Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2007 Σε μαύρο. . . Σε πορτοκαλί. . . . . . και σε ταξιδάκι με σαμάρια! ! ! :D Με 191 κιλά βάρος και το μοτέρ του Superduke(999cc) το 990 Supermoto αποδίδει 115 άλογα στις 9.000σαλ. κ 97 Nm ροπής η καινούρια λαδιέρα της ΚΤΜ έρχεται ανανεωμένη για το 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2007 γιατι ρε γμτ(με εξερεση το adventure)ολα τα κατεμ μου φενονται ιδια???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2007 γιατι ρε γμτ(με εξερεση το adventure)ολα τα κατεμ μου φενονται ιδια???????? Γιατί πάνω κάτω είναι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2007 Γιατί πάνω κάτω είναι ! Περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2007 γιατι ρε γμτ(με εξερεση το adventure)ολα τα κατεμ μου φενονται ιδια???????? Γιατί πάνω κάτω είναι ! Μεχρι να τα ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2007 Πω πω χάλιαααα...καλύτερα να πάρω το fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2007 ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο.για τον κινητήρα δεν το συζητάμε.και ο παλιός αρκούσε για μεγάλες πλάκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες