Achilleas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 το μπουφαν Frank thomas το ειχα αγορασει το 2002 απο τον τζωρτζωπουλο , 350euro μετα απο 80.000χλμ δρομου συμπεριλαμβανομενου 13 πτωσεων σε καθε ειδους ασφαλτο (λασπη+βροχη+χωμα+λαδια) ειναι καταπληκτικο και ακομα αθικτο. τα σκληρα πλαστικα πραγματικα προστατευουν , εχει αψογη ποιοτητα και προστατευει απολυτα, ειναι αδιαβροχο, και με πολυ πρακτικες τσεπες το συστηνω ανεπιφυλακτα. σμακ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 +1 για Frank Thomas, έχω ένα σχετικά classic δερμάτινο απο το 1999, είναι ακόμα άψογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 13 πτωσεις!!!??? ευχομαι απο δω και περα αγρατζουνιστος! μηπως το μουφαν σου φερνει γκαντεμια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 Βρε Αχιλλέα, επειδή η εμπειρία μου σε πτώσεις είναι μικρή, όταν εννοείς 13 πτώσεις και είναι άθικτο, τι εννοείς? Γιατί εγώ στην πρώτη που είχα, βέβαια σύρθικα κάπου 15 μέτρα, πάει το revit. Το κράτησα για ενθύμιο πολέμου. Μιλάς για cordura απ'ότι βλέπω ή κάτι παρεμφερές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 Μήπως εννοεί πτώσεις με αλεξίπτωτο?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ........ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 καλησπερα συνφορουμιτες, απο οτι καταλαβα , οι πτωσεις εντυπωσιασαν. Αρχικα, δεν εχω προσθεσει τις πτωσεις ντουλαπας-πορτας-καλογερου και αλλων οικοιακων χωρων. χιχιχχι :D Δευτερο αξιοσημειωτο ειναι οτι καμμια απο αυτες τις 13 πτωσεις δεν εγιναν σε τρακαρισμα, αλλα στην χαζη τρελλα που κουβαλουσα. Τριτο αξιοσημειωτο , οτι οι πτωσεις δεν εχουν γινει με τον Χτουρα, ουτε με κανα τρελλο souperbike. αλλα με το ΠΑΠΑΚΙ! 13 πτωσεις: μερικες.... 1.δροσοπουλου κυψελη - λιωμα απο πιωμα 2.κατεχακη στην κατηφορα σε γλιτσα 3. περιφερειακος γαλατσιου- σηκωσα το κινητο και μπουμμμμμ 4.Γαλατσι- με τρελλη βροχα γκαζωμενος σε στροφη 5.φραντζη- τρελλος ντελιβερας με ακουμπαει στην μπροστινη ροδα και μπουμμμμ 6-κιφησος- πλυμμηρισμενος με καταιγιδα μπουμμμ 7-βουλιαγμενης σε λαδια-μπουμμμμ 8-καλλιθεα θησεως - πανικοβλητο φρεναρισμα στουκα σε πεζοδρομιο και μποθμμμμμ 9-προσπαθησα να κανω το γαλατσι πειραια σε λιγοτερο απο 15μιν και καπου στην πειραιως , παλι μποθν 10-13 δεν θυμαμαι πια. καποια χιλιαδες χλμ με τον χτουρα και καμμια πτωση. γενικα μεσα απο αυτη την πικρη εμπειρια θα ελεγα οτι ειναι πανηλιθιο να χρησιμοποιει κανεις το παπι σαν μοτοσυκλετα!!!!!!!!! και ναι το μπουφαν ειναι αθικτο......... σμακ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 ΦΙΛΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ(ARAI, SHOEI, .... ΚΤΛ) ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΑΝΙ ΑΘΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2007 ΦΙΛΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ(ARAI, SHOEI, .... ΚΤΛ) ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΑΝΙ ΑΘΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ οχι βρε, για να τα παρω στο arai :D αντιθετως ηταν πολυ καλο χουμοριστικο σχολιο. για την ακριβεια η γυναικα μου ξεραθηκε στα γελια χιχιχιχιχιιχιχιχχ Επειδη ειναι περιεργο σκεφτηκα να το γραψω, καλο βραδυ φιλε σμακ Εγω σε λιγες ημερες θα παω να παρω το παρακατω μπουφαν της Bering... Ταιριαζουν τα χρωματα και στο 610 μου, lol ! :) ειναι πολυ ωραιο - απλως λιγο στενο για τα 120 κιλα μου :D :D :D smak 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες