβει-κατέβει μια γάτα πάνω στη σέλα... Για αυτό βάζουν όπως είπα και την υδραργυρική επαφή κάτω από τη σέλα, ώστε σε μικρή μετατόπιση ή σε άνοιγμα της σέλας χωρίς να κουνηθεί η μοτοσυκλέτα, ενεργοποιήται και κτυπάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) καλώς τον.... εγω εχω μετα απο τον ΣΕΠ ΤΟΥ 03....και δεν εχω κανενα προβλημα..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον morfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 ο μετα που σου βαζουν ειναι ο αντιστοιχος defcom3. To συναγερμο αυτο τον εβγαλαν με τη σουζουκι. Υπάρχει ενα upgrade για το defcom3 το defcom3 2:1. Δε το έχω ψαξει παραπερα. Ξέρεις τι παραπάνω δίνει αυτό, και πώς γίνεται να το προμυθευτεί κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 META συναγερμμο σε προτείνω. Παρόλο που έχω spyball που για μένα θεωρούτρανε (διότι εκλεισε τώρα) πολύ πιο καλός . Βάλε και σύστημα ειδοποιησης στο κινητό σου. αναλυτικά με βγήκε 320 ο συναγερμπος και αλλα τόσα το σύστημα ειδοποιησης με δυνατότητα να καλέι μέχρι 7 αριθμούς που θα έχεις εσυ δηλώσει. Αξίζει τα λέφτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 πριν ενα μηνα εβαλα σχεδον συναγερμο στην μηχανη,στο fazer k ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο την δουλεια που κανει ειναι της ΕSSER K λεγετε SCORPIO. περα του συναγερμου εχει δικο του αισθητηρα οπου οτι πλησιασει χτυπαει,ρυθμιζετε βεβαια αυτο,ξεχωριστη μπαταρια δικια του,ασχετα αν η μηχανη εχει ξεχωριστη μπαταρια για το συναγερμο κ πολλα αλλα. τιμη μου βγηκε 320 ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Patrol τα 16 τελευταία χρόνια στα τρία τελευταία μου μηχανάκια. 'Εχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν, εκτός από τηλεειδοποίηση, κανένα πρόβλημα με τα νερά και δική του μπαταριούλα. Το καλύτερο πάντως αντικλεπτικό είναι οι πολλαπλές κλειδαριές, σε συνδυασμό με βρώμικη κουκούλα. Συνήθως δεν ακούω το συναγερμό όταν κοιμάμαι αν και η μηχανή είναι σχεδόν κάτω από το μπαλκόνι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Το καλύτερο πάντως αντικλεπτικό είναι οι πολλαπλές κλειδαριές, σε συνδυασμό με βρώμικη κουκούλα. (Εκτος βεβαια, και αν εχεις ασφαλεια κλοπης!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (Εκτος βεβαια, και αν εχεις ασφαλεια κλοπης!) Και το ψυχολογικό κόστος……. Άρα μάλλον συνδυασμός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (Εκτος βεβαια, και αν εχεις ασφαλεια κλοπης!) Πες τα Black, υπάρχει και αυτή και όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά για όλους τους μη κλεφτρόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Φιλε προισταμενε ακου κι εναν παλιο στο χωρο.Οπως πολυ σωστα προειπαν οι φιλοι πριν οι αξιοπιστοι συναγερμοι ειναι δυο:SPYBALL & META.Το μυστικο ειναι να ψαχτεις λιγο στο θεμα του ποιος θα σου τον τοποθετησει και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ειναι ποτε μα ποτε να μην εχεις το μπουτον του συναγερμου στο ιδιο μπρελοκ με το κλειδι της μηχανης,γιατι χτυπιεται ολη την ωρα στο διακοπτη και στο τιμονι και απο εκει αρχιζουν τα προβληματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 META συναγερμμο σε προτείνω. Παρόλο που έχω spyball που για μένα θεωρούτρανε (διότι εκλεισε τώρα) πολύ πιο καλός . Βάλε και σύστημα ειδοποιησης στο κινητό σου. αναλυτικά με βγήκε 320 ο συναγερμπος και αλλα τόσα το σύστημα ειδοποιησης με δυνατότητα να καλέι μέχρι 7 αριθμούς που θα έχεις εσυ δηλώσει. Αξίζει τα λέφτα . Φίλε,με το μπαρντόν δηλαδή.αλλά για να καταλάβει κάποιος τι λές χρειάζεται υποτιτλισμός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ο Scorpio της Elser με τηλεειδοποίηση είναι μια χαρά συναγερμός. Εμένα μου κόστισε 300 ευρώ και τον έχω βάλει με ένα extra module περιμετρικού αισθητήρα, δηλαδη όταν ενεργοποιήσεις αυτόν τον αισθητήρα (αν θες με ξεχωριστό κουμπί) δεν χρειάζεται καν να ακουμπήσεις τη μηχανή, μόλις την πλησιάσεις κάτω από μια συγκεκριμένη απόσταση (την ρυθμίζεις εσύ πόσο θα είναι) βαράει δύο προειδοποιητικές "βολές" και αν δεν ξεκουμπιστείς αρχίζει ο συναγερμός και βαράει κανονικά. Ταυτόχρονα σε ειδοποιεί και στο χειριστήριο το οποίο έχει εμβέλεια 1000 m (σε ευθεία χωρίς εμπόδια). Το θέμα απόσταση το έχω τσεκάρει και πιάνει μια χαρά στα 500 m περίπου σε αστική "βλάστηση" (πολυκατοικίες κ.τ.λ.). Όσον αφορά τη μπαταρία, δεν ισχύουν αυτά που λέτε για κατανάλωση. Ο συναγερμός αν δεν λειτουργήσει για 3-4 μέρες (αν θυμάμαι καλά) έχει ένα mode λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης και ενεργοποιείται αυτόματα με αποτέλεσμα την μηδενική (σχεδόν) κατανάλωση. Ένα ταξίδι που είχα πάει και έλειπα 37 μέρες, όταν γύρισα η μηχανή πήρε μπρος με τη δεύτερη μιζιά δίχως να την έχει ακουμπήσει άνθρωπος τόσο καιρό και ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος. Κανένα παράπονο δόξα τω θεό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 ρε παιδες δεν ακουσα τιποτα για την directed και για το merlin παρα πολυ καλος ..........καλυτερος απο πατρολ οπου ειχα χρονια και απο οσους διαβασα......ειναι η κορυφη στην προστασια ......ειδοποιηση στο κινητο μη βαλεις ...τι να το κανεις αν στη σηκωνουν και εισαι καπου μακρια...χτυπα ξηλο.......γιατι αν εισαι κοντα τζααα κατεβαινεις κατω......οτι και να βαλεις παντως να ζητησεις εχτρα μονωση στεγανωποιηση με ειδικη σιλικονη μαυρη....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ο Scorpio της Elser με κλειστα ματια.. ειναι οτι ποιο συχρονο υπαρχει στην αγορα...βεβαια πληρωνεις κατι παραπανω γυρω στα 350 με ολα το modules επανω . Ο ΜΕΤΑ 357 VII ειναι το τελευταιο μοντελο και το καλυτερο , εχει πολυ καλη σειρινα ,(kαι ΟΧΙ αυτο που κανουν δωρο οι διαφοροι που δινουν τον LEGO-3 που ειναι περισσοτερο για σκουτερ) ,αλλα δεν εχει κραδασμικο και αναγκαζεσε να βαλεις "μπιλια" , που δεν ειναι αξιοπιστη λυση , ο Spyball ,αστον παλιωσε και δεν εχει τιποτα καινουργιο να δειξει , και παρουσιαζει προβληματα με τα τηλεχειριστήρια . Η επιλογη δικη σου αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις .. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalamaria 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Scorpio ο καλυτερος αυτη τη στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalamaria 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 Scorpio ο καλυτερος αυτη τη στιγμη μια ερωτηση για οσους εχουν Scorpio, τον κινητηρα πως το κοβεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 Kαι γω θα συμφωνησω με την λυση του Scorpio που τον εισαγει η Elser. Καλαμαρια, μην συνδεσεις τον συναγερμο με τον εγκεφαλο. Θα εχεις πολλα προβληματα. Και διαρροες, και πιθανα βραχυκυκλωματα, και παρενεργειες στον εγκεφαλο. Συνδεση με τον εγκεφαλο, μονο με συναγερμους που προτεινει η μαμα εταιρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 Πάντως αν ο δικός μου μου κάνει ξανά τα ίδια κουλά που μου έκανε πρόσφατα,θα τον στείλω και θα δοκιμάσω κι εγώ τον Elser.Θεωρώ πολύ καλό αυτό το σύστημα που έχει πριν καν ακουμπήσεις την μοτό.Είναι ότι καλύτερο έχει βγει γιατί το κλεφτρόνι δεν έχει καν την δυνατότητα (όσο ελαφροχέρης κι αν είναι) να πλησιάσει και να προσπαθήσει να απενεργοποιήσει τον συναγερμό ή να σπάσει κάποιο λουκέτο.Μόνο με μαγικά θα μπορέσει να απενεργοποιήσει τον συναγερμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 παιδια να ρωτησω και εγω μηπως ξερεται ενα φτηνο(οσο το δυνατον γινεται) συναγερμο που να μπενει στο μηχανακι μου και απο που μπορω να τον βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Alx, το καλο με το perimeter alarm, ειναι οτι οριζεις εσυ την αποσταση που θες να χτυπαει απο την σελα π.χ. 20 εκατοστα, 50 εκατοστα, 1 μετρο κ.ο.κ και μπορεις την ιδια στιγμη, ειτε να το κλειδωσεις με περιμετρο ειτε χωρις. Αυτο σημαινει οτι αν την αφησεις διπλα στην καφετερια που πιθανως καποιος να παει κοντα να δει το καντραν, η΄την ζελατινα, την κλειδωνεις χωρις περιμετρο, ενω αν την εχεις σε ενα ιδιωτικο παρκινγκ, που ξερεις οτι εχεις μια ακτινα 1ος μετρου δικια σου, που δεν ΠΡΕΠΕΙ/χρειαζεται καποιος αλλος να μπει σαυτη την ακτινα, το βαζεις με περιμετρο, και οποιαδηποτε στιγμη καποιος παει διπλα της, μπιπ μπιπ, σου φεξε. Παρτο ροπαλο και κατεβα με τις παντοφλες :) Πρεπει επισης να πω οτι στο μοντελο Scorpio υπαρχουν 2 εκδοσεις. Μια με επαναφορτιζομενο τηλεχειριστηριο, και μια που φοραει μπαταρια εμποριου. Αυτο με την μπαταρια εμποριου παει γυρω στα 50 ευρω πιο φθηνα, δηλαδη κοντα στα 250-280. Παρολαυτα αν τα χετε τα λεφτα, παρτε με επαναφορτιζομενη, γλυτωνεις μεγαλο αγχος. Υ.Γ. Παντως με το μηχανακι σου δεν εχεις αγχος να τραβας περιεργους να κοιταν το μηχανακι σου, οποτε ΠΑΝΤΑ με περιμετρο! :P :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2008 από τον man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες