Jump to content

Recommended Posts

πόσο έφτασε 3000? το σπέσιαλ?? πάρα πολλά είναι....3000 εκανε το Ζ τότε... αλλά ήξερες ότι έπαιρνες yamaha made in japan πράμα που αντέχει και το βλέπουμε ακόμα και σήμερα μετά απο 11χρόνια!

Τι αντεχει ρε φιλε εδω που ειμαι εγω ουτε ενα δεν υπαρχει και παλια κυκλοφορουσαν μονο τετοια.... Αλλα εκοβαν πλαισιο αλλα προβληματα στους κινητηρες αλλα στην αστυνομια μεσα για κατασχεση επειδη ηταν κλεμμενα μανισιο Ζ δεν υπαρχει εδω και αν υπαρχει θα ειναι 1,2 κρυμμενα

Υ.Γ μηχανακι που δεν μπορεις να το πας τερμα σε μια μεγαλη ευθεια με καποια χλμ ειναι για πεταμα αποψη μου...

Με το Χ μπορεις να πας σε μια ευθεια 5 χιλιομετρα να πηγαινεις με 120χλμ με 4 και ουτε γατα ουτε ζημια με το Z κατι θα παθει

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι αντεχει ρε φιλε εδω που ειμαι εγω ουτε ενα δεν υπαρχει και παλια κυκλοφορουσαν μονο τετοια.... Αλλα εκοβαν πλαισιο αλλα προβληματα στους κινητηρες αλλα στην αστυνομια μεσα για κατασχεση επειδη ηταν κλεμμενα μανισιο Ζ δεν υπαρχει εδω και αν υπαρχει θα ειναι 1,2 κρυμμενα

Υ.Γ μηχανακι που δεν μπορεις να το πας τερμα σε μια μεγαλη ευθεια με καποια χλμ ειναι για πεταμα αποψη μου...

Με το Χ μπορεις να πας σε μια ευθεια 5 χιλιομετρα να πηγαινεις με 120χλμ με 4 και ουτε γατα ουτε ζημια με το Z κατι θα παθει

προφανως ένα πειραγμένο ναι... αλλά το δικό μου είναι μαμα και το έχω πολύ καιρό και για μηχανάκι 11ετίας έχει ελάχιστα προβλήματα...το όλο στήσιμο αναρτήσεις φρένα πλαίσιο είναι απίστευτο!!! σε σχέση με τα καινούρια παπιά που είναι "ψευτικα"!!!

μην ξεχνάμε ότι είναι made in japan! δε λεω καλό το crypton X αλλά θα το δούμε αν αντέχει μετά απο 11 χρόνια :_thumbsup:

αυτό που λες οτι δεν αντέχει το Ζ εισαι γελασμένος είναι πολύ γερό μηχανάκι και αν το προσέχεις σε προσέχει όπως όλα τα μηνανάκια...φυσικά δεν μιλάμε για μικρούς πιτσιρικάδες με καρφωτές ταχύτητες οι οποίοι τα σκαλίζουν μόνοι τους και τα κλαίνε τα λεφτά τους μετά!!

αυτά απο εμένα και μην πατάτε τα -2 απλά και μόνο επειδή δεν συμφωνείται... εγώ έχω πολύ εμπιστοσύνη στα παπιά made in japan και το crypton X καλό είναι το καλύτερο μάλιστα αυτήν την εποχή...ΑΛΛΑ θα το δουμε σε λίγο καιρό είναι νωρίς να το κρίνουμε από τώρα! :bruce_h4h:

και πληροφοριακά με το Ζ έχω κάνει πολλές πορείες 60 χιλιομέτρων παρακαλω(!) :surrender: και δεν έπαθε το παραμικρό! :rolleyes: και εννοείται δεν πήγαινα σαν χελώνα!

αυτα απο μένα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προφανως ένα πειραγμένο ναι... αλλά το δικό μου είναι μαμα και το έχω πολύ καιρό και για μηχανάκι 11ετίας έχει ελάχιστα προβλήματα...το όλο στήσιμο αναρτήσεις φρένα πλαίσιο είναι απίστευτο!!! σε σχέση με τα καινούρια παπιά που είναι "ψευτικα"!!!

μην ξεχνάμε ότι είναι made in japan! δε λεω καλό το crypton X αλλά θα το δούμε αν αντέχει μετά απο 11 χρόνια :_thumbsup:

αυτό που λες οτι δεν αντέχει το Ζ εισαι γελασμένος είναι πολύ γερό μηχανάκι και αν το προσέχεις σε προσέχει όπως όλα τα μηνανάκια...φυσικά δεν μιλάμε για μικρούς πιτσιρικάδες με καρφωτές ταχύτητες οι οποίοι τα σκαλίζουν μόνοι τους και τα κλαίνε τα λεφτά τους μετά!!

αυτά απο εμένα και μην πατάτε τα -2 απλά και μόνο επειδή δεν συμφωνείται... εγώ έχω πολύ εμπιστοσύνη στα παπιά made in japan και το crypton X καλό είναι το καλύτερο μάλιστα αυτήν την εποχή...ΑΛΛΑ θα το δουμε σε λίγο καιρό είναι νωρίς να το κρίνουμε από τώρα! :bruce_h4h:

και πληροφοριακά με το Ζ έχω κάνει πολλές πορείες 60 χιλιομέτρων παρακαλω(!) :surrender: και δεν έπαθε το παραμικρό! :rolleyes: και εννοείται δεν πήγαινα σαν χελώνα!

αυτα απο μένα !!

Και πόσο βενζίνη εκαψες???

Γιατί εγώ με το Χ πήγα 40+40, έκαψα σχεδόν 1/10 του ντεπόζιτου δηλαδή τίποτα.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι λογικο να καιει παραπανω δεν λεω πως δεν έχει ορισμένα μειονεκτήματα αλλα ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... 10 ευρώ έκαψα με την βενζινα τοτε να ειναι στα 1.5 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι, sos !

Την έκανα την πατάτα μου!

Πήγα να αλλάξω λάδια

[23.600ΚΜ, απροβλημάτιστα]

και η τάπα από κάτω δεν άνοιγε με τίποτα και "κατάφερα" και την έφαγα.

Πλέον το κλειδί βολτάρει γύρω της..

α. είναι εύκολο για κάποιον μάστορα να την ανοίξει και

β. θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικό γνήσιο? Μένω στην Καρδίτσα και δεν υπάρχει συνεργείο Yamaha εδώ -το πιο κοντινό είναι στα τρίκαλα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος και τον έκοψα εδώ και 2 χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχας συγχαρητηρια! :_innocent::shock:

α. είναι εύκολο για κάποιον μάστορα να την ανοίξει

Αν πιανουν λιγο τα χερια σου, μπορεις να την βγαλεις και μονος σου. Ριξε μια ματια εδω.

β. θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικό γνήσιο?

Υπαρχει σαν ανταλλακτικο στην Yamaha, τωρα που θα το βρεις εκει που μενεις, δεν γνωριζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίκαιρη η παραπομπή σου [κράνος], μιας και προχθές κατάφερα και έσπασα τους μηχανισμούς του visor [έπεσε μπάλα του μπάσκετ πάνω και το τιναξε :clapping2: ] και δεν ασφαλίζει

-άμα το σηκώσω λίγο παραπάνω, φεύγει...

---γενικά, είμαι μες στη μ@λ@κία αυτή τη βδομάδα.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι, sos !

Την έκανα την πατάτα μου!

Πήγα να αλλάξω λάδια

[23.600ΚΜ, απροβλημάτιστα]

και η τάπα από κάτω δεν άνοιγε με τίποτα και "κατάφερα" και την έφαγα.

Πλέον το κλειδί βολτάρει γύρω της..

α. είναι εύκολο για κάποιον μάστορα να την ανοίξει και

β. θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικό γνήσιο? Μένω στην Καρδίτσα και δεν υπάρχει συνεργείο Yamaha εδώ -το πιο κοντινό είναι στα τρίκαλα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος και τον έκοψα εδώ και 2 χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ!

Φιλε μαζι ειμαστε και εγω καταφερα κουρεψω την ταπα λαδιου,αντι να ξεβιδωνω βιδωνα ο μλκας, αλλα ευτυχως ακομα πιανει. Επισης κουρεψα και τι 3 βιδες στο φιλτρο λαδιου γυρναει το κλειδη κανονικα , αλλα ρωτησα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι το φτιαχνουν. Προσοχη με το σφυξιμο των βιδων στο φιλτρο λαδιου, στο ξεσφυξιμο οι βιδες απο πολυγονες γινονται κυκλος για πλακα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σκεφτομαι να βαλω εξατμιση στο μηχανακι σκεφτομαι για την protech tri-oval που ειναι σχετικα φτηνη. την εχει βαλει κανεις? αξιζει τα λεφτα της?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπορει καποιος να βοηθησει???

Καηκε η λαμπα απο το φως διασταυρωσης στο Crypton x και ξεμεινα με τα φωτα θεσης και πορειας.Πρσοσπαθησα να λυσω το φαναρι αλλα τιποτα ,και μπηκα στη διαδικασια να λυσω ολη τη μασκα του φαναριου μπας και αλλαξω τη λαμπα αλλα παλι τιποτα..Καπου κολλαγε η μασκα

Ξερει καποιος πως μπορω να βγαλω το μπροστα φαναρι για να αλαξω τη λαμπα??Φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια

Τροποποιήθηκε από τον faveas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.yamaha-me...mid=343&lang=el Αγορίνα όλο δικό σου!

Και εγώ μιά απο τα ιδια είμαι! Έβαλα Xenon της bosh αυθεντικα 2 σκαλες 80 ευρώ+ τοποθέτηση αλλα μιλάω για αθήνα σε δικό μου άνθρωπο! Απο εκει και περα 1α βαλε λαστιχα και μετα όλα τα αλλα!

Αγρατζούνιστο και παντα όρθιος...._thumbsup.gif

Mπορει καποιος να βοηθησει???

Καηκε η λαμπα απο το φως διασταυρωσης στο Crypton x και ξεμεινα με τα φωτα θεσης και πορειας.Πρσοσπαθησα να λυσω το φαναρι αλλα τιποτα ,και μπηκα στη διαδικασια να λυσω ολη τη μασκα του φαναριου μπας και αλλαξω τη λαμπα αλλα παλι τιποτα..Καπου κολλαγε η μασκα

Ξερει καποιος πως μπορω να βγαλω το μπροστα φαναρι για να αλαξω τη λαμπα??Φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια

Για να φτάσεις στην λάμπα πρέπει να ξεβιδώσεις ολα τα μουτρα και τισ πλαϊνες βιδες! Είναι σπαστικο και εγώ πριν 3 μέρες εβαλα τα xenon και μου βγηκε η πιστη! αργοτερα θα παραθεσω φοτο απο το παπι μου! Πάω να δω ταινιουλα....whistling.gif

Τροποποιήθηκε από τον Batsakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.yamaha-me...mid=343&lang=el Αγορίνα όλο δικό σου!

Και εγώ μιά απο τα ιδια είμαι! Έβαλα Xenon της bosh αυθεντικα 2 σκαλες 80 ευρώ+ τοποθέτηση αλλα μιλάω για αθήνα σε δικό μου άνθρωπο! Απο εκει και περα 1α βαλε λαστιχα και μετα όλα τα αλλα!

Αγρατζούνιστο και παντα όρθιος...._thumbsup.gif

Για να φτάσεις στην λάμπα πρέπει να ξεβιδώσεις ολα τα μουτρα και τισ πλαϊνες βιδες! Είναι σπαστικο και εγώ πριν 3 μέρες εβαλα τα xenon και μου βγηκε η πιστη! αργοτερα θα παραθεσω φοτο απο το παπι μου! Πάω να δω ταινιουλα....whistling.gif

Τα καταφερα τελικα και εκανα αυτο που ειπες...το ειχα ξανακανει απλα ηταν καποια σημεια κουμπωτα και φοβομουν μηπως τα σπασω..τελικα τα καταφερα//ευχαριστω για την απαντηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα καταφερα τελικα και εκανα αυτο που ειπες...το ειχα ξανακανει απλα ηταν καποια σημεια κουμπωτα και φοβομουν μηπως τα σπασω..τελικα τα καταφερα//ευχαριστω για την απαντηση!

Τίποτα αγορίνα να είσαι καλα! Αν μλενει κάποιος αθήνα και έχει κανει καποιεσ αλλαγες στο ceypton x του παρακαλω να παραθεσει τι αλλαγεσ έχει κανει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα αγορίνα να είσαι καλα! Αν μλενει κάποιος αθήνα και έχει κανει καποιεσ αλλαγες στο ceypton x του παρακαλω να παραθεσει τι αλλαγεσ έχει κανει!

Αγαπητοί Συμφορουμίτες..... Επειδη σταδιακα φτιαχνω εξωτερικα το παπι μιας και τώρα στα 23 μου με επιασε η καγκουρια μου παλιι.... Ψάχνω απεγνωσμενα ενα καλο συνολο για το σχεδον εργοστασιακο Crypton Xάκι μου!

1.φίλτρο/χοάνη

2.εξάτμιση

3.συνδιασμο βαφήσ

4.γρανάζια εκκινησης

5.βαση πινακιδας-πτησόμενη

6. πισω φανάρι με φλας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!clapping2.gifclapping2.gifclapping2.gifclapping2.gifmB_kalo_e.gifmB_kalo_e.gifmB_kalo_e.gifmB_kalo_e.gif

Τροποποιήθηκε από τον Batsakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γατακια, πλεον το crypton x του δημιουργου αυτου του θεματος που εφτασε αισιως τις 38 σελιδες δεν ειναι πια κοντα μας....αποτελει παρελθον εχοντας δυανισει 88.000 χιλιομετρα, συνεχιστε μπας κ με φτασετε να δουμε αν μονο το δικο μου δεν εωγαλε τιποτα σ αυτα τα χιλιομετρα, η τελικα ....ολα τα X ειναι τοσο σκυλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι ειμαι περιπου 70 κιλα και 1, 76 και το μηχανακι δεν το πηγα πανω απο 60 για 1100 χιλιομετρα......... πιστευεις ακομα πως δεν το εστρωσα καλα??? και αν φταιει το στρωσιμο για εξηγησε μου αυτο: ενας φιλος μου το εστρωσε στα 400 χιλιομετρα και τωρα που του εχει βαλει μια yoshimura βαραει τεταρτη κοφτης στα 140........!

Παιδια εγω το κρπτον μ το πηγαινα με 60 μεχρι τα 300 χιλιομετρα κ επειτα μεχρι τα 1000 π σταματησα να το στρωνω το πολ με 80.Εκανα καποιο λαθος γιατι τωρα εχω 3000χλμ κ ακομα ζοριζεται να περασει τα 120 μονο μια yoshimura εχω πανω δν το χω πειραξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εγω το κρπτον μ το πηγαινα με 60 μεχρι τα 300 χιλιομετρα κ επειτα μεχρι τα 1000 π σταματησα να το στρωνω το πολ με 80.Εκανα καποιο λαθος γιατι τωρα εχω 3000χλμ κ ακομα ζοριζεται να περασει τα 120 μονο μια yoshimura εχω πανω δν το χω πειραξει

οχι φιλαρακι μου μια χαρα το εστρωσες.μην ακους παπατζιλικια το κρυπτον πανω απο 125 χλμ τελικη στο κοντερ του δεν παει,τελος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξενον θα βαλω για το λογο που το παπι μου ειναι το μοναδικο που εχει σταθερη ταση και μπορουν να μπουν, , και θα ειμαι το μοναδικο παπι με ξενον στη θεσσαλονικη laugh.gif

και ειναι κια γαματα , οχι οτι χρειαζονται και τοσο

:nono:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μπορειτε να μου προτινετε μια αλοιφη για να περναω το crypton x ωστε να γυαλιζει το χρωμα μετα απο το πλησιμο??? (εχω το crypton του 2011 με τα αυτοκολλητα το μαυρο πειραζει αν τα περασω και αυτα με την αλοιφη ή θα θολωσουν???)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να και το δικο μου!!

το πιρουνι πιο ειναι?? μπορεις να δωσεις πληροφοριες να το αγορασω?? site??τιμη??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καμια ιδεα για να ειναι λιγο ποιο σπιστοζο στα χαμηλα εχουμε?νομιζω οτι ειναι λιγο ψοφιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα ,θα αποκτισει νευρο, θα ξεκολλαει αμεσως απο τις χαμηλες στροφες ,θα χασεις ομως απο την τελικη του, θα κοντινει παρα πολυ ,πιθανον να βαραει κοφτες και η τεταρτη σου και ισως καιει λιγο λαδι , παντως ειναι η πιο φθηνη βελτιωση που μπορεις να του κανεις, η επιλογη ειναι δικια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και κατι ασχετο εχει to crypton x λαμπακι για οταν τελειωνει η βενζινη και μπενει σε λειτουργεια η ρεζερβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα