OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 Εγω σε λιγες ημερες θα παω να παρω το παρακατω μπουφαν της Bering... Ταιριαζουν τα χρωματα και στο 610 μου, lol ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 ρε! το μπουφαν που σας εδειξα δεν σας αρεσει; :) λολ! 13 πτωσεις; καλα υπαρχει ακομα η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα; τι στο καλο τεθωρακισμενη ηταν; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Ποιό μοντέλο είναι? Τιμούλα? Απο χρώματα ωραίο είναι και όπως λες ταιριάζει με το Husky. Με το κράνος ταιριάζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Η τιμη ειναι πολυ καλη, στα 170 ευρω, αλλα δε ξερω με τα προστατευτικα τι παιζει, ναι με το Husky ταιριαζει πολυ, με το κρανος λογικα θα ταιριαξει γιατι ειναι μαυρο το κρανος με φιμε ζελατινα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι αεριζόμενο (τρυπητό)? Βέβαια δεν καταλαβαίνω καλά από την φώτο. Το έχεις δει απο κοντα? Πάντως επειδή σε βλέπω ζωηρό (husky γαρ :D ) βάλε κάτι παραπάνω για ένα καλό προστατευτικό πλάτης....μέση και κεφάλι βλέπεις δεν διορθώνονται εύκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Δεν το εχω δει απο κοντα, με ενδιαφερει το προστατευτικο της μέσης, κρανος φοραω,αμα πεσω με την πλατη ειναι επικινδυνα τα πραγματα... Εξωτερικα μου αρεσει πολυ, και πιο ακριβο να ηταν αυτο θα ηθελα, τωρα θα παω λογικα μεσα στην εβδομαδα να το δω και θα εχω νεοτερα για το συγκεκριμενο μπουφαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Γενικα τα μοντελα τησ συγκεκριμενης εταιριας μου αρεσουν και αυτο ειναι ομορφο και σε καλη σχετικα τιμη.Ομως τι περνεις με αυτα τα χρηματα?Προστατευτικα δινει?Τι προστατευτικα?Δε λεω καλο, αλλα θα προτεινα να το ψαξεις λιγο ακομα.Μην ξεχνας και το κοστος των προστατευτικων σε περιπτωση που δεν εχει.. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Δεν το εχω δει απο κοντα, με ενδιαφερει το προστατευτικο της μέσης, κρανος φοραω,αμα πεσω με την πλατη ειναι επικινδυνα τα πραγματα... και γιατι να πεσεις με την πλατη? μηπως απο καπακι? :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Απο χρώματα ωραίο είναι και όπως λες ταιριάζει με το Husky. Με το κράνος ταιριάζει? με τα γάντια ταιριάζει? με το παντελόνι? :P :D Ωραίο είναι... Αν κ νομίζω με τα προστατευτικά, θα σου βγει τιμή κοσμηματοπωλείου <_< Ασχετο ΛΙΓΟ, αλλά θα το πω... Μακριά από μας, αλλά είπες πως σε ενδιαφέρουν προστατευτικά μέσης, για την περίπτωση που πέσεις με πλάτη (μακριά μακριά απο μας κ φτου φτου κλπ). Στο εξωτερικό, φοράνε κ προστατευτικά για τα γόνατα, σχεδόν όλος ο κόσμος. Στην Ελλάδα γιατί τα σνομπάρουμε? Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχει κατεστραμμένα γόνατα από σκι κ 5Χ5, αλλά είμαι σίγουρη πως αρκετοί έχουν κλάψει γόνατα κ κλειδώσεις σε ηλίθιες γλίστρες στην άσφαλτο... Αυτό γιατί δεν το συζητάει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Στην Αγγλια δεν επιτρεπετε να οδηγεις μηχανη ανω των 250 κυβικων χωρις στολη, δηλαδη κρανος, μποτες, μπουφαν και παντελονι!Σας λεει κατι?Σε σταματανε οι μπλε και σε γραφουνε χωρις να καταλαβεις απο που σου ηρθε εαν δεν τα φορας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω για το εν λόγω τζάκετ, αλλά το δικό μου δερμάτινο bering έβγαλε τα λεφτά του.. Στην Αγγλια δεν επιτρεπετε να οδηγεις μηχανη ανω των 250 κυβικων χωρις στολη, δηλαδη κρανος, μποτες, μπουφαν και παντελονι!Σας λεει κατι?Σε σταματανε οι μπλε και σε γραφουνε χωρις να καταλαβεις απο που σου ηρθε εαν δεν τα φορας! Τουλάχιστον μέχρι το 2000 που ήμουν εκεί δεν υπήρχε τέτοιος νόμος. Έχει επικρατήσει η εντύπωση οτί ισχύει κάτι τέτοιο γιατί απλά όλοι φοράνε.. γιατί άραγε; Παίζει να κάνω και λάθος.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2007 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Στην Αγγλια δεν επιτρεπετε να οδηγεις μηχανη ανω των 250 κυβικων χωρις στολη, δηλαδη κρανος, μποτες, μπουφαν και παντελονι!Σας λεει κατι?Σε σταματανε οι μπλε και σε γραφουνε χωρις να καταλαβεις απο που σου ηρθε εαν δεν τα φορας! και αν θες να πας για καφε,θα τα βαλεις ολα αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Και εγω το 2006 το εμαθα απο κατι φιλους που εχουνε μηχανες στην Αγγλια (Αγγλοι), ειναι συνηθες το φαινομενο να κυκλοφορουνε με στολες παντως ουτος 'η αλλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν κυκλοφορουν πολλοι στην Αγγλια με μηχανες, και αυτοι που κυκλοφορουν δεν εχουν ουτε 125 , ουτε 250, οι περισσοτεροι ειναι κάτοχοι Street μοτοσυκλετας, οποτε καλα κανουν και φορανε στολη γιατι εχουν και δρομους μεγαλους να τις ευχαριστηθουν. Μην ξεφευγουμε απο το θεμα του μπουφαν, εγω την μεση φοβαμαι εαν πεσω,δεν χρειαζεται να κανω σουζα για να φυγω με την μεση,μπορει να πεταω κωλο και να με τιναξει η μηχανη πχ. η να παω να μπω με κλιση σε στροφη και να "κλωτσησει" η μηχανη και να με πεταξει απο την αλλη πλευρα. Μεσα στην εβδομαδα λογικα θα περασω μια βολτα απο τον αντιπρόσωπο της Bering (θα με παει ενας φιλος) οποτε θα δω πολλα μπουφαν,αντε γιατι επιασε κρυο... :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2007 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν κυκλοφορουν πολλοι στην Αγγλια με μηχανες και ομως φιλε Ορεστη, τα γκαραζ τους εχουν εργαλια οχι αστεια, καθε σαββατοκυριακο κανουν φοβερες εκδρομες, στα λεω εκ πειρας οντας 7 χρονια Αγγλια. Στο Isle of Man σχεδον καθε ΣΚ γινεται χαμος!Ομορφος χαμος! ^_^ Τωρα για την προστασια ειναι ευκολα τα πραγματα αφου υπαρχουν εκστρα κοκκαλα και για πλατη και για μεση αλλα και 2 σε 1 που ειναι ενα μονοκομματο..με το αζημειωτο βεβαια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 καλησπερα περνα μια απο λενορμαν και αργους στον κολωνο υπαρχει το μαγαζι motomania ο τυπος ειναι πολυ ωραιος συζητησημος και κανει πολυ καλες τιμες.μπουφαν της bearing που παντου ειχε 180 -200 ευρο το επαιρνα με 150! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Ευχαριστω για την πληροφορια! Ειναι δυσκολο να παω γιατι μενω Βορεια και δε ξερω απο κολωνο τιποτα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 www.maps.google.com :Ρ χάρτη... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 θα σου στειλω τηλ απο δευτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 ωραιο το μπουφανακι (αν και λιγο κοκκινο 8α το εκανε τελειο κατ εμε) καλη επιλογη η μαρκα και οικονομικη σχετικα. και με τα προστατευτικα δεν νομιζω να ανεβει πολυ η τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Ας ανεβει η τιμη δε πειραζει, το σημαντικο ειναι να φορας κατι που σ'αρεσει,στην μέση αμα μπει και προστατευτικο θα ειμαι αρχηγος! ιχιχιχιιχ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Εγω μενω κολωνο αλλα ετυχε και πηρα απο αλλου το BERING επειδη δεν ειχε δερματινο οπως το ηθελα..σκετο μαυρο χωρις φρου φρου κτλ να μπορω να το φοραω και σε καφε.. Οντως εχει αρκετα Bering σε τετοιου ειδους που θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ BERING ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 100%.ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ!ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ!ΔΕΡΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΑ (ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ) KAI ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ VALUE FOR MONEY!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ,ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΑ DEINESE,ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΟΠΟΤΕ,ΧΤΥΠΑ ΤΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 +1 για τα bering.ολος ο εξοπλισμος μου ειναι απο αυτη την εταιρεια κ πριν μερικες μερες ανανεωσα το μπουφαν.αριστη σχεση ποιοτητας-τιμης.τα προστατευτικα ειναι στανταρ σε ολα τα μπουφαν κατα 99% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Tranten εχεις δικιο γιατι διαβασα σε μια ιστοσελιδα που ειδα το συγκεκριμενο μπουφαν,αυτο που με ενδιαφερει (το ειδατε σε φωτο) οτι περιεχει και το προστατευτικο της μέσης,αντι να παω να το παρω σημερα πηγα και πηρα κινητο :P (ασχετο) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες