Jump to content

Recommended Posts

Σε πιάνω αλλά η κόντρα ήταν στο χιλιόμετρο και οχι στα 400.Πάντως και στα 400 τον είχα

πως ξεκινησε εκεινος ??? εκεινη την ωρα ανοιξε το γκαζι η τερμα το γκαζι και τα 2 φρενα τερμα και σχεδον ψαρομενος ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το runner τούμπανο είναι με αυθεντικά πράγματα mallossi και έχει φτιαχτεί στην scootermania.Exoyn πέσει τρελές πατέντες σε βαριατόρ,φυγοκεντρικά και στην τελική μετάδοση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φίλε επειδή την έχεις δει πολύ ιστορία....μη λες σε μένα για παπάκια.Απο τα χέρια μου έχουν περάσει μηχανάκια και μηχανάκια...Πάνε πέστα λοιπόν σε κανά 15χρονο μπας και τον ψήσεις να πάρει το ΖΧ γιατί έτσι όπως παν οι πωλήσεις σε λίγο το κόβω να πηγαίνει για απόσυρση...

Συνέχεια αναφέρεσαι στο kaze-r.Εντάξει δεν ήταν και τίποτα το τρομερό απο εμφάνιση και επιδόσεις ήταν ενα αξιόπιστο μηχάνημα για να κάνεις την δουλειά σου και να κινείσαι αξιοπρεπώς.

Αντίθετα η yamaha έχει βγάλει μηχανάκια που η kawa ούτε στον ύπνο της δεν έχει δει

1)Τοwnmate...με ενα ρεκτιφιέ χοάνη και εξατμισούλα γινόταν jet.Τέρας αξιοπιστίας.Με άδειο κυριολεκτικά κάρτερ και με το λάδι να αποτελεί άγνωστη λέξη έκοβα βόλτες καθημερινά χωρίς πρόβλημα.Βαλβίδες είχε βαρέσει μια μέρα και πάλι πήγαινε με 40 χλμ.Μικροκολλήματα ήθελες?Το άφηνες 5-10 λεπτά να κρυώσει και ξαναέφευγες.Αυτά για να καταλάβεις τι σημαίνει αξιοπιστία

2)Z 125...Παραγόταν στο Taiwan που όπως λες δεν πλησιάζει σε ποιότητα τα japan.Κι όμως...Αυτό το παπάκι έμεινε στην ιστορία σε θέμα εμφάνισης και αεροδυναμικής.Αυτό το παπάκι έμεινε στην ιστορία για τα άπειρα aftermarket που βγήκαν για τη ροπή το γκάζι και το νεύρο του.Δε μου λες?Εχεις ξαναδεί πλαίσιο παπιού να αντέχει 250 μοτέρ πάνω?(Αυτό του WR κολλούσε γάντι στις βάσεις του πλαισίου).Και πολλές φορές και αυτό το μοτέρ πειραγμένο με κύλινδρα και κάρτερ απο το μεγάλο YZ450.Μόνο το Z και το suzuki FX(του καθόταν κουτί το DR μοτέρ) τα κάναν αυτά.

3)Crypton-R...Aξιοπιστία,πολύ καλό κιβώτιο ταχυτήτων και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά.Δεν είναι τυχαίο που αμα κοιτάξεις γύρω σου παντού βλέπεις R.

4)Crypton X...Τα παμε και πιο πριν αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν....

5)F1...ροπάτο,ελαφρύ,δίχρονο με σχετικά καλή ποιότητα πλαστικών

6)Υαmaha JR...Eδω δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί αμφιβάλω αμα το έχεις δει καν σε περιοδικό.

Πάμε και στα δικά μας τώρα.

Το πλαίσιο διαμάντι αποτελείταο απο χυτά αλλά και εξελασμένα τμήματα αλουμινίου με τον κινητήρα να αποτελεί μέρος του.Καλύτερη συγκέντρωση μαζών και μεγαλύτερη ακαμψία.

Η τεχνολογία diasil είναι μια ηλεκτροχυμική επίστρωση στο εσωτερικό του κυλίνδρου για μείωση των τριβών και λιγότερη καταπόνηση των μετάλλων.Ανοιξα το μοτέρ στα 1200 χλμ και τα μέταλλα του κυλίνδρου ήταν σαν καινούργια παρόλο που στη φούστα του πιστονιού ήταν εμφανή τα σημάδια της κίνησης

Τι είχε το kaze?Φιλτράκι μοτοσυκλέτας?Μη μπερδεύεις τα απλά φιλτροκούτια με τα σύγχρονα panel φίλτρου.Να σου επισημάνω οτι το Χ παίρνει με πατέντα φίλτρα της K&N που έχουν βγει για μοντέλα αυτοκινήτου της BMW.

Eντάξει κόψε κάτι.Εξάτμιση έξυνα και γω με το mate του παππού μου (πρόσεξε το δίχρονο πιο παλιό μοντέλο απο το 4Τ townmate.Kαι μιλάμε τώρα για sebring με κοντή μπούκα όχι για το μπουρί το δικό σου).Αυτό έλειπε να μη μπορείς να ξύσεις εξάτμιση με τα kayaba (αν θυμάμαι καλά) που φοράς.

Για καρμπυρατέρ υποπιέσεως που λες ναι το ξέρω έχει 2 πλεονεκτήματα έναντι του injection.Πρώτον είναι πιο άμεσο σε παροχή καυσίμου και δεύτερον δεν έχει το μπούκωμα του injection.Ομως ηατεχνολογία προχωράει και αυτή είναι το injection και οχι τα καρμπ τα οποία είναι ολίγον τι αρχαία πλέον.Εσυ γιατί λες ολες οι εταιρίες στα μεγάλα μοντέλα τους να έχουν εγκαταλείψει τη λύση του καρμπ?Το R6 του 01 που έχω στο γκαράζ έχει τετράδα καρπυρατέρ (φαντάσου ενα τετραπετάλουδο).Γιατί ολα τώρα έχουν injection?Επίσης στο Χ υπάρχει injection για οικονομία καυσίμου.(Μικρό σχετικά ντεπόζιτο 3.6L σε συνδιασμό με τσιμπημένη κατανάλωση).

Επίσης μη μπερδεύεις το πάχος της μπότας του πιρουνιού με την ποιότητα των ελατηρίων.Αλλο το ενα άλλο το άλλο.Και να σου διευκρινήσω οτι με μανίσιο μηχάνημα έπιασα τα 140.Τώρα τελευταία με το κοντό 14άρι γρανάζι πιάνω κάπου στα 130.Και όμως ενω ο κόφτης της 1ης και της 2ης στο δικό σου είναι 10χλμ πάνω απο τους δικούς μου στις 2 τελευταίες ταχύτητες βγάζουμε τα ίδια χιλιόμετρα.Οπότε μη μου πουλάς παπά με το τι περνάς και τι όχι.

Και κάτι τελευταίο.Το μηχανάκι δεν το αγόρασα με κριτήριο τον χώρο.Εχω το v-strom για αυτές τις δουλειές.Οπως σου είχα πει θα έπερνα καλύτερα κανα 200άρι scooter με περισσότερη άνεση και με πολύ ανώτερες απιδόσεις,χώρους κλπ

ΥΓ1)Για το Χ έχουν βγει πολλά πράγματα και σε θέμα εμφάνισης και μοτερικά (κιτ κυβισμού 160cc,ηλεκτρονική που ανεβάζει κόφτη 1ης στα 65 χλμ και άλλα πολλά.Αλήθεια για το kawa δεν έχω δει τίποτα.Μάλλον δεεεν αντέχει μετατροπές το μοτεράκι σας).Τσάμπα το μεγαλύτερο κάρτερ που έχετε.

ΥΓ2)Δεν χρειάζεται να αποκτήσω γνώσεις απο τα περιοδικά ειδικού τύπου.Απο 12 χρονών λύνω δένω μόνος μου τα μηχανάκια που έχουν περάσει απο τα χέρια μου.

:bye::bye::bye:

ρε φιλε σοβαρα ειστε κολλημενοι...μ συγκρινεις μωρε το crypton-r με το το καζερ???και δν σ λεω για φιλτροκουτι...σ λεω για φιλτρο λαδιου...ποιο μηχανακι εχει φιλτρο λαδιου?αιντε...να καταλαβενομαστε λιγακι...σε αξιπιστια η yamapa σας δν φτανει το kawa...οτι και να ΛΕΣ..επισης για την ηλετρκοχυμικη επιστρωση κυλινδρου η απαντηση μ ειναι σε προηγουμε post για τις επιστρωσεις κυλινδρου κ πιστονιου στο kawa...ετσι λεγαν κ στην αρχη οτι ηταν αργα μηχανακια κ μαλακιες..κ μετα αποδηχτηκε το πιο γρηγορο μηχανακι οταν ειχε βγει κ τερας αξιοπιστιας...(καζερ),(σημειωτεων η TOPKIT βγαζει για το καζερ 5 κιτ και το τελευταιο η στα 61 χιλιοστα η στα 69...κ με μεγαλυτρη διαδρομη...για βγαλε ποσα κυβικα ειναι αυτα!!να σ πω κατι ρε φιλος παντως...δν μ πηθεις γτ εχω ψαχτει κ κοιταω απο ανθρωπους που ξερουν να μαθω 2 πραγματα παραπανω κ ειναι σεβαστοι...εσυ τωρα τ μ λες για μοντελα της bmw κ π@παριες τετοιες?κ δλδ επειδη δν εχουν βγει πολλες βελτιωσεις για το zx παει να πει οτι δν αντεχει το μοτερ?(ξερουμε οτι η kawa πολελς φορες ειναι χαντακωμενη στην ελλαδα)...εισαι τι να σ πω..ελυνες κ απο 12 χρονων μοτερ μονος...κριμα...κ γω μαμα λεω για τα 140...δν νομιζω να σ ανεφερα οτι εχω βαλει τπτ βελτιωτικα πανω...με την 3η εσυ δν πας 110..οποτε με 4η μονο εχουμε ιδια χλμ(αν παει 140..)... :mellow: και ξερω τ ειναι πλαισιο τυπου διαμαντι..και το cryptonaki σας δν εχει τετοιο πραγμα...φιλε μ εχω οδηγησει και z και jr..και f1 ειχα για λιγο καιρο...και crypton-x κ οτι θες..δν χρειαζεται να κουραζεσαι για να μ πεις τα μοντελα..και μη νξαναπεις την ΚΟΤΣΑΝΑ οτι το Z αντεχει 250 κυβικα...ο σκελετος που και στο fx και στο z(μερικα)ηταν \"deltabox\"...πολλες φορες κοβαν σκελετο τα z οχι μονο πειραγμενα αλλα κ normal..για να αντεξει αυτα τα κυβικα επρπε να το χιλιοδεσεις...ελεος τι θα ακουσουμε...εγω φιλε δν το παιζω ιστοριας...εσυ το παιζεις με το crypton..τσπ οσο για τι βλεπεις εξω ειναι γεματο καζερ κ πρεπει να το παραδχτεις...κ crypton-r επισης...αλλα ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ενα μηχανακι αν δν πουλησε οτι δν ειναι καλο...στη μαλαισια κ σ αλλες χωρες εχει γινει αναρπαστο κ εχουν γινει κ πολλα club...ψαξτε κ μετα μιλατε...αλλα οπως ειπα εδω ειναι ελλαδα κ ολοι περνουν οτι εχει ο αλλος κ οχι τι πραγματικα γουσταρει καποιος...ξαναλεω για το innova οτι ειναι προβληματικο με μπιελες κτλπ...κοιτα τι εγινε οταν βγηκε...αυτο σημαινει οτι ειναι καλο?ξεκολλατε...το kawa αυτο εχει βγει απο το 2007 και οπως κ το καζερ εχει αποδυχτει σκυλι...οποτε αφηστε τις αερολογιες κ κοιταξτε να ψαχτειτε πριν πειτε κατι...και σ ξαναλεω περιμεντε,μην προτρεχτε για τις πωλησεις...ακομα το f1 το ξερω πολυ καλα...1 χρονος ειναι αρκετος για να βγαλεις συμπερασματα για ενα μηχανακι...τσπ εγω εβλεπα οτι το μηχανακι σε μπαμ ηταν αρκετα καλο,γρηγορο,ρουφουσε συνεχεια φλατζες,κ οτι πανω απο 100-105 δν πηγαινε,το ιδιο κ το crypton-r..για το τελευταιο λεω γτ αν πουμε για το παλιο καλυτερα με το σχολιασουμε...τσπ φιλε μ αφου εισαι μηχανοβιος θα ξερεις οτι γενικα απο τις 4 ιαπωνεζικες εταιριες θα ξερεις οτι η yamaha στα περιφεριακα κ γενικα στην ποιοτητα υλικων ερχεται 4η..κατι r6 2006-2007 συνεχεια για σασμαν ακουγονται κ απο προσωπικες εμπειριιες.....ΕΠΙΣΗΣ αν ξερεις καλα την ιστορια της YAMAHA την στιγμη που η kawasaki εβγαζε αεροπλανα στο 2ο παγκοσμιο πολεμο εσεις σαν yamaha περνατε κινητηρες της bridgestone και τους βαφτιζατε YAMAHA...ετσι για να ξερουμε τι λεμε...επισης η kawa μεχρι σημερα κατασκευαζει ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,ΠΛΟΙΑ(εχει και σε μια γραμμη της ελλαδας αλλα δν θυμαμαι)ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ,εχει συνεργασια με τη nasa για κατασκευη πυραυλων κ εγκαταστασεων γυρω απο το θεμα..επισης ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΩΝ κ πολλα αλλα και παλι παντου μα παντου απο παλια η kawa φημιζεται οτι εχει τα πιο αγρια μοτερ κ τα πιο αξιοπιστα..και σε ss1000 και 600 και σε δικυλινδρα(βλεπε er)παντου σας εχει......λοιπον αυτα :rolleyes: ετσι για την ιστορια...κ ρωτα κ μηχανικους..δν ειναι τυχαιο που ολοι οι μηχανικοι εχουν απο ενα kazer...κανε μια γυρα στο νεο κοσμο,παγρατι(εχει πολλα συνεργεια) κτλπ,ρωτα αν θες για τα μηχανακια κ πες μ :mellow: ... :lipssealed:

και οσο για επιδοσεις...απο χρονομετρησεις(η μοτο η 0-300) τα 0-80 το crypton-x τα εχει σε 8,7 ενω το kawa τα εχει σε 8,3(σημειωτεων ηταν αστρωτο τ μηχανακι που χρησιμοποιουσαν με 300 χλμ μονο και το τονιζαν για το σφιχτο μοτερ).....θυμασαι που σ λεγα για ενα ανοιγμα που ειχα κανει με x και ημουν ενα μηχανακι μπροστα?για να μην εκτιθεμαι κιολας..εχω αποδειξεις για αυτα που λεω..

:sopase::sopase::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον vagos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε vagos 13,,,,,,ειπες τπτ για το κρυπτον r?που τα εχουν κατασπασει οι ντελιβεραδες και μη?που εχουν βαλει τα γιαλια σε πολλα 125αρια?

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φιλε vagos 13,,,,,,ειπες τπτ για το κρυπτον r?που τα εχουν κατασπασει οι ντελιβεραδες και μη?που εχει βαλει τα γιαλια σε πολλα 125αρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλτρο λαδιού?Είχε τέτοιο τεχνολογικό επίτευγμα το kazer???Tι να πω κοίτα πρόοδος.... :kaaaala:

Και οσο για την αξιοπιστία για να μιλήσεις θα πρέπει να τα έχεις ζήσει και τα δύο μοντέλα σε καθημερινές μετακινήσεις και με την ίδια χρήση για να βγάλεις συμπέρασμα το τι είναι αξιόπιστο και τι οχι.Τώρα αμα απλώς το άκουσες απο τα τσακάλια τους μηχανικούς σου αλλάζει το θέμα.

Τα ξέρω τα προιόντα της Topkit τα εχω δει σε ανταλλακτικατζίδικα.Θυμήσου όμως πόσα χρόνια είναι το Χ στην αγορά και πόσα το kaze.Μέχρι το Χ να φτάσει τα χρόνια του kaze πίστεψε με θα έχουν βγει πολύ περισσότερα προιόντα.

Οσο για το πλαίσιο κάνε μια επίσκεψη στο σάιτ της yamaha ή αμα θες σου δίνω και το manual του κατασκευαστή.Α με συγχωρείς ξέχασα οτι τα ξέρεις καλύτερα :lipssealed:

Ελα να δείς το Ζ μου που είναι 280cc για να μου πεις τι αντέχει και τι όχι.

Εντάξει η kawa είναι κολοσσός ασχολείται με αεροπλάνα,πλοία με οτι θες.Αλλά δε σημαίνει οτι και στις μοτοσυκλέτες υπερτερεί.Φαίνεται άλλωστε και στα παγκόσμια πρωταθλήματα που παλεύει να μπει στη 10άδα με τα χρέπια της.

Τέσπα επειδή βαρέθηκα τη συζύτηση αμα θες ανοίγουμε κόντρα με λεφτά όμως για να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο.

Τσάγια :bye::bye::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλτρο λαδιού?Είχε τέτοιο τεχνολογικό επίτευγμα το kazer???Tι να πω κοίτα πρόοδος.... :kaaaala:

Και οσο για την αξιοπιστία για να μιλήσεις θα πρέπει να τα έχεις ζήσει και τα δύο μοντέλα σε καθημερινές μετακινήσεις και με την ίδια χρήση για να βγάλεις συμπέρασμα το τι είναι αξιόπιστο και τι οχι.Τώρα αμα απλώς το άκουσες απο τα τσακάλια τους μηχανικούς σου αλλάζει το θέμα.

Τα ξέρω τα προιόντα της Topkit τα εχω δει σε ανταλλακτικατζίδικα.Θυμήσου όμως πόσα χρόνια είναι το Χ στην αγορά και πόσα το kaze.Μέχρι το Χ να φτάσει τα χρόνια του kaze πίστεψε με θα έχουν βγει πολύ περισσότερα προιόντα.

Οσο για το πλαίσιο κάνε μια επίσκεψη στο σάιτ της yamaha ή αμα θες σου δίνω και το manual του κατασκευαστή.Α με συγχωρείς ξέχασα οτι τα ξέρεις καλύτερα :lipssealed:

Ελα να δείς το Ζ μου που είναι 280cc για να μου πεις τι αντέχει και τι όχι.

Εντάξει η kawa είναι κολοσσός ασχολείται με αεροπλάνα,πλοία με οτι θες.Αλλά δε σημαίνει οτι και στις μοτοσυκλέτες υπερτερεί.Φαίνεται άλλωστε και στα παγκόσμια πρωταθλήματα που παλεύει να μπει στη 10άδα με τα χρέπια της.

Τέσπα επειδή βαρέθηκα τη συζύτηση αμα θες ανοίγουμε κόντρα με λεφτά όμως για να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο.

Τσάγια :bye::bye::bye:

εχεις και το χ και το ζ,και το βεστρομ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΩ:

1)TOWNMATE 50: ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΤΟ ΕΣΠΑΓΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΑΔΙΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΧΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ 65000 ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΩΝ(ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ).

2)GLX SUPER CUB 90.ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

3)ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ KAWASAKI TO 100ΑΡΙ. ΣΤΑ 20000 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΑΣΜΑΝ ΣΤΑ 30000 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ ΞΑΝΑ, ΣΤΑ 40000 ΤΟ

ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 2η -3η ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!

4)KAZE-R.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ TO ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ 58000 ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ 45000 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΕ ΛΑΔΙΑ.

5)INNOVA. ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΑ 10000.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ(ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ) ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ

6) CRYPTON-X ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ 4900 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ CRYPTON X (ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ- ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ)

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ(Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΗ).ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΩΣ!

Υ.Γ. ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ CRYPTON Χ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι

ναι ρε φιλος πολυ μεγαλο επιτευγμα το φιλτρο λαδιου σ μηχανακι,εσεις ουτε στα ονειρα σας δν θα εχει η ymaha τετοια λεπτομερεια.. :kaaaala: ...κ εγω δν αντιλεγω οτι το Χ εχει προιντα για βελτιωσεις..αυτο δν σημαινει τπτ μα τπτ ομως...μονο κ μονο επειδη ειναι εμπορικο.. :mellow: ..οσο για τη kawasaki στα moto gp κ wsbk..λοιπον οταν δν ξερουμε δν μιλαμε..στα wsbk στα 600αρια η kawa ειναι μεσα στη 3αδα συνεχεια...δευτερον δν υπερηφανευομαι για αυτο γτ πολυ μεγαλο ρολο παιζει ο αναβατης...για αυτο ο rossi πηρε το r1 που ηταν η χειροτερη μοτοσυκλετα στο moto gp κ σαρωνε..κ εφτασε εκει που εφτασε...λοιπον παιζουν χιλια δυο πραγματα κ συ το περνας ετσι αερολογια κ καλα οτι ιεναι χρεπια?ψαξε λιγο να δεις οτι το 2008 ποσο καλυτερη μοτοσυκλετα ηταν η kawa απο τη ducati και στο στριψιμο αλλα πασχει απο οδηγους...τωρα ομως τρεχει ενα στα moto gp ..χωρις εξελιξη κ δοκιμες κ ειδατε που ειναι...(melandri)..λοιπον κ ασε τους σκελετους οτι αντεχουν γτ αν ξερεις αφου εχεις κ z οσα εχου τον ασημι σκελετο κοβουν κ μαμα να ειναι τ μηχανακι...και στο ξανατονιζω οτι η yamaha επερνε τους κινητηρες της bridgestone κ τους εκανε yamaha...να δουμε ποιος εχει χρεπια φιλαρακο...κ αν ρωτησεις μοτοσεκλιτιστες παλιους θα δεις τι θα σ πουν για την ξεφτιλα της yamaha σ πολλα μοντελα κ τη εκανε η kawa εκεινο το καιρο...αστα yamapa ειστε...τσπεγω ξαναλεω δν χαντακωνω το X η το r..αλλα σ λεω ασπουμε το r εχει ενα προβληαμτακι στο κυλινδρο κ τσιμπανε λαδια..2 φιλοι μ το εχουν κ στα 2 τ ιδιο γινεται...΄λοιπον στο καζερ το σπας τ γ@μ@ς...δν σ αφηνει..κ μακαρι σ ολους να μην παθουν τπτ κ σε σενα τ ευχομαι κ προσοχη παντα...αλλα στα παραπανω μην μ το παιζετε ιστοριες...τσπ τι κοντρα θα κανουμε?εγω με το zx κ συ με το Χ?καντο μαμα κ παμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλος πολυ μεγαλο επιτευγμα το φιλτρο λαδιου σ μηχανακι,εσεις ουτε στα ονειρα σας δν θα εχει η ymaha τετοια λεπτομερεια.. :kaaaala: ...κ εγω δν αντιλεγω οτι το Χ εχει προιντα για βελτιωσεις..αυτο δν σημαινει τπτ μα τπτ ομως...μονο κ μονο επειδη ειναι εμπορικο.. :mellow: ..οσο για τη kawasaki στα moto gp κ wsbk..λοιπον οταν δν ξερουμε δν μιλαμε..στα wsbk στα 600αρια η kawa ειναι μεσα στη 3αδα συνεχεια...δευτερον δν υπερηφανευομαι για αυτο γτ πολυ μεγαλο ρολο παιζει ο αναβατης...για αυτο ο rossi πηρε το r1 που ηταν η χειροτερη μοτοσυκλετα στο moto gp κ σαρωνε..κ εφτασε εκει που εφτασε...λοιπον παιζουν χιλια δυο πραγματα κ συ το περνας ετσι αερολογια κ καλα οτι ιεναι χρεπια?ψαξε λιγο να δεις οτι το 2008 ποσο καλυτερη μοτοσυκλετα ηταν η kawa απο τη ducati και στο στριψιμο αλλα πασχει απο οδηγους...τωρα ομως τρεχει ενα στα moto gp ..χωρις εξελιξη κ δοκιμες κ ειδατε που ειναι...(melandri)..λοιπον κ ασε τους σκελετους οτι αντεχουν γτ αν ξερεις αφου εχεις κ z οσα εχου τον ασημι σκελετο κοβουν κ μαμα να ειναι τ μηχανακι...και στο ξανατονιζω οτι η yamaha επερνε τους κινητηρες της bridgestone κ τους εκανε yamaha...να δουμε ποιος εχει χρεπια φιλαρακο...κ αν ρωτησεις μοτοσεκλιτιστες παλιους θα δεις τι θα σ πουν για την ξεφτιλα της yamaha σ πολλα μοντελα κ τη εκανε η kawa εκεινο το καιρο...αστα yamapa ειστε...τσπεγω ξαναλεω δν χαντακωνω το X η το r..αλλα σ λεω ασπουμε το r εχει ενα προβληαμτακι στο κυλινδρο κ τσιμπανε λαδια..2 φιλοι μ το εχουν κ στα 2 τ ιδιο γινεται...΄λοιπον στο καζερ το σπας τ γ@μ@ς...δν σ αφηνει..κ μακαρι σ ολους να μην παθουν τπτ κ σε σενα τ ευχομαι κ προσοχη παντα...αλλα στα παραπανω μην μ το παιζετε ιστοριες...τσπ τι κοντρα θα κανουμε?εγω με το zx κ συ με το Χ?καντο μαμα κ παμε..

ναι ρε μεγαλε ολα ειναι αχρηστα,,και μονο το δικο σου τα σπαει :angry: :angry: Τροποποιήθηκε από τον nik7119

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To x έχει φίλτρο λαδιού (κάτω δεξιά).sniper_parts01.jpg

H άποψή μου είναι οτι η kawa τώρα τελευταία έχει πέσει σαν εταιρία και έχει μείνει πίσω απο τον άμεσο ανταγωνισμό της (honda,yamaha και suzuki).Είχα στο χωριό KX 250 που έσκαβε κυριολεκτικά αλλά και 400άρι το οποίο μάζευε τα χιλιόμετρα πιο γρήγορα και απο τα 600άρια της εποχής.Τώρα οδηγάω kawa φίλων και δεν μου αφήνουν αυτόν τον ενθουσιασμό :/

Τα Ζ η αλήθεια είναι οτι κόβαν πλαίσιο αλλά μην τρελαθούμε τα είχαν ξεκάνει στις σούζες και στις μπάντες τα καγκούρια.(Και το δικό μου μη νομίζεις μέχρι και ηλλεκτροκόληση έπαιξε σε σημεία του πλαισίου που το είχαν ανάγκη).Η αλήθεια πάντως είναι οτι με λογική χρήση παίρναν πολύ βελτίωση και τσιμπούσαν και εύκολα άλογα με μικρές αλλαγές

Τα r των φίλων σου αμα έχουν ξετάπωτες εξατμίσεις λογικό είναι να τσιμπάν λαδάκι με τον καιρό.

ΥΓ)Φιλικά ολα αυτά και να μπαίνεις πιο συχνά για συζητήσεις γιατί το κατέχεις και εσυ το άθλημα.Ωραίος :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To x έχει φίλτρο λαδιού (κάτω δεξιά).sniper_parts01.jpg

H άποψή μου είναι οτι η kawa τώρα τελευταία έχει πέσει σαν εταιρία και έχει μείνει πίσω απο τον άμεσο ανταγωνισμό της (honda,yamaha και suzuki).Είχα στο χωριό KX 250 που έσκαβε κυριολεκτικά αλλά και 400άρι το οποίο μάζευε τα χιλιόμετρα πιο γρήγορα και απο τα 600άρια της εποχής.Τώρα οδηγάω kawa φίλων και δεν μου αφήνουν αυτόν τον ενθουσιασμό :/

Τα Ζ η αλήθεια είναι οτι κόβαν πλαίσιο αλλά μην τρελαθούμε τα είχαν ξεκάνει στις σούζες και στις μπάντες τα καγκούρια.(Και το δικό μου μη νομίζεις μέχρι και ηλλεκτροκόληση έπαιξε σε σημεία του πλαισίου που το είχαν ανάγκη).Η αλήθεια πάντως είναι οτι με λογική χρήση παίρναν πολύ βελτίωση και τσιμπούσαν και εύκολα άλογα με μικρές αλλαγές

Τα r των φίλων σου αμα έχουν ξετάπωτες εξατμίσεις λογικό είναι να τσιμπάν λαδάκι με τον καιρό.

ΥΓ)Φιλικά ολα αυτά και να μπαίνεις πιο συχνά για συζητήσεις γιατί το κατέχεις και εσυ το άθλημα.Ωραίος :cheers:

ετσι γρηγορα γρηγορα θα σ πω οτι στη γαλλια η kawa ειδικα με τα Z,VERSYS,ER εχει γ@μηθει στις πωλησεις..επισης αμερικη παλι ER,SS1000 κτλπ ειναι παντου..γενικα η ελλαδα ειναι ψιλικατζιδικο στην ευρωπη..κ ουτε που μας υπολογιζουν στις πωλησεις..κ λογικο το βρισκω :rolleyes: !μαμα εξατμισεις εχουν τα r..τσπ μολις γυρισα απο λαιμο με ενα zetaki κ glx βολτιτσα..Z 57χιλ..γ@μαγε και εσκαβε μαζι B) αλλα αν μ λες οτι το δικο σου ειναι 280cc...τοτε φαντασου τι θα γινετι μ αυτο..

α και για το φιλτρο λαδιου αυτο ειχα πει οτι μεχρι σμρ κανενα αλλο παπακι δν ειχε φιλτρο λαδιου εκτος απο το καζερ και το zx..τωρα εχει κ το X..τσπ οποτε εχω χρονο θα μπαινω..

επισης φιλαρακι εχει το Χ του χει βαλει κ xenon κ ειναι τουμπανακι..πολυ ωραιο αλλα στην εκδοση με τις ζαντες... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαιμό 4 το πρωί?? Εγώ ψηνόμουνα να περάσω κατά τις 12 μια κ ήμουν εκεί κοντά αλλά τελικά βαριόμουνα κ ήρθα απ'ευθείας σπίτι. Είχε τίποτα σήμερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Z 57mm??Σωστός...Το 57άρι φτιάξιμο αμα πετύχει πάει πιο γρήγορα και απο τα 60άρια.

Δεν είσαι Σαλόνικα γαμώ αλλιώς θα συναντιώμασταν να τα πούμε κ απο κοντά :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λαιμό 4 το πρωί?? Εγώ ψηνόμουνα να περάσω κατά τις 12 μια κ ήμουν εκεί κοντά αλλά τελικά βαριόμουνα κ ήρθα απ'ευθείας σπίτι. Είχε τίποτα σήμερα?

μη φανταστεις τπτ τρελα πραγματα αλλα ειχε..

vala ναι κριμα...αλλα που ξερεις..μπορει καμια μερα να βρεθω πανω..msn εχεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

paidia egw exw crypton x einai gamato mhxanaki...Exw peripou 3500+ km ξερει κανεις τι να αλλαξω για να πηγαινει ποιο γρηγορα μεχρι στιγμης εχω κανει το 1 σερβις και οπου να νε θα αλλαξω για 2 φορα λαδια....

εχω βγει με runner Gillera 80cc sta 400m kai exasa gia mish kolona....Arghsa na kanw ekkinhsh pantws to runner htan sxedon olo mallosi!!!!!

an eixa alla 200 metra 8a ton afhna egw kolones:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδες,

πηγα το μηχανακι για σερβις στα 1000χλμ .

Μου πηρανε 20ευρω, λαδια 17 ευρω και ελαχιστα εργατικα 3 ευρω.

Πολλα δεν ειναι?

Βαλλας στειλε και σε μενα το μσν ρε, straigth ειμαι, μη μασας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια σας παιδες,

πηγα το μηχανακι για σερβις στα 1000χλμ .

Μου πηρανε 20ευρω, λαδια 17 ευρω και ελαχιστα εργατικα 3 ευρω.

Πολλα δεν ειναι?

Βαλλας στειλε και σε μενα το μσν ρε, straigth ειμαι, μη μασας.

ναι φιλε πολλα σου πηραν.λαδια -φιλτρο-εργατικα στην αντιπροσωπεια της yamaha 12,5euro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου πηρε 35 :angry: :angry: :angry:

Αλλα δεν πηγα σε αντιπροσωπεία -_-

ALLA M ΕΚΑΝΕ πληρεις σερβις τα παντα μου το επλυνε κιολας :rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα