Jump to content
spypetr

Κατά πόσο η κατηγορία SS, στην Ελλάδα, μπορεί να θεωρηθεί καλή επιλογή προς αγορά?

Recommended Posts

Παντως η απαντηση βρισκεται στις εκατονταδες αγγελιες ss που υπαρχουν στο internet και στις εφημεριδες!Και σ'αυτο δεν φταινε οι μοτοσυκλετες αλλα η λανθασμενη ιδεα που εχουν γι'αυτες οι ελληνες μοτοσυκλετιστες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ειναι δυνατον ον οφφ να ειναι καλυτερα σε οποιοδηποτε στροφιλικι απο ςς? :nono:

Γουοοοοοτ????????? :_innocent: Ποτέ μη λές ποτέ... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γουοοοοοτ????????? :_innocent: Ποτέ μη λές ποτέ... :_thumbsup:

γιατι? κανω λαθος? :unsure:

εξαιρειται η περιπτωση που ο αναβατης του ςς δν ξερει να οδηγαει! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γιατι? κανω λαθος? :unsure:

εξαιρειται η περιπτωση που ο αναβατης του ςς δν ξερει να οδηγαει! :P

Ελα ν'ανεβεις τη Φτερη με SS και ο αλλος με ενα On-Off...και μετα μού λες... ;) Θλεω να πω οτι αμα ο αλλος "το'χει" το Ον-Οφ μαλλον δεν παιζει η ερωτηση που εκανες...Θεμα οδηγου ομως ειναι... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι τα SS.

Όχι για όλους, όμως...

Εδώ που τα λέμε...ποιο "είδος" μοτοσικλέτας είναι..."για όλους";

Κανένα, προφανώς...

ΟπότεΣ....άμα σΕ κάνει "κλικ", είναι καλή.

Αν δεν σΕ κάνει "κλικ", είναι...γιαπωνέζικη!

Όσο "παράδοξο" ή "ανορθόδοξο" φαντάζει ένα Freewind μέσα στην πίστα, άλλο τόσο είναι και ένα SS με σακίδια.

Δε μΕ "ενοχλεί" ούτε το ένα, ούτε το άλλο...

Οι "αντοχές" και οι "ικανότητες" των μοτοσικλετών ξεπερνούν τις δικές μας.

Θα ανταπεξέλθουν σε ό,τι τους ζητήσεις - βεβαίως, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία...

Η επιλογή, ωστόσο, έχει να κάνει με πολλά και διάφορα κριτήρια.

Υπολόγισέ τα και πράξε.

Πάντως, ένα σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, κριτήριο, είναι και η..."δοκιμή".

Δοκιμάζω πολλές και διάφορες για να καταλήξω σε αυτήν που προτιμώ.

Το πρόβλημα είναι πως, συνήθως, δεν προτιμώ μόνο μία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ξανανέβω Θεσσαλονίκη με το REPSOL να σου πω αν κάνει για ταξίδια αν κάνει για την πόλη ΚΑΙ τι κάνει άμα βρει στροφούλες.Η τελική δεν παίζει ρόλο (299 γράφει μόνο ούτως ή άλλως).Μπαγκάζια παίζουν.Αν γουστάρεις ειναι όλο το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όταν ξανανέβω Θεσσαλονίκη με το REPSOL να σου πω αν κάνει για ταξίδια αν κάνει για την πόλη ΚΑΙ τι κάνει άμα βρει στροφούλες.Η τελική δεν παίζει ρόλο (299 γράφει μόνο ούτως ή άλλως).Μπαγκάζια παίζουν.Αν γουστάρεις ειναι όλο το θέμα.

ΟΛΕ .... ΟΛΕ .... ΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕ .............. :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπυρο για μενα η ολη αναζητηση σου εχω την εντυπωση οτι ειναι λανθασμενη και μιλησαμε και απο κοντα.

Πρεπει πρωτα να κατασταλαξεις τι θελεις να κανει η μοτοσυκλετα για σενα και μετα να αναρωτηθεις αν μπορεις να απολαυσεις την δυνατοτητες της ακομα κι αν δεν ειναι κατι πρωτευων για σενα. Οταν λεω "απολαυση" σε μια μοτοσυκλετα δεν εννοω να σε κοβει την χολη καθε φορα που κανεις ενα μικρο οδηγικο λαθος, ή οταν ακομα και σε μια χαλαρη βολτα να κατεβαινεις απο πανω και να εισαι σαν σιγμα τελικο. Ουτε φυσικα, οταν μετα απο μια τοσο γρηγορη και καλη διαδρομη να κατεβαινεις και να εχεις το ανικανοποιητο, οπως εχθες.

Ενα οχημα -οποιοδηποτε οχημα- λεμε οτι ειναι value for money οταν τα λεφτα που δινεις ανταποκρινονται στην ποιοτητα και στην ποσοτητα απο αυτα που ζητησες να εχεις. Οταν αυτη η αναλογια χανεται, ουσιαστικα δεν φταιει το ιδιο το μηχανακι αλλα φταιει, οτι η επιλογη που εκανες, -ηταν ευκαιριακη λογο χρηματων ή λογο καποιας καλης αγοραπωλησιας-

Γραφουν καποια παιδια, οτι μπορεις να κανεις τα παντα με ολα. Συμφωνοι, και με παπια μπορεις να κανεις το γυρο του κοσμου!

Αλλα δεν ειμαστε κανενας τοσο "φευγατοι" -ακομα τουλαχιστον- για να μπουμε σε τετοια μαζοχιστικη κατασταση του μυαλου. Δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει καποιους στον δρομο, ακομα και μεσα στο Forum μας, ποσο στρωτα και με ροη οδηγανε ακομα και μην εχουν πολυ μεγαλη εμπειρια. Τους βοηθαει πολυ η μοτοσυκλετα τους! Συνειδητά ή ασυνειδητα επελεξαν κατι που τους τραβουσε κι αφου ειχαν την δυνατοτητα το πηραν. Τις περισσοτερες φορες ο τροπος που οδηγαει καποιος την μοτοσυκλετα του αντικατοπτριζει το τροπο που αντιμετωπιζει την ιδια την ζωη. Αναλογα με την προσωπικοτητα του καθενος πρεπει να κανει και την αντιστοιχη επιλογη. Σκεψου το λιγο. Παρακολουθα λιγο την "γλωσσα του σωματος" σε καποιον που οδηγαει και θα βγαλεις πολλα συμπερασματα. Υπαρχει περιπτωση καποιον να του ταιριαζει το GSX-R και να το εχει κανει παιχνιδι, να ταιριαζει ο σωματοτυπος του με την εργονομια της μοτοσυκλετας, να ειναι τοσο εξοικειωμένος με την ισχυς αυτης την μοτοσυκλετας και να τον βλεπεις να την οδηγαει σαν να ειναι το παιδικο του ποδηλατο! Πιστεψε με εχω δει τετοιους ανθρωπους. Η πλειοψηφια ομως δεν εχει παρει γραμμη τι ανεβαινουν και κανουν μαλακιες πανω σε μια πυρηνικη κεφαλη!

Ολα τα Supersport μεχρι την τελευταια βιδα τους ειναι κατασκευασμενα για εναν συγκεκριμενο μερος: ΠΙΣΤΑ.

Ειναι ουσιαστικα οτι γραφουν οι κανονισμοι των αγωνων σε εκδοση δρομου. Ολα τα εξαρτηματα που φορανε δεν ειναι για να ειναι ασφαλη στον δρομο, αλλα για να εχει να αντικαταστησει λιγοτερα εξαρτηματα η αγωνιστική ομαδα που θα τρεχει μ'αυτο. Παρατηρησε στο τιμονι τι μικρο μοχλισμο εχει σε σχεση με μια μοτοσυκλετα δρομου, πως "αρπαζουν" τα φρενα και μετα απο ποση ωρα οδηγησης εχουν πραγματικη αποδοση, τους κινητηρες που δουλευουν σε απιστευτους ρυθμους, το βουτηγμα που κανει μολις αρχιζεις και την πλαγιαζεις. Ολη αυτη η αισθηση στιβαροτητας που σου δινει σε μια χαλαρη βολτα στον δρομο, παει περιπατο οταν αρχιζεις και την πιεζεις στο οριο, γι' αυτο που ειναι πραγματικα κατασκευασμενη. Εκεινο το ακαμπτο ντουβαρι που αισθανεσαι, ξαφνικα γινεται ο χειροτερος εχθρος σου μολις δεχθει τα συν δεκα κιλα ροπης αποτομα σε μια κλιμακα μολις μερικων χιλιαδων στροφων και θα θελει να ξεκολησει τα χερια απο τις ταλαντωσεις που δεχθει το σωμα σου.

Το χειροτερο απο ολα δε, ειναι, οτι ειναι εξ' αρχης σχεδιασμενες για να εχουν επανω τους μια παναλαφρη εξατμιση, ενα πολυ ελαφρυ πολυεστερικο ή carbon fairing, αλλα σετ αναρτησεων και λαστιχα, κινητηρα με αλλη ρυθμιση αποδοσης πολυ παραπανω ιππων-αρα και αλλη καμπυλη και ευρως ροπης-. Γιατι ειναι κακο αυτο θα μου πειτε; Γιατι ολα αυτα που μπαινουν πανω στην μοτοσυκλετα για να ομολαγκαριστει για την παραγωγη και να ειναι και ανταγωνιστικη και σε τιμη εχουν βαρος και το βαρος ειναι κολλητος της αδρανειας! Για φανταστειτε τα συν 25 -φευγα!- κιλα παραπανω που εχει μια μοτοσυκλετα παραγωγης απο την αγωνιστικη της εκδοση, τι αντίκτυπο εχουν στην συμπεριφορα της; Μοτοσυκλετες που εχουν 140 εκατοστα μεταξονιο με κατι καστερ που ουτε ποδηλατα ΒΜΧ δεν εχουν; Οι ανθρωποι απλα θελουν να πουλησουν, δεν δινουν δεκαρα αν αυτο που εφτιαξαν ειναι ομοιογενες και και οδηγησιμο απο το μεσο αναβατη.

Ειλικρινα αυτοι που χαιρονται περισσοτερο αυτες τις μοτοσυκλετες ειναι μονο οι δημοσιογραφοι στα τεστ (και οχι ολοι!).

Δεν θα σου πω τι εχω καταλαβει απο το οδηγικο σου στυλ σου (ετσι κι αλλιως ειναι υποκειμενικες ολες οι γνωμες), αλλα επειδη με στεναχωρεσες που δεν ειδες με καλο ματι τον Τιγρη σου (την λατρευω αυτην την μοτοσυκλετα) και μιας και συνήθισες την κατασκευη της Triumph ριξε μια ματια στο μικρο το Triple πιστευω θα σου κανει κλικ... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πραγματικότητα είναι ότι η κατηγορία ss για την Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Όμως τα περισσότερα μπορείς να τα κάνεις εκτός από πολύ χωματόδρομο, οπότε όπως έχουν αναλυθεί τα + και τα - της συγκεκριμένης κατηγορίας έχεις την δυνατότητα να δεις ποια κατηγορία σε εκφράζει περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο όλος προβληματισμός μου ξεκινάει από μία συζήτηση με ειδήμονες των δύο τροχών, που υποστήριζαν ότι η κατηγορία SS 1000 απευθύνεται μόνο σε αγοραστές που θα μπουν σε πίστα.

Οποιαδήποτε άλλη χρήση των εν λόγω δικύκλων, είναι απογοητευτική και ουδεμία απόλαυση χαρίζουν, παρά μόνο ταλαιπωρία, κούραση και στεναχώρια, γιατί σε ενδεχόμενο στροφιλίκι, θα πιουν τσάγια, από μηχανόβιους με μηχανάκια κατηγορίας ON Off, ή Street.

Οι εν λόγω γκουρού του μοτοσικλετισμού, ισχυρίζονται πως μια ενδεχόμενη τέτοια αγορά θα μ' απογοήτευε και θα μετάνιωνα την ώρα και τη στιγμή που θα αποχωριζόμουν το TIGER.

Εσείς τι λέτε, αντικειμενικά πάντα και όχι με βάση τη μηχανή που έχετε.

Μία τέτοια μηχανή κατηγορίας SS.

-Ταξιδεύει?

-Μπορεί να πάει άνετα και διασκεδαστικά, όσο ένα On Off, σε δημόσιο στροφιλίκι?

-Είναι μηχανάκι που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση στην οδήγηση, όταν αυτή γίνεται σε δημόσιο δρόμο?

-Τελικά πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία και να κυκλοφοράν στον δημόσιο δρόμο, μόνο street και on off, ή ακόμα και SΤ?

Για πείτε καμιά γνώμη.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε :think:

Τωρα εδω τι απαντανε :think:

Λοιπον αν και δεν ειμαι γκουρου του μοτοσυκλετισμου..ειχα gsxr750 Κ7 πριν κανα μηνα.

Εχουμε και λεμε..

Για πιστα παντως δεν το ειχα παρει,το πηρα καθαρα για δικια μου πορωση η οποια δεν κρατησε και πολυ.

Ειναι πανεμορφα,γουσταρεις να τα κοιτας να τα χαιδευεις..και οτι αλλο εχει να κανει με απολαυση οπτικων αισθησεων.(μην με πει κανεις φλωρο αλλα δεν ηταν για μενα)

Γουσταρεις οταν ανοιγεις το γκαζι και νιωθεις οτι φτανει και περισευει και οτι αφηνεις πισω σου οτι και αν ειναι αυτο εκτος απο 1000αρια και ferrari :P

Την πρωτη 100αδα χλμ δεν την μετρας και τοσο γιατι τα 200 ερχονται και ουτε που τα παιρνεις χαμπαρι B)

Αλλα..επειδη εμενα η χρηση του κυριως ηταν για βολτες αλλα οχι εντος αθηνας,απλα μου την εδινε και εβγαινα εθνικη και πηγαινα οπου εφτανε το ντεποζιτο που λεει ο λογος..(Συνηθως βραδυ,σουνιο,λουτρακι,πορτο γερμενο,αναλογως)15-16λιτρα το πολυ για τα ss <_<

Και ειχα μια δικαιολογια οτι για την πολη ειχα το παπακι μου αλλα δεν με επεισε και τελικα την εδωσα..

λογοι που δεν θα ξαναπαρω ss..

1ον: Μικρη αυτονομια σε βαθμο εκνευριστικο αν το ανοιγεις και πανω απο 180 τοτε το λαμπακι ρεζερβας ερχεται στα 150-160χλμ για να σου θυμισει οτι ειναι ωρα να ψαχνεις βενζιναδικο και φυσικα το βραδυ που κανω εγω βολτες χλωμο.Οποτε σου χανεται η απο λαυση της διαδρομης με το αγχος μην μεινεις πουθενα..

2ον:Θεση οδηγησης..μετα απο 1ωρα αντε 1μιση αρχιζεις και χανεις την απολαυση της οδηγησης και φυσικα της διαδρομης(εφοσον μιλαμε για βολτα και οχι πιστα)

και αν τυχει και πεσεις και σε λιγουλακι κινηση να αρχισει να γινεται ακομα ποιο αισθητο το σκυψιμο και το βαρος στους καρπους ..ΑΣΤΑ..

3ον:Αν τυχει και θες δευτερο ατομο,ειδικα γυναικα πρεπει να σε αγαπαει παρα πολυ για να αντεχει πανω απο μια ωρα εκει πισω..

4ον:Μου την δινει που βγαζουν καθε 1-2χρονια νεωτερο μοντελο(αυτο ειναι σχετικο για μερικους)αρα χανεις πολλα χρηματα στην μεταπωληση..

5ον:Δεν ειμαι πλεον πιτσιρικας να μην καταλαβαινω τιποτα απο θεση οδηγησης και να πηγαινω εγκαβλος γιατι θες δεν θες απο μονη της η θεση οδηγησης θα σε κανει να το ανοιγεις το ρημαδι.

6ον: Εκανα τεστ ντραιβ το tiger 1050,μπορει μεν να μου ελειψε καπως το ατελειωτο γκαζι του gsxr750 αλλα το κατεβασα απο μιχαλακοπουλου μεσα στο κεντρο με κινηση για να καταφερω να βρω λιγο δρομο και δεν καταλαβα μια απο κουραση(για να το εκανα με το ss)ασχετο βεβαια αλλα μια συγκριση εκανα..

7ον και τελευταιο γιατι ειμαι μεγαλο κουλαδι και αυτα ειναι για αλλους :crazy::_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπυρο

επειδη εχω καταλαβει οτι το εχεις αποφασισει

σου κανω την προταση μου

dytona955.jpg

:_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σπυρο

επειδη εχω καταλαβει οτι το εχεις αποφασισει

σου κανω την προταση μου

dytona955.jpg

:_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Καλά ρε, ακόμα δε το είδαμε και με μαρτύρησες?

Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, τις οποίες τις παίρνω όλες σοβαρά υπόψη μου.

Έχει δίκιο και ο βίκτωρας και ο βελιγκέκας και ο θάντερ και ο μούλτι και ο τασούλης και όλοι όσοι γράψατε την άποψη σας. :_thumbsup: :_thumbsup:

Έτσι, ενώ η αρχική μου απόφαση προσανατολιζόταν στο GSXR 1000, μάλλον θα στρέψω το βλέμα μου στην μαμά Triumph και στο πιο όμορφο μηχανάκι που έβγαλε ποτέ στην ιστορία της.

DAYTONA 955i.

Είναι κατηγορίας ST, άρα όχι τόσο απόλυτο όσο ένα SS, ταξιδάκι το πας (με λίγη προπόνηση), καλη κάλυψη αέρα, αυτονομία πιστεύω οκ και τα άλογα δεν είναι εξωπραγματικά για δημόσιο δρόμο.

Τώρα που έμαθα σε Ευρώπη μεριά, δύσκολα ξαναγυρνάω ..........

Νέοτερα, σύντομα σύντροχοι......

Τροποποιήθηκε από τον spypetr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο μου αρεσε παραπολυ οταν το ειχε πρωτοβγαλει η triumph..

Αληθεια γιατι αλαζεις κατηγορια ομως δεν μας ειπες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντισταθμιστικα οφελη

αφου αλλαζεις εσυ πρεπει και καποιος να ερθει εκει απο οπου εφυγες εσυ

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το TIGER είναι μία πάρα πολύ καλή μηχανή.

Ο κινητήρας του είναι νευρικός από χαμηλά, το κράτημά του δε σε τρομάζει ποτε, είναι πάντα προβλέψιμο, είναι άνετο, οικονομικό, με μεγάλο ρεζερβουάρ και μπορείς άνετα να περάσεις από χώμα.

Στην άσφαλτο, κατά τη γνώμη μου, είναι το δυνατότερο ON Off, που κυκλοφορεί.

Αν βέβαια το θεωρήσουμε On Off και αν σαν τέτοιο δεν θεωρήσουμε το tiger 1050.

Σαν πρώην κάτοχος VFR, μπορώ να πω ότι το tiger είναι πιο ευκολοδήγητο και πιο δυνατό από το honda.

Ο λόγος για τον οποίο το αγόρασα, ήταν να πηγαίνω και κανά χωματάκι και να είμαι πιο άνετος στις λακούβες.

Φυσικά, αυτό αποδείχτηκε ένας μύθος και ένας ευσεβής πόθος, γιατί στο χώμα δεν πήγα ποτέ, αλλά και να πήγαινα, με το tiger απλά περνάς απ' το χώμα, λόγω βάρους, αναρτήσεων, διαμέτρου και υλικού τροχών.

Άρα, σκέφτηκα να πάρω ένα καθαρόαιμο μηχανάκι δρόμου και σαν τέτοια θεωρώ μόνο τα ss και τα st. Τα γυμνά επίσης, αλλά πολύς ο αέρας.....

Δηλαδή, το ιδανικό μηχανάκι δρόμου για μένα είναι το SS και το ST ( και τα street, αλλά λόγω αέρα αποκλείονται, άσε που έχουν και πολλες περικοπές τα περισσοτερα).

Όπως επίσης, τα ιδανικά μηχανάκια για off, είναι τα εντουράκια. Κάτι που πρέπει να βάλω στόχο στο μέλλον.

Άρα, είμαι πεπεισμένος, ότι δεν υπάρχουν ιδανικές μεσοβέζικες λύσεις.

Ιδανική λύση είναι η καθαρή λύση.

Εντούρο μηχανάκι για το χώμα, παπάκι για την πολη (προτιμώ το ποδήλατο), SS ή ST για το γούστο-βόλτες-ταξίδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Κύλινδροι? Τρεις και μεγάλοι!

κραδασμοι? καθόλου!

γουσταρουμε? ΠΑΝΤΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω εχω προβληματιστει..

Πολλες φορες που πηγαινα βολτες σε εθνικο δρομο παντα..δεν ξεπερνουσα πολλες φορες τα 220-αντε240 και ισως στιγμιαια να εφτανα λιγο παραπανω..αλλα και παλι πολυ αερας εκτος αν ειχα χαγιαμπουσα.

οποτε σκευτομουνα για ποιο λογο να μην ειχα παρει ενα μοτο σαν το tiger που στο κατω κατω και αξιοπρεπη τελικη εχει και δυναμη και ανεση τωρα για χωμα δεν ξερω ακομα αλλα εχει το ενδιαφερον του αλλα παλι χωρις να ειμαι σκληροπυρινικος στο χωμα απο αποψη να γουσταρω να τρωω λασπες κτλ..

Δεν ξερω αλλα θελει σκεψη :what:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν αναβάτες που ξεζουμίζουν ένα SS όπου μπορούν, γνωρίζοντας καλά τους περιορισμούς.

Σίγουρα όμως για γενική χρήση, δεν είναι το πιο κατάλληλο μηχανάκι. Θα βρίζεις πολλές φορές, όταν είσαι στην κίνηση, ή όταν πας ταξίδι. Όταν όμως είσαι στο στοιχείο του, το χαμόγελο θα φτάνει στα αφτιά. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτέ μου δεν κατάλαβα, τι πάει να πεί καλή επιλογή!

φαντάζομαι αν γεμίζει την ψυχούλα σου ένα ss ή ένα παπί, αυτό θα αποτελεί την καλύτερη επιλογή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σ αρεσει το ss παρτο.Το μονο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια μεσα στην πολη.Αν κυκλοφορει πολυ μεσα στην πολη δεν θα ηταν οτι καλυτερο ιδιως το καλοκαιρι που θα το λυπασαι στους 120 βαθμους.Κατα τα αλλα

εγω δεν θα το αλλαζα με τιποτα.Η αδρεναλινη σου χτυπαει κοκκινα σε καθε γεναιο ανοιγμα του γκαζιου,οσο για το στροφιλικι αν εχεις ψυχη δεν σε πιανει κανενα on-off (εκτος αν ειναι πρωταθλητης στα supermotard)Τελος η καλυτερη εναλλακτικη για μενα ειναι το tiger 1050.Αν ειχε και λιγο περισσοτερο γκαζι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελος η καλυτερη εναλλακτικη για μενα ειναι το tiger 1050.Αν ειχε και λιγο περισσοτερο γκαζι..
αμαν!!! κι αλλος γκαζοφονιας.

Ρε φιλε 240 κοντερ δειχνει....αμα πηγαινε κι αλλο θα απογειωνοταν....ασε που δε θα πουλαγε και το εστι μετα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως ιδιοκτήτης SS (μικρού όμως, όχι 1000) θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου.

Η αλήθεια είναι ότι για ταξίδια δεν κάνει. Δεν μπορείς να τη φορτώσεις πολύ, εκτός αν αποφασίσεις να θέσεις σε κίνδυνο το γυαλιστερό της φινίρισμα με πατέντες.

Για μεγάλες διαδρομές χαλαρές, πάλι δεν θα έλεγα ότι είναι. Ειδικά με 2ο άτομο. Όχι ότι δεν θα σε πάει όπου θέλεις (αρκεί να υπάρχει άσφαλτος) για ένα καφεδάκι ή για βόλτα μία Κυριακή, αλλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση. Επίσης, ακόμα και αν όταν είσαι μόνος σου, δεν 8α σε κουράζει ποτέ, ειδικά αν το έχεις πάρει από έρωτα (όπως μία γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος, αντέχεις τα πάντα για χάρη της, χαχα), με 2ο άτομο να πέφτει στην πλάτη σου στα φρένα (ένα μόνο παράδειγμα) και να πρέπει τα χέρια σου να κρατάνε διπλό βάρος, θα σε κουράσει αφάνταστα.

Βέβαια, θα πω και τον αντίλογο...

Όλα αυτά πάνε περίπατο, γιατί τη μηχανή δεν την παίρνεις σαν εργαλείο δουλειάς, αλλά σαν απόλαυση. Είναι εκείνη που θα πας να χαϊδέψεις τη στιγμή που θα έχεις τα νεύρα σου, είναι εκείνη που θα σε βγάλει απ' το άγχος και το ζόρισμα της καθημερινότητας, όταν ένα μεσημέρι Τετάρτης την πάρεις για μια γρήγορη στριφτερή βόλτα, έστω των 10 χιλιομέτρων, είναι εκείνη που όταν θα πλένεις θα χαϊδεύεις σαν γυναίκα που τη φλερτάρεις.

Οπότε φίλε μου Σπύρο, εγώ θα το πω για μία ακόμα φορά... Αν σ' αρέσει ΠΑΡΤΗΝ! Για τα ταξίδια και τις διαδρομές, υπάρχουν πάντα και τα αμάξια!

Α, και όσο για τις απόψεις περί καλύτερης συμπεριφοράς στα στροφιλίκια, νομίζω έχουμε πει πάρα πολλά εδώ μέσα. Η γνώμη μου δεν θα προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα