petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Αποχη και απο μενα λογω απαγορευσης χρησιμοποιησης του χρονομετρου .......... :D :D Ρε πολυ "αποφασιζομεν και διατασομεν" εχει πεσει εδω μεσα ............. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Λοιπον επειδη εδω και καποιες μερες αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια, εμενα αυτη τη στιγμη με ενδιαφερουν τα παρακατω. 1. Ποτε τελικα? 2. Διαμονη?Ο καθε ενας κανει οτι μπορει?Εαν ναι θα ηθελα να το ξερω επειδη δεν εχω ιδεα που θα μεινω. 3. Οι εκ των Αθηνων, θα ξεκινησουμε καποιοι μαζι?Ο καθε ενας μονος του?Πως? 4. Τα χρηματα οταν αποφασισθει η ημερομηνια και τα ατομα θα τα βαλουμε σε ενα λογαριασμο?Η απο τωρα? Αυτα, ολα τα υπολοιπα τα εχω διαβασει τουλαχιστον σε 15 σελιδες απο τις 24 που ειναι το θεμα! Παμε για τη βολτα ρε παιδια, να περασουμε καλα.Αμα ειναι να το πρηζουμε 4 μηνες πριν, παει, χαλασε το γλυκο!!Οι κανονες εχουν υπωθει απειρες φορες απο τον Μουλτιτζον! ! ! !Ελεος πια! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 EKEINOS-DOMUS-FIOTAKIS και δεν ξερω ποιος αλλος αποκλειεται λογω μεγεθους να εχουμε πετσινα.Αυτο ομως δεν θα μας σταματησει τουλαχιστον εμενα απο το να'ρθω για τον χαβαλε.Επισεις δεν μπορω να δω πως θα πεσω, αν δεν κυνηγω τα ορια μου 'η δεν το κανει καποιος αλλος.Εχω παει με τους περισσοτερους βορειους ας πουμε 10 εκδρομες με γρηγορους ρυθμους σε δημοσιους δρομους,χωρις δυσαρεστα.Το ιδιο εχουν κανει και οι αθηναιοι.Με αυτους τους αναβατες δεν εχω να φοβηθω τιποτα στον δρομο θα φοβηθω στην πιστα? Εννοω οτι το παρα ψιριζουμε και στο τελος θα μαλωσουμε. Οταν παμε εκδρομη σε δημοσιους δρομους με δεκαδες κινδυνους ζηταμε τοσα προαπαιτουμενα? Η ευθυνη του Μουλτι νομιζω ειναι στην ζημια που μπορει να προκληθει στην πιστα γιατι σε μια νορμαλ μερα υπογραφεις οτι, οτι παθεις ειναι δικια σου ευθυνη και στο τελος η διαρκεια της πιστας θα ειναι 6 ωρες οι υπολοιπες θα ειναι παρεα και υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις και να δεις.Εμενα η ιδεα της πιστας μου ειναι αδιαφορη ενω ενα τριημερο με φιλους καθολου. Εκτος αν βλεπετε μονο την πιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ποια ημερομηνία έχει αποφασιστεί?Το 36ωρο είναι 2 εβδομάδες μετά από το Πάσχα και ΔΕΝ θα είναι Κρήτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Για διες κι εδώ: Όσο για αυτό: Διες κι εδώ: Ελεος φιλε μου ενταξει τα ειχες πει ολα πρωτος μπραβο,αν δεν θες να ερθεις μην ερχεσαι αλλα μην μας πρηζεις ειναι ενα ΣΚ που παει κοσμος στην πιστα μονο που αυτη τη φορα καποιοι γνωριζομαστε,αφηστε ποια την κυνδυνολογια και ολα τα αλλα,στο κατω κατω μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ευθυνη των πραξεων μας,αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ελεος φιλε μου ενταξει τα ειχες πει ολα πρωτος μπραβο,αν δεν θες να ερθεις μην ερχεσαι αλλα μην μας πρηζεις ειναι ενα ΣΚ που παει κοσμος στην πιστα μονο που αυτη τη φορα καποιοι γνωριζομαστε,αφηστε ποια την κυνδυνολογια και ολα τα αλλα,στο κατω κατω μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ευθυνη των πραξεων μας,αυτα. Αν κι οδηγείς Hayabusa θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε όποιον δεν γουστάρει η φάση όπως πάει να γίνει ας μην μπεί στην πίστα μαζί μας, κι ας πάει σε track day με άλλους αγνώστους που ξέρουν την πίστα σαν την τσέπη τους, έχουν μοτοσυκλέτες μόνο για την πίστα και θα τον περνούν από δεξιά κι αριστερά σαν σταματημένο και δεν θα ξέρει τι του γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Αν κι οδηγείς Hayabusa θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε όποιον δεν γουστάρει η φάση όπως πάει να γίνει ας μην μπεί στην πίστα μαζί μας, κι ας πάει σε track day με άλλους αγνώστους που ξέρουν την πίστα σαν την τσέπη τους, έχουν μοτοσυκλέτες μόνο για την πίστα και θα τον περνούν από δεξιά κι αριστερά σαν σταματημένο και δεν θα ξέρει τι του γίνεται. νταξ μωρε, φαντάζομαι το παληκάρι τα λέει από ευαισθησία, μιας και τον έχω δεί αρκετές φορές σε τρακ ντεης... κι η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δυσνόητη η φάση της παρέας εκεί μέσα! Θαρρώ πως έχει αγνές προθέσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 έχουν μοτοσυκλέτες μόνο για την πίστα και θα τον περνούν από δεξιά κι αριστερά σαν σταματημένο και δεν θα ξέρει τι του γίνεται. Για τον συγκεκριμένο έχεις πέσει κάπως έξω... Πολύύύύ νταξ μωρε, φαντάζομαι το παληκάρι τα λέει από ευαισθησία, μιας και τον έχω δεί αρκετές φορές σε τρακ ντεης... κι η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δυσνόητη η φάση της παρέας εκεί μέσα! Θαρρώ πως έχει αγνές προθέσεις!!! Είσαι 100% μέσα. Η αλήθεια είναι ότι το κουράσαμε το θέμα, εδώ και τόσες σελίδες και βγαίνει μια αντίδραση. 'Οχι όμως ότι έχει άδικο κάποιος που μιλάει για λίγη προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Για τον συγκεκριμένο έχεις πέσει κάπως έξω... Πολύύύύ Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Είμαστε μια παρέα που ο ένας σέβεται τον άλλο. Γι΄αυτό δεν έχω την ανάγκη να βάλω κάποιους κανόνες. Ο΄θτε στις βόλτες μας βάζουμε κανόνες και περνάμε μια χαρά. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον BUSA MAKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Καλημερες και απο δω! Μερες ειχα να μπω στο site, για να δω που καταληγει το πραγμα τελικα.. Δυο πραγματα και απο μενα, λοιπον.. 1. Το πρωτο και σπουδαιοτερο που εμαθα στη σχολη που πηγαινα, ειναι οτι τα πρωτοκολλα που απτονται της υγειας και της σωματικης ακαιραιοτητας, και! ειναι τα αυστηροτερα, και! ετσι πρεπει να ειναι, και! πρεπει να τηρουνται απαρεγκλητα! πραγμα το οποιο, δεν βλεπω να ισχυει στην εν λογω "εκδηλωση", (και χωρις να θελω να αμφισβητησω την καλη προθεση αυτων που το σκεφτηκαν και το παλευουν..), αρα, απο μας, αποφασιστηκε οριστικα η ΜΗ! συμμετοχη μας! Ευχομαι να περασετε καλα, να το διασκεδασετε και να μην τυχει κανενα απολυτως απροοπτο!.. 2. Μηπως η χρησιμοποιηση του ονοματος του site, ειναι "υπερβολικη" για ενα τετοιο happening? (Eννοω, οτι εναντι του νομου, υπευθυνοι για το ονομα "mybike" ειναι αλλοι, οι οποιοι προφανως δεν εχουν ουτε συμμετοχη, ουτε! φυσικα και ευθυνη για τα διαδραματιζομενα στο εν λογω Σ/Κ..) ;) Καλύτερα.......... (σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ώρες ώρες το ξεφτιλίζεις……..) Συμφωνώ με τον Βασίλη!Σε εκτιμώ και μάλιστα ιδιαίτερα Θανάση αλλά όντως τώρα το παρακάνεις! ;) Mε αυτή την λογική,σκέψου τι θα έπρεπε να οργανώσουμε σε κάθε απλή πανελλήνια!Γιατί,ουσιαστικά,περί αυτού πρόκειται!Μια συνάντηση(Πανελλήνια,παγκόσμια διαγαλαξιακή ότι είναι τέλος πάντων!) των μελών του φόρουμ! Αποχη και απο μενα λογω απαγορευσης χρησιμοποιησης του χρονομετρου .......... :D :D Ρε πολυ "αποφασιζομεν και διατασομεν" εχει πεσει εδω μεσα ............. :D :D Δάσκαλε ελπίζω να μην εννοείς αυτά που γράφω περί οδηγιών... Το τελευταίο που θέλω είναι κάποιος να παρεξηγήσει τα λεγόμενα/γραφόμενά μου και πόσο μάλλον εσύ! Λοιπον επειδη εδω και καποιες μερες αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια, εμενα αυτη τη στιγμη με ενδιαφερουν τα παρακατω. 1. Ποτε τελικα? 2. Διαμονη?Ο καθε ενας κανει οτι μπορει?Εαν ναι θα ηθελα να το ξερω επειδη δεν εχω ιδεα που θα μεινω. 3. Οι εκ των Αθηνων, θα ξεκινησουμε καποιοι μαζι?Ο καθε ενας μονος του?Πως? 4. Τα χρηματα οταν αποφασισθει η ημερομηνια και τα ατομα θα τα βαλουμε σε ενα λογαριασμο?Η απο τωρα? Αυτα, ολα τα υπολοιπα τα εχω διαβασει τουλαχιστον σε 15 σελιδες απο τις 24 που ειναι το θεμα! Παμε για τη βολτα ρε παιδια, να περασουμε καλα.Αμα ειναι να το πρηζουμε 4 μηνες πριν, παει, χαλασε το γλυκο!!Οι κανονες εχουν υπωθει απειρες φορες απο τον Μουλτιτζον! ! ! !Ελεος πια! Έχουμε λοιπόν αποτέλεσμα! ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4/2008 είναι η ημερομηνία του track day! Τώρα που οριστηκοποιήθηκε η ημερομηνία,μπορούμε να συζητήσουμε περί διαμονής αλλά σε άλλο τόπικ.Σε τούτο εδώ πλέον,μένει μόνο το θέμα της προκαταβολής και τυχών εκτακων αλλαγών(γιατί οι συμμετοχές δεν κλείνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή,για γνωστούς πάντα!).Μην ξεχνάμε οτι στο θέμα της διαμονής καταλυτικό ρόλο παίζει η φίλη μας η Άννα που μου έχει στείλει το πμ που δημοσίευσα μερικές σελίδες πίσω. Για τους εκ των Αθηνών επίσης άλλο τόπικ παιδιά για να μην ζαλιστούμε με συγκεχυμένες πληροφορίες.Niko CB αφού έχεις την απορία και θέλεις να οργανωθείς απο τώρα περί αναχώρησης,γιατί δε ξεκινάς το τόπικ κι όποιος μπορεί να απαντήσει,απαντάει. ;) Με την καλή έννοια,μην περιμένεις!Πάρε προτοβουλία!Μια παρέα είμαστε!Ποιός θα σε παρεξηγήσει?!Και στην τελική εάν κάποιος σε παρεξηγήσει,θα τον αναλάβει ο θείος Multijohn! :lol: Σε ότι αφορά τα χρήματα τώρα. Καταθέσεις εώς 29/12/2007 (τελικά)στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5263032523004 στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ.Η ημερομηνία 29/12 θα είναι η μέρα πουθα τραβήξω τα χρήματα για την προκαταβολή.Όποιος προχωράει σε κατάθεση,μου στέλνει πμ με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία που την έκανε. Το ποσό θα είναι 30? με την λογική της προκαταβολής και όχι της εξόφλησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ας μην αναλωνόμαστε σε άσκοπες συζητήσεις.Ο καθένας μας έχει την δική του οπτική γωνία και βλέπει τα όποια πράγματα μέσα από αυτήν.Εύκολα στο νετ παρεξηγιέσαι και ας έχεις αγνές προθέσεις. Το θέμα μας είναι να γίνει σωστά και να περάσουμε όλοι όμορφα και με ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 μπλα μπλα μπλα Καταθέσεις ..... στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ. και νόμιζα πως ένα ποτηράκι κρασί δε σε μεθάει, αλλά εδώ τα βλέπω διπλά..... αρχίζω να ψήνομαι...θα είναι κι ο ALX πάνω;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Multijohn Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον BUSA MAKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Η αληθεια ειναι οτι οντος το κουρασαμε το θεμα κουραστικα και εγω, οποτε ακυρωνω και την δικη μου συμετοχη καλα να περνατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Η αληθεια ειναι οτι οντος το κουρασαμε το θεμα κουραστικα και εγω, οποτε ακυρωνω και την δικη μου συμετοχη καλα να περνατε. ΕΛΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΙΣΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Λοιπων οκ με ημερομηνια ειμαι μεσα και καλα θα ηταν να ανασινταξουμε την λιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Η αληθεια ειναι οτι οντος το κουρασαμε το θεμα κουραστικα και εγω, οποτε ακυρωνω και την δικη μου συμετοχη καλα να περνατε. Έλα ρε Χρήστο,δεν θέλω τέτοια τώρα,ελπίζω να κάνεις πλάκα. Θα πάμε πάνω και θα περάσουμε σούπερ,ΟΚ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Η αληθεια ειναι οτι οντος το κουρασαμε το θεμα κουραστικα και εγω, οποτε ακυρωνω και την δικη μου συμετοχη καλα να περνατε. +1 κι απο μενα...Καλα να περασετε παιδια οσοι πατε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Λόγω της νέας δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο. Με ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα,μα όλα,γίνονται.. Καλό βράδυ σε όλους και όλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Το ανεκδοτο με το λιονταρι και τον λαγο το ξερετε ..... ???? ........ και αφου ειπε και ειπε ο λαγος οταν πηγε το λιονταρι να τον ρωτησει ....... .... ειπε <λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα> ................... χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα................................................... ...... Ρεεεεεεε .... λειπει ο Μαρτης απ' την Σαρακοστη .......... ???? ......... :D :D ............ βρηκα που να κρυψω το χρονομετρο να μην το βρει ο Μαστερ ................. :D :D ........ οσο για την αποστασια μερικων θαμονων του γνωστου καφενειου και καταστροφεων κοπαδοκοψιδιων ...... ..... ενα εχω να πω .............. ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ .......... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Παρακάτω δημοσιεύω ανταλλαγή πμ που είχα πρί απο λίγο με νέο μέλος του mybike Μέλος Α, δηλαδη ειναι μονο για λιγους η πιστα? Εγω νομιζα οτι μπορουν να πανε ολοι. Και γω θα χαρω πολυ να τα πουμε ομως (με το συμπαθειο ε :P ), πιο πολυ θα χαρω να οδηγησω μεσα! Και αν σου εκανα καταθεση δηλαδη, θα μου τα επεστρεφες?? Multijohn Ψηλέ επιβεβαιώνεις τους λόγους που είμαι τόσο επιφυλακτικός. Άμα θές να οδηγήσεις μέσα στη πίστα,κανόνισε και ανέβα όποτε γουστάρεις και μαζί σου κι εγώ για να σε καμαρώσω.Εδώ είναι η πίστα!Δε φεύγει. Tο πμ αυτό θα δημοσιευθεί πρός συζήτηση.Ανώνυμα φυσικά αλλά μη με ζορίσεις και πολύ.Άντε να πούμε που θα με απειλείσεις κιόλας... Καταλαβαίνεται λοιπόν οτι τέτοια περιστατικά δε με ενθαρρύνουν και ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε όμως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 +1 κι απο μενα...Καλα να περασετε παιδια οσοι πατε. :) E δεν την γλυτωνεις την τορπιλη εσυ ............ :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Προς τον αποστολέα του πμ στο Τζώννη, Φίλε, ελπίζω να γίνει κατανοητό ότι δεν έχει κανείς την πρόθεση να σε προσβάλει ή να σε περιορίσει. Κάποια πράγματα έχουν τεθεί από τον οργανωτή της φάσης για λόγους ασφάλειας και αποφυγής μπάχαλου γενικότερα και βασίζονται στην εμπειρεία γνωριμίας μεταξύ ορισμένων ανθρώπων καθώς και χιλιομέτρων που έχουν γράψει μαζί. Πιθανώς (και πραγματικά το εύχομαι) να είσαι καλός και προσεκτικός οδηγός αλλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος εξ ορισμού. Ελπίζω αυτό να γίνεται κατανοητό. Αντίστοιχα ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι ο Τζώννης έχει την ΑΜΕΡΙΣΤΗ υποστήριξη της μέγιστης πλειοψηφίας των ατόμων που εμπλέκονται (σόρυ που αναφέρομαι και σε άλλους αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα). Τζώννη, σόρυ που μπουκάρω ως τσούτσα αλλά μιας και τέθηκε προς συζήτηση διευκρινήζω τη θέση μου και τη θέση των περισσοτέρων πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) ;) Original Angelthing απάντηση! :lol: Εστάζω δέ μέσα σε όλο το κυριλέ κείμενο, στο ''....στον οργανωτή της φάσης.... :lol: :lol: :lol: Αγγελάρα!!!!! :_rock-on: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Προς τον αποστολέα του πμ στο Τζώννη, Φίλε, ελπίζω να γίνει κατανοητό ότι δεν έχει κανείς την πρόθεση να σε προσβάλει ή να σε περιορίσει. Κάποια πράγματα έχουν τεθεί από τον οργανωτή της φάσης για λόγους ασφάλειας και αποφυγής μπάχαλου γενικότερα και βασίζονται στην εμπειρεία γνωριμίας μεταξύ ορισμένων ανθρώπων καθώς και χιλιομέτρων που έχουν γράψει μαζί. Πιθανώς (και πραγματικά το εύχομαι) να είσαι καλός και προσεκτικός οδηγός αλλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος εξ ορισμού. Ελπίζω αυτό να γίνεται κατανοητό. Αντίστοιχα ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι ο Τζώννης έχει την ΑΜΕΡΙΣΤΗ υποστήριξη της μέγιστης πλειοψηφίας των ατόμων που εμπλέκονται (σόρυ που αναφέρομαι και σε άλλους αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα). Τζώννη, σόρυ που μπουκάρω ως τσούτσα αλλά μιας και τέθηκε προς συζήτηση διευκρινήζω τη θέση μου και τη θέση των περισσοτέρων πιστεύω. + ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες