soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Ναι. Κι εγώ το ένιωσα πρόσφατα αυτό :D Όταν την΄παρέλαβα και την έφερα σπίτι μόλις πάρκαρα μύριζε φρεσκοκαμμένο.... ναι ναι! δεν θα την ξεχασω ποτε αυτη μυρωδια! αντε να δω πως θα μυριζει το 990! καλοταξιδος και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 καλοριζικο μαν γεματο ομορφα χιλιομετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 καλοταξιδο και αν ερθεις επανω κανονισε για κανα καφεδακι να σε δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Καλορίζικο και καλά ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Καλοριζικο...αχχχ αυτη η μυρωδια ειναι ολα τα λεφτα ρε γαμωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 καλοριζικο καλοταξιδο και παντα ορθιος σου ευχομαι φιλε μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 να εισται ολοι σας καλα και παντα ορθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Καλοτάξιδο. Τώρα θες ένα φίλτρο της BMG και δυο τελικά YOSHIMURA. Και θα έχεις και μαμώ τα μοτόρια. :burn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 καλοταξιδο φιλε!!! Πολυ ωραια επιλογη το χρωμα,σαν αυτο που θα εχω και εγω απο αυριο το απογευμα!!!! Παει το μπλε!!!!Το αποχωριζομαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Λοιπόν, αυτό το μηχανάκι δεν είναι για βολτούλες είναι για......ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Καλορίζικο και καλά και ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα !! (θα δίνεις αναφορά κάθε λίγο να βλέπουμε πόσα γράφει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BAD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Καλορίζικο και καλοτάξιδο πολλά και καλα χιλιόμετρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2007 Το πηρααααααααααααααα μετα απο πολυυυυυυυυ ταλαιπορια :vv: :P Με γειες και ξεχνα την ταλαιπωρια.Αυτο που μενει ειναι η γλυκια κουραση ισως αλλά πλεον ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ και ξεχνα τα ολα ;) κεραυνοβολος ερωτας στις μυτες το φτανω αλλα και τι να κανω? :P Αμα υπαρχει ερωτας μη μασας...δεν παιζει ρλο το μπόι :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 Καλοτάξιδο. Τώρα θες ένα φίλτρο της BMG και δυο τελικά YOSHIMURA. Και θα έχεις και μαμώ τα μοτόρια. :burn:Με φωναξε κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 Με φωναξε κανεις? Μπα.... Για Suzuki μιλαμε!! :2funny: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 Ναι αλλα εμενα αυτο το φιλτρο και αυτη η εξατμιση κατι μου θυμιζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 Ναι αλλα εμενα αυτο το φιλτρο και αυτη η εξατμιση κατι μου θυμιζουν! Τι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΑΥΛΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2007 ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DRYMBIK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙΜΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΟΝ ΙΣΟΣ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 9 00 το πρωι της κυριακης 26-07 με ξυπναει η γυναικα μου και μου ειπε αυτο που δεν ηθελα ποτε να ακουσω ξανα... Νικο που παρκαρες την μηχανη χθες? Παει το V strom μαγκες αφαντο οκ εχω ολικη αλλα... δεν αντεχεται ρε φιλαρακια πεθανα μεσα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 9 00 το πρωι της κυριακης 26-07 με ξυπναει η γυναικα μου και μου ειπε αυτο που δεν ηθελα ποτε να ακουσω ξανα... Νικο που παρκαρες την μηχανη χθες? Παει το V strom μαγκες αφαντο οκ εχω ολικη αλλα... δεν αντεχεται ρε φιλαρακια πεθανα μεσα μου :( Μακάρι να το βρεις ρε φιλαράκι με το κολολαμόγια που έχουμε μπλέξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 μακαρι να το βρω σιγουρα αλλα σε επιθιμιτη κατασταση αλλιως καλητερα να μην το βρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Αουτς..Που το ειχες Νικολα?Με τι προστασια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 κουλουρα abus συναγερμο meta κατω απο το σπιτι μου δεν εχω κλειστο παρκινγκ ή πιλοτη γι αυτο του ειχα ασφαλεια ολικης κλοπης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Kριμα... :/ Για τι ποσο την ειχες ασφαλισμενη, και,κυριως, ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? (Γιατι, αν δεν κανω λαθος, μειωνεται η αξια του ασφαλιζομενου οχηματος κατα 10% καθε χρονο, με αναλογη μειωση και του ασφαλιστρου βεβαια, αλλο που αυτο το τελευταιο δεν το πολυλενε... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 9460 απο τοτε που την πηρα τον 11 του 07 κατι μου λενε πως θα αποζημιωθω βασι μοτοτριτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 9460 απο τοτε που την πηρα τον 11 του 07 Εφ'οσον λοιπον το ασφαλιστηριο εχει ανανεωθει 2 φορες, εχουμε 20% μειωση αυτης της τιμης (δλδ 946Χ2=1892) αρα εχεις αποζημιωση 7568 Ειχες και 20% μειωση των ασφαλιστρων που πληρωνες?? (Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ακριβες ποσοστο, αλλα νομιζω αυτο μου ειχε αναφερει ο ασφαλιστης μου, οταν ειχα ρωτησει μια φορα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες