Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2007 Ποσοι ειμαστε εδω με αυτο το ΤΕΛΕΙΟ μηχανακι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 ..Μαλλον λιγοι!!! :P :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Καλώς τον..... εγω το εχω σαν 2ο.....και πραγματικα το εργαλειο ειναι απιστευτο...με μονο μειων....την σελα του....δικαβαλο εινα λιγο θεμα κατα τα αλλα ειναι οντως καταπληκτικο......!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δικε μου θα τα πηγαιναμε καλα μονο αμα δε το ειχες κανει μοταρτ.... ^_^ ] Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 από τον Yotis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 εδω ειμαι και εγω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 grigori βαλε καμια photo ρε να δουνε το κιτρινάκι ! :) ΥΓ:Και φτερακι μπροστινο SM απο Husaberg θελω να δω καποια στιγμη ξερεις... θυμασαι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Παρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Παρών. εσυ δε μετρας εχεις χαρλευ :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 εσυ δε μετρας εχεις χαρλευ :lol: :lol: θα ηθελα να σας δω να ανταλλαζατε μηχανες. κ μετα εντυπωσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Στην πρώτη την στροφή θα φύγει ευθεία...άστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 morfea εχουμε τον ιδιο μαστορα νομιζω .. στο Σταθη δε το πας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Η αληθεια ειναι οτι κοιταζα να βρω τo DRZ 'E με πινακιδα αλλα εκεινη τη περιοδο πουλαγε ενας αγιος ανθρωπος ενα 'SM , πελατης του μηχανικου μου οποτε το πηρα με κλειστα ματια . Πλακα εχει τελικα αλλα ακομα δεν εχω ''εγκλιματιστει" με το στυλ οδηγησης των supermotard ... Μικρος ειμαι , θα μαθω ! Αλλα με τρωει ο ... μου να βρω ενα σετακι 21-18 με κεντρα απο το e-bay ... Τσιμπισα και ενα fcr-39 με 120ε στη πορτα μου και γενικα εχω 2-3 πραγματακια στο μυαλο μου να του κανω ακομα Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ στον Μακη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Στην πρώτη την στροφή θα φύγει ευθεία...άστο... ρε νικκερ το σκεφτηκες ποτε να μπεις πιστα με το χαρλευ ?θα εχεις επυτηχια μιλαμεεεε ρεκορ πιστας θα κανεις :lol: :lol: :lol: Η αληθεια ειναι οτι κοιταζα να βρω τo DRZ 'E με πινακιδα αλλα εκεινη τη περιοδο πουλαγε ενας αγιος ανθρωπος ενα 'SM , πελατης του μηχανικου μου οποτε το πηρα με κλειστα ματια . Πλακα εχει τελικα αλλα ακομα δεν εχω ''εγκλιματιστει" με το στυλ οδηγησης των supermotard ... Μικρος ειμαι , θα μαθω ! Αλλα με τρωει ο ... μου να βρω ενα σετακι 21-18 με κεντρα απο το e-bay ... Τσιμπισα και ενα fcr-39 με 120ε στη πορτα μου και γενικα εχω 2-3 πραγματακια στο μυαλο μου να του κανω ακομα Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ στον Μακη ! 120 ευρω το fcr ρε φιλε? πες και κανα λινκ να παρουμε και μεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 120 κοστιζουν τα μεταφορικα για να στο στειλουν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Θελω κι εγω 3 αμα ειναι... ( Να βγαλω και το δικο τζαμπα :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 kai FCR Να βαλεις παλι θα σε παταωω :P :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 smias.....Σταθης και ξερο ψωμί!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 kai FCR Να βαλεις παλι θα σε παταωω :P :P :lol: Εσυ βαλε το καλυμα της σελας απο την Blackbird την μαυρη κοκκινη θα γινει γαμάτο το ΤΤR! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Με 122,5 στη πορτα μου B) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εσυ βαλε το καλυμα της σελας απο την Blackbird την μαυρη κοκκινη θα γινει γαμάτο το ΤΤR! αυτη εννοείς??? :) εκτος απο όμορφη ..ειναι και αντιολισθιτικη!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 από τον jkstigma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Ωραιος!!! Technosel ειναι; δε βλεπω καθαρα στην φωτο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 kai FCR Να βαλεις παλι θα σε παταωω :P :P :lol: ΠΑΛΙ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Ωραια και η εξατμισουλα, λαιμους της Devil μονο θελεις και θα παρει το μηχανακι,υπαρχουν καινουργιοι με 200 ευρω στον bill αμα θελεις (2 εχουν μεινει μονο). Θα τους επαιρνα και εγω αλλα δε μου κανουν,ειναι μονο για XT και TTR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 αδερφος σου ειναι ο μπιλ και τον προμοταρεις τοσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Φιλος μου ειναι και εχει την ιδια τρελλα με εμενα τις βελτιωσεις και τα πραγματα aftermarket. Aμα σας πειραζει που σας λεω πως θα κανετε πιο ομορφα τα μηχανακια σας τοτε sorry δε ξαναγραφω τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες