klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Ειδα μια νεα εξατμιση για Crypton με πολυ καλο θορυβο και ταπα σιγαστηρα , ποσταρω μηπως του αρεσει κανενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
guas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Θα είχε νόημα πριν βγει στο δρόμο το μηχανάκι να ζητήσω να μου το κάνουν 150cc και να το στρωσω έτσι απο καινούργιο? 0 χλμ!Και βέβαια αναφέρομαι στο κιτ της ΥΑΜΑΗΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRYPTONAKIAS_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Γεια σας είμαι καινούριο μέλος και θέλω λίγο βοήθεια με το θέμα φίλτρο αέρος K&N για crypton x,μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι ο πνίχτης?? γιατί από εκεί που παρήγγειλα το φίλτρο μου είπαν πως όταν το βάλω να αφεραίσω ένα λαστιχάκι που λέγεται πνίχτης από κάπου από το μηχανάκι ή από το φίλτρο K&N δεν κατάλαβα και επίσης δεν ξέρω και τον λόγο και αν είναι σωστό. Ευχαριστώ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2018 γνωριζει καποιος αν το X εχει συστημα ΑΙS ή PAIR ή πως διαολο το λεει η γιαμαχα? αυτο που εμπλουτιζει τα καυσαερια με εξτρα οξυγονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 Best πίσω ανάρτηση στην τιμή max 100 ευρώ ? Γιατί η μαμά τ κλασε στις 35κ χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες