Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2007 Διάβασα όλο το ποστ και ειδικά την απάντηση του Νουσοπουλου. Πάνω κάτω κάνει ότι κάνουν το 80 % της αγοράς. Παρόλο αυτά κύριε Νουσόπουλε δεν θέλουμε άλλους "μηχανόβιους" όπως δηλώνετε και για τον εαυτό σας.... μπορείτε μήπως να βγάλετε Μοτοσυκλετιστές σε αυτή την τιμη? Τιποτα αλλο απο εμενά καλα εκανε και απάντησε ο άνθρωπος απο εδώ και πέρα δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσει το ποστ γιατι θα γίνει αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση και απο τις δύο πλευρές. Ο "κυριος" νουσόπουλος απλά μπήκε μια φορά στο φόρουμ, έκανε (νομίζει με το νού του δηλαδή) την διαφήμηση του, και απλά δεν ξαναμπήκε. Μακάρι να ξαναέμπαινε αλλά δεν το βλέπω... Οπότε δεν υπάρχει αντιπαράθεση... Καλά θα ήταν πάντως να έμπαινε ο "κύριος μηχανόβιος" όπως δηλώνει να μας εξηγούσε και μερικά άλλα πράγματα αλλά είπαμε...Δεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contravener 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2007 Ρε παιδιά δεν ήθελα να αναφερθώ σε κανένα όνομα συγκεκριμένα, εξάλλου εφόσον δουλεύει και πάει καλά μιά σχολή δεν αλλάζει τακτική. Αν υπάρχουν δλδ πολλά άτομα που θέλουν να πάρουν στα γρήγορα δίπλωμα λόγω προηγούμενης εμπειρίας , λογικό είναι και η σχολή να πουλάει γρήγορα και φθηνά πακέτα. Απλά εγώ μια που θα ξεκινήσω από το μηδέν , επιλέγω να μάθω από το 0, ανεξάρτητα του επιπλέον κόστους, αλλά με όλους τους κανόνες ασφαλείας... Κανείς για να προτείνει; (Να θυμίσω την ερώτηση: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...st&p=224837 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2007 σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο και τον τοπο που μου διαθεσατε ωστε να απαντησω . δεν συβεχισα διοτι δεν το θεωρησα θεμιτο . η προσκληση προς τον τζαναμπετη για μπυρα ηταν ωστε αυτη η συζητηση να συνεχιστει χωρις υπερβολες και δηλωσεις ενθεν και ενθεν . και ισχυει προς οποιονδηποτε . αν θεωρειτε οτι διαφημιστηκα μπορειτε να ζητησετε απο τους υπευθυνους να σβησουν το ονομα μου και τις δηλωσεις μου . οι γνωσεις μου επανω στο φορουμ ειναι λιγοτερεες αλλα φανταζομαι οτι γινεται . οποιος θελει να με ρωτησει για διπλωματα , εξετασεισ , εξεταστες , μαθημτα κλπ συναφη ειμαι διαθεσιμος και διατεθειμενος να του δωσω εξηγησεισ , λεπτομερειες , περιστατικα στατιστικα . μηχανη καβαλαω γιατρε 20 χρονια και θεωρω οτι ειμαι μηχανοβιος , μοτοσυκλετιστης , δικυκλιστης αλλα πρωτα απ ολα οδηγος . να προσεχετε εκει εξω γιατι ειναι ζουγκλα και κυκλοφορουν και μαθητες μου :-) p.s. τα σεβη μου στον αυγουστο και οποτε θελετε τα λεμε και στο μαγαζι του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγω ενα ξερω σιγουρα. Οι σχολες οδηγων ειναι μεγαλη μπιζνα.Το χερι ορισμενων εχει γινει παχυμετρο, ουτε καν μετρανε το λαδωμα απλα το βαζουν στην τσεπη!Προσωπικα μου ζητηθηκε και δεν το εδωσα και για μηχανη και για αυτοκινητο και ισως, λεω ισως, γιαυτο να κοπηκα την πρωτη φορα στο αυτοκινητο.Ετσι βγαινουνε οδηγοι που καθε μερα δημιουργουν ατυχηματα!!Επιτελους αυτη η εκμεταλευση πρεπει να σταματησει!Ξερω, ειναι πολυ μεγαλο θεμα αλλα οταν το σκεφτομαι φτανω στα ορια μου!!Οχι κυριε, ζητησες λαδακι?Γιατι?Για να 'μου κανεις τη ζωη πιο ευκολη?'Οχι ρε, δε θα παρω!Υπαρχουν πολλοι τετοιοι σας λεω και θα το ξερετε - Απατεωνες! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 Ετσι βγαινουνε οδηγοι που καθε μερα δημιουργουν ατυχηματα!!Επιτελους αυτη η εκμεταλευση πρεπει να σταματησει!επειδή λαδωνουν? δε νομιζω. Στις σχολές περα απο τα βασικά (τυπου "Αυτο είναι ενα αμαξι/μηχανη") δε προκειται να μαθεις. Ειτε λαδωσεις είτε όχι. Εξω υπάρχουν ενα σκασμό σχολεια για οτιδήποτε θες. Στην αγγλία εχουν σχολείο ΚΑΙ για να μαθεις σουζες. Εχει σχολές η αστυνομία σχεδόν όλες οι πιστες και πολλοι άλλοι φορεις. Εδω έχουμε τις γραμμες παραγωγης και μετα πας να μαθεις να οδηγεις. Και αντε ότι σου είπαν για τις σχολές 0300 και ΣιΕσΕσ. Αν δε σου πουν πας γραμμη για τη σχολή περαιτετω εκπαιδευσης "Χαντακι". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 επειδή λαδωνουν? δε νομιζω. Οχι δεν ειπα επειδη λαδωνουν ή επειδη λαδωνονται. Ειπα οτι ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 Οχι δεν ειπα επειδη λαδωνουν ή επειδη λαδωνονται. Ειπα οτι ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους! βρε νικ.... τι να κανουν δλδ? Οκ είνια μπουρδελο το συστημα στην ελλάδα. Σε μια καλή χώρα ξερεις τι γινεται? σου δινουν το διπλωμα σχετικά πιο δύσκολα απο ότι εδω. ε και? ξερουν να οδηγουν αυτοι καλύτερα απο ότι ξερουν οι αντιστοιχοι ελληνες? αμφιβαλλω. Δεν είναι θεμα εκπαιδευσης αλλά παιδείας και αγωγης. Φιωτακιζω το ξερω αλλά το πιστευω. Τι να σου μαθει στη σχολή εκτος απο το σταματα ξεκινα και τα σήματα δλδλ? να σου μαθει όσα ξερει ενας με 200.000χλμ στην σελα είναι αδύνατο. αλλου είναι το προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidolara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 Καλό είναι οι οδηγοί που βγαίνουν απο σχολές οδηγών να έχουν μια σχετική άνεση με το όχημα. Δε λέω να έχουν την εμπειρία κάποιου με 60000km αλλά τουλάχιστον μια στοιχειώδη άνεση, ώστε να γίνονται κάπως μηχανικά οι κινήσεις. Τα παραπάνω τα λέω βλέποντας την κοπέλα μου να οδηγάει. Πρόσφατα πήρε δίπλωμα αυτοκινητου ,χωρίς λάδωμα. Μπήκα λοιπον στο αμάξι μου και την έβαλα να οδηγήσει....μιλάμε οδηγούσε λες και είχε κάνει μόνο 3 μαθήματα. Αγχος, λάθη, σβησίματα, παραλίγο να πάρουμε καθρέφτες παρκαρισμένων, να γρατζουνιστεί η ζάντα στο πεζοδρόμιο....το κορυφα'ιο βγαίνουμε περιφερειακό και ζήταγε απο μένα να ης λέω πότε να αλλάξει λωρίδα...εκεί φόρτωσα και τρελλάθηκα Στο τέλος δεν άντεξα και της τ έχωσα. Σκέφτηκα ''φαντάζεσαι να μου τυχει καμιά τέτοια οδηγώντας τη μηχανή μου και να με στείλει θυμαράκια?'' Απελπίζομαι και μόνο στη σκέψη του πόσα μαθήματακαι πόσα μφργματα θαχρειαστεί να περάσω μέχρινα μάθει. Πάντως προσοχή παιδια γιατι γεμίσαμε ΧΑΡΟΥΣ στους δρόμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2007 Δεν είναι θεμα εκπαιδευσης αλλά παιδείας και αγωγης Α μπραβο! +100 Συμφωνουμε απολυτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nontas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Μου πήρε αρκετή ώρα να διαβάσω όλα τα posts και θέλω απλά να σημειώσω μερικές παρατηρήσεις. α) Το τι πρέπει να μάθει ο κάθε υποψήφιος οδηγός το ορίζει το κράτος και όχι η σχολή οδηγών. Άρα μην τους ρίχνουμε το φταίξιμο. β) Αν μια σχολή μας ζητούσε 2.000 ευρώ για να μας μάθει να οδηγούμε μηχανή, και μας δίδασκε αντικείμενα πέρα από τα απαιτούμενα για τις εξετάσεις (όπως πχ φρενάρισμα πανικού ή γυροσκοπικό φαινόμενα κλπ, πόσοι από εμάς θα πληρώναμε για κάτι τέτοιο; Επιπλέον πόσοι από εμάς έχουμε πάει να πληρώσουμε μετά την απόκτηση διπλώματος για εκπαίδευση στο "αντικείμενο" για να δικαιούμαστε να μιλάμε; γ) Συμφωνώ ότι το κράνος είναι προσωπικό θέμα του καθενός να το φοράει ή όχι, αλλά εγώ δεν θέλω να δω τα μυαλά κανενός χυμένα στην άσφαλτο. Και πολύ περισσότερο δεν θέλω να έχει κανείς την ελευθερία να επιλέγει μόνος αν θα φορά ή όχι το κράνος. Θέλω να επιβάλλεται αυστηρά και χωρίς διακρίσεις σε όλους ανεξαιρέτως όπως και το μπουφάν με προστασία, τα γάντια κλπ. Γιατί απλά θέλω τους αναβάτες ζωντανούς και όχι σακατεμένους ή νεκρούς. (συγνώμη για τον κυνισμό μου). Αυτά και από εμένα. Να ΕΙΣΤΕ Πάντα Όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contravener 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) β) Αν μια σχολή μας ζητούσε 2.000 ευρώ για να μας μάθει να οδηγούμε μηχανή, και μας δίδασκε αντικείμενα πέρα από τα απαιτούμενα για τις εξετάσεις (όπως πχ φρενάρισμα πανικού ή γυροσκοπικό φαινόμενα κλπ, πόσοι από εμάς θα πληρώναμε για κάτι τέτοιο; Επιπλέον πόσοι από εμάς έχουμε πάει να πληρώσουμε μετά την απόκτηση διπλώματος για εκπαίδευση στο "αντικείμενο" για να δικαιούμαστε να μιλάμε; Στέκομαι σε αυτό: Το 0300 και το CSS ξέρεις πόσα ζητάνε για να σου μάθουν 10 πράγματα; Πολύ λιγότερα από τα 400 ευρώ που θέλει για να βγάλω δίπλωμα(γ'υρω στα 280 ευρώ νομίζω). Γιατί δλδ να δίνω τόσα λεφτά και να μην μαθαίνω τπτ; Μπορείς να μου απαντήσεις;;; Γιατί να δίνω 400 ευρώ για παράβολα και 5 μαθήματα του κώλου; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2007 από τον contravener Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nontas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2007 Στέκομαι σε αυτό: Το 0300 και το CSS ξέρεις πόσα ζητάνε για να σου μάθουν 10 πράγματα; Πολύ λιγότερα από τα 400 ευρώ που θέλει για να βγάλω δίπλωμα(γ'υρω στα 280 ευρώ νομίζω). Γιατί δλδ να δίνω τόσα λεφτά και να μην μαθαίνω τπτ; Μπορείς να μου απαντήσεις;;; Γιατί να δίνω 400 ευρώ για παράβολα και 5 μαθήματα του κώλου; Οι σχολές που αναφέρεις αφορούν αναβάτες με κάποια σχετική εμπειρία. Δεν αφορούν ανθρώπους που ανέβηκαν στην μηχανή και ο εκπαιδευτής ξεκινά την εκπαίδευση με την φράση "Αυτό είναι το τιμόνι και στην δεξιά πλευρά του έχει το γκάζι.......). Εγώ μίλησα για την βασική εκπαίδευση οδήγησης μηχανής, και είναι δύσκολο να με πείσεις ότι αν ο κόσμος έχει την επιλογή να διαλέξει μια σχολή με 400 Ευρώ και μια σχολή με 2.000 Ευρώ θα επιλέξει το δεύτερο. Αν έχεις παρακολουθήσει τέτοια εκαπίδευση (που το εύχομαι) θα ξέρεις ήδη ότι οι συμμετέχοντες περιορίζονται σε πολύ μικρό αριθμό σε σχέση με τους χιλιάδες αναβάτες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2007 βρε νικ.... τι να κανουν δλδ? Οκ είνια μπουρδελο το συστημα στην ελλάδα. Σε μια καλή χώρα ξερεις τι γινεται? σου δινουν το διπλωμα σχετικά πιο δύσκολα απο ότι εδω. ε και? ξερουν να οδηγουν αυτοι καλύτερα απο ότι ξερουν οι αντιστοιχοι ελληνες? αμφιβαλλω. Δεν είναι θεμα εκπαιδευσης αλλά παιδείας και αγωγης. Φιωτακιζω το ξερω αλλά το πιστευω. Τι να σου μαθει στη σχολή εκτος απο το σταματα ξεκινα και τα σήματα δλδλ? να σου μαθει όσα ξερει ενας με 200.000χλμ στην σελα είναι αδύνατο. αλλου είναι το προβλημα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ....ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ....ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ..... ....... Φιωτακιζω το ξερω αλλά το πιστευω. ........ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΟ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contravener 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2007 Οι σχολές που αναφέρεις αφορούν αναβάτες με κάποια σχετική εμπειρία. Δεν αφορούν ανθρώπους που ανέβηκαν στην μηχανή και ο εκπαιδευτής ξεκινά την εκπαίδευση με την φράση "Αυτό είναι το τιμόνι και στην δεξιά πλευρά του έχει το γκάζι.......). Εγώ μίλησα για την βασική εκπαίδευση οδήγησης μηχανής, και είναι δύσκολο να με πείσεις ότι αν ο κόσμος έχει την επιλογή να διαλέξει μια σχολή με 400 Ευρώ και μια σχολή με 2.000 Ευρώ θα επιλέξει το δεύτερο. Αν έχεις παρακολουθήσει τέτοια εκαπίδευση (που το εύχομαι) θα ξέρεις ήδη ότι οι συμμετέχοντες περιορίζονται σε πολύ μικρό αριθμό σε σχέση με τους χιλιάδες αναβάτες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Εγώ λέω ότι στις σχολές αυτές (οι αναβάτες με σχετική εμπειρία) μαθαίνουν πολλά πράγματα με πολύ λιγότερα δίδακτρα. Τα 400 ευρώ που δίνω στην σχολή οδηγών δικαιολογούνται με τα παράβολα και 5 παλιομαθήματα; Αυτό ρωτάω... Δεν είπα εγώ ότι θα διαλέξει την ακριβή σχολή. Μάλλον για άλλα πράγματα μιλάμε. Εσύ εστιάζεις στο ότι κανείς δεν θα πήγαινε σε μια σχολή των 2000 ευρώ και εγώ στο ότι τα 400 ευρώ (για τα πράγματα που μαθαίνουμε) είναι κοροϊδία ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο και τον τοπο που μου διαθεσατε ωστε να απαντησω . δεν συβεχισα διοτι δεν το θεωρησα θεμιτο . η προσκληση προς τον τζαναμπετη για μπυρα ηταν ωστε αυτη η συζητηση να συνεχιστει χωρις υπερβολες και δηλωσεις ενθεν και ενθεν . και ισχυει προς οποιονδηποτε . αν θεωρειτε οτι διαφημιστηκα μπορειτε να ζητησετε απο τους υπευθυνους να σβησουν το ονομα μου και τις δηλωσεις μου . οι γνωσεις μου επανω στο φορουμ ειναι λιγοτερεες αλλα φανταζομαι οτι γινεται . οποιος θελει να με ρωτησει για διπλωματα , εξετασεισ , εξεταστες , μαθημτα κλπ συναφη ειμαι διαθεσιμος και διατεθειμενος να του δωσω εξηγησεισ , λεπτομερειες , περιστατικα στατιστικα . μηχανη καβαλαω γιατρε 20 χρονια και θεωρω οτι ειμαι μηχανοβιος , μοτοσυκλετιστης , δικυκλιστης αλλα πρωτα απ ολα οδηγος . να προσεχετε εκει εξω γιατι ειναι ζουγκλα και κυκλοφορουν και μαθητες μου :-) p.s. τα σεβη μου στον αυγουστο και οποτε θελετε τα λεμε και στο μαγαζι του Αλεξη καλα εισαι; Ο Ορεστης ειμαι πριν 3-4 χρονια εκανα μαθημα σε σενα στην Αγια παρασκευη στην πιστα που καναμε μαθημα τα Σαβ/κα και μας φωναζε η γειτονια οτι καναμε θορυβο. Παιδια εγω ημουν μαθητης του Αλεξη Νουσοπουλου στην Αθηνα,τα CB-500 που ειχε ηταν άριστα,σαν καινουρια, το ιδιο και το TW-250,ενα απο τα παπακια ηταν απο τις τουμπες λιγο στραβο αλλα λογικο γιατι το εδινε στα ατομα που δεν ηξεραν καθολου οποτε το παπακι ειχε πτωσεις. Σε οσους χρειαζοταν ηταν συνεχως απο πανω τους, εγω και καποιοι αλλοι που ξεραμε να οδηγαμε καλα απλα μας παρακολουθουσε και οταν καναμε κατι λαθος μας διορθωνε,και αυτο θελαμε και εμεις,δε θελαμε μπαμπουλα. Ο Αλεξης ειναι απο τους λιγους δασκαλους που δεν προτεινουν λαδωματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ απο τους μαθητες του,τουλαχιστον οσο ημουν μπροστα ακουσα μερικους μαθητες να θελουν λαδωσουν και ο Αλεξης δεν ηθελε και δεν μπηκε σε τετοιες διαδικασιες, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ πρωτη,οσοι δωσαμε εξετασεις εκεινη την ημερα. Τα καλυτερα εχω να πω παιδια για τον συγκεκριμενο,οχι δεν ειμαι φιλος του,αλλα και 2 πιτσιρικαδες που θελουν να παρουν διπλωμα εκει θα τους προτρεψω να πανε γιατι το αξιζει,πηγα και εγω και το πηρα ευκολα οπως ειχαν παει και αλλοι φιλοι μου και το πηραν (Δημητρης Τσιλ.). Πραγματικα οσα μαθηματα εκανα ηταν ευχαριστα, δεν ηταν βαρετα,εκανε χαβαλε,πολυ ευχαριστο ατομο,και ενα αλλο σημαντικο οτι εαν δεν ενιωθες ετοιμος για τις εξετασεις δεν εδινες, μπορουσες να παραμεινεις οσο καιρο θελεις να κανεις την οδηγηση σου και οταν αισθανθεις να πας,ολοι οι αλλοι βιαζονται να "ξεπεταξουν" μαθητες ωστε να εχουν γρηγορο κερδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Καλησπέρες! Ξέρει κανείς κανένα Link με έτοιμες τις απαντήσεις από το βιβλίο moto που εξεταζόμαστε στο θεωρητικό κομμάτι του διπλώματος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Καλησπέρες! Ξέρει κανείς κανένα Link με έτοιμες τις απαντήσεις από το βιβλίο moto που εξεταζόμαστε στο θεωρητικό κομμάτι του διπλώματος; Το βιβλιο δεν εχει τις απαντησεις στις τελευταιες σελιδες??? Ασε που αν δεν εχουν αλλαξει οι ερωτησεις απο τοτε που εδωσα εγω, δεν χρειαζεσαι καν απαντησεις, ουτε καν διαβασμα. Απο ολες τις ερωτησεις το πολυ να μην ηξερες.....2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Το βιβλιο δεν εχει τις απαντησεις στις τελευταιες σελιδες??? Ασε που αν δεν εχουν αλλαξει οι ερωτησεις απο τοτε που εδωσα εγω, δεν χρειαζεσαι καν απαντησεις, ουτε καν διαβασμα. Απο ολες τις ερωτησεις το πολυ να μην ηξερες.....2 Όχι, δεν τις έχει... <_< Εύκολες είναι, δε λέω, απλά σε μερικές σκαλώνω και θα με βόλευε να τις είχα. Από google δε βρήκα τίποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 θα δω αν μπορω να βρω κατι σε ηλεκτρονικη μορφη (χλωμο το κοβω). Αν βρω παντως θα σου στειλω πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Άκυρο, τις βρήκα! :P Ευχαριστώ έστω και για τη πρόθεση motogamoto. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papazafes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Ρέ παιδιά αν γίνεται κάποιος να μου απαντήσει με pm τι τιμές παιζουν πάνω κάτω στη Πάτρα κ αν ξέρει καμμιά ΚΑΛΗ σχολή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDeep 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Εγω παλι εδωσα 550 για το αυτοκινητο και για το μοτορι 240... καλα ειναι νομιζω!!!! B) B) χωρις να λαδωσω βεβαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papazafes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κατι... Θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανή...Έχω παρει ήδη το δίπλωμα για αυτοκίνητο και είμαι 22 χρονών.. Η απορία μου είναι η εξής... Από τη στιγμή που η μηχανή που θα πάρω δεν θα υπερβαίνει τα 125cc κ θα με καλύπτει το βασικό δίπλωμα...είναι προτιμότερο να πάρω αυτό κ μετά από 2 χρόνια να γίνει αυτόματα απεριορίστων κυβικών? Δλδ θα γλιτώσω καποια χρήματα απο την όλη διαδικασία...ή τα λεφτά κ για τις δύο κατηγορίες διπλωμάτων είναι ακριβώς ίδια...μια και έχω περάσει τα 21 κ μπορώ να βγάλω όποιο από τα δύο διπλώματα θέλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Καλησπερα σε ολους! Λοιπον για να τα παρω απο την αρχη σε 1,5 μηνα φευγω απο αθηνα που μενω και παω Λαμια για να ξεκινησω τη σχολη πληροφορικης που περασα :) Σκεφτηκα λοιπον σαν αρχη να παω για 50ρακι μηχανακι με αδεια απο αστυνομια που δεν θελει μαθηματα τρεξιματα κτλ γιατι δουλευω τωρα μεχρι να φυγω κια θα μου εβγαινε η πιστη να κανω κ μαθηματα καθε μερα οδηγησης για να προλαβω να παρω το διπλωμα πριν φυγω... Μετα απο παρακινηση φιλων που ειπαν οτι δινω τσαμπα λεφτα τωρα για 50ρακι ενω μπορω να παω για 125 μια κ καλη,πηγα και ρωτησα σε μια σχολη οδηγων εδω στο νεο ηρακλειο που μενω... Σας τα γραφω οπως ακριβως μου τα εβγαλε εκει ο τυπος...(εγω ζητησα τι θελει για να βγαλω διπλωμα για μηχανακι μεχρι 125 ετσι!) Λοιπον: 10 Θεωριτικα μαθηματα μηχανης + 20 Θεωριτικα μαθηματα αυτοκινητου(γιατι λεει ειναι υποχρεωτικα να τα κανω αφου δεν εχω οδηγικη αγωγη δηλαδη δεν εχω αλλο διπλωμα,αυτοκινητου πχ...) + 20 Πρακτικα μαθηματα μηχανης = 50*15(ευρω)=750+150(ευρω Παρασταση)=900 Ευρω... (οπου λεω "μηχανης" εννοω με μηχανακι ετσι...απλα ετσι τα ειπε) 900 ευρω δηλαδη για να βγαλω για μηχανακι 125 κιβυκων... Μου ειπε οτι γλυτωνω βεβαια τα 20 θεωριτικα του αυτοκινητου οταν θα παω για διπλωμα αυτοκινητου αργοτερα και θα κανω τοτε μονο τα πρακτικα... Εγω ειχα ακουσει για 300-400 Ευρω (και γιαυτο πηγα αλλωστε...) και επαθα 4 εγκεφαλικα μεχρι να φυγω αποκει μεσα και να του πω "θα το σκεφτω και αν ειναι θα σας τηλεφωνησω..." Ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ολα αυτα ειναι λογικα σαν τιμες κτλ... Και αν δεν ειναι κ ξερει κανεις καποια καλη σχολη που μπορω να ρωτησω...(αθηνα βεβαια κ αν γινεται κ κοντα στο νεο ηρακλειο ακομα καλυτερα...) Να σημειωσω οτι ξερω κατι λιγα απο οδηγηση σε μηχανακι χωρις συμπλεκτη!ΤΠΤ παραπανω!!! Ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 γιγαντα vampire ο τυπος ειναι ιλιθιος...καλο το παραμυθι πεσ του αλλα δεν εχει δρακο... πια 900??? 20 με αυτοκηνιτο για να παρεις μηχανη??? σε πια ταινια τα ειδε αυτα??? εγω εχω βγαλει αρκετα προσφατα διπλωμα μαλιστα η σχολη οδηγον που ειχα παει ειναι απο τις θεωριτικα ακριβες,που εχουν καλα μιχανακια κλπκλπ και ειχα πληρωσει τελικη τιμη 400ευρω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες