MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 εμπειρια ζωης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο παιδι. :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Αξιζει να δειτε το site, o τυπος το εχει μελετησει παρα πολυ το ζητημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Μολις τέλειωσα την ανάγνωση. Ο τύπος είναι κορυφή. Και μετά υπερηφανευόμουν εγώ για 23 μέρες τον γύρο της κεντρικής ευρώπης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Γεια σας παιδιά! Μια και βρήκα αυτό το θέμα στο forum σας, είπα να το ξεθάψω για να σας προσκαλέσω να γνωριστούμε κι από κοντά τώρα που είμαι στην Ελλάδα! Το ταξίδι τελικά είχε την εξής εξέλιξη: Στις 14 Απριλίου του 2007 ξεκίνησα μονάχος από τη Θεσσαλονίκη με μια μικρή μοτοσικλέτα για να περιηγηθώ μέσα σε δέκα μήνες σε τέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Ινδία. Τα σχέδια άλλαξαν πολλές φορές στην πορεία και κατέληξα να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και δυόμισι μήνες, έχοντας ταξιδέψει σε δεκατέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Κυργιζστάν, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αρμενία και Ναγκόρνο–Καραμπάχ. Το βιβλίο που περιγράφει αυτή μου την οδύσσεια θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Μαΐου από τις Εκδόσεις Όραμα και θα έχει τίτλο "27 πανσέληνοι στην Ανατολή". Όποιος το θέλει μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή καλύτερα ένα e-mail στο greece2india@yahoo.com. Θα υπάρχει, βέβαια, και στα βιβλιοπωλεία. Το βιβλίο αυτό δεν είναι μια απλή συλλογή των κειμένων που δημοσιεύτηκαν στα 17 τεύχη του MOTO. Μέσα από τις 352 σελίδες του γίνεται μια πιο εκτεταμένη παρουσίαση των όσων έζησα σ' αυτή μου την περιπλάνηση. Ξεδιπλώνοντας το ταξίδι, προσπαθώ να εξοικειώσω τον αναγνώστη με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη θρησκεία και τα προβλήματα των κοινωνιών που συνάντησα, για να κατανοήσει και να βιώσει πιο ζωντανά αυτή τη μεταφορά σ’ έναν άλλο κόσμο. Με τη βοήθεια της λέσχης TDM Hellas θα διοργανωθεί μια παρουσίαση του οδοιπορικού μου το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο της Ευρωπαϊκής Πίστης, στη Λεωφόρο Κηφισίας 274, στο Χαλάνδρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας θα μπορείτε να το αφήσετε στο parking που διατίθεται. Έχοντας δίπλα μου τη μοτοσικλέτα με την οποία ταξίδεψα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία αυτού του ταξιδιού, καθώς και για τα όσα βίωσα στο δρόμο αυτά τα δύο χρόνια και τους δυόμισι μήνες, ενώ θα εκθέτονται συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων συνταξίδευαν μαζί μου μέσα από τις σελίδες των ταξιδιωτικών μου. Ελπίζω, λοιπόν, να σας γνωρίσω από κοντά στις 14 Μαΐου! Ηλίας Βροχίδης 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με 250??? Χαρά στο κουράγιο σου Τώρα είδα ότι είναι απο το 2007 το πόστ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον g.papas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 και μετα ανυσηχω αν το 250ρακι μου παει ταξιδι ! Βρε παει παει !!! ηλια προχθες κατα τυχη επεσα επανω στο blog σου και το διαβασα ολο μπραβο ρε φιλε συγχαρητηρια!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 AΞΙΟΣ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 R-E-S-P-E-C-T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Φιλε Ηλια, τα λογια ειναι πραγματικα λιγα. Παρακολουθουσα το ταξιδι σου απο την αρχη μεσω του Μοto. Χαιρομαι ειλικρινα που το εβγαλες εις περας τοσο αξια! Σπανιοι τετοιοι ταξιδευτες στις μερες μας! Τα σεβη μου και ευχομαι με το καλο και στα επομενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Συναχαρητηρια Ηλια..Αυτο που εκανες ειναι αθλος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Νταξει περιτο να πω οτι οταν το ειδα εμεινα μακακας! Το παλικαρι δεν υπαρχει !! Ουτε στα ονειρα μας τετοιο ταξιδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ...και θελει να εισαι μαγκας για να πας σε αυτα τα μερη, δεν ειναι αυρωπη. μπραβο του το χει το χει :scooter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas68gr 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Το θεμα τωρα μολισ το ανακαλυψα!!!! Μπραβο φιλε εμενα μου φαινετε ασυληπτο αυτο που εκανες ταξιδι για αντρες!!!!! Μακαρι να ημουν κοντα στην Αθηνα και να ερχομουν στην παρουσιαση του βιβλιου!!!! Τι να πω εχω ενα 1000 και το εχει φαει η σχονη!!! ξανα μπραβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Μολις ειδα το βιντεο...μαγευτικό !!!!!! http://gogreecewebtv.com/index.php/component/content/article/58-2012-02-24-16-45-17/2926-greece-to-india 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Μολις ειδα το βιντεο...μαγευτικό !!!!!! http://gogreecewebtv...greece-to-india Και τα καλύτερα έρχονται!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες