Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 3 Ερωτησεις 1.Ποσα χιλιομετρα σου δινει ή εκτος απο τον ηχο τι αλλο διαφορετικο βλεπεις????? 2.Τον σιγαστηρα τον εχεις βγαλει? 3.Ποσο την πηρες και πες μας αν σου εδωσαν και χαρτι μαζι γιατι κυκλοφορουν πολλες κινεζικες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Εγώ εχω το Χ λίγο καιρό κ μπορώ να πώ οτι είναι πολύ εντάξει μηχανάκι. κοντά στα 3.οοο χλμ κ μ βγάζει στ χαλαρό 120. Σκέφτομαι μολις τελειώσει η εγγυηση να τ κάνω 160cc με racing εκεντροφόρους...θα αξίζει ή καθε τρίτη μάστορα? επίσεις valas θέλω να σ ρωτίσω για τ ανθρακονιμάτινο τιμόνι.ποσο πηγε κ απο π? τελος σκέφτομαι να βάλω δίσκοφρενο πισω.θα α3ιζει? ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 To κιτ που σου δίνει η yamaha δεν είναι αξιόπιστο οσο παράξενο και αν ακούγεται.Καλύτερα να βάλεις κυλινδροπίστονο wiseco.Το καλό είναι οτι δεν χρειάζεται να πειράξεις κεφαλή γιατί η μανίσια αντέχει πολλά. Τα πλαστικά (μάσκα μπρος-πίσω + φανάρι) κάνουν 250 ευρά απο αντιπροσωπεία Πιστεύω οτι το πίσω δισκόφρενο μόνο ομορφιά προσφέρει.Συμβουλή.Μάθε τα φρένα σου και θα δεις οτι είναι πολύ καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 To κιτ το έχει δοκιμάσει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δε νομίζω.Εϊναι πολλά τα λεφτά :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 τοτε απο π βγήκε οτι δν είναι αξιόπιστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Πάνε σε όποια αντιπροσωπεία Yamaha και θα στο πουν.Και να φανταστείς οτι το συμφέρον τους είναι να πουλήσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 tnx Valas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Βαλα εγω εσπασα το πισω φαναρι το ραγισα δεν το εσπασα τελειος απο τουμπα :angry: Και ρωτησα εναν φιλο μου που εχει βαλει αλλο πανω με φλας οτι πρεπει να παρω Ολο το κιτ αληθευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Το πίσω φανάρι είναι φιξ δεν δέχεται πατέντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδιά! Έχω το Crypton R (τελείως μαμά) κ σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω το Χ, αλλά έχω κάποια ερωτήματα: - Σε επιδόσεις, τι διαφορά θα δω; Με το R έχω πάει μέχρι 115 σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο! Το χρησιμοποιώ καθημερινά για τις δουλειές, κ θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο όταν βγαίνω εθνική ή σε μεγάλους δρόμους, π.χ. Κηφισίας-Μεσογείων (για βόλτες έχω κ ένα Fazer 600). Τι τελική έχει περίπου χωρίς μετατροπές; - Τι αυτονομία έχει το ρεζερβουάρ; Με το R έχω βγάλει μέχρι 175 χλμ, αλλά συνήθως 130-140 με γρήγορους ρυθμούς (για να προλάβω τις δουλειές!) - Κάτω από τη σέλα δεν έχει καθόλου χώρο; Δε χωράει ούτε λίγα εργαλεία κ το λουκέτο δισκοφρένου; - Αξίζει να το πάρω καινούργιο; Έχω βρει 4 μηνών μεταχειρισμένο με 1800-1900 ευρώ, ενώ καινούργιο σε Yamaha μου είπαν 2300, χωρίς κανένα δώρο, αλλά με έκπτωση (κανονικά έχει 2480+πινακίδες άλλα 60). Παραεισαγωγής φαντάζομαι ακόμα φτηνότερα. Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2009 από τον ace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Γεια σας παιδιά! Έχω το Crypton R (τελείως μαμά) κ σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω το Χ, αλλά έχω κάποια ερωτήματα: - Σε επιδόσεις, τι διαφορά θα δω; Με το R έχω πάει μέχρι 115 σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο! Το χρησιμοποιώ καθημερινά για τις δουλειές, κ θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο όταν βγαίνω εθνική ή σε μεγάλους δρόμους, π.χ. Κηφισίας-Μεσογείων (για βόλτες έχω κ ένα Fazer 600). Τι τελική έχει περίπου χωρίς μετατροπές; - Τι αυτονομία έχει το ρεζερβουάρ; Με το R έχω βγάλει μέχρι 175 χλμ, αλλά συνήθως 130-140 με γρήγορους ρυθμούς (για να προλάβω τις δουλειές!) - Κάτω από τη σέλα δεν έχει καθόλου χώρο; Δε χωράει ούτε λίγα εργαλεία κ το λουκέτο δισκοφρένου; - Αξίζει να το πάρω καινούργιο; Έχω βρει 4 μηνών μεταχειρισμένο με 1800-1900 ευρώ, ενώ καινούργιο σε Yamaha μου είπαν 2300, χωρίς κανένα δώρο, αλλά με έκπτωση (κανονικά έχει 2480+πινακίδες άλλα 60). Παραεισαγωγής φαντάζομαι ακόμα φτηνότερα. Ευχαριστώ! TO X Ειναι ποιο δυνατο αν του κανεις ενα σωστο στρωσιμο και δεν το τρεχεις συνεχεια δλδ με λιγα λογια το προσεχεις θα σ βγαζει μαμα 140 χαλαρα.... ΣΕ οδηγηση ειναι καταπληκτικο δλδ νομιζεις οτι οδηγας μια μηχαναρα περνει πολ ωραια τις στροφες πολυ καλες αναρτησεις πολλα νευρα και νομιζω οτι βγαζει γυρω στα 130χιλιομετρα το ρεζερβουαρ περνει μεσα 3,6 λιτρα με 3 ευρω και κατι ψηλα το γεμιζεις...Το Ρ δεν το εχω οδηγησει αλλα το Χ εχει καταπληκτικη επιαταχυσνη οταν φουλερνεις την πρωτη και βαζεις 2 ειναι ολα τα λεφτα ανεβενει το κοντερ λες και οδηγας R1 :D :D Θα σου πω και ποσα βγαζει καθε ταχυτητα 1. 45 2. 72 3.105 4.130+ Για να φας τουμπα με αυτο το μηχανακι ειναι πολυ δυσκολα εγω ποιο ευκολα πεφτω κατω σταματημενος παρα οταν το οδηγαω... Τα φρενα του εινα γαματα μπορεις να τρεχεις με 120 και μεσα σε 50μετρα να εχεις σταματησει αν ξερεις να τα χρησιμοποιεις σωστα..... Τωρα με το R Δεν ξερω τι διαφορες εχουν εκτος απο τον κυβισμο και οτι το ενα εχει καρμπυρατερ και το αλλο ινζτεκτιον... Εγω παντως αν ειχα το R θα το πειραζα και δεν θα χρειαζοταν αλλο μηχανακι.....Κρατα ταλεφτα και παρε κατι αλλο μια ποιο μεγαλη σε κυβισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κάτω από τη σέλα τι χωράει; Έχω κ ένα Fazer 600, οπότε δε χρειάζομαι μεγαλύτερη μηχανή, απλά κάτι πιο γρήγορο για τις καθημερινές μετακινήσεις στην Αθήνα, που είναι κ το 90% των χιλιομέτρων που κάνω κάθε χρόνο! Κυρίως έλεγα να κάνω μια αλλαγή, αν και μάλλον θα μου στοιχίσει πάνω από 100άρικο η αλλαγή. Μήπως δεν αξίζει τελικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Κάτω από τη σέλα χωράει το δίπλωμα και την άδεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Kαι αυτά με το ζόρι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 TO X Ειναι ποιο δυνατο αν του κανεις ενα σωστο στρωσιμο και δεν το τρεχεις συνεχεια δλδ με λιγα λογια το προσεχεις θα σ βγαζει μαμα 140 χαλαρα.... ΣΕ οδηγηση ειναι καταπληκτικο δλδ νομιζεις οτι οδηγας μια μηχαναρα περνει πολ ωραια τις στροφες πολυ καλες αναρτησεις πολλα νευρα και νομιζω οτι βγαζει γυρω στα 130χιλιομετρα το ρεζερβουαρ περνει μεσα 3,6 λιτρα με 3 ευρω και κατι ψηλα το γεμιζεις...Το Ρ δεν το εχω οδηγησει αλλα το Χ εχει καταπληκτικη επιαταχυσνη οταν φουλερνεις την πρωτη και βαζεις 2 ειναι ολα τα λεφτα ανεβενει το κοντερ λες και οδηγας R1 :D :D Θα σου πω και ποσα βγαζει καθε ταχυτητα 1. 45 2. 72 3.105 4.130+ Για να φας τουμπα με αυτο το μηχανακι ειναι πολυ δυσκολα εγω ποιο ευκολα πεφτω κατω σταματημενος παρα οταν το οδηγαω... Τα φρενα του εινα γαματα μπορεις να τρεχεις με 120 και μεσα σε 50μετρα να εχεις σταματησει αν ξερεις να τα χρησιμοποιεις σωστα..... Τωρα με το R Δεν ξερω τι διαφορες εχουν εκτος απο τον κυβισμο και οτι το ενα εχει καρμπυρατερ και το αλλο ινζτεκτιον... Εγω παντως αν ειχα το R θα το πειραζα και δεν θα χρειαζοταν αλλο μηχανακι.....Κρατα ταλεφτα και παρε κατι αλλο μια ποιο μεγαλη σε κυβισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Η πρώτη βγάζει 40 η δευτέρα 70 η τρίτη 100 περίπου και η 4η όσο πάει.Τους κόφτες αυτούς που λες που τους είδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Εμενα παντως δεν βγαζει 40 ακριβως ποιο πολλα....η 2 βγαζει 70 και η τριτη 105.... Το δικο σου τα βγαζει ακριβως????Εμενα καμια ταχυτητα εκτος απο την 2 δεν βγαινει ακριβως πανω -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) ρε φιλαράκια αυτον το ρημαδοκόφτι πως μπορώ να τον βγάλω? ξέρει κανείς? επισης να πώ πως η πίσω ανάρτηση ειναι μούφα. ειμαι 95 κιλά και μεσα σε ενα χρόνο η πισω μπουκάλα εγινε ζελές. μια καινουργια καλή που βρήκα με ρυθμιζόμενη απόσβεση εχει 250?. Υ.Γ (για το crypton-X μιλάμε ετσι...?) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2009 από τον billdll Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 PUNISHER ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 PUNISHER ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ? Δεν ξερω ποσο κανει η εξατμιση παντως κανει τρελο θορυβο εβγαλα τον σιγαστηρα και χαλαει τν κοσμο :_rock-on: Η εξατμιση ειναι χειροποιητη απο τον SPILIOTI την πειρα ρε φιλαράκια αυτον το ρημαδοκόφτι πως μπορώ να τον βγάλω? ξέρει κανείς? επισης να πώ πως η πίσω ανάρτηση ειναι μούφα. ειμαι 95 κιλά και μεσα σε ενα χρόνο η πισω μπουκάλα εγινε ζελές. μια καινουργια καλή που βρήκα με ρυθμιζόμενη απόσβεση εχει 250?. Υ.Γ (για το crypton-X μιλάμε ετσι...?) Πηγα στο μηχανικο μου και μ λεει μπορω να σου βγαλω τους Ηλεκτρονικους κοφτες αλλα θα καψεις το μοτερ γτ η YAMAHA τους εχει βαλει για να μην ζοριζεται πολυ το μηχανακι και μ ειπε θα βγαζει 11.000 στροφες Του ειπα αστο γτ αν τους βγαλω θα αναγκαστω να παρω καινουριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΥΑΜΑΗΑ Ζ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ Ζ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2009 από τον Harriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Πηγα στο μηχανικο μου και μ λεει μπορω να σου βγαλω τους Ηλεκτρονικους κοφτες αλλα θα καψεις το μοτερ γτ η YAMAHA τους εχει βαλει για να μην ζοριζεται πολυ το μηχανακι και μ ειπε θα βγαζει 11.000 στροφες Του ειπα αστο γτ αν τους βγαλω θα αναγκαστω να παρω καινουριο που ειναι αυτός ο μηχανικός ρε παιδι...? να πάω να το βγάλω το μπουρδ....ο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 που ειναι αυτός ο μηχανικός ρε παιδι...? να πάω να το βγάλω το μπουρδ....ο.... Πηγαινε το σε μια αντιπρωσοπεια και πες του να στους βγαλει.... Αλλα μετα να ξερεις οτι δεν θα πρεπει να το ζοριζεις γτ μπορει να το κολλησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Πηγαινε το σε μια αντιπρωσοπεια και πες του να στους βγαλει.... στην αντιπροσωπεια μου λένε οτι δεν βγένουν οι κόφτες, δηλαδη μου λενε π@π@ριές αν δε καταλαβες... :D πρέπει να βρώ εναν μάστορα τις προκοπής γιατι μου φένεται ολοι τους ειναι κλ@σομπανιερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες