Jump to content
marap

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY ΣΤΙΣ 28-10-07 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Recommended Posts

ΞΥΣΤΡΑ ...ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΜ ???? ΜΑΛΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕΣ :P ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ε ???

:spam:

Μόνο για spam μπορώ να πάρω την απάντηση σου. :knuppel2: (Άντε γιατί τόσο καιρός ένας τσαμπουκάς δεν έχει γίνει εδώ μέσα. :D )

Πουθενά στον κόσμο δεν γίνετε αυτό. Χαμένος κόπος και λεφτά θα είναι.

Και τα χαρτιά με την υπογραφή μας επάνω έχουν νομική υπόσταση.

Και πες ότι 1/1000000 κερδίσει κάτι το παλικάρι ποιο πολύ κακό θα κάνει παρά καλό γιατί όλα αυτά τα track –day θα σταματήσουν μιας και θα είναι ασύμφορα για τους διοργανωτές.

Στην πίστα δεν μπαίνεις γιατί δεν πρόκειται να πάθεις κάτι, μπαίνεις γιατί αν πάθεις κάτι δεν θα το πληρώσεις με την ζωή σου.

Ότι και να λέμε η πίστα είναι ρίσκο και πηγαίνεις για να ρισκάρεις αλλά τουλάχιστον με ασφάλεια. Δεν μπορείς από την μια να δέχεσαι το ρίσκο αλλά από την άλλη να θες και αποζημίωση από αυτό.

Να θυμίσω ότι 15 ευρώ είναι η ασφάλεια στις Σέρρες που είναι η μεταφορά σου στο Νοσοκομείο όπως μου είχαν απαντήσει σε ερώτησή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παιδιά,sorry για το off topic αλλά ρε φίλε Gfiotaki,μείωσε λίγο την υπογραφή σου.Έχεις γεμίσει με gif και φωτογραφίες και το internet που έχω δεν έχει μεγάλες ταχύτητες (όπως και το PC μου εξάλλου) και όπου έχεις απαντήσει εσύ η σελίδα κάνει μια ώρα να μου ανοίξει.

Χωρίς παρεξήγηση.Μην το πάρεις στραβά.

ντεζαβου στις προσωπικες ρυθμισεις μπορεις να επιλεξεις να μη φαινονται οι υπογραφες κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πουθενά στον κόσμο δεν γίνετε αυτό. Χαμένος κόπος και λεφτά θα είναι.

Και τα χαρτιά με την υπογραφή μας επάνω έχουν νομική υπόσταση.

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να ξαναπώ ότι κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό δεν υπερέχει του νόμου. Ψάξτε και θα δείτε. Λαμβάνεται υπόψη ως στοιχείο και στη συνέχεια καταρρίπτεται, αν βέβαια περιέχει καταχρηστικούς όρους (περιέχει) και η περίπτωση εμπίπτει στα συναλλακτικά ήθη. Κανείς δεν την γλύτωσε όταν κυνηγήθηκε: γιατροί, κλινικές, αεροπλάνα, βαπόρια, γκαράζ κλπ

Και πες ότι 1/1000000 κερδίσει κάτι το παλικάρι ποιο πολύ κακό θα κάνει παρά καλό γιατί όλα αυτά τα track –day θα σταματήσουν μιας και θα είναι ασύμφορα για τους διοργανωτές.

Τότε θα αναλάβουν τα τράκδέις οι ίδιες οι πίστες και θα τους συμφέρει τρελά. Αυτό όμως δεν θα γίνει γιατί οι διοργανωτές-αντιπροσωπείες-λαστιχομάγαζα-περιοδικά έχουν θεότρελο άμεσο και έμμεσο όφελος και θα καλυφθούν με τη σειρά τους με ασφαλιστικά συμβόλαια, το κοστος των οποίων θα μετακυλίεται στο κόστος συμμετοχής.

Στην πίστα δεν μπαίνεις γιατί δεν πρόκειται να πάθεις κάτι, μπαίνεις γιατί αν πάθεις κάτι δεν θα το πληρώσεις με την ζωή σου.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

Ότι και να λέμε η πίστα είναι ρίσκο και πηγαίνεις για να ρισκάρεις αλλά τουλάχιστον με ασφάλεια. Δεν μπορείς από την μια να δέχεσαι το ρίσκο αλλά από την άλλη να θες και αποζημίωση από αυτό.

Ναι εφόσον προβαίνεις σε συναλλαγή για παροχή υπηρεσίας.

Να θυμίσω ότι 15 ευρώ είναι η ασφάλεια στις Σέρρες που είναι η μεταφορά σου στο Νοσοκομείο όπως μου είχαν απαντήσει σε ερώτησή.

Δεν μπορώ να εκτιμήσω το κόστος. Μου φαίνεται αλμυρό πάντως αν το συγκρίνει κανείς με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ζητώ συγγνώμη γιατί πραγματικά το κουράσαμε. Οι απαντήσεις βρίσκονται εύκολα αν απευθυνθεί κανείς σε δραστήριο δικηγόρο που δεν βαριέται, οπότε θα ψάξει σε βάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ΓΛΥΣΤΡΟΞΥΣΤΡΑ

απαντησε ο thunderosaurus... και δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον σοφο γεροντα απο τον βορρα

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αα μονο αυτο θελω να σχολιασω λιγο παραπανω

......

Και πες ότι 1/1000000 κερδίσει κάτι το παλικάρι ποιο πολύ κακό θα κάνει παρά καλό γιατί όλα αυτά τα track ?day θα σταματήσουν μιας και θα είναι ασύμφορα για τους διοργανωτές

........

φιλε Βασιλη ...πανω σε αυτην ακριβως την λογικη βασιζονται ολοι οι καιροσκοποι-κερδοσκοποι και αλωνιζουν ελευθερα λες και βρισκονται στο τσιφλικι τους ...και ολοι οι υπολοιποι εμεις αντιδρουμε ακριβως σαν κολιγοι και ραγιαδες ?.. και το προβλημα διαιωνιζετε ...ειναι κριμα ρε φιλε στον 21ο αιωνα να λειτουργουμε με τριτοκοσμικη λογικη ?.

:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ'οτι κατάλαβα απο τα γραφόμενα,στον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα(αν το έκανε σκοπιμα)θα έπρεπε,οι διοργανωτές να του απαγορεύσουν δια παντός την συμμετοχή του στα track days.

Για τις υλικές ζημιές,ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη με την προϋπόθεση ότι η συγκεκριμένη πίστα τηρεί τους κανόνες ασφαλείας.Οδόστρωμα,ασθενοφόρο,παρατηρητές κτλ.

Αν η πίστα τηρεί τις προϋποθέσεις για μια τέτοια διοργάνωση τότε δεν υπάρχει περίπτωση οποιασδήποτε αποζημίωσις από μεριά των διοργανωτών.

Δεν φταίει ο διοργανωτής άμα ένας ανεγκέφαλος δημιουργήσει κάποιο ατύχημα μέσα στην πίστα αλλά ούτε και καμία ασφάλεια είναι υποχρεωμένη να καλύψει τις υλικές/σωματικές ζημιές.Η ασφάλειες των οχημάτων τα καλύπτουν εκεί που ισχύει ο ΚΟΚ.Και απ'οτι γνωρίζω μέσα στις αγωνιστικές πίστες δεν ισχύει ο ΚΟΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να κλισει το θεμα ….εχω να προτεινω στον φιλο που ειχε το ατυχημα να απευθυνθει σε καποιο νομικο

επισης θα μπορουσε να ζητησει βοηθεια απο την Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών …η οποια παρεμπιπτοντως βοηθησε καταλυτικα ενα φιλο μου με προβλημα που ειχε με συνεργειο….

η ΜΟΤΕΚ Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών εχει σελιδα http://motek.gr/οπου εχει ολα τα στοιχεια που μπορει καποιος να επικοινωνησεις….

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sieche :_thumbsup:

αποκλειστικό

πληροφορίες αναφέρουν ότι διαβάζοντας αυτό το άρθρο πολλοί αναβάτες του GP έχουν καταθέσει μήνυση εναντίων της DORNA της FIA και του Elias?.. :D

όσο για την τριτοκοσμική μου άποψη μάλλον έχεις δίκιο μιας και γεννήθηκα εκεί :_whistling:

αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σου λένε από πριν, αν μπεις κακό του κεφαλιού σου πιο ξεκάθαρο μου φαίνεται δεν γίνετε. Μπαίνεις την πατάς έστω χωρίς να φταις και λες πληρώστε με. :plaf:

Σαν να πας να φας και τρως 3 αρνάκια και παραγγέλνεις άλλο ένα, σου λένε πρόσεχε θα σκάσεις όχι εσύ επιμένεις σε βάζουν να υπογράψεις και χαρτί για να βεβαιώνετε ότι σου το είπαν και λες να σου το φέρουν γιατί ήμαστε σε ελεύθερο κόσμο, σου το φέρνουν το τρως σκας και τους κάνεις μήνυση γιατί σου το έφεραν :P

Σε ανάλογο track-day σαν αντίδραση των συνθηκών ακύρωσα 2 session και έπεισα και τους φίλους μου, αν το είχαν κάνει όλοι αυτό θα γινόταν κάποια αλλαγή.

Τροποποιήθηκε από τον GLYSTRAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια και χαρα σε ολους σας !!!

Σας ευχαριστω θερμα για τα περαστικα που μου ευχηθηκατε και προπαντων για το ενδιαφερον που δειξατε για το θεμα.

Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να πω δυο κουβεντες για μενα και το ρολο που εχει παιξει η μοτοσυκλετα στη ζωη μου.

το nick akrobatis (ακροβατης) το επελεξα επειδη μετα απο ενα τροχαιο ατυχημα που ειχα στο παρελθον , με ρωτησαν αν θα ξανακαβαλησω μοτο..... η απαντηση μου ηταν "Εγω εχω μεγαλωσει στο Τσιρκο".....

και πραγματικα μεσα μου νιωθω οτι εκει εχω μεγαλωσει.

Το κοντερ μου στα χρονια πανω στο τιμονι γραφουν 23 (δεν ειναι λιγα αλλα ουτε και πολλα),

Θυμαμαι τον εαυτο μου πανω σε ενα ποδηλατο με βοηθητικες ροδες και σε πολυ γρηγορο χρονικο διαστημα δεν χρειαζομουν πλεον τη μια.

Ισορροπια εμαθα οταν ενα κοριτσακι μου εδωσε μια σπρωξια στην κατηφορα και.....αυτο ηταν !!!

Μεχρι τα 11 μου χρονια ημουν παντα πανω στο ποδηλατο και αλωνιζα ολες τις γυρω περιοχες (ωραιοι καιροι)

Μετα απο πολλες διαπραγματευσεις απεκτησα το δικο μου μηχανακι ( 11 χρονων).

Τοτε βλεπετε τα πραγματα ηταν πιο απλα και πιο ευκολα..... λιγοτερη κινηση , αραιοκατοικημενες περιοχες κλπ..

Οσο περνουσαν τα χρονια τοσο δενομουν με την εννοια μηχανη και ελευθερια

Αρχισα να τρεφω το ονειρο του οδηγου αγωνων στο παγκοσμιο (Ονειρο)

Η πορεια μου ηταν η εξης : εμαθα να μαστορευω μηχανακια στο πεζοδρομιο, εργαστηκα σε συνεργειο, δεν εχανα εκπομπη για εκπομπη του Αρη Σταθακη "Απο τη θεση του οδηγου", παρακολουθουσα το GP 500 (αγαπημενος οδηγος μου ο Wayne Rainey , που ακομα και τωρα αν τον δω ή τον φερω στη σκεψη μου δακρυζω), γνωρισα τα "Λιμανακια" το '89 και απο εκεινη τη μερα, που με εχανες, που με εβρισκες, ολο εκει ημουν, στις στροφες στα λιμανακια , τοτε με ενα Aprilia AF1 50 replica (το διφαναρο....θυμαστε?) εφτανα με τα χιλια ζορια μεχρι την καντινα (50αρι βλεπεις) και επαιρνα την κατηφορα και εμπαινα στο πεταλο και στο "S" , το '92 περασα απο τη χρυση εποχη των διχρονων 250 (τοτε ειχα το TZR 250 το "Δικανο") οπου εφτασα στο σημειο στην κατεβασια στο πεταλο να ξυνω το fairing !! τοτε μαζευομασταν καθε Κυριακη μεσημερι στο παρκιν του πεταλου και παρακολουθουσαμε (παει αυτο.... δεν ισχυει πια) τα ματια μου ειδαν "ΤΑ" ατυχηματα .... ακομα και ΘΑΝΑΤΟ , το παιδι με το ducati που πηγε και κολλησε πανω σε ενα αυτοκινητο που εκανε επι τοπου στο island (ημουν εγω που ειχα μπει στη μεση και δεν αφηνα κανενα να του βγαλει το κρανος , παρα μονο να του κανουμε αερα για να ανασανει....) , τα ατυχηματα συνεχιστηκαν ολο ενα και περισσοτερα , αρχισα σιγα - σιγα να αντιλαμβανομαι την επικινδυνοτητα του "αθληματος", πηρα αποφαση να κοψω τις μεσημεριανες Κυριακες (παρ'ολο που ηταν το κατι αλλο απο θεμα "ψυχαγωγιας") και να αγορασω στολη-μποτες-γαντια και να κανω την "προπονηση μου" τα πρωινα χωρις κινηση.... ετσι λοιπον καθε Σαββατο και Κυριακη 7.00 το πρωι εγω εκει, καθομουν το πολυ μεχρι τις 11.00 αντε 12.00 μετα ημουν κομματια απο την κουραση, το '93 ελαβα μερος στο πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας (δυστυχως τα οικονομικα δεν μου επετρεψαν να συνεχισω), στη συνεχεια φανταρος στα Φερραι (30 χιλ. μετα απ την Αλεξανδρουπολη), οπου καταφερα να μου επιτρεψουν να εχω το μηχανακι μου στο στρατοπαιδο !!! , απολυομαι και περνω σβαρνα οτι δουλεια θες που να ειχε να κανει με μηχανακι και οδηγηση (delivery, courier, travel....κλπ) , .... και τα λιμανακια , ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ, παλι εγω εκει ! , στην πορεια αρχισαν και τα ταξιδακια και οι εξορμησεις σε διαφορα μερη και σε γενικες γραμμες τα περισσοτερα που με ενδιεφεραν ηταν γυρω απο τη μοτοσυκλετα την οδηγηση και την εξερευνηση.

Γυρω στα τελη του '90 μαθαμε για την πιστα που θα γινοταν στα Μεγαρα πηδηξα απο τη χαρα μου !!!!! ηταν μια απο τις μεγαλυτερες χαρες που πηρα ποτε.... τελος οι δρομοι τελος οι πεζοι, τα αυτοκινητα, οι λακουβες.....ΟΛΑ!!!!!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΓΑΜΕ......

Ημουν απο εκεινους που πιστευαν οτι προχωραμε σε καλο δρομο και ενημερωνα ολο τον κοσμο για το "θαυμα" που ερχεται, οταν δε η πιστα εγινε πραγματικοτητα γιουχαριζα οσους συνεχιζαν να τρεχουν στα λιμανακια και γενικοτερα στους Δημοσιους δρομους.

Επισκεφτηκα την πιστα αρκετες φορες, ειμαι εκεινος που τοποθετουσα καμερα επανω στη μοτο (απο το 2000),

εχω δει την πορεια της πιστας απο την αρχη που ξεκινησε μεχρι το 2004 , οπου εκει ηταν και οι τελευταιες μου επαφες με το χωρο, αυτο που εκανα ηταν να δωσω ολες τις χρησιμες συμβουλες σε ενα νεο που ηθελε να ακολουθησει το "Αθλημα".

Η ζωη μου χαραξε μια αλλη πορεια λογο επαγγελματικης φυσης αλλα ποτε δεν κατεβηκα απο τη μοτοσυκλετα , ζω πλεον μακρια απο την Αθηνα εδω και κατι χρονια και σε διαφορετικα μερη , οι περισσοτεροι πελατες μου ομως βρισκονται εκει στην Αθηνα και ανεβοκατεβαινω με τη μηχανη (χειμωνα-καλοκαιρι).

Οι ασφαλεις εξορμησεις δεν εχουν σταματησει φορω παντα την ιδια μου στολη-μποτες-γαντια που τα εχω απο το '92 και ειχαν μεινει αθικτα και αγρατζουνιστα μετα απο τοσα χρονια και τοσες χρησεις .....μεχρι την προηγουμενη Κυριακη στις 28/10/2007 οπου τελικα με εσωσαν.... με εσωσαν απο εναν ΙΝΔΙΑΝΟ και κατ' επεκταση ΧΕΣΤΗ ΙΝΔΙΑΝΟ, ακομα πρεπει να σας πω οτι ολοι αυτοι που οδηγουν επικινδυνα δεν λεγονται "κουλοι" αλλα.... ΙΝΔΙΑΝΟΙ.

Αυτο ομως που δεν περιμενα ηταν η Διοργανωση...... απο το 2004 εως τωρα ειναι τρια χρονακια.... 3 χρονακια μεταβολων, εμπειριων, αποφασεων και πραξεων για ενα αναπτυσομενο κλαδο

-Λυπαμαι παρα πολυ εαν οι κυριοι κανουν τα στραβα ματια για καποια θεματα ασφαλειας που θα μπορουσαν να λυθουν και να πραγματοποιηθουν σε λιγοτερο απο 2 μηνες (και πολυ βαζω).

-Λυπαμαι παρα πολυ για μας που πιαστηκαμε κοροϊδα μονο και μονο για να κορεσουμε την πεινα μας για οδηγηση ή αλλιως να παρουμε τη δοση μας. (βλεπε πρεζακια , τετοιοι ειμαστε, το ξερουν και το εκμεταλευονται).

-Λυπαμαι παρα πολυ για μας που πιαστηκαμε κοροϊδα μονο και μονο για να μπουμε μεσα στην πιστα ωστε να μας δουν οι απ'έξω

-Λυπαμαι παρα πολυ για την παιδεια που δεν υπαρχει

-Λυπαμαι παρα πολυ για την "οποια παιδεια" υπαρχει και την πουλανε ακριβα

-Λυπαμαι παρα πολυ για τα κορακια που περιμενουν πως και πως να πεσει ο ασχετος (ο οποιος νομιζει οτι ειναι σχετικος) για να τον κανουν πελατη

-Λυπαμαι παρα πολυ για καποιους απο σας που μου θυμησαν τον Ατρεμη Ματσα και την περιβοητη ατακα "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ"

-Λυπαμαι παρα πολυ για τον αδικο τραυματισμο μου, την ξεσκισμενη μου στολη και την τσακισμενη μοτοσυκλετα μου

ΟΜΩΣ :

-ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ)ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ "TRACK DAYS"

-ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ

-ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΟΙ-ΕΝΕΡΓΟΙ

-ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ειπα στην αρχη οτι θελω να σας πω δυο λογια ...... πραγματικα δυο λογια σας ειπα !

Εχω τοσα πολλα στο μυαλο μου που πρεπει να μοιραστω μαζι σας....

Ελπιζω να μη σας κουρασα , πιστευω ομως οτι καπως πρεπει να γινει η αρχη....

Και για να κλεισω θελω να αναρωτηθείτε κατι ..... πειτε μου τι θα συμβει οταν ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΟΣ ΣΑΣ ή ΚΟΡΗ ΣΑΣ παρει μερος σε μια τετοια διοργανωση (κρυφα απο εσας, γιατι του το εχετε απαγορευσει με ολα αυτα που συμβαινουν) και παθει κατι ΚΑΚΟ???? ή τον/την ΧΑΣΕΤΕ μια και εξω απο τη ΖΩΗ??????? ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ............

"ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ" Ο Χ Ι Σ Τ Ο Δ Ρ Ο Μ Ο !!!!!!

akrovatis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν χαίρομαι που είσαι καλά και είσαι στην παρέα μας. Εύχομαι όλα να γίνουν μια μακριά ανάμνηση το γρηγορότερο.

Όταν μπορέσεις και έχεις διάθεση μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έγινε για να μην λέμε αερολογίες και φυσικά τις σκέψεις σου σε αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καταρχήν χαίρομαι που είσαι καλά και είσαι στην παρέα μας. Εύχομαι όλα να γίνουν μια μακριά ανάμνηση το γρηγορότερο.

Όταν μπορέσεις και έχεις διάθεση μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έγινε για να μην λέμε αερολογίες και φυσικά τις σκέψεις σου σε αυτό.

Φαντασου οτι βγαινεις απο την τελευταια Κ και κατευθυνεσαι προς τον τερματισμο, καπου εκει δηλ στη μεση περιπου της ευθειας νιωθεις ενα τρακο απο τα δεξια σου και με τη μια τσακιζεσαι.... ΑΥΤΟ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν λέγε που μένεις να ερθουμε να πιούμε καμμιά μπύρα να τα πούμε....

το πρώτο κασόνι δικό μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπόν λέγε που μένεις να ερθουμε να πιούμε καμμιά μπύρα να τα πούμε....

το πρώτο κασόνι δικό μου!

Αυτο πρεπει να το οργανωσουμε και να βρεθουμε οσο το δυνατον περισσοτεροι γινεται (για να μην πω ΟΛΟΙ) και να παρουμε δραστικες αποφασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από εκεί και πέρα δεν έμαθες τίποτα. Ούτε ποιος σε τράκαρε ούτε πια είναι η θέση των διοργανωτών.

Αλλά σύμφωνα με την ελληνική πραγματικότητα μάλλον βλακείες ρωτάω ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τώρα κι εγώ περίμενα την ημέρα θα έμπαινα στην πίστα αλλά πλέον δεν ξέρω αν θα το κάνω... Μέχρι τώρα απο τα παραπάνω ποστ κατάλαβα οτι:

1. Μπαίνεις στην πίστα και υπογράφεις οτι βγείς, δεν βγείς, δεν ευθύνεται κανείς ΑΛΛΟΣ.

2. Ο διοργανωτής δεν έχει καμία άλλη ανάμειξη στο όλο γεγονός, εκτός απ'το οτι παίρνει τα λεφτά και τα χαρτιά αυτά για να καλύψει τον κώλο του...

Μπορεί κάποιος να πεί τί στοιχεία συμπληρώνεις στο χαρτί εκτός της υπογραφής;

Επίσης θα ήθελα να συμφωνήσω με το εξής που γράφτηκε παραπάνω:

-Λυπαμαι παρα πολυ για την "οποια παιδεια" υπαρχει και την πουλανε ακριβα

Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, γιατί κανείς δεν λέει τίποτα (απο αυτούς που είδαν); Δεν θέλω μ'αυτό να πώ οτι ο φίλος λέει ψέματα, αλλά πιστεύω οτι όπως σε ατύχημα στο δρόμο κυνηγάμε τον φταίχτη (το έχω κάνει όταν αυτοκίνητο χτύπησε παπί και έφυγε), έτσι πίστευα οτι θα γίνεται και στην πίστα. Ίσα ίσα που εκεί θα πρέπει αυτός ο τύπος να μην ξαναμπεί!

ΥΓ. Έχω ακούσει οτι τα Τ.D της Τετάρτης είναι πιο αυστηρά και δεν έχουν τόσους κάγκουρες, ισχύει; Το ίδιο χαρτί υπογράφεις κι εκεί και με τις ίδιες υποχρεώσεις απο μεριά οργανωτή; Δηλαδή καμία;

Περαστικά φίλε και καλή ανάρρωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ολοι αυτοι οι κυριοι θα αρχισουν να χανουν Φραγκα απο αυτα τα Death-Days ......τοτε μπορει και να κανουν κατι παραπανω.........

αλλα αυτο θα γινει μονο απο μας......για φανταστιτε αντι να ειναι 30 μηχανες στιν πιστα να ειναι απο εξω και να βλεπουν μονο κανα δυο μεσα......

εκει μπορει και να καταλαβουν οτι κατι γινετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουστε και λιγο απο τη συνεχεια..... αλλα προσεξε τι θα σκεφτειτε και τι θα απαντησετε!!!!

εφ οσον εγινε το ατυχημα, ο κρητης εποπτης ηρθε στο μερος μου (δεν θα σας πω ακομη τι ειπαμε ειναι ενα αλλο θεμα αυτο.....) θα σας πω για τη συνεχεια..... καλει ασθενοφορο γιατι υπαρχει σοβαρος τραυματισμος και βγαζει κοκκινη σημαια, το ασθενοφορο ερχεται μετα απο 3-4 λεπτα, παρκαρει στο χωμα ακριβως στα πλαγια της πιστας (εκει βρισκομουν εγω) . ολα καλα μεχρι εδω?

ΑΚΟΥΣΤΕ !!!!!!!!

1. παρ'οτι ο εποπτης ειχε βγαλει κοκκινη σημαια ολοι τους συνεχιζαν να τρεχουν για ακομα 3 γυρους!!!!!!

2. ενας απο τους ινδιανους παρα λιγο να χτυπησει τον οδηγο του ασθενοφορου μαζι με την πορτα του ασθενοφορου!!!!!!

3. εγω εχω κλασει μεντες γιατι φοβαμαι μην πεσει κανεις επανω μου , μια και βρισκομουν ακριβως στην ακρη της πιστας!!!!!

Να δω τωρα τι εχετε να πειτε και για ποιον !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αποκλειστικό

πληροφορίες αναφέρουν ότι διαβάζοντας αυτό το άρθρο πολλοί αναβάτες του GP έχουν καταθέσει μήνυση εναντίων της DORNA της FIA και του Elias?.. :D

ΦΟΒΕΡΟ ρε συ ΞΕΓΛΥΣΤΡΑ …δεν ηξερα οτι εχουμε τις ιδιες πιστες με τα motogp οπως και τις αντιστοιχες διοργανωσεις …..ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ …..γαμωτο δεν ηξερα οτι η πιστα των μεγαρων ειναι προδιαγραφων motogp ….ουτε ηξερα οτι εχει τοσο καλη κατασταση και τοσο καλη διοργανωση …και παλι συγνωμη ρε φιλε …….ελπιζω τα παιδια (αναβάτες του GP) να διαβασουν την συγνωμη μου και να αποσυρουν τις μηνυσεις στην DORNA και στην FIA :D

όσο για την τριτοκοσμική μου άποψη μάλλον έχεις δίκιο μιας και γεννήθηκα εκεί :_whistling:

δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με αυτο …εκτος αν εννοεις πως εχεις γεννηθει σε καποια χωρα του τριτου κοσμου …αλλα και παλι δεν δικαιολογει την τριτοκοσμικη αποψη μιας και ζεις σε μια υποτιθεμενη ευνοουμενη χωρα …συγχρονη και ευρωπαικη.

αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σου λένε από πριν, αν μπεις κακό του κεφαλιού σου πιο ξεκάθαρο μου φαίνεται δεν γίνετε. Μπαίνεις την πατάς έστω χωρίς να φταις και λες πληρώστε με. :plaf:

Σαν να πας να φας και τρως 3 αρνάκια και παραγγέλνεις άλλο ένα, σου λένε πρόσεχε θα σκάσεις όχι εσύ επιμένεις σε βάζουν να υπογράψεις και χαρτί για να βεβαιώνετε ότι σου το είπαν και λες να σου το φέρουν γιατί ήμαστε σε ελεύθερο κόσμο, σου το φέρνουν το τρως σκας και τους κάνεις μήνυση γιατί σου το έφεραν :P

μαλλον εδω μπερδευεις την βουρτσα με την βουρτσα ….ξερεις τι λεω ετσι .. :winking:

…ειναι αστειο το επιχειρημα ….. ο παραλληλισμος και η συγκριση των περιπτωσεων ....

Σε ανάλογο track-day σαν αντίδραση των συνθηκών ακύρωσα 2 session και έπεισα και τους φίλους μου, αν το είχαν κάνει όλοι αυτό θα γινόταν κάποια αλλαγή.

δεν μας εξηγεις ομως αυτες τις συνθηκες που σε εκαναν να ακυρωσεις ….μηπως επειδη δεν συμβαδιζαν με τους απαραιτητους κανονες ασφαλειας ???

εξηγησε μας

...............

και για να σου διωξω τις αμφιβολιες σου φιλε ΞΕΓΛΥΣΤΡΑ …οτι δεν λεω οτι μου κατεβει και επειδη σε ολη μου την ζωη ως τωρα υπηρξα μαχητης και δεν καταπινω απο κανενα λαμογιο τιποτα ετσι ευκολα αλλα ουτε και θα κανω τον «μπαμπη» μπροστα σε τετοιες καταστασεις …χωρις να με ενδιαφερουν οι συνεπειες …..παρε μερικες εικονες απο την «πιστα» των μεγαρων ….που στεναχωρηθηκε η DORNA και η FIA για τις μινησεις και οι συναδελφοι οδηγοι των motogp

MEGARA.jpg

ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΜΠ

DSC_7107.jpg

ΑΨΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ

DSC_7101.jpg

ΑΨΟΓΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MOTOGP

DSC_6733.jpgΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΗ ΚΕΡΜΠ

DSC_6286.jpg

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ .....ΜΟΤΟGP

DSC_6196.jpg

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΗ ΚΕΡΜΠ...ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

DSC_6025.jpg

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MOTOGP

DSC_5942.jpg

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MOTOGP

DSC_6127.jpg

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΜΠ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MOTOGP

DSC_5960.jpg

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ

DSC_6454.jpg ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ GROUP ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MOTOGP ΦΙΛΕ ΞΕΓΛΥΣΤΡΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ MOTOGP ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΙΣΤΑ" ΜΕΓΑΡΩΝ :D

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΟΧΙ ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια και χαρα σε ολους σας !!!

....................................

φιλε akrovati καταρχην να γινεις γρηγορα καλα και να εισαι παλι ορθιος στα ποδια σου …γιατι θα σου χρειαστουν αν αποφασισεις να βρεις το δικιο σου ….

σεβαστη η μοτοσικλετιστικη σου ιστορια και η εμπειρια σου που καλο θα ειναι να την μοιραστεις εδω μαζι με ολα τα παιδια ……

αν το αποφασισεις σου παρεθεσα σε προηγουμενο ποστ αλλα ξανα παραθετω παλι …..ενα πρωτο βημα να απευθυνθεις ….σιγουρα ειναι μια αρχη….

Για να κλισει το θεμα ….εχω να προτεινω στον φιλο που ειχε το ατυχημα να απευθυνθει σε καποιο νομικο

επισης θα μπορουσε να ζητησει βοηθεια απο την Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών …η οποια παρεμπιπτοντως βοηθησε καταλυτικα ενα φιλο μου με προβλημα που ειχε με συνεργειο….

η ΜΟΤΕΚ Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών εχει σελιδα http://motek.gr/οπου εχει ολα τα στοιχεια που μπορει καποιος να επικοινωνησεις….

εγω προσωπικα αν ημουν στην θεση σου θα τους κυνηγουσα μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι …..και οχι τοσο γιατι επεσες ….αυτο κατα ενα μερος ειναι και δικη σου ευθυνη αλλα για την ολη χυμα κατασταση που την λενε διοργανωση και το μονο που κανουν ειναι να ειναι απλα ταμιες στον γυρο του θανατου…για οσους τον θυμουνται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ακροβάτη καταρχήν περαστικά σου.

Συμφωνώ και εγώ με τον GFiotakis , πρέπει να το δεις με νομικό και κυρίως όχι καθαρά για την πτώση σου όσο για την ευθύνη που φέρουν οι διοργανωτές για τέτοιου είδους πτώσεις που οφείλονται στην αμέλεια τους , όπως στην αμέλεια τους έγκειται και η κατάσταση της πίστας .

Όπως πολύ καλά έδειξε με τις φωτογραφίες του ο φίλος Γιώργος η πίστα έχει τα μαύρα της τα χάλια , θα μπορούσα και εγώ να πω πολλά για την στυγνή κερδοσκοπία που διέπει τους εκάστοτε διοργανωτές αδιαφορώντας για την ασφάλεια των οδηγών , αλλά καλύτερα είναι να το διερευνήσεις νομικά .

Μακάρι να είσαι η αρχή για να αλλάξουνε λίγο τα πράγματα και να μπορέσουν οι οδηγοί να ξεφύγουν από την ζητιανιά που τους διέπει και να καταλάβουν πως εκεί πάνε και καταθέτουν εκτός από το χρήμα τους αλλά και την ασφάλεια τους και οι διοργανωτές και υπεύθυνοι θα πρέπει να δείχνουν τον πρέπον σεβασμό.

Καλό κουράγιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε GFiotaki

Μάλλον εσύ ξεγλιστράς όσο απίστευτο και αν φαίνετε αυτό :P

Συμφωνώ απόλυτα στο κυνήγι για τις απαράδεκτες συνθήκες της πίστας και των διοργανωτών. (και είμαι μέσα να βοηθήσω οσο μπορώ……)

Εκεί που έχω τις αμφιβολίες μου είναι για την αποζημίωση του ατυχήματος του παλικαριού σαν απόρροια από αυτές και (νομίζω ότι και για αυτό συζητάμε.)

Εγώ είχα ακυρώσει αφού είχα μπει μια φορά γιατί είχαν αφήσει μέσα πολύ κόσμο…..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Εγώ είχα ακυρώσει αφού είχα μπει μια φορά γιατί είχαν αφήσει μέσα πολύ κόσμο….."

και νομίζω πως είναι κι αυτό το προτιμότερο...

δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε στην χώρα μας, οπότε καλό είναι να προφυλάσσουμε τα κεκτημένα μας με όσο το δυνατόν πιο δημιουργικό τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο παρτε ενα εντουρακι και ξεσαλωστε στα βουνα με περισσοτερη ασφαλεια....Και πολυ πιο οικονομικα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια φορά αποφάσισα κι εγώ να πάω σε track day και κατέληξα να περάσω σχεδόν όλη μου την Κυριακή στο Θριάσιο.....(ως συνοδός του τραυματία). Αναφέρομαι στο track day που έγινε την Κυριακή 28-10-07, στα Μέγαρα. Όποιος ήταν εκεί και έμεινε μέχρι τις 14.30, πιστεύω ότι θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω και ίσως και να είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για το ‘αυτό, έτσι ώστε να το μάθουν όσοι δεν το ξέρουν και να τους ανοίξω τα μάτια για το τι επικρατεί σε τέτοιες διοργανώσεις και να έχουν το νου τους και όσοι το ξέρουν και, ενδεχομένως, εμπλέκονται, να ξέρουν ότι τίποτε δε μένει ατιμώρητο....

ΜΑΡΑ.

Μέγαρα : Η (νοθευμένη) μαστούρα του (κακόμοιρου) Έλληνα μοτοσυκλετιστή.-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέγαρα : Η (νοθευμένη) μαστούρα του (κακόμοιρου) Έλληνα μοτοσυκλετιστή.-

ευγε. αυτο τα λεει ολα. Φιλε ακροβατη :respekt: στο παρελθον σου, ευχες για υγεια ΠΑΝΤΑ στο μελλον, και καλη τυχη στο κυνηγι των υπευθυνων. Αν γινει κατι μαζικο, θα ειμαι φυσικα μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα