Jump to content

Recommended Posts

Να ξέρεις πάντως οτι η τελική που έχεις τώρα δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση απο την πραγματική.Δηλαδή λέμε τώρα οτι απο 110 δεν θα πατάς ξαφνικά 130.Επίσης ενημερωτικά το κοντέρ μας δεν κλέβει το μέτρησα με το v-strom

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδια ειχα καιρο να μπω......γι αυτο διαβασα αρκετα απο αυτα που οι υπολοιποι γραψατε και θελω να πω καποια πραγματα....... 1) το kawasaki ειναι τοσο χρεπι που εδω(βορεια Ευβοια) τα βαζουμε κοντρες με τα Χ πριν απο σοβαρες κοντρες απλα και μονο για να ζεσταθει ο κινητηρας......

2) υπαρχει κανεις με μαμισιο Χ που να εχει 5000 χιλιομετρα 'η οταν ειχε 5000 να το ειχε μαμισιο????

3) σε προηγουμενα θεματα ειχα πει πως το Χ μου εχει προβλημα και δεν παει....τελικα εκανα λαθος καθως οπως καταλαβα το μηχανακι θελει λιγο χρονο για να ανοιξει......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια ειχα καιρο να μπω......γι αυτο διαβασα αρκετα απο αυτα που οι υπολοιποι γραψατε και θελω να πω καποια πραγματα....... 1) το kawasaki ειναι τοσο χρεπι που εδω(βορεια Ευβοια) τα βαζουμε κοντρες με τα Χ πριν απο σοβαρες κοντρες απλα και μονο για να ζεσταθει ο κινητηρας......

2) υπαρχει κανεις με μαμισιο Χ που να εχει 5000 χιλιομετρα 'η οταν ειχε 5000 να το ειχε μαμισιο????

3) σε προηγουμενα θεματα ειχα πει πως το Χ μου εχει προβλημα και δεν παει....τελικα εκανα λαθος καθως οπως καταλαβα το μηχανακι θελει λιγο χρονο για να ανοιξει......

Κοιταξε δεν εχω κανει και το καλυτερο στρωσιμο του κινητηρα στο κρυπτον και για αυτο στα 2000 χιλιομετρα μ εβγαζε μονο 110χλμ τωρα το εχω 5.500 και κατεβαζω 130χιλιομετρα στα 4000 κατεβαζα 120.....

Αλλα νομιζω οτι οταν αλλαζεις εξατμιση πρεπει να ρυθμιζεις και το ιντζεκτιον.

Το κρυπτον μου ειναι ολο μανισιο μονο εξατμιση εχω βαλει μια απο τον Σπηλιωτη SP λεγεται!!!!εχει μεγαλο σωληνα και ετσι μου δινει αρκετη επιταχυνση σε σχεση με την Gpr εχω τρεξει με 2 κρυπτον 1 ολο μανισιο και 1 μονο με GPR STA 400M τους περασα και τους 2 το μανισιο ολοκληρο με περναει γτ βγαζει καλες τελικες η εξατμιση η μανισια εκτος αυτου εχει κανει και καλυτερο στρωσιμο!!!!!!

Και απο οτι μ εχει πει ο πατερας μου που δουλευει σε αντιπροσωπεια της Yamaha ξερει πολλα απο μηχανακια μου ειπε οτι το κρυπτον θα ανοιγει μεχρι τα 10.000 χιλιομετρα ο κινητηρας του επειδη εχει κοφτες δεν τον ειχα πολυκαταλαβει γτ ηταν απο κινητο μολις τον δω απο κοντα θα σου δωσω σιγουρες πληροφοριες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δηλαδη στα 40000 χιλιομετρα με ποσο θα πηγενεις ?

Αν αντεχει εως τοτε γρηγοροτερα απο GLX :D :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αντεχει εως τοτε γρηγοροτερα απο GLX :D :rolleyes:

Αυτό εγω δεν θα το άφηνα έτσι.Μόνο με κόντρα :devil: .DeadShadow σου δίνω το Ζ μου να πατήσεις κόσμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε βαλα τι εχεις αλλαξει στο κρυπτον σου πανω????

Εχω δει οτι το εχεις πειραξει και εσωτερικα τι εχεις αλλαξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε δεν εχω κανει και το καλυτερο στρωσιμο του κινητηρα στο κρυπτον και για αυτο στα 2000 χιλιομετρα μ εβγαζε μονο 110χλμ τωρα το εχω 5.500 και κατεβαζω 130χιλιομετρα στα 4000 κατεβαζα 120.....

Αλλα νομιζω οτι οταν αλλαζεις εξατμιση πρεπει να ρυθμιζεις και το ιντζεκτιον.

Το κρυπτον μου ειναι ολο μανισιο μονο εξατμιση εχω βαλει μια απο τον Σπηλιωτη SP λεγεται!!!!εχει μεγαλο σωληνα και ετσι μου δινει αρκετη επιταχυνση σε σχεση με την Gpr εχω τρεξει με 2 κρυπτον 1 ολο μανισιο και 1 μονο με GPR STA 400M τους περασα και τους 2 το μανισιο ολοκληρο με περναει γτ βγαζει καλες τελικες η εξατμιση η μανισια εκτος αυτου εχει κανει και καλυτερο στρωσιμο!!!!!!

Και απο οτι μ εχει πει ο πατερας μου που δουλευει σε αντιπροσωπεια της Yamaha ξερει πολλα απο μηχανακια μου ειπε οτι το κρυπτον θα ανοιγει μεχρι τα 10.000 χιλιομετρα ο κινητηρας του επειδη εχει κοφτες δεν τον ειχα πολυκαταλαβει γτ ηταν απο κινητο μολις τον δω απο κοντα θα σου δωσω σιγουρες πληροφοριες

εγω το εστρωσα μεχρι τα 1100 χιλιομετρα.....μετα το ανοιξα και ειδα μονο 100....η τριτη πηγαινε 100 και δεν ανεβαινε αλλο και η τεταρτη απλα εμενα στα 100.....τωρα εχω 5000 εντελως μαμισιο χωρις εξατμιση και εχω 1η 2α 3η κοφτες και 4η 120 σε κατηφορα 125..... τα εχω βαλει με ενα Χ που φορουσε την εξατμιση σου (SP) αλλα φορουσε και γραναζια εκκινησης για τα 400......τα βαλαμε στα 400 και του εφυγα ενα μηχανακι στην εκκινηση αλλα στο τελος η διαφορα ηταν 4 μηχανακια μπροστα μου ο αλλος......και αφου ανεφερες την gpr που λες οτι δεν δινει οσο η SP ειναι επειδη εχει κατι σφιχτηρες και χανει απο εκει....δεν γινεται να την κανεις να μην χανει με τιποτα.....την εχει ενας φιλος και εχουμε δοκιμασει τα παντα απο κρεμες που βουλωνουν τις τρυπες και αντεχουν στις ψηλες θερμοκρασιες μεχρι αντιθερμικα λαστιχακια κατω απο τους σφιχτηρες.....και εν διορθωνεται......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το εστρωσα μεχρι τα 1100 χιλιομετρα.....μετα το ανοιξα και ειδα μονο 100....η τριτη πηγαινε 100 και δεν ανεβαινε αλλο και η τεταρτη απλα εμενα στα 100.....τωρα εχω 5000 εντελως μαμισιο χωρις εξατμιση και εχω 1η 2α 3η κοφτες και 4η 120 σε κατηφορα 125..... τα εχω βαλει με ενα Χ που φορουσε την εξατμιση σου (SP) αλλα φορουσε και γραναζια εκκινησης για τα 400......τα βαλαμε στα 400 και του εφυγα ενα μηχανακι στην εκκινηση αλλα στο τελος η διαφορα ηταν 4 μηχανακια μπροστα μου ο αλλος......και αφου ανεφερες την gpr που λες οτι δεν δινει οσο η SP ειναι επειδη εχει κατι σφιχτηρες και χανει απο εκει....δεν γινεται να την κανεις να μην χανει με τιποτα.....την εχει ενας φιλος και εχουμε δοκιμασει τα παντα απο κρεμες που βουλωνουν τις τρυπες και αντεχουν στις ψηλες θερμοκρασιες μεχρι αντιθερμικα λαστιχακια κατω απο τους σφιχτηρες.....και εν διορθωνεται......

Φιλε σημερα εδωσα το μηχανακι σε εναν και το ετρεξε μου κατεβασε 135 στο κοντερ χωρις να ξαπλωσει στο μηχανακι.....

(Τραβουσε βιντεο)

Το αλλο με την GPR κατεβασε 145 στο κοντερ αλλα ειναι ποιο παλιο και με περισσοτερα χιλιομετρα 11.500 περιπου εκεινος,5.500 εγω!!!

Οποτε παιζουν και τα χιλιομετρα σχεση.. Εχω τρεξει με 2 κρυπτον οπως εχω πει

1.μανισιο ΟΛΟ

2.με GPR Μανισιο

Απλως το δικο μου φευγει στα 400μ εχω ριξει σε αυτον με την GPR 1,5 κολονα και περρισοτερη στον αλλον με τον μανισιο απλως το μανισιο κατεβαζει καλες τελικες

Αυτος που εχει τρεξει το μανισιο εχει κατεβασει 153 χιλιομετρα :D

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

re paidia tin DNS e3atmisi tin gnwrizete den prepei na kiklofori ellada tin exei bali enas filos m k to x petaei 135 alla ta katebazi poli grhgora k s pernei ta aftia tetion ixo prwti fora akouw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σημερα εδωσα το μηχανακι σε εναν και το ετρεξε μου κατεβασε 135 στο κοντερ χωρις να ξαπλωσει στο μηχανακι.....

(Τραβουσε βιντεο)

Το αλλο με την GPR κατεβασε 145 στο κοντερ αλλα ειναι ποιο παλιο και με περισσοτερα χιλιομετρα 11.500 περιπου εκεινος,5.500 εγω!!!

Οποτε παιζουν και τα χιλιομετρα σχεση.. Εχω τρεξει με 2 κρυπτον οπως εχω πει

1.μανισιο ΟΛΟ

2.με GPR Μανισιο

Απλως το δικο μου φευγει στα 400μ εχω ριξει σε αυτον με την GPR 1,5 κολονα και περρισοτερη στον αλλον με τον μανισιο απλως το μανισιο κατεβαζει καλες τελικες

Αυτος που εχει τρεξει το μανισιο εχει κατεβασει 153 χιλιομετρα :D

αυτο που λες πως ενα Χ εχει παει 145 και ενα αλλο 153 δεν ισχυει γιατι το μηχανακι εχει κοφτη στα 140...... αρα σε δουλευουν....μονο με προγραμμα βγαινουν οι κοφτες και ετσι αν το εχεις φτιαξει θα πηγαινει παραπανω.....αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι μπορει να μην βγαινουν εντελως αλλα να μεγαλωνει την ταχυτητα που θα χτυπησουν......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει κοφτες το X.....

Αναλογα τον οδηγο ειναι και αναλογα τα χιλιομετρα και πως ειναι φτιαμενο το μηχανακι!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν εχει κοφτες το X.....

Αναλογα τον οδηγο ειναι και αναλογα τα χιλιομετρα και πως ειναι φτιαμενο το μηχανακι!!!!!!

καλα εχεις σιγουρα το Yamaha Crypton X :bash: ??? το μηχανακι εχει κοφτες......1η στα 45-50, 2α στα 70-75, 3η στα 105 και 4η στα 140 χιλιομετρα ειναι οι κοφτες.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω ετσι ηξερα οτι ειχε κοφτες μεχρι που ρωτησα εναν που εχει ανοιξει το μοτερ και μ λεει οτι δεν εχει τωρα αν το εχεις ανοιξει και εσυ και λες οτι δεν εχει παει να πει οτι καποιος μ λεει μακακιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κόφτες δεν καταργούνται μετά απο κάποια χιλιόμετρα.Αυτά μόνο απο την ηλεκτρονική ρυθμίζονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει χρησιμοποιησει κανεις το rapid bike που ρυθμιζει το ιντζεκτιον και αν ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τελικη επιταχυνση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι κόφτες δεν καταργούνται μετά απο κάποια χιλιόμετρα.Αυτά μόνο απο την ηλεκτρονική ρυθμίζονται

σωστος ο φιλος μου.....αρα φιλε punisher δεν σου λεμε εμεις μ@λ@κιες αλλα αλλοι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε Χ135 και ΖΧ130 και μάλλον θα καταλήξω στο 2ο γιατί είμαι ευχαριστημένος με ότι Kawasaki είχα... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
gia οποιον τον ενδιαφερει εξατμιση yoshimura gia to crypton x εχω μερικες φωτο και ενα βιντεο

foto :

nhbjk4.jpg

dsc01780cs2.jpg

dsc01780cs2.42db919ba4.jpg

και ενα βιντεο με τον ηχο

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα