nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ακούγεται οτι στα 5000αλλος λεει στα 5000 αλλος στα 7000,αλλος στα 10000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ποια 10000 ρε φίλε.Εντάξει είπαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ποια 10000 ρε φίλε.Εντάξει είπαμεσοβαρα το εχω ακουστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Να ξέρεις πάντως οτι η τελική που έχεις τώρα δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση απο την πραγματική.Δηλαδή λέμε τώρα οτι απο 110 δεν θα πατάς ξαφνικά 130.Επίσης ενημερωτικά το κοντέρ μας δεν κλέβει το μέτρησα με το v-strom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε παιδια ξερει κανεις τι κυλιδρομπιστονο φοραει το Crypton x? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 ρε παιδια ειχα καιρο να μπω......γι αυτο διαβασα αρκετα απο αυτα που οι υπολοιποι γραψατε και θελω να πω καποια πραγματα....... 1) το kawasaki ειναι τοσο χρεπι που εδω(βορεια Ευβοια) τα βαζουμε κοντρες με τα Χ πριν απο σοβαρες κοντρες απλα και μονο για να ζεσταθει ο κινητηρας...... 2) υπαρχει κανεις με μαμισιο Χ που να εχει 5000 χιλιομετρα 'η οταν ειχε 5000 να το ειχε μαμισιο???? 3) σε προηγουμενα θεματα ειχα πει πως το Χ μου εχει προβλημα και δεν παει....τελικα εκανα λαθος καθως οπως καταλαβα το μηχανακι θελει λιγο χρονο για να ανοιξει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Σωστός.Μέχρι τα 5000 χιλιόμετρα ανοίγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 ρε παιδια ειχα καιρο να μπω......γι αυτο διαβασα αρκετα απο αυτα που οι υπολοιποι γραψατε και θελω να πω καποια πραγματα....... 1) το kawasaki ειναι τοσο χρεπι που εδω(βορεια Ευβοια) τα βαζουμε κοντρες με τα Χ πριν απο σοβαρες κοντρες απλα και μονο για να ζεσταθει ο κινητηρας...... 2) υπαρχει κανεις με μαμισιο Χ που να εχει 5000 χιλιομετρα 'η οταν ειχε 5000 να το ειχε μαμισιο???? 3) σε προηγουμενα θεματα ειχα πει πως το Χ μου εχει προβλημα και δεν παει....τελικα εκανα λαθος καθως οπως καταλαβα το μηχανακι θελει λιγο χρονο για να ανοιξει...... Κοιταξε δεν εχω κανει και το καλυτερο στρωσιμο του κινητηρα στο κρυπτον και για αυτο στα 2000 χιλιομετρα μ εβγαζε μονο 110χλμ τωρα το εχω 5.500 και κατεβαζω 130χιλιομετρα στα 4000 κατεβαζα 120..... Αλλα νομιζω οτι οταν αλλαζεις εξατμιση πρεπει να ρυθμιζεις και το ιντζεκτιον. Το κρυπτον μου ειναι ολο μανισιο μονο εξατμιση εχω βαλει μια απο τον Σπηλιωτη SP λεγεται!!!!εχει μεγαλο σωληνα και ετσι μου δινει αρκετη επιταχυνση σε σχεση με την Gpr εχω τρεξει με 2 κρυπτον 1 ολο μανισιο και 1 μονο με GPR STA 400M τους περασα και τους 2 το μανισιο ολοκληρο με περναει γτ βγαζει καλες τελικες η εξατμιση η μανισια εκτος αυτου εχει κανει και καλυτερο στρωσιμο!!!!!! Και απο οτι μ εχει πει ο πατερας μου που δουλευει σε αντιπροσωπεια της Yamaha ξερει πολλα απο μηχανακια μου ειπε οτι το κρυπτον θα ανοιγει μεχρι τα 10.000 χιλιομετρα ο κινητηρας του επειδη εχει κοφτες δεν τον ειχα πολυκαταλαβει γτ ηταν απο κινητο μολις τον δω απο κοντα θα σου δωσω σιγουρες πληροφοριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 δηλαδη στα 40000 χιλιομετρα με ποσο θα πηγενεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 δηλαδη στα 40000 χιλιομετρα με ποσο θα πηγενεις ? Αν αντεχει εως τοτε γρηγοροτερα απο GLX :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Αν αντεχει εως τοτε γρηγοροτερα απο GLX :D Αυτό εγω δεν θα το άφηνα έτσι.Μόνο με κόντρα .DeadShadow σου δίνω το Ζ μου να πατήσεις κόσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 ρε βαλα τι εχεις αλλαξει στο κρυπτον σου πανω???? Εχω δει οτι το εχεις πειραξει και εσωτερικα τι εχεις αλλαξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Κοιταξε δεν εχω κανει και το καλυτερο στρωσιμο του κινητηρα στο κρυπτον και για αυτο στα 2000 χιλιομετρα μ εβγαζε μονο 110χλμ τωρα το εχω 5.500 και κατεβαζω 130χιλιομετρα στα 4000 κατεβαζα 120..... Αλλα νομιζω οτι οταν αλλαζεις εξατμιση πρεπει να ρυθμιζεις και το ιντζεκτιον. Το κρυπτον μου ειναι ολο μανισιο μονο εξατμιση εχω βαλει μια απο τον Σπηλιωτη SP λεγεται!!!!εχει μεγαλο σωληνα και ετσι μου δινει αρκετη επιταχυνση σε σχεση με την Gpr εχω τρεξει με 2 κρυπτον 1 ολο μανισιο και 1 μονο με GPR STA 400M τους περασα και τους 2 το μανισιο ολοκληρο με περναει γτ βγαζει καλες τελικες η εξατμιση η μανισια εκτος αυτου εχει κανει και καλυτερο στρωσιμο!!!!!! Και απο οτι μ εχει πει ο πατερας μου που δουλευει σε αντιπροσωπεια της Yamaha ξερει πολλα απο μηχανακια μου ειπε οτι το κρυπτον θα ανοιγει μεχρι τα 10.000 χιλιομετρα ο κινητηρας του επειδη εχει κοφτες δεν τον ειχα πολυκαταλαβει γτ ηταν απο κινητο μολις τον δω απο κοντα θα σου δωσω σιγουρες πληροφοριες εγω το εστρωσα μεχρι τα 1100 χιλιομετρα.....μετα το ανοιξα και ειδα μονο 100....η τριτη πηγαινε 100 και δεν ανεβαινε αλλο και η τεταρτη απλα εμενα στα 100.....τωρα εχω 5000 εντελως μαμισιο χωρις εξατμιση και εχω 1η 2α 3η κοφτες και 4η 120 σε κατηφορα 125..... τα εχω βαλει με ενα Χ που φορουσε την εξατμιση σου (SP) αλλα φορουσε και γραναζια εκκινησης για τα 400......τα βαλαμε στα 400 και του εφυγα ενα μηχανακι στην εκκινηση αλλα στο τελος η διαφορα ηταν 4 μηχανακια μπροστα μου ο αλλος......και αφου ανεφερες την gpr που λες οτι δεν δινει οσο η SP ειναι επειδη εχει κατι σφιχτηρες και χανει απο εκει....δεν γινεται να την κανεις να μην χανει με τιποτα.....την εχει ενας φιλος και εχουμε δοκιμασει τα παντα απο κρεμες που βουλωνουν τις τρυπες και αντεχουν στις ψηλες θερμοκρασιες μεχρι αντιθερμικα λαστιχακια κατω απο τους σφιχτηρες.....και εν διορθωνεται...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγω το εστρωσα μεχρι τα 1100 χιλιομετρα.....μετα το ανοιξα και ειδα μονο 100....η τριτη πηγαινε 100 και δεν ανεβαινε αλλο και η τεταρτη απλα εμενα στα 100.....τωρα εχω 5000 εντελως μαμισιο χωρις εξατμιση και εχω 1η 2α 3η κοφτες και 4η 120 σε κατηφορα 125..... τα εχω βαλει με ενα Χ που φορουσε την εξατμιση σου (SP) αλλα φορουσε και γραναζια εκκινησης για τα 400......τα βαλαμε στα 400 και του εφυγα ενα μηχανακι στην εκκινηση αλλα στο τελος η διαφορα ηταν 4 μηχανακια μπροστα μου ο αλλος......και αφου ανεφερες την gpr που λες οτι δεν δινει οσο η SP ειναι επειδη εχει κατι σφιχτηρες και χανει απο εκει....δεν γινεται να την κανεις να μην χανει με τιποτα.....την εχει ενας φιλος και εχουμε δοκιμασει τα παντα απο κρεμες που βουλωνουν τις τρυπες και αντεχουν στις ψηλες θερμοκρασιες μεχρι αντιθερμικα λαστιχακια κατω απο τους σφιχτηρες.....και εν διορθωνεται...... Φιλε σημερα εδωσα το μηχανακι σε εναν και το ετρεξε μου κατεβασε 135 στο κοντερ χωρις να ξαπλωσει στο μηχανακι..... (Τραβουσε βιντεο) Το αλλο με την GPR κατεβασε 145 στο κοντερ αλλα ειναι ποιο παλιο και με περισσοτερα χιλιομετρα 11.500 περιπου εκεινος,5.500 εγω!!! Οποτε παιζουν και τα χιλιομετρα σχεση.. Εχω τρεξει με 2 κρυπτον οπως εχω πει 1.μανισιο ΟΛΟ 2.με GPR Μανισιο Απλως το δικο μου φευγει στα 400μ εχω ριξει σε αυτον με την GPR 1,5 κολονα και περρισοτερη στον αλλον με τον μανισιο απλως το μανισιο κατεβαζει καλες τελικες Αυτος που εχει τρεξει το μανισιο εχει κατεβασει 153 χιλιομετρα :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2009 από τον Punisher Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 re paidia tin DNS e3atmisi tin gnwrizete den prepei na kiklofori ellada tin exei bali enas filos m k to x petaei 135 alla ta katebazi poli grhgora k s pernei ta aftia tetion ixo prwti fora akouw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Φιλε σημερα εδωσα το μηχανακι σε εναν και το ετρεξε μου κατεβασε 135 στο κοντερ χωρις να ξαπλωσει στο μηχανακι..... (Τραβουσε βιντεο) Το αλλο με την GPR κατεβασε 145 στο κοντερ αλλα ειναι ποιο παλιο και με περισσοτερα χιλιομετρα 11.500 περιπου εκεινος,5.500 εγω!!! Οποτε παιζουν και τα χιλιομετρα σχεση.. Εχω τρεξει με 2 κρυπτον οπως εχω πει 1.μανισιο ΟΛΟ 2.με GPR Μανισιο Απλως το δικο μου φευγει στα 400μ εχω ριξει σε αυτον με την GPR 1,5 κολονα και περρισοτερη στον αλλον με τον μανισιο απλως το μανισιο κατεβαζει καλες τελικες Αυτος που εχει τρεξει το μανισιο εχει κατεβασει 153 χιλιομετρα :D αυτο που λες πως ενα Χ εχει παει 145 και ενα αλλο 153 δεν ισχυει γιατι το μηχανακι εχει κοφτη στα 140...... αρα σε δουλευουν....μονο με προγραμμα βγαινουν οι κοφτες και ετσι αν το εχεις φτιαξει θα πηγαινει παραπανω.....αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι μπορει να μην βγαινουν εντελως αλλα να μεγαλωνει την ταχυτητα που θα χτυπησουν...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν εχει κοφτες το X..... Αναλογα τον οδηγο ειναι και αναλογα τα χιλιομετρα και πως ειναι φτιαμενο το μηχανακι!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2009 από τον Punisher Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δεν εχει κοφτες το X..... Αναλογα τον οδηγο ειναι και αναλογα τα χιλιομετρα και πως ειναι φτιαμενο το μηχανακι!!!!!! καλα εχεις σιγουρα το Yamaha Crypton X ??? το μηχανακι εχει κοφτες......1η στα 45-50, 2α στα 70-75, 3η στα 105 και 4η στα 140 χιλιομετρα ειναι οι κοφτες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Και εγω ετσι ηξερα οτι ειχε κοφτες μεχρι που ρωτησα εναν που εχει ανοιξει το μοτερ και μ λεει οτι δεν εχει τωρα αν το εχεις ανοιξει και εσυ και λες οτι δεν εχει παει να πει οτι καποιος μ λεει μακακιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Οι κόφτες δεν καταργούνται μετά απο κάποια χιλιόμετρα.Αυτά μόνο απο την ηλεκτρονική ρυθμίζονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 προβληματα παιδια σχετικα με το χ εχουν αναφερθει?μιλαμε οτι η αθηνα εχει γεμισει απο χ135 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το rapid bike που ρυθμιζει το ιντζεκτιον και αν ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τελικη επιταχυνση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Οι κόφτες δεν καταργούνται μετά απο κάποια χιλιόμετρα.Αυτά μόνο απο την ηλεκτρονική ρυθμίζονται σωστος ο φιλος μου.....αρα φιλε punisher δεν σου λεμε εμεις μ@λ@κιες αλλα αλλοι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpampis81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Είμαι και εγώ ανάμεσα σε Χ135 και ΖΧ130 και μάλλον θα καταλήξω στο 2ο γιατί είμαι ευχαριστημένος με ότι Kawasaki είχα... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 gia οποιον τον ενδιαφερει εξατμιση yoshimura gia to crypton x εχω μερικες φωτο και ενα βιντεο foto : και ενα βιντεο με τον ηχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες