Jump to content
Sign in to follow this  
tonia

Xt 600 sm ή drz 400

Recommended Posts

DRZ και τα μυαλα στα καγκελα... :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

ΔΕ ΣΠΑΕΙ...

ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ...

ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (μ'ενα μικρο περιορισμο στα ταξιδια ανω των 300 χλμ :D )...

Ειναι ερωτας αυτο το μηχανακι...

Παιζει κι ενα κιτ για να το χαμηλωσεις... Το εχω αλλα δεν το εχω βαλει καθ'οτι το προτιμω αγριοκατσικο... Αλλαζεις τα μοχλικα και ειναι κομπλε ακομα και για 1,60 κοπελιτσες...

το KLR650 παιζει στα 165 κιλα περιπου. και ειναι πιο ψηλο απο τον πηγασο που σου εδειξα.

ασε το DRZ στη θεση του γιατι ειναι σκληρο μηχανακι. η αθηνα δεν ειναι πιστα,ουτε πεδιο μαχης..

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω... Ειναι βολικοτατο αρκει να μην εισαι πανω απο 90 κιλα και θες να βαλεις δικαβαλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είμαι πάνω από 90 κιλά αλλά γιατί το λες?Σε motard γίνεται πείπου στο ύψος του xt?

Είνα όμορφο :wub: πάντως κ ελαφρύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν είμαι πάνω από 90 κιλά αλλά γιατί το λες?Σε motard γίνεται πείπου στο ύψος του xt?

Είνα όμορφο :wub: πάντως κ ελαφρύ

Το λεω γιατι η σελα του ειναι μικρη για να βαλεις 2 ανθρωπους ανω του μετρίου βαρους...

Το SM εχει υψος σελας 89 cm... Λιγο ψιλο ειναι και παλι για σενα... Θα πρεπει να το χαμηλωσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ψηλό.Αλλά αν χαμηλώνεται εντάξει.Στο χτ 600 sm ίσα ίσα που εφάπτονται κ τα δύο στο έδαφος.Με το ένα πατάω καλή μύτη αλλά έχει κ μία σέλα πολυθρόνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω για έναν οδηγό εξοικιωμένο με την οδήγηση στην πόλη και της απαιτήσεις της το να πατάει "καλά" στο έδαφος δεν συγκαταλέγεται στις άμμεσες προτεραιότητες.Από εκεί και πέρα ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός για την αρχική αγορά, τα μαζέματα που θα χρειαστεί, και το κόστος συντίρησης οι επιλογές είναι αρκετές.Μια γνώμη καλύτερη πάντως όσον αφορά το τι ακριβώς είναι κάθε μοντέλο μπορείσ να πάρεις μόνο μετα από ενα τεστ ντραιβ σε πραγματικές συνθήκες.

Εγώ αντίστοιχα θα ήθελα να προτέινω μια λύση κοντά σε αυτές που είπαν και οι υπόλοιποι.Είναι το DR 650 SE.Πλεονέκτηματα απέναντι στισ προηγούμενες λύσεις είναι η χαμηλή τιμή του (γύρω στις 2000), το μοχλικό του έχει 2 θέσεις οπότε κοντένει, είναι πολύ αξιόπιστο.Μειωνεκτήματα η όλο και μικρότερη μεταπολιτική αξία καθως και το ανύπαρκτο ενδιαφέρον της αγοράς για την μεταπώληση του, και τα ακριβά ανταλλακτικά της suzuki.

Καλό ψάξιμο.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταπεινά πάντα, θα πρότεινα το Kle. Πλέον σε τιμή 5400€ νομίζω. Κλασσικό μεν σκύλι (από ότι ακούω δε). Το Drz πολύ off με κάνει. Η φάτσα τουλάχιστον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Drz ! Η ταυτοτητα λεει οτι ειμαι 1,78 , παταω μια χαρα ! Για τη "σκληρη" σελα ολα διορθονονται αν εχεις τοοοσο πολυ προβλημα με κοστος το πολυ 50ε .

Και στη φώτο είμαι σχεδόν όρθιος για να κουμπωθώ..

Και στη φωτο ειμαι σχεδον ορθιος για να κουμπωθω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα πρότεινα ένα KLR 650 motard! Ομορφο μηχανάκι, αλαφρύ, ευέλικτο και εύκολο!!!! Με 3500 ευρώ βρίσκεις μεταχειρησμένο σε άριστη κατάσταση και λίγα χλμ!

Εγώ θα πρότεινα ένα KLR 650 motard! Ομορφο μηχανάκι, αλαφρύ, ευέλικτο και εύκολο!!!! Με 3500 ευρώ βρίσκεις μεταχειρησμένο σε άριστη κατάσταση και λίγα χλμ!

Γιατί όμως δεν παίρνεις καλύτερα το dream bike σου????????????????????????????????????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όμως δεν παίρνεις καλύτερα το dream bike σου????????????????????????????????????????????

Μωρέ λες?? :huh:

Μπα είναι πολύ νωρίς ακόμα κ μπορεί να έχω ατυχήματα :_zeppelin: .........................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα είναι πολύ νωρίς ακόμα κ μπορεί να έχω ατυχήματα :_zeppelin: .........................

Εγω προτεινω DRZ.Ειναι πολυ καλο σε ολα..

Αν σε παιρνει απο φραγκα ομως να παρεις το gsxr 600 k8 :this: που εχει πολλες αλλαγες και αξιζει,αν προσεχεις και εισαι συνετη δεν θα παθεις τιποτα :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ δεν είναι νωρίς Τονιούλα! Εάν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και οδηγείς σωστά και με σύνεση δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Εγώ απο τα 250 κυβικά και με εμπειρία ενός χρόνου πήγα στα 1000 και δεν έχω κανένα πρόβλημα! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορά οδήγησα μια cbr1000 (όχι στη κίνηση) κ είδα ότι δεν είναι ακατόρθωτο για μένα.

Αλλά κατά καιρούς διάφοροι μου λένε ότι πρέπει να έχεις πολύυυυυυυυυυυ εμπειρία.Να πάω δηλαδή 30 κ αν.........

????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το DR πιστευω ειναι καλυτερη επιλογη απο οτι εχω ακουσει βεβαια!!!

εγω θα σου μιλησω για το ΧΤ 660 ειχα...το πηρα πριν 7 μηνες καινουργιο κ το εδωσα!!!βεβαια εγω ηθελα κατι πιο γρηγορο,γι αυτο.

για σενα πιστευω το χτ ειναι αρκετα βαρυ κ δεν θα σε βολεψει ενω το dr ειναι πουπουλο.

service στο χτ ειναι λιγο ακριβο κ αν σου πεσει...αρκετα ακριβο!!!!

ειχα κ καποια προβληματα με το χτ!!!

βασικα ομως προσεξε το θεμα του υψους.ενας λογος που μετανιωσα που το πηρα ηταν αυτος!!!ειμαι 1,73 κ ζοριζομουν πολυ λογω βαρους!!!

αυτα!!!καλη επιλογη κ προσοχη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια φορά οδήγησα μια cbr1000 (όχι στη κίνηση) κ είδα ότι δεν είναι ακατόρθωτο για μένα.

Αλλά κατά καιρούς διάφοροι μου λένε ότι πρέπει να έχεις πολύυυυυυυυυυυ εμπειρία.Να πάω δηλαδή 30 κ αν.........

????

:nono::nono::nono: ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ????? Την εμπειρία την αποκτάς , δεν την έχεις! Ξεκίνα απο νωρίς !!! 30???????? Απαπαπαπαπααααα !!!! Στα 30 θα πάρεις το gsxr1000 !!!! ;)

Μήν ακούς τους διάφορους! Εσένα να ακους και να κάνεις αυτό που γουστάρεις εσύ! :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά αν ζοριζώσουν εσύ λόγω βάρους τι να πω!Πρέπει να αρχίσω να τρώω.

Πάντως το xt to 660 είχα ακούσει ότι έχει καλό γκάζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τονια αυτα είνια ασκησεις επι χαρτου. Αμα εχεις καταληξει σε κανα 2-3 ή και 4 μοντελα καλό θα ηταν να πας να τα κανεις ενα τεστ ραιντ και να διατυπωσεις αποψη. Οτι και να οσυ πουμε εδω μπορει καλλιστα να αποδειχτει ακυρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τονια αυτα είνια ασκησεις επι χαρτου. Αμα εχεις καταληξει σε κανα 2-3 ή και 4 μοντελα καλό θα ηταν να πας να τα κανεις ενα τεστ ραιντ και να διατυπωσεις αποψη. Οτι και να οσυ πουμε εδω μπορει καλλιστα να αποδειχτει ακυρο.

+10000 :_thumbsup: ο ΔέωταςΧΤ ορθώς λέγει!

Ποιός τρελός θα μου δώσει καλή μηχανή για test drive.

Δίπλωμα δεν έχω ακόμα για να πάω σε μαγαζί

:plaf: Νο δίπλπλωμα?????? :this: Πρώτα δίπλωμα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά αν ζοριζώσουν εσύ λόγω βάρους τι να πω!Πρέπει να αρχίσω να τρώω.

Πάντως το xt to 660 είχα ακούσει ότι έχει καλό γκάζι

Εχει γκαζι αλλα αμα δεν του βαλεις 2 εξατμισεις Termignoni...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις τι είναι να περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να γίνει απεριορήστων?Θέλω να είμαι νομοταγής δε λέω αλλά ένας χρόνος είναι πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να γίνει απεριορήστων?Θέλω να είμαι νομοταγής δε λέω αλλά ένας χρόνος είναι πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καταλαβαινω :sorry:

αλλα καλυτερα πριν το dream bike να εχεις μια καποια εμπειρια με ενα πιο δυνατο μηχανακι απ το 125. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποιός τρελός θα μου δώσει καλή μηχανή για test drive.

Δίπλωμα δεν έχω ακόμα για να πάω σε μαγαζί

Ελα στην Μιχαλακοπουλου στην Husqvarna να παρεις βολτα το 610 αλλα αμα δε ξερεις καλα να οδηγεις μην φερουμε πισω μονο τις βίδες :)

Πλακα κανω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια ειναι οτι είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ........ αλλά ''κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε''!!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα