Jump to content

Recommended Posts

παιδες επειδη ακουω σηνεχεια για το χ και για το χ,,οπιος θελει τον κατεβαζω μια ψιλη με ενα r115 που εχω,,και αν γουσταρετε σας παω αλλη μια σε θεμα αξιοπιστιας

Με τι με r?Αμα έχεις τα φράγκα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τον βρηκα το Σπιλιώτη, τη τετάρτη πάω για εξάτμιση και φιλτρο μου ειπε τουλαχιστον 15 αλογα στο τροχο ενω τώρα μετα βιας πάει 12

είδωμεν... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τον βρηκα το Σπιλιώτη, τη τετάρτη πάω για εξάτμιση και φιλτρο μου ειπε τουλαχιστον 15 αλογα στο τροχο ενω τώρα μετα βιας πάει 12

Δηλαδη το δικο μου που εχει Εξατμιση και φιλτρο απο Σπηλιωτη ειναι 15 αλογα???????

Την μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι σε ελαχιστα δευτερολεπτα εχει κοφτιασει την 2!!!!

Ανεβαζει γρηγορα στροφες αλλα μολις βαζεις 3 και πιανει γυρω στα 90χιλ αρχιζει να πηγαινει ποιο αργα!!!!

Θα μ πεις Φυσικο ειναι!

Σημερα το ανοιξα οχι φουλ σε δρομο με μικρη κατηφορια και εβγαλα 125 μου εβγαζε και αλλα,αλλα θα γινοταν τροχαιο οποτε σταματησα -_-

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω ρε παιδια :0 ετσι μου ειπε... μ@λ@κίες λετε να μου αράδιασε :mellow: ?

***edit***

λοιπον μου ειπε 160? την εξάτμηση και 39? το φίλτρο. συνολο 200? , αξιζη να τα δώσω? τι λέτε?

Τροποποιήθηκε από τον billdll

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπον μου ειπε 160? την εξάτμηση και 39? το φίλτρο. συνολο 200? , αξιζη να τα δώσω? τι λέτε?

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Φιλε οσα και να δωσεις, το παπι παντα παπι θα παραμεινει! Και να θυμασαι παντα οτι πρωτα αναβαθμιζω τα φρενα και μετα τον κινητηρα γιατι το αντιστροφο ειναι πολυ επικινδυνο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι να πω ρε παιδια :0 ετσι μου ειπε... μ@λ@κίες λετε να μου αράδιασε :mellow: ?

***edit***

Δωστα φιλε και πες μου εντυπωσεις να ειμαστε 2 στο φορουμ που εχουμε το ιδιο ακριβως μηχανακι :D

Εμενα την εξατμιση μαζι με το φιλτρο μου τα πουλησε 100 :P :P (Τα πηρε ο πατερας μ που δουλευει σε αντιπρωσοπεια οχι της Yamaha του εκαναν εκπτωση :D να νε καλα ο ανθρωπος)

Η εξατμιση αν βγαλεις τν σιγαστηρα θα κανει πολυ θορυβω αλλα δεν θα ειναι σαν μερικα GLX που κανουν σαν κατσαρολια και δεν πηγαινουν...Αν τα βαλεις θα κανεις θορυβω και θα φευγεις!!!!!!

Τον σιγαστηρα βγαλτον οπωσδηποτε γτ οταν αλλαζεις ταχυτητες σε κοβει αποτομα με τν σιγαστηρα :huh:

Παντως εγω στην θεση σου θα επαιρνα το ΦΙλτρο και θα εβαζα μια Yoshimura λεει ποιο πολλα σε εμφανιση και πιστευω σε αποδοσεις αλλα δυσκολα θα βρεις εξατμιση που να σου δινει περισσοτερη επιταχυση απο του σπηλωτη!!!!!

Διοτι εχει χοντρο λαιμο και κατι ακομα ειναι συναρμολογουμενη :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα για τα φρένα που πολυ σωστα ειπε ο φίλος τα εχω αναβαθμησει. μπροστά εχω βάλει μεγαλη δισκοπλακα Brembo, δεν υπάρχει και τιποτα αλλο να βάλω μόνο σωλινακι υψηλης πίεσης.

τώρα για την εξάτμιση δεν ξέρω γιατι εχω βάλει μία που ειναι στυλ Yoshimura αλλα δεν ειναι κάτι το ιδιέτερο.απλα λέω επειδη τα δοκιμαζει ο sp μήπως και ειναι καλυτερη.

τώρα οσο αφορα το σιγαστιρα δεν τον βγάζω γιατι μου αρεσε ο θορυβος με το σιγαστιρα (ειχε εκει ενα φτιαγμενο και το ακουσα)

τώρα δε ξέρω δεν έχω αποφασιση ακόμη τι θα κάνω, αλλα για να πω την αλήθεια ειμαι μισοψιμενος :rolleyes:

τι να κάνω ρε γ@μ0τ0 :blink::wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κοιτα για τα φρένα που πολυ σωστα ειπε ο φίλος τα εχω αναβαθμησει. μπροστά εχω βάλει μεγαλη δισκοπλακα Brembo, δεν υπάρχει και τιποτα αλλο να βάλω μόνο σωλινακι υψηλης πίεσης.

τώρα για την εξάτμιση δεν ξέρω γιατι εχω βάλει μία που ειναι στυλ Yoshimura αλλα δεν ειναι κάτι το ιδιέτερο.απλα λέω επειδη τα δοκιμαζει ο sp μήπως και ειναι καλυτερη.

τώρα οσο αφορα το σιγαστιρα δεν τον βγάζω γιατι μου αρεσε ο θορυβος με το σιγαστιρα (ειχε εκει ενα φτιαγμενο και το ακουσα)

τώρα δε ξέρω δεν έχω αποφασιση ακόμη τι θα κάνω, αλλα για να πω την αλήθεια ειμαι μισοψιμενος :rolleyes:

τι να κάνω ρε γ@μ0τ0 :blink::wacko:

τσαμπα λεφτα πεταμενα και κατι αλλο brembo δισκοπλακα δεν υπαρχει μηπως εννοεις την braking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και κατι αλλο brembo δισκοπλακα δεν υπαρχει μηπως εννοεις την braking

υπάρχει πως δεν υπάρχει... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει πως δεν υπάρχει... :scooter:

Αν το θες για γκαζια βαλε πανω την μανισια εξατμιση και αλλαξε του κυλιδρομπιστονο!!!!

Αν θες θορυβο βαλε protech και κατι Level ψακε με 50Ε μεσα στν χρονο θα σου εχει σκουριασει η θα σου εχει τρυπησει!!!!!

Παντως αν θες να το κανεις γαματο θα δωσεις πολλα λεφτα για μπιστονια,εξατμισεις και ουτο καθεξις!!!!

Καταρχας αλλαξε γραναζια βαλτου με 35δοντια πισω και 15 μπροστα θα δεις μια ψιλο αλλαγη!!!

Εγω θα το πειραξω εσωτερικα μονο οταν μου κολλησει η το παω για πουλημα B)

Παντως για παπακι ειναι απο τα καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ανοιξα το μηχανακι περιπου 400 με 500 μετρα δες το βιντεο του εχω πανω φιλτο και εξατμιση απο του σπηλιωτη :D

http://www.youtube.com/watch?v=5Inp8QV2pKQ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος ρε φιλαράκι :D ευχαριστώ για το videάκι

τώρα μια παρατηρηση μου φένετε οτι κρέμασε στη τρίτη ή εσυ το έκοψες? :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ωραιος ρε φιλαράκι :D ευχαριστώ για το videάκι

τώρα μια παρατηρηση μου φένετε οτι κρέμασε στη τρίτη ή εσυ το έκοψες? :0

DEN THN AFHSA NA KOFTIASEI KALA MOLIS PSILOKOFTIASE TO ALLAXA!!!!!

EGW TN DROMO KOITOUSA OXI TO KONTER AN KOITOUSA TO KONTER 8A HMOUN SE KANENA XWRAFI.....PRIN LIGO TO ETRE3A FULL OLES OI TAXYTHTES KAI EBGALA 125 :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εεεεεεε, χαλαρώστε λίγο!

γιατι να χαλαρωσουμε ...??? βρε φιλε μου εγινε κατι και δεν καταλαβα...? :huh:

οσο για τα 125 χλμ καλά ειναι τόσο βγαζει και εμενα :) περιπου αν εχω βάλει μαπα βενζινα οχι αν εχω βαλει καλη βενζινα ναι !!

Υ.Γ πάντος η δευτέρα σου φιλε γεμιζει σφαίρα....... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγα σημερα το πρωι και εβαλα: εξατμηση, φίλτρο, γρανάζι 14 (απο 15 που ειχε) και μου ρυθμισε τα καυσιμα του injection με ενα "εγκεφαλάκι".

αποτέλεσμα ....καλυτερες τελικες και καλυτερο τραβηγμα (επιτανχυση), θόρυβος ανεκτικος ψιλοφασαρια αλλα ωραιος θορυβος (δεν κάνει σαν σωληνάκι)

τώρα μάλλον θα καιει περισοτερη βενζινη αλλα δε βαρεσε.....πόσο παραπάνω θα κάψει....? :wacko:

θα ανεβάσω και μια-δυο φωτο να το δείτε :scooter:

φίλε Punisher τα ζευγαρώνουμε...? τώρα που ειναι ιδοια "ράτσα" ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδες μηπως ξερετε γιατι το πισω λαστιχο παντα χανει λιγο αέρα?

το βαζω 41psi και μετα απο 2βδομαδες ειναι γυρω στα 30psi.... αυτο το κανει παντα..αλλαξα και σαμμμπρελα,αλλα τα ίδια!χαχα

ΡΕ μπας και επειδη ειμαι 100 κιλα?

συμπάσχουμε φιλε :D και εγώ 95 κιλά ειμαι :) και βάζω κάθε μήνα αέρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πήγα σημερα το πρωι και εβαλα: εξατμηση, φίλτρο, γρανάζι 14 (απο 15 που ειχε) και μου ρυθμισε τα καυσιμα του injection με ενα "εγκεφαλάκι".

αποτέλεσμα ....καλυτερες τελικες και καλυτερο τραβηγμα (επιτανχυση), θόρυβος ανεκτικος ψιλοφασαρια αλλα ωραιος θορυβος (δεν κάνει σαν σωληνάκι)

τώρα μάλλον θα καιει περισοτερη βενζινη αλλα δε βαρεσε.....πόσο παραπάνω θα κάψει....? :wacko:

θα ανεβάσω και μια-δυο φωτο να το δείτε :scooter:

φίλε Punisher τα ζευγαρώνουμε...? τώρα που ειναι ιδοια "ράτσα" ? :grin:

Eγω ρε φιλε δεν το εχω ρυθμισει το Injection ενω κανονικα οταν αλλαζεις εξατιμιση πρεπει να το ρυθμιζεις....

:wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η εξατμιση αν βγαλεις τν σιγαστηρα θα κανει πολυ θορυβω αλλα δεν θα ειναι σαν μερικα GLX που κανουν σαν κατσαρολια και δεν πηγαινουν...Αν τα βαλεις θα κανεις θορυβω και θα φευγεις!!!!!!

εχει χαρη που δεν τρεχω πια αλλιως θα σου εδειχνα εγω τι θα πει glx και μετα οταν θα τα εβλεπες θα αλαζες δρομο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει χαρη που δεν τρεχω πια αλλιως θα σου εδειχνα εγω τι θα πει glx και μετα οταν θα τα εβλεπες θα αλαζες δρομο....

:D :lol: :lol:

ορε δηλωωωωσεις..!!!

καλα τα glx ειχανε βγει σκυλια ! για να δουμε τα δικα μας θα αντεξουν τόσα χρόνια? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΩΩΩΩΩΩΩΩΠ..!!!!!!!!

βρηκα ηλεκτρονικη after-market Racing και καταργει και το κόφτη. παω τη Τριτη να το φορεσω.

:yahoo: :yahoo: :_w00t: :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tρέξε τρέξε :P :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις σε δω με το GlX θα κατεβασω σε 2 γτ δεν θα χρειαστει να βαλω 3 αφου μεχρι 80 πανε και αυτα με το ζορι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα